adiunkt w jednostce Wydział Technologii Żywności
|
dr inż.
Aneta Pater
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Koordynowane przedmioty
21/22L - Praktyka sommelierska i ocena degustacyjna wina O.3s.PSM.SM.OOWXZ
22/23Z - Analiza sensoryczna wina O.F2.ANW.SM.OOWXZ
22/23L - Praktyka sommelierska i ocena degustacyjna wina O.3s.PSM.SM.OOWXZ
23/24L - Praktyka sommelierska i ocena degustacyjna wina O.3s.PSM.SM.OOWXZ
Prowadzone przedmioty
18/19Z - Moduł kierunkowy 3: Procesy warzelni T.F3.MK31.SI.TBSBY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
18/19Z - Procesy i urządzenia działu warzelni T.1s.PUDW.SP.TPIWY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
18/19L - Technologie przemysłów fermentacyjnych B.6s.TPF.SI.BBTSX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
19/20Z - Moduł kierunkowy 3: Procesy warzelni T.F3.MK31.SI.TBSBY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
19/20L - Procesy warzelni T.2s.PRWA.SI.TBSBZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
20/21Z - Elektyw 2: Enzymy w browarnictwie T.F3.2EL1.SI.TBSBZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
21/22Z - Chemia wina T.1s.CHWI.SP.TENOY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
21/22Z - Ekologia i ochrona środowiska T.1s.EIOS.SI.TTDDZ.T:
Ćwiczenia terenowe (grupa 1), Ćwiczenia terenowe (grupa 2), Ćwiczenia terenowe (grupa 3), Ćwiczenia terenowe (grupa 4), Ćwiczenia terenowe (grupa 5), Ćwiczenia terenowe (grupa 6)
21/22Z - Elektyw 2: Enzymy w browarnictwie T.F3.2EL1.SI.TBSBZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
21/22Z - Elektyw V: Produkcja napojów alkoholowych T.F5.EL51.SI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8)
21/22Z - Elektyw V: Produkcja napojów alkoholowych T.F5.EL52.NI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
21/22Z - Elektyw VIII: Technologia gorzelnicza T.F5.EL82.SI.TBSBZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
21/22Z - Winifikacja T.1s.WINI.SP.TENOY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
21/22L - Elektyw specjalizacyjny 2 N: Analiza sensoryczna i ocena degustacyjna wina oraz innych napojów alkoholowych T.F3.ES23.SM.TTZNZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
21/22L - Gospodarka energetyczna, wodna i ściekowa T.4s.GEWS.NI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
21/22L - Praktyka zawodowa I (1 miesiąc, tj. ok. 160 godz.) T.2s.PRZA.SI.TBSBZ.T:
Praktyka (grupa 1)
21/22L - Praktyka zawodowa II (2 miesiące, tj. ok. 320 godz.) T.4s.PRZA.SI.TBSBZ.T:
Praktyka (grupa 1)
21/22L - Praktyka zawodowa III (2 miesiące, tj. ok. 320 godz.) T.6s.PRZA.SI.TBSBZ.T:
Praktyka (grupa 1)
21/22L - Procesy warzelni T.2s.PRWA.SI.TBSBZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
21/22L - Technologia specjalizacyjna III H: Technologia napojów alkoholowych i bezalkoholowych T.2s.TSP3.NM.TTZHZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
22/23Z - Chemia wina T.1s.CHWI.SP.TENOY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
22/23Z - Ekologia i ochrona środowiska T.1s.EIOS.SI.TTDDZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7)
22/23Z - Ekologia i ochrona środowiska T.1s.EIOS.SI.TTZXZ.T:
Ćwiczenia (grupa 5), Ćwiczenia (grupa 6), Ćwiczenia (grupa 7), Ćwiczenia (grupa 8), Ćwiczenia (grupa 9)
22/23Z - Elektyw 2: Enzymy w browarnictwie T.F3.2EL1.SI.TBSBZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
22/23Z - Elektyw V: Produkcja napojów alkoholowych T.F5.EL51.SI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
22/23Z - Elektyw V: Technologie przemysłów fermentacyjnych T.F5.EL51.NI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
22/23Z - Elektyw VIII: Technologia gorzelnicza T.F5.EL82.SI.TBSBZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
22/23Z - Elektyw specjalizacyjny 3 N: Substancje przeciwutleniające i biostymulujące w żywności i napojach T.F2.ES31.SM.TTZNZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
22/23Z - Elektyw specjalizacyjny III H: Substancje przeciwutleniające i biostymulujące w żywności i napojach T.F3.ES31.NM.TTZHZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
22/23Z - Piwowarstwo domowe i specjalne O.F7.PDS.SI.OBTSZ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
22/23Z - Winifikacja T.1s.WINI.SP.TENOY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
22/23L - Praktyka zawodowa II (2 miesiące, tj. ok. 320 godz.) T.4s.PRZA.SI.TBSBZ.T:
Praktyka (grupa 1)
22/23L - Praktyka zawodowa III (2 miesiące, tj. ok. 320 godz.) T.6s.PRZA.SI.TBSBZ.T:
Praktyka (grupa 1)
22/23L - Procesy warzelni T.2s.PRWA.SI.TBSBZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
22/23L - Projektowanie nowych produktów piwowarskich T.6s.PNPP.SI.TBSBZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
23/24Z - Chemia wina T.1s.CHWI.SP.TENOY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
23/24Z - Elektyw 2: Enzymy w browarnictwie T.F3.2EL1.SI.TBSBZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
23/24Z - Elektyw V: Produkcja napojów alkoholowych T.F5.EL52.NI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
23/24Z - Napoje fermentowane i niefermentowane T.5s.NFIN.SI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
23/24Z - Specialization technology III Z: Fermentation technology T.F2a.T34.SM.TFTZZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
23/24Z - Wstępna obróbka miazgi i moszczu przed fermentacją T.1s.WOMF.SP.TENOY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
23/24L - Gospodarka energetyczna, wodna i ściekowa T.4s.GEWS.NI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
23/24L - Technologie przemysłów fermentacyjnych O.6s.TPF.SI.OBTSZ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)