adiunkt w jednostce Wydział Technologii Żywności
|
dr inż.
Magda Filipczak-Fiutak
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Terminy konsultacji dla studentów
Konsultacje zdalne
Wtorek 9:30 - 11:30
Prowadzone przedmioty
11/12Z - Elektyw III- Przetwórstwo mleka T.PPZ.9K01L.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
12/13Z - Elektyw III- Przetwórstwo mleka T.PPZ.9K01L.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8)
13/14Z - Elektyw III- Przetwórstwo mleka T.PPZ.9K01L.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
14/15Z - Elektyw III - Technologia mleczarstwa T.PPZ.9K02L.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8)
16/17Z - Elektyw kierunkowy III: Technologia mleczarstwa T.PPZ.9K02L.NI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
16/17Z - Elektyw specjalizacyjny III: Fałszowanie żywności T.F2.ES34.SM.TTZTL.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
16/17L - Elektyw II: Bioprocesy w przetwórstwie mleka i mięsa T.PPZ.09E22.SI.TTZIX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
16/17L - Elektyw III: Kształtowanie jakości produktów mleczarskich T.F4.EL32.SI.TTWTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
16/17L - Technologia specjalizacyjna I: Mleko i koncentraty mleczne T.1s.TSP1.SM.TTZTL.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
16/17L - Technologia specjalizacyjna II: Tłuszcz mlekowy, napoje fermentowane i lody T.1s.TSP2.SM.TTZTL.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
17/18Z - Elektyw II: Kształtowanie jakości i bezpieczeństwa żywności pochodzenia zwierzęcego T.F5.EL21.SI.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
17/18Z - Elektyw III: Mleko i produkty mleczarskie w żywieniu człowieka T.F5.EL31.SI.TTDDX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
17/18Z - Elektyw III: Przetwórstwo mleka T.F5.EL31.SI.TTZCX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
19/20Z - Elektyw II: Kształtowanie jakości i bezpieczeństwa żywności pochodzenia zwierzęcego T.F5.EL21.SI.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
19/20Z - Elektyw III: Przetwórstwo mleka T.F5.EL31.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8)
19/20L - Technologia specjalizacyjna II J: Tłuszcz mlekowy, napoje fermentowane i lody T.1s.TSP2.SM.TTZJZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
20/21Z - Elektyw II: Kształtowanie jakości i bezpieczeństwa żywności pochodzenia zwierzęcego T.F5.EL21.SI.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
20/21Z - Elektyw III: Przetwórstwo mleka T.F5.EL31.NI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
20/21Z - Elektyw III: Przetwórstwo mleka T.F5.EL31.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8)
20/21Z - Technologia specjalizacyjna II C: Tłuszcz mlekowy, napoje fermentowane i lody T.1s.TSP2.NM.TTZCZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
20/21Z - Zarządzanie bezpieczeństwem i jakością żywności T.7s.ZBJZ.SI.TTZCX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
20/21Z - Zarządzanie bezpieczeństwem i jakością żywności T.7s.ZBJZ.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
20/21L - Technologia specjalizacyjna I P: Wybrane zagadnienia z przetwórstwa mleka T.1s.TSP1.SM.TTZPZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
21/22Z - Elektyw III: Mleko i produkty mleczarskie w żywieniu człowieka T.F5.EL31.SI.TTDDZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
21/22Z - Elektyw III: Mleko i produkty mleczarskie w żywieniu człowieka T.F5.EL32.SI.TTZCZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
21/22Z - Elektyw III: Przetwórstwo mleka T.F5.EL31.SI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
21/22Z - Elektyw III: Technologia mleczarstwa T.F5.EL32.NI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
21/22Z - Zarządzanie bezpieczeństwem i jakością żywności T.7s.ZBJZ.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6)
22/23Z - Elektyw III: Mleko i produkty mleczarskie w żywieniu człowieka T.F5.EL31.SI.TTDDZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
22/23Z - Elektyw III: Przetwórstwo mleka T.F5.EL31.NI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
22/23Z - Elektyw III: Przetwórstwo mleka T.F5.EL31.SI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Wykład (grupa 1)
22/23Z - Zarządzanie bezpieczeństwem i jakością żywności T.7s.ZBJZ.SI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
22/23L - Technologia specjalizacyjna I P: Wybrane zagadnienia z przetwórstwa mleka T.1s.TSP1.SM.TTZPZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
23/24Z - Elektyw III: Mleko i produkty mleczarskie w żywieniu człowieka T.F5.EL31.SI.TTDDZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
23/24Z - Elektyw III: Przetwórstwo mleka T.F5.EL31.NI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
23/24Z - Elektyw III: Przetwórstwo mleka T.F5.EL31.SI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
23/24Z - Higiena produkcji potraw i żywienia T.5s.HPPZ.SI.TTDDZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
23/24Z - Metody badań eksperymentalnych 1 A T.1s.MBE1.NM.TTZAZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
23/24Z - Towaroznawstwo produktów pochodzenia roślinnego i zwierzęcego T.1s.TPRZ.NI.TGCXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)