![]() |
adiunkt w jednostce Wydział Technologii Żywności
|

dr
Magdalena Witek
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Koordynowane przedmioty
17/18L - Fizyka T.2s.FIZY.NI.TTZTX.T
17/18L - Technologia specjalizacyjna I: Technologia chłodnicza i przechowalnictwo T.1s.TSP1.SM.TTZTC.T
18/19L - Fizyka T.2s.FIZY.NI.TTZTX.T
18/19L - Technologia specjalizacyjna I: Technologia chłodnicza i przechowalnictwo T.1s.TSP1.SM.TTZTC.T
19/20L - Fizyka T.2s.FIZY.NI.TTZTZ.T
20/21L - Fizyka T.2s.FIZY.NI.TTZTZ.T
Prowadzone przedmioty
13/14Z - Nowe trendy w przetwórstwie i utrwalaniu żywności T.CHK.NTRPU.SM.TTZXX:
Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 5), Ćwiczenia (grupa 7), Ćwiczenia (grupa 8), Ćwiczenia (grupa 9), Ćwiczenia (grupa 10), Ćwiczenia (grupa 11), Ćwiczenia (grupa 12)
13/14Z - Technologia specjalizacyjna III: Szczegółowe technologie obróbki chłodniczej i przechowalnictwa T.CHK.TSP03.SM.TTZTC:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
19/20Z - General Food Technology E.1.GEFTE.SC.ECTIE.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
19/20Z - Nowe trendy w przetwórstwie i utrwalaniu żywności T.2s.NTPZ.SM.TTZXX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 9), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 10)
19/20Z - Technologia specjalizacyjna III: Szczegółowe technologie obróbki chłodniczej i przechowalnictwa T.2s.TSP3.SM.TTZTC.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
19/20Z - Ogólna technologia żywności T.3s.OTZY.SI.TTZCX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
17/18Z - Nowe trendy w przetwórstwie i utrwalaniu żywności T.2s.NTPZ.SM.TTZXX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 9), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 10), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 13), Wykład (grupa 1)
17/18Z - Technologia specjalizacyjna III: Szczegółowe technologie obróbki chłodniczej i przechowalnictwa T.2s.TSP3.SM.TTZTC.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
17/18Z - Ogólna technologia żywności T.3s.OTZY.SI.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
17/18Z - Ogólna technologia żywności T.3s.OTZY.SI.TTZCX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
17/18Z - Seminarium dyplomowe i praca inżynierska T.CHK.SDIPI.SI.TTZXX:
Seminarium (grupa 2), Seminarium (grupa 6)
16/17L - Technologia specjalizacyjna I: Technologia chłodnicza i przechowalnictwo T.1s.TSP1.SM.TTZTC.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
16/17L - Nowe trendy w przetwórstwie i utrwalaniu żywności T.2s.NTPZ.NM.TTZXX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
16/17L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTZTC.T:
Seminarium (grupa 2), Seminarium (grupa 3)
16/17L - Ogólna technologia żywności T.4s.OTZY.NI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
16/17L - Ogólna technologia żywności T.4s.OTZY.SI.TTDDX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
16/17L - Ogólna technologia żywności T.4s.OTZY.SI.TTZIX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
16/17L - Ogólna technologia żywności T.4s.OTZY.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 9)
16/17L - Elektyw specjalizacyjny II: Trwałość i przechowalnictwo żywności T.F3.ES21.SM.TTZTC.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
20/21Z - General Food Technology E.1.GEFTE.SC.ECTIE.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
20/21Z - Nowe trendy w przetwórstwie i utrwalaniu żywności T.2s.NTPZ.SM.TTZXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 9), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 10), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 11)
20/21Z - Technologia specjalizacyjna III F: Szczegółowe technologie obróbki chłodniczej i przechowalnictwa T.2s.TSP3.SM.TTZFZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
20/21Z - New trends in food processing and preservation technology T.2sa.NTF.SM.TFTZZ.T:
Wykład (grupa 1)
20/21Z - Ogólna technologia żywności T.3s.OTZY.SI.TBSBZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
20/21Z - Ogólna technologia żywności T.3s.OTZY.SI.TTZCZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
20/21Z - Seminarium dyplomowe i praca inżynierska T.7s.SPIc.SI.TTZXX.T:
Seminarium (grupa 2), Seminarium (grupa 3)
18/19Z - General Food Technology E.1.GEFTE.SC.ECTIE.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
18/19Z - Technologia specjalizacyjna III: Szczegółowe technologie obróbki chłodniczej i przechowalnictwa T.2s.TSP3.SM.TTZTC.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
18/19Z - Ogólna technologia żywności T.3s.OTZY.SI.TTZCX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
18/19L - Technologia specjalizacyjna I: Technologia chłodnicza i przechowalnictwo T.1s.TSP1.SM.TTZTC.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
18/19L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTZTC.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2), Seminarium (grupa 3)
18/19L - Ogólna technologia żywności T.4s.OTZY.SI.TTDDX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
18/19L - Ogólna technologia żywności T.4s.OTZY.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 9)
18/19L - Elektyw specjalizacyjny II: Trwałość i przechowalnictwo żywności T.F3.ES21.SM.TTZTC.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
19/20L - Technologia specjalizacyjna I F: Technologia chłodnicza i przechowalnictwo T.1s.TSP1.SM.TTZFZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
19/20L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTZTC.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2)
19/20L - Ogólna technologia żywności T.4s.OTZY.SI.TTDDX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
19/20L - Ogólna technologia żywności T.4s.OTZY.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
19/20L - Elektyw specjalizacyjny II: Trwałość i przechowalnictwo żywności T.F3.ES21.SM.TTZTC.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
14/15L - Elektyw specjalizacyjny II: Trwałość i przechowalnictwo żywności T.CHK.09E21.SM.TTZTC:
Wykład (grupa 1)
14/15L - Nowe trendy w przetwórstwie i utrwalaniu żywności T.CHK.NTRPU.NM.TTZXX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
14/15L - Ogólna Technologia Żywności T.CHK.OGTZT.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 9)
14/15L - Ogólna technologia żywności T.CHK.OGTZY.SI.TTDXX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4)
14/15L - Ogólna technologia żywności T.CHK.OTZYW.SI.TTZIX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
14/15L - Technologia specjalizacyjna I: Technologia chłodnicza i przechowalnictwo T.CHK.TSP01.SM.TTZTC:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
17/18L - Technologia specjalizacyjna I: Technologia chłodnicza i przechowalnictwo T.1s.TSP1.SM.TTZTC.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
17/18L - Nowe trendy w przetwórstwie i utrwalaniu żywności T.2s.NTPZ.NM.TTZXX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
17/18L - Ogólna technologia żywności T.4s.OTZY.SI.TTDDX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
17/18L - Ogólna technologia żywności T.4s.OTZY.SI.TTZIX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
17/18L - Ogólna technologia żywności T.4s.OTZY.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8)
17/18L - Elektyw specjalizacyjny II: Chemiczne i biologiczne aspekty stabilności przechowalniczej żywności T.F3.ES22.SM.TTZTC.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
15/16Z - Ogólna technologia żywności T.3s.OTZY.SI.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
15/16Z - Nowe trendy w przetwórstwie i utrwalaniu żywności T.CHK.NTRPU.SM.TTZXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 9), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 10), Wykład (grupa 1)
15/16Z - Ogólna Technologia Żywności T.CHK.OGTZC.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
15/16Z - Technologia specjalizacyjna III: Szczegółowe technologie obróbki chłodniczej i przechowalnictwa T.CHK.TSP03.SM.TTZTC:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
16/17Z - Nowe trendy w przetwórstwie i utrwalaniu żywności T.2s.NTPZ.SM.TTZXX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 9), Wykład (grupa 1)
16/17Z - Technologia specjalizacyjna III: Szczegółowe technologie obróbki chłodniczej i przechowalnictwa T.2s.TSP3.SM.TTZTC.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
16/17Z - Ogólna technologia żywności T.3s.OTZY.SI.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
16/17Z - Ogólna technologia żywności T.3s.OTZY.SI.TTZCX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
13/14L - Elektyw specjalizacyjny II: Chemiczne i biologiczne aspekty stabilności przechowalniczej żywności T.CHK.09E22.SM.TTZTC:
Wykład (grupa 1)
13/14L - Nowe trendy w przetwórstwie i utrwalaniu żywności T.CHK.NTRPU.NM.TTZXX:
Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
13/14L - Ogólna Technologia Żywności T.CHK.OGTZT.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 9), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 10)
13/14L - Ogólna technologia żywności T.CHK.OTZYW.SI.TTZIX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
13/14L - Technologia specjalizacyjna I: Technologia chłodnicza i przechowalnictwo T.CHK.TSP01.SM.TTZTC:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
20/21L - Technologia specjalizacyjna I F: Technologia chłodnicza i przechowalnictwo T.1s.TSP1.SM.TTZFZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
20/21L - Ogólna technologia żywności T.4s.OTZY.SI.TTDDZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
20/21L - Ogólna technologia żywności T.4s.OTZY.SI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 9)
20/21L - Elektyw specjalizacyjny 2 F: Trwałość i przechowalnictwo żywności T.F3.ES21.SM.TTZFZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
14/15Z - Nowe trendy w przetwórstwie i utrwalaniu żywności T.CHK.NTRPU.SM.TTZXX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 7), Ćwiczenia (grupa 10), Ćwiczenia (grupa 11), Ćwiczenia (grupa 12), Ćwiczenia (grupa 13), Ćwiczenia (grupa 14), Wykład (grupa 1)
14/15Z - Technologia specjalizacyjna III: Szczegółowe technologie obróbki chłodniczej i przechowalnictwa T.CHK.TSP03.SM.TTZTC:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
15/16L - Technologia specjalizacyjna I: Technologia chłodnicza i przechowalnictwo T.1s.TSP1.SM.TTZTC.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
15/16L - Nowe trendy w przetwórstwie i utrwalaniu żywności T.2s.NTPZ.NM.TTZXX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
15/16L - Elektyw specjalizacyjny II: Trwałość i przechowalnictwo żywności T.CHK.09E21.SM.TTZTC:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
15/16L - Ogólna Technologia Żywności T.CHK.OGTZT.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 9), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 10)
15/16L - Ogólna technologia żywności T.CHK.OGTZY.SI.TTDXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
15/16L - Ogólna Technologia Żywności T.CHK.OGTZZ.NI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
15/16L - Ogólna technologia żywności T.CHK.OTZYW.SI.TTZIX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
15/16L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.CHK.SDIPM.SM.TTZTC:
Seminarium (grupa 2), Seminarium (grupa 3)