![]() |
profesor uczelni w jednostce Wydział Technologii Żywności
|

dr hab. inż.
Wiktor Berski
prof. URK
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Terminy konsultacji dla studentów
Wtorek 10.00 - 10.45
Czwartek 10.00 - 10.45
Koordynowane przedmioty
09/10Z - Seminarium T.KTW.S02XW.NM.TTZTZ
09/10L - Biologiczne Podstawy Produkcji Roślinnej T.KTW.BPPRB.SI.TTZBX
10/11Z - Biologiczne Podstawy Produkcji Roślinnej T.KTW.BPPRT.SI.TTZTX
10/11Z - Elektyw kierunkowy II: Rola żywności w historii - żywność na przestrzeni wieków T.KTW.09EK1.SM.TTZXX
10/11L - Biologiczne Podstawy Produkcji Roślinnej T.KTW.BPPRB.SI.TTZBX
11/12Z - Biologiczne Podstawy Produkcji Roślinnej T.KTW.BPPRT.SI.TTZTX
11/12Z - Elektyw I: Przetwórstwo węglowodanów T.KTW.9WGLD.SI.TTZBX
11/12Z - Elektyw kierunkowy II: Rola żywności w historii - żywność na przestrzeni wieków T.KTW.09EK1.SM.TTZXX
11/12L - Biologiczne Podstawy Produkcji Roślinnej T.KTW.BPPRB.SI.TTZBX
12/13Z - Biologiczne Podstawy Produkcji Roślinnej T.KTW.BPPRT.SI.TTZTX
12/13Z - Biologiczne podstawy produkcji roślinnej T.KTW.BPPRI.SI.TTZIX
12/13Z - Elektyw I: Przetwórstwo węglowodanów T.KTW.9WGLD.SI.TTZBX
12/13L - Biologiczne Podstawy Produkcji Roślinnej T.KTW.BPPRB.SI.TTZBX
13/14Z - Biologiczne Podstawy Produkcji Roślinnej T.KTW.BPPRT.SI.TTZTX
13/14L - Biologiczne Podstawy Produkcji Roślinnej T.KTW.BPPRB.SI.TTZBX
14/15Z - Biologiczne Podstawy Produkcji Roślinnej T.KTW.BPPRT.SI.TTZTX
14/15Z - Elektyw kierunkowy I: Technologie wytwarzania nowoczesnych produktów węglowodanowych T.KTW.09NPW.NI.TTZTX
14/15Z - Podstawy produkcji surowców roślinnych T.1s.PPSR.SI.TJBJY.T
14/15L - Technologia specjalizacyjna III: Przetwórstwo ziemniaczane T.KTW.TSP31.NM.TTZTW
15/16Z - Biologiczne podstawy produkcji roślinnej T.1s.BPPR.SI.TTZIX.T
15/16Z - Biologiczne podstawy produkcji roślinnej T.1s.BPPR.SI.TTZTX.T
15/16Z - Podstawy produkcji surowców roślinnych T.1s.PPSR.SI.TJBJY.T
16/17Z - Biologiczne podstawy produkcji roślinnej T.1s.BPPR.SI.TTZTX.T
16/17Z - Technologia specjalizacyjna III: Przetwórstwo ziemniaczane T.2s.TSP3.SM.TTZTW.T
17/18Z - Technologia specjalizacyjna III: Kształtowanie i ochrona jakości w produkcji artykułów ziemniaczanych T.2s.TSP3.SM.TJBJW.T
17/18Z - Technologia specjalizacyjna III: Przetwórstwo ziemniaczane T.2s.TSP3.SM.TTZTW.T
18/19Z - Technologia specjalizacyjna III: Kształtowanie i ochrona jakości w produkcji artykułów ziemniaczanych T.2s.TSP3.SM.TJBJW.T
18/19Z - Technologia specjalizacyjna III: Przetwórstwo ziemniaczane T.2s.TSP3.SM.TTZTW.T
19/20Z - Methods in research II T.2sa.MR2.SM.TTZYY.T
19/20Z - Technologia specjalizacyjna III: Kształtowanie i ochrona jakości w produkcji artykułów ziemniaczanych T.2s.TSP3.SM.TJBJW.T
19/20Z - Technologia specjalizacyjna III: Przetwórstwo ziemniaczane T.2s.TSP3.SM.TTZTW.T
19/20L - Technologia specjalizacyjna III F: Przetwórstwo ziemniaczane T.2s.TSP3.NM.TTZFZ.T
20/21Z - Elektyw I: Technologie wytwarzania nowoczesnych produktów węglowodanowych T.F5.EL11.SI.TTZTX.T
20/21Z - Methods in Research 2 Z T.F2a.MR2.SM.TFTZZ.T
21/22Z - Elektyw I: Surowce węglowodanowe w technologii żywności T.F5.EL1.SI.TTZTZ.T
21/22Z - Seminarium specjalizacyjne 2 O T.2s.SSP2.SM.TTZOZ.T
21/22Z - Technologia specjalizacyjna III O: Tradycyjne i nowoczesne technologie w przetwórstwie skrobiowym i ziemniaczanym T.2s.TSP3.SM.TTZOZ.T
22/23Z - Elektyw I: Technologia węglowodanów T.F5.EL11.SI.TTZTZ.T
23/24Z - Elektyw I: Technologia węglowodanów T.F5.EL11.SI.TTZTZ.T
Prowadzone przedmioty
07/08Z - Biologiczne Podstawy Produkcji Roślinnej T.KTW.BPPRT.SI.TTZTX:
Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1)
07/08L - Biologiczne Podstawy Produkcji Roślinnej T.KTW.BPPRB.SI.TTZBX:
Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1)
08/09Z - Biologiczne Podstawy Produkcji Roślinnej T.KTW.BPPRT.SI.TTZTX:
Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1)
09/10Z - Biologiczne Podstawy Produkcji Roślinnej T.KTW.BPPRT.SI.TTZTX:
Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1)
09/10Z - Elektyw I - Technologia przemysłów węglowodanowych T.KTW.9RWWX.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
09/10Z - Elektyw I: Przetwórstwo węglowodanów T.KTW.9PWWD.NI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
09/10L - Biologiczne Podstawy Produkcji Roślinnej T.KTW.BPPRB.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
09/10L - Biologiczne Podstawy Produkcji Roślinnej T.KTW.BPPRC.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
10/11Z - Biologiczne Podstawy Produkcji Roślinnej T.KTW.BPPRT.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
10/11Z - Elektyw kierunkowy I - Przetwórstwo Węglowodanów T.KTW.9RWWX.NI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
10/11L - Biologiczne Podstawy Produkcji Roślinnej T.KTW.BPPRB.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
11/12Z - Biologiczne Podstawy Produkcji Roślinnej T.KTW.BPPRT.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 9), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 10), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 11)
11/12Z - Elektyw I: Przetwórstwo węglowodanów T.KTW.9WGLD.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
11/12Z - Elektyw I: Technologie wytwarzania nowoczesnych produktów węglowodanowych T.KTW.09NPW.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
11/12Z - Elektyw kierunkowy II: Rola żywności w historii - żywność na przestrzeni wieków T.KTW.09EK1.SM.TTZXX:
Wykład (grupa 1)
11/12L - Biologiczne Podstawy Produkcji Roślinnej T.KTW.BPPRB.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
12/13Z - Biologiczne Podstawy Produkcji Roślinnej T.KTW.BPPRT.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 9), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 10), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 11)
12/13Z - Biologiczne podstawy produkcji roślinnej T.KTW.BPPRI.SI.TTZIX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
12/13Z - Elektyw I - Technologia przemysłów węglowodanowych T.KTW.9RWWX.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
12/13Z - Elektyw I: Przetwórstwo węglowodanów T.KTW.9WGLD.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
12/13L - Biologiczne Podstawy Produkcji Roślinnej T.KTW.BPPRB.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
13/14Z - Biologiczne Podstawy Produkcji Roślinnej T.KTW.BPPRT.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 9), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 10), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 11)
13/14Z - Elektyw I: Technologie wytwarzania nowoczesnych produktów węglowodanowych T.KTW.09NPW.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
13/14Z - Elektyw II: Technologia Przetwórstwa Zbóż T.KTW.9PZBX.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
13/14L - Biologiczne Podstawy Produkcji Roślinnej T.KTW.BPPRB.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
13/14L - Elektyw II - Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.KTW.9PZMX.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7)
13/14L - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.KTW.09EK4.SI.TTZDX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
13/14L - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.KTW.9PZMX.SI.TTZCX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4)
13/14L - Elektyw kierunkowy II: Technologia przetwórstwa zbóż T.KTW.9TPZZ.NI.TTZXX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
14/15Z - Biologiczne Podstawy Produkcji Roślinnej T.KTW.BPPRT.SI.TTZTX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4), Ćwiczenia (grupa 5), Ćwiczenia (grupa 6), Ćwiczenia (grupa 7), Ćwiczenia (grupa 8), Ćwiczenia (grupa 9), Ćwiczenia (grupa 10), Ćwiczenia (grupa 11), Ćwiczenia (grupa 12)
14/15Z - Elektyw I: Technologie wytwarzania nowoczesnych produktów węglowodanowych T.KTW.09NPW.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
14/15Z - Elektyw kierunkowy I: Technologie wytwarzania nowoczesnych produktów węglowodanowych T.KTW.09NPW.NI.TTZTX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
14/15Z - Podstawy produkcji surowców roślinnych T.1s.PPSR.SI.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
14/15L - Technologia specjalizacyjna III: Przetwórstwo ziemniaczane T.KTW.TSP31.NM.TTZTW:
Wykład (grupa 1)
15/16Z - Biologiczne podstawy produkcji roślinnej T.1s.BPPR.SI.TTZIX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Wykład (grupa 1)
15/16Z - Biologiczne podstawy produkcji roślinnej T.1s.BPPR.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 9), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 10), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 11), Wykład (grupa 1)
15/16Z - Elektyw I - Technologia przemysłów węglowodanowych T.KTW.9RWWX.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
15/16Z - Podstawy produkcji surowców roślinnych T.1s.PPSR.SI.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Wykład (grupa 1)
15/16Z - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.KTW.PRACM.NM.TTZTW:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2)
15/16L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.KTW.SDIPM.SM.TTZTW:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2)
16/17Z - Biologiczne podstawy produkcji roślinnej T.1s.BPPR.SI.TTZIX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
16/17Z - Biologiczne podstawy produkcji roślinnej T.1s.BPPR.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 9), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 10), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 11), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 12)
16/17Z - Elektyw I: Technologie wytwarzania nowoczesnych produktów węglowodanowych T.KTW.09NPW.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 9), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 10)
16/17Z - Technologia specjalizacyjna III: Przetwórstwo ziemniaczane T.2s.TSP3.SM.TTZTW.T:
Wykład (grupa 1)
16/17L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTZTZ.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2)
16/17L - Technologia specjalizacyjna II: Kształtowanie i ochrona jakości w produkcji artykułów zbożowo-mącznych T.1s.TSP2.SM.TJBJW.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
17/18Z - Biologiczne podstawy produkcji roślinnej T.1s.BPPR.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 9), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 10), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 11), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 12)
17/18Z - Elektyw I: Technologie wytwarzania nowoczesnych produktów węglowodanowych T.F5.EL11.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
17/18Z - Technologia specjalizacyjna III: Kształtowanie i ochrona jakości w produkcji artykułów ziemniaczanych T.2s.TSP3.SM.TJBJW.T:
Wykład (grupa 1)
17/18Z - Technologia specjalizacyjna III: Przetwórstwo ziemniaczane T.2s.TSP3.SM.TTZTW.T:
Wykład (grupa 1)
17/18L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTZTW.T:
Seminarium (grupa 2), Seminarium (grupa 3)
17/18L - Technologia specjalizacyjna II: Kształtowanie i ochrona jakości w produkcji artykułów zbożowo-mącznych T.1s.TSP2.SM.TJBJW.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
18/19Z - Biologiczne podstawy produkcji roślinnej T.1s.BPPR.SI.TTZOX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
18/19Z - Biologiczne podstawy produkcji roślinnej T.1s.BPPR.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 9), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 10)
18/19Z - Elektyw I: Technologie wytwarzania nowoczesnych produktów węglowodanowych T.F5.EL11.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
18/19Z - Moduł kierunkowy 1: Biologiczne podstawy produkcji surowców dla browarnictwa T.F1.MK11.SI.TBSBY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
18/19Z - Podstawy produkcji surowców roślinnych T.1s.PPSR.SI.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
18/19Z - Technologia specjalizacyjna III: Kształtowanie i ochrona jakości w produkcji artykułów ziemniaczanych T.2s.TSP3.SM.TJBJW.T:
Wykład (grupa 1)
18/19Z - Technologia specjalizacyjna III: Przetwórstwo ziemniaczane T.2s.TSP3.SM.TTZTW.T:
Wykład (grupa 1)
18/19L - Elektyw 2: Kształtowanie jakości produktów spożywczych T.F4.2EL2.SI.TTZCX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
19/20Z - Elektyw I: Przetwórstwo węglowodanów T.F5.EL11.NI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
19/20Z - Elektyw I: Technologie wytwarzania nowoczesnych produktów węglowodanowych T.F5.EL11.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
19/20Z - Przydatność technologiczna surowców roślinnych w produkcji żywności T.1s.PTSR.SI.TTZOZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
19/20Z - Przydatność technologiczna surowców roślinnych w produkcji żywności T.1s.PTSR.SI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 9), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 10), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 11)
19/20Z - Seminarium dyplomowe i praca inżynierska T.7s.SPIg.SI.TTZXX.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2)
19/20Z - Technologia specjalizacyjna III: Kształtowanie i ochrona jakości w produkcji artykułów ziemniaczanych T.2s.TSP3.SM.TJBJW.T:
Wykład (grupa 1)
19/20Z - Technologia specjalizacyjna III: Przetwórstwo ziemniaczane T.2s.TSP3.SM.TTZTW.T:
Wykład (grupa 1)
19/20L - Technologia specjalizacyjna III F: Przetwórstwo ziemniaczane T.2s.TSP3.NM.TTZFZ.T:
Wykład (grupa 1)
20/21Z - Elektyw I: Technologie wytwarzania nowoczesnych produktów węglowodanowych T.F5.EL11.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
20/21Z - Elektyw I: Technologie wytwarzania nowoczesnych produktów węglowodanowych T.F5.EL12.NI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
20/21Z - Przydatność technologiczna surowców roślinnych w produkcji żywności T.1s.PTSR.SI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8)
20/21Z - Technologia specjalizacyjna III M: Przetwórstwo ziemniaczane T.2s.TSP3.SM.TTZMZ.T:
Wykład (grupa 1)
20/21L - Technologia specjalizacyjna II R: Kształtowanie i ochrona jakości w produkcji wyrobów węglowodanowych T.1s.TSP2.SM.TTZRZ.T:
Wykład (grupa 1)
21/22Z - Elektyw I: Surowce węglowodanowe w technologii żywności T.F5.EL1.SI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
21/22Z - Elektyw I: Technologie wytwarzania nowoczesnych produktów węglowodanowych T.F5.EL12.NI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
21/22Z - Przydatność technologiczna surowców roślinnych w produkcji żywności T.1s.PTSR.SI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
21/22Z - Technologia specjalizacyjna III O: Tradycyjne i nowoczesne technologie w przetwórstwie skrobiowym i ziemniaczanym T.2s.TSP3.SM.TTZOZ.T:
Wykład (grupa 1)
21/22L - Technologia specjalizacyjna II R: Kształtowanie i ochrona jakości w produkcji wyrobów węglowodanowych T.1s.TSP2.SM.TTZRZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
22/23Z - Elektyw I: Technologia węglowodanów T.F5.EL11.SI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
22/23Z - Elektyw I: Technologie wytwarzania nowoczesnych produktów węglowodanowych T.F5.EL12.NI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
22/23Z - Przydatność technologiczna surowców roślinnych w browarnictwie T.1s.PTRB.SI.TBSBZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Wykład (grupa 1)
22/23Z - Przydatność technologiczna surowców roślinnych w produkcji żywności T.1s.PTSR.NI.TTZTZ.T:
Wykład (grupa 1)
22/23Z - Przydatność technologiczna surowców roślinnych w produkcji żywności T.1s.PTSR.SI.TTZXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 9), Wykład (grupa 1)
23/24Z - Elektyw I: Technologia węglowodanów T.F5.EL11.SI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
23/24Z - Elektyw I: Technologie wytwarzania nowoczesnych produktów węglowodanowych T.F5.EL12.NI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
23/24Z - Przydatność technologiczna surowców roślinnych w browarnictwie T.1s.PTRB.SI.TBSBZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Wykład (grupa 1)
23/24Z - Przydatność technologiczna surowców roślinnych w produkcji żywności T.1s.PTSR.SI.TTZXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Wykład (grupa 1)