![]() |
profesor uczelni w jednostce Wydział Technologii Żywności
|

dr hab. inż.
Bożena Stodolak
prof. UR
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Terminy konsultacji dla studentów
środa 13.00-15.00
Koordynowane przedmioty
17/18L - Biochemia żywności B.6s.BIZ.SI.BBTSX
18/19Z - Biochemia żywności T.5s.BZYW.SI.TTZIX.T
18/19L - Biochemia żywności B.6s.BIZ.SI.BBTSX
19/20Z - Biochemia żywności T.5s.BZYW.SI.TTZIX.T
19/20L - Biochemia żywności B.6s.BIZ.SI.BBTSX
20/21Z - Biochemia żywności T.5s.BZYW.SI.TTZOX.T
Prowadzone przedmioty
09/10L - Biochemia żywności B.6s.BIZ.SI.BBTSX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
08/09L - Biochemia żywności B.6s.BIZ.SI.BBTSX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
09/10Z - Biochemia T.BTZ.BIOC1.NI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
09/10Z - Biochemia T.BTZ.BIOCB.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
17/18Z - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych T.2s.DSAD.SM.TTZTN.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
17/18Z - Biochemia T.3s.BIOC.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6)
17/18Z - Biochemia żywności T.5s.BZYW.SI.TTZIX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
17/18Z - Elektyw kierunkowy III: Zastosowanie preparatów enzymatycznych w technologii żywności (ZET) T.F1.EK32.NM.TTZXX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
17/18Z - Elektyw specjalizacyjny III: Tradycyjne fermentacje Afryki i Dalekiego Wschodu T.F2.ES32.SM.TTZTN.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
16/17L - Biochemia żywności B.6s.BIZ.SI.BBTSX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
16/17L - Technologia specjalizacyjna I: Biologicznie aktywne składniki żywności T.1s.TSP1.SM.TTZTN.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
16/17L - Elektyw kierunkowy III: Wybrane zagadnienia z enzymologii w przetwórstwie surowców pochodzenia roślinnego i zwierzęcego T.F1.EK3Z.SM.TTZXX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 9)
11/12L - Biochemia żywności B.6s.BIZ.SI.BBTSX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
11/12L - Biochemia T.BTZ.BIOCB.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
11/12L - Wybrane zagadnienia z enzymologii T.BTZ.WYBE1.SM.TTZXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
11/12L - Wybrane zagadnienia z enzymologii T.BTZ.WYBE3.SM.TTZXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 10), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 11)
10/11L - Biochemia żywności B.6s.BIZ.SI.BBTSX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
10/11Z - Biochemia T.BTZ.BIOC1.NI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
10/11Z - Biochemia T.BTZ.BIOCB.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
10/11Z - Biochemia T.BTZ.BIOCB.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
19/20L - Biochemia żywności B.6s.BIZ.SI.BBTSX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
14/15L - Biochemia żywności B.6s.BIZ.SI.BBTSX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
14/15L - Technologia specjalizacyjna I: Biochemia żywności T.BTZ.TSP01.SM.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
13/14L - Biochemia żywności B.6s.BIZ.SI.BBTSX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
13/14L - Elektyw kierunkowy III: Wybrane zagadnienia z enzymologii w przetwórstwie surowców pochodzenia roślinnego i zwierzęcego T.BTZ.9ENZ1.SM.TTZXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
13/14L - Technologia specjalizacyjna I: Biochemia żywności T.BTZ.TSP01.SM.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
13/14L - Praktyka I T.DTZ.PRAKT.SI.TTDXX:
Praktyka (grupa 1), Praktyka (grupa 2), Praktyka (grupa 3), Praktyka (grupa 4)
08/09Z - Biochemia T.BTZ.BIOCB.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
13/14Z - Elektyw kierunkowy III: Wybrane zagadnienia z enzymologii w przetwórstwie surowców pochodzenia roślinnego i zwierzęcego T.BTZ.9ENZ1.NM.TTZXX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4)
13/14Z - Biochemia T.BTZ.BIOCB.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6)
14/15Z - Elektyw spcjalizacyjny III: Tradycyjne fermentacje Afryki i Dalekiego Wschodu T.BTZ.09E03.SM.TTZTX:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
14/15Z - Elektyw kierunkowy III: Zastosowanie preparatów enzymatycznych w technologii żywności (ZET) T.BTZ.9ENZ3.NM.TTZXX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
14/15Z - Biochemia T.BTZ.BIOCB.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
14/15Z - Biochemia żywności T.BTZ.BIOZC.SI.TTZIX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
15/16L - Biochemia żywności B.6s.BIZ.SI.BBTSX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
15/16L - Elektyw kierunkowy III: Wybrane zagadnienia z enzymologii w przetwórstwie surowców pochodzenia roślinnego i zwierzęcego T.F1.EK3Z.SM.TTZXX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 11), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 12), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 13)
19/20Z - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych T.2s.DSAD.SM.TTZTN.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
19/20Z - Biochemia T.3s.BIOC.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6)
19/20Z - Biochemia żywności T.5s.BZYW.SI.TTZIX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
19/20Z - Elektyw kierunkowy III: Zastosowanie preparatów enzymatycznych w technologii żywności T.F1.EK32.NM.TTZXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
19/20Z - Elektyw specjalizacyjny III: Tradycyjne fermentacje Afryki i Dalekiego Wschodu T.F2.ES32.SM.TTZTN.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
11/12Z - Biochemia T.BTZ.BIOCB.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 9)
11/12Z - Wybrane zagadnienia z enzymologii T.BTZ.WYBEN.NM.TTZXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
18/19Z - Biochemia T.3s.BIOC.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 11), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 15)
18/19Z - Biochemia żywności T.5s.BZYW.SI.TTZIX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
18/19Z - Elektyw kierunkowy III: Zastosowanie preparatów enzymatycznych w technologii żywności (ZET) T.F1.EK32.NM.TTZXX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
12/13L - Biochemia żywności B.6s.BIZ.SI.BBTSX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
18/19L - Biochemia żywności B.6s.BIZ.SI.BBTSX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
18/19L - Technologia specjalizacyjna I: Biologicznie aktywne składniki żywności T.1s.TSP1.SM.TTZTN.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
17/18L - Enzymologia B.4s.ENZ.SI.BBTSX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
17/18L - Biochemia żywności B.6s.BIZ.SI.BBTSX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
15/16Z - Elektyw specjalizacyjny III: Bakterie i grzyby strzępkowe w tradycyjnych fermentacjach w podłożu stałym T.BTZ.09E32.SM.TTZTB:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
15/16Z - Biochemia żywności T.BTZ.BIOZC.SI.TTZIX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
15/16Z - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych T.BTZ.DOIAD.SM.TTZTB:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1)
15/16Z - Elektyw kierunkowy III: Zastosowanie preparatów enzymatycznych w technologii żywności (ZET) T.F1.EK32.NM.TTZXX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
16/17Z - Biochemia T.3s.BIOC.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 9)
16/17Z - Biochemia żywności T.BTZ.BIOZC.SI.TTZIX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
16/17Z - Elektyw kierunkowy III: Zastosowanie preparatów enzymatycznych w technologii żywności (ZET) T.F1.EK32.NM.TTZXX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
20/21L - Biochemia żywności B.6s.BIZ.SI.BBTSX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
12/13Z - Elektyw kierunkowy III: Wybrane zagadnienia z enzymologii w przetwórstwie surowców pochodzenia roślinnego i zwierzęcego T.BTZ.9ENZ1.NM.TTZXX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
12/13Z - Biochemia T.BTZ.BIOC1.NI.TTZTX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
20/21Z - Biochemia T.3s.BIOC.SI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 9), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 10), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 11)
20/21Z - Biochemia żywności T.5s.BZYW.SI.TTZOX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)