profesor uczelni w jednostce Wydział Technologii Żywności
|
dr hab. inż.
Marzena Zając
prof. URK
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Terminy konsultacji dla studentów
Konsultacje stacjonarne/zdalne
piątek 9.00-11.00
Konsultacje zdalne prowadzone są po wcześniejszym umówieniu ( również w innym terminie niż podany)
Koordynowane przedmioty
12/13Z - Elektyw IV: Jakość i bezpieczeństwo mięsa i produktów mięsnych T.PPZ.9K02M.SI.TTZBX
12/13L - Elektyw IV: Mięso i produkty mięsne w żywieniu ludzi T.PPZ.9K02M.SI.TTZCX
12/13L - Praktyka produkcyjna T.DZT.PRPR1.NI.TTZTX
12/13L - Praktyka produkcyjna T.DZT.PRPR2.NI.TTZTX
12/13L - Praktyka technologiczna T.DZT.PTECH.SI.TTZBX
12/13L - Praktyka technologiczna T.DZT.PTECH.SI.TTZCX
12/13L - Praktyka technologiczna T.DZT.PTECH.SI.TTZTX
13/14Z - Doświadczalnictwo i analiza danych T.PPZ.DOSAD.SM.TTZTM
13/14Z - Elektyw IV: Podstawy towaroznawstwa mięsa i produktów mięsnych T.PPZ.09E02.SI.TTWTX
13/14Z - Elektyw IV: Przetwórstwo mięsa T.PPZ.9K01M.SI.TTZBX
13/14Z - Technologia specjalizacyjna III: Przetwarzanie surowców rzeźnych T.PPZ.TSP03.SM.TTZTM
13/14L - Elektyw IV: Mięso i produkty mięsne w żywieniu człowieka T.PPZ.09EK4.SI.TTZDX
13/14L - Elektyw IV: Mięso i produkty mięsne w żywieniu ludzi T.PPZ.9K02M.SI.TTZCX
13/14L - Praktyka produkcyjna T.DZT.PRPR1.NI.TTZTX
13/14L - Technologia specjalizacyjna II: Biologiczne podstawy technologii mięsa T.PPZ.TSP02.SM.TTZTM
14/15Z - Doświadczalnictwo i analiza danych T.PPZ.DOSAD.SM.TTZTM
14/15Z - Optional subject IV: Meat processing E.1.OS4MP.SC.ECTIE.T
14/15Z - Technologia specjalizacyjna III: Przetwarzanie surowców rzeźnych T.PPZ.TSP03.SM.TTZTM
14/15L - Elektyw IV: Mięso i produkty mięsne w żywieniu człowieka T.PPZ.09E42.SI.TTDXX
14/15L - Elektyw IV: Przetwórstwo mięsa T.PPZ.9K01M.SI.TTZCX
14/15L - Praktyka produkcyjna T.DZT.PRPR1.NI.TTZTX
14/15L - Seminarium specjalizacyjne w języku obcym T.PPZ.SMJ03.SM.TTZTL
14/15L - Seminarium specjalizacyjne w języku obcym T.PPZ.SMJ03.SM.TTZTM
15/16L - Elektyw IV: Mięso i produkty mięsne w żywieniu człowieka T.PPZ.09E42.SI.TTDXX
15/16L - Technologia specjalizacyjna II: Biologiczne podstawy technologii mięsa T.1s.TSP2.SM.TTZTM.T
16/17L - Elektyw IV: Mięso i produkty mięsne w żywieniu człowieka T.PPZ.09E42.SI.TTDXX
16/17L - Elektyw IV: Mięso i produkty mięsne w żywieniu ludzi T.PPZ.9K02M.SI.TTZCX
17/18Z - Technologia specjalizacyjna II: Przetwórstwo mięsa T.1s.TS22.NM.TTZTM.T
17/18L - Elektyw IV: Mięso i produkty mięsne w żywieniu człowieka T.F6.EL42.SI.TTDDX.T
17/18L - Elektyw IV: Mięso i produkty mięsne w żywieniu człowieka T.F6.EL42.SI.TTZCX.T
17/18L - Technologia specjalizacyjna II: Przetwórstwo mięsa T.1s.TS22.SM.TTZTM.T
18/19Z - Technologia specjalizacyjna II: Przetwórstwo mięsa T.1s.TS22.NM.TTZTM.T
18/19L - Elektyw IV: Mięso i produkty mięsne w żywieniu człowieka T.F6.EL42.SI.TTDDX.T
18/19L - Elektyw IV: Mięso i produkty mięsne w żywieniu człowieka T.F6.EL42.SI.TTZCX.T
18/19L - Technologia specjalizacyjna II: Przetwórstwo mięsa T.1s.TS22.SM.TTZTM.T
19/20L - Elektyw IV: Mięso i produkty mięsne w żywieniu człowieka T.F6.EL42.SI.TTDDX.T
19/20L - Elektyw IV: Mięso i produkty mięsne w żywieniu człowieka T.F6.EL42.SI.TTZCX.T
19/20L - Elektyw IV: Technologia produkcji przekąsek mięsnych T.F6.EL42.SI.TBSBY.T
20/21L - Elektyw IV: Mięso i produkty mięsne w żywieniu człowieka T.F6.EL42.SI.TTDDX.T
20/21L - Elektyw IV: Mięso i produkty mięsne w żywieniu człowieka T.F6.EL42.SI.TTZCX.T
20/21L - Elektyw IV: Technologia produkcji przekąsek mięsnych T.F6.EL42.SI.TBSBY.T
20/21L - Technologia specjalizacyjna II P: Wybrane zagadnienia z przetwórstwa mięsa T.1s.TSP2.SM.TTZPZ.T
21/22L - Elektyw IV: Mięso i produkty mięsne w żywieniu człowieka T.F6.EL42.SI.TTDDZ.T
21/22L - Elektyw IV: Mięso i produkty mięsne w żywieniu człowieka T.F6.EL42.SI.TTZCZ.T
21/22L - Elektyw IV: Technologia produkcji przekąsek mięsnych T.F6.EL42.SI.TBSBZ.T
22/23L - Elektyw IV: Mięso i produkty mięsne w żywieniu człowieka T.F6.EL42.SI.TTDDZ.T
22/23L - Elektyw IV: Mięso i produkty mięsne w żywieniu człowieka T.F6.EL42.SI.TTZCZ.T
22/23L - Elektyw IV: Technologia produkcji przekąsek mięsnych T.F6.EL42.SI.TBSBZ.T
22/23L - Technologia specjalizacyjna II P: Wybrane zagadnienia z przetwórstwa mięsa T.1s.TSP2.SM.TTZPZ.T
23/24L - Elektyw IV: Mięso i produkty mięsne w żywieniu człowieka T.F6.EL42.SI.TTDDZ.T
23/24L - Elektyw IV: Mięso i produkty mięsne w żywieniu człowieka T.F6.EL42.SI.TTZCZ.T
23/24L - Elektyw IV: Podstawy produkcji przetworów mięsnych T.F6.EL41.SI.TBSBZ.T
Prowadzone przedmioty
12/13Z - Elektyw IV: Jakość i bezpieczeństwo mięsa i produktów mięsnych T.PPZ.9K02M.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
12/13Z - Elektyw specjalizacyjny III:Domowy wyrób wędlin T.PPZ.09E30.SM.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
12/13Z - Technologia specjalizacyjna III: Przetwarzanie surowców rzeźnych T.PPZ.TSP03.SM.TTZTM:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
12/13L - Biologiczne Podstawy Produkcji Zwierzęcej T.PPZ.BPPZT.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 9), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 10)
12/13L - Biologiczne podstawy produkcji zwierzęcej T.PPZ.BPPZI.SI.TTZIX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
12/13L - Elektyw 2 - Kształtowanie jakości produktów spożywczych T.PPZ.9K04X.SI.TTZBX:
Ćwiczenia (grupa 3)
12/13L - Elektyw 2: Towaroznawstwo produktów spożywczych T.KTW.9PSPX.SI.TTZCX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
12/13L - Elektyw IV - Przetwórstwo mięsa T.PPZ.9K02M.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7)
12/13L - Elektyw IV: Mięso i produkty mięsne w żywieniu ludzi T.PPZ.9K02M.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
12/13L - Technologia specjalizacyjna II: Biologiczne podstawy technologii mięsa T.PPZ.TSP02.SM.TTZTM:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
13/14Z - Elektyw IV: Podstawy towaroznawstwa mięsa i produktów mięsnych T.PPZ.09E02.SI.TTWTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
13/14Z - Elektyw specjalizacyjny III: Domowy wyrób wędlin T.PPZ.09E31.SM.TTZTM:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
13/14Z - Technologia specjalizacyjna III: Przetwarzanie surowców rzeźnych T.PPZ.TSP03.SM.TTZTM:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
13/14L - Biologiczne Podstawy Produkcji Zwierzęcej T.PPZ.BPPZT.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 9), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 10)
13/14L - Biologiczne podstawy produkcji zwierzęcej T.PPZ.BPPZI.SI.TTZIX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
13/14L - Elektyw IV: Mięso i produkty mięsne w żywieniu człowieka T.PPZ.09EK4.SI.TTZDX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Wykład (grupa 1)
13/14L - Elektyw IV: Mięso i produkty mięsne w żywieniu ludzi T.PPZ.9K02M.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Wykład (grupa 1)
13/14L - Praktyka I T.DTZ.PRAKT.SI.TTDXX:
Praktyka (grupa 1), Praktyka (grupa 2), Praktyka (grupa 3), Praktyka (grupa 4)
13/14L - Technologia specjalizacyjna II: Biologiczne podstawy technologii mięsa T.PPZ.TSP02.SM.TTZTM:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
14/15Z - Elektyw IV: Jakość i bezpieczeństwo mięsa i produktów mięsnych T.PPZ.9K02M.SI.TTZBX:
Wykład (grupa 1)
14/15Z - Optional subject IV: Meat processing E.1.OS4MP.SC.ECTIE.T:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
14/15Z - Technologia specjalizacyjna III: Przetwarzanie surowców rzeźnych T.PPZ.TSP03.SM.TTZTM:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
14/15L - Biologiczne Podstawy Produkcji Zwierzęcej T.PPZ.BPPZT.SI.TTZTX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 6), Ćwiczenia (grupa 7), Ćwiczenia (grupa 8), Ćwiczenia (grupa 11)
14/15L - Biologiczne podstawy produkcji zwierzęcej T.PPZ.BPPZI.SI.TTZIX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
14/15L - Elektyw IV: Mięso i produkty mięsne w żywieniu człowieka T.PPZ.09E42.SI.TTDXX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Wykład (grupa 1)
14/15L - Technologia specjalizacyjna II: Biologiczne podstawy technologii mięsa T.PPZ.TSP02.SM.TTZTM:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
15/16Z - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych T.PPZ.DOIAD.SM.TTZTM:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1)
15/16Z - Technologia specjalizacyjna III: Przetwarzanie surowców rzeźnych T.PPZ.TSP03.SM.TTZTM:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
15/16L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.PPZ.SDIPM.SM.TTZTM:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2)
16/17L - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych T.2s.DSAD.NM.TTZTM.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
16/17L - Elektyw IV - Przetwórstwo mięsa T.PPZ.9K02M.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 9), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 10)
16/17L - Elektyw IV: Mięso i produkty mięsne w żywieniu człowieka T.PPZ.09E42.SI.TTDXX:
Wykład (grupa 1)
16/17L - Elektyw IV: Mięso i produkty mięsne w żywieniu ludzi T.PPZ.9K02M.SI.TTZCX:
Wykład (grupa 1)
16/17L - Technologia specjalizacyjna II: Przetwórstwo mięsa T.1s.TS22.SM.TTZTM.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
17/18Z - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych T.2s.DSAD.SM.TTZTM.T:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1)
17/18Z - Elektyw specjalizacyjny III: Domowy wyrób wędlin T.F2.ES31.SM.TTZTM.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
17/18Z - Technologia specjalizacyjna II: Przetwórstwo mięsa T.1s.TS22.NM.TTZTM.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
17/18L - Elektyw IV: Mięso i produkty mięsne w żywieniu człowieka T.F6.EL42.SI.TTDDX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Wykład (grupa 1)
17/18L - Elektyw IV: Mięso i produkty mięsne w żywieniu człowieka T.F6.EL42.SI.TTZCX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Wykład (grupa 1)
17/18L - Higiena produktów pochodzenia zwierzęcego W.10s.HPPZ.SJ.WETXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
17/18L - Technologia specjalizacyjna I: Jakość i bezpieczeństwo surowców mięsnych, tłuszczowych i jajczarskich T.1s.TS12.SM.TTZTM.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
17/18L - Technologia specjalizacyjna II: Przetwórstwo mięsa T.1s.TS22.SM.TTZTM.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
18/19Z - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych T.2s.DSAD.SM.TTZTM.T:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1)
18/19Z - Elektyw specjalizacyjny III: Domowy wyrób wędlin T.F2.ES31.SM.TTZTM.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
18/19Z - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.NM.TTZTM.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2)
18/19Z - Technologia specjalizacyjna II: Przetwórstwo mięsa T.1s.TS22.NM.TTZTM.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
18/19Z - Technologia specjalizacyjna III: Przetwórstwo drobiu, jaj i ryb T.2s.TS32.SM.TTZTM.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
18/19L - Elektyw IV: Mięso i produkty mięsne w żywieniu człowieka T.F6.EL42.SI.TTDDX.T:
Wykład (grupa 1)
18/19L - Elektyw IV: Mięso i produkty mięsne w żywieniu człowieka T.F6.EL42.SI.TTZCX.T:
Wykład (grupa 1)
18/19L - Higiena produktów pochodzenia zwierzęcego W.10s.HPPZ.SJ.WETXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
18/19L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTZTM.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2)
18/19L - Technologia specjalizacyjna I: Jakość i bezpieczeństwo surowców mięsnych, tłuszczowych i jajczarskich T.1s.TS12.SM.TTZTM.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
18/19L - Technologia specjalizacyjna II: Przetwórstwo mięsa T.1s.TS22.SM.TTZTM.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
19/20Z - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych T.2s.DSAD.SM.TTZTM.T:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1)
19/20Z - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.NM.TTZTM.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2), Seminarium (grupa 3)
19/20Z - Technologia specjalizacyjna III: Przetwórstwo drobiu, jaj i ryb T.2s.TS32.SM.TTZTM.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
19/20L - Elektyw IV: Mięso i produkty mięsne w żywieniu człowieka T.F6.EL42.SI.TTDDX.T:
Wykład (grupa 1)
19/20L - Elektyw IV: Mięso i produkty mięsne w żywieniu człowieka T.F6.EL42.SI.TTZCX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
19/20L - Elektyw IV: Technologia produkcji przekąsek mięsnych T.F6.EL42.SI.TBSBY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
19/20L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTZTM.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2)
20/21L - Elektyw IV: Mięso i produkty mięsne w żywieniu człowieka T.F6.EL42.SI.TTDDX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Wykład (grupa 1)
20/21L - Elektyw IV: Mięso i produkty mięsne w żywieniu człowieka T.F6.EL42.SI.TTZCX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
20/21L - Elektyw IV: Przetwórstwo mięsa, drobiu, jaj i ryb T.F6.EL42.NI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
20/21L - Elektyw IV: Przetwórstwo mięsa, drobiu, jaj i ryb T.F6.EL42.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
20/21L - Elektyw IV: Technologia produkcji przekąsek mięsnych T.F6.EL42.SI.TBSBY.T:
Wykład (grupa 1)
20/21L - Praktyka zawodowa I (1 miesiąc, tj. ok. 160 godz.) T.2s.PRZA.SI.TBSBZ.T:
Praktyka (grupa 1)
20/21L - Praktyka zawodowa II (2 miesiące, tj. ok. 320 godz.) T.4s.PRZA.SI.TBSBZ.T:
Praktyka (grupa 1)
20/21L - Praktyka zawodowa III (4 tygodnie tj. ok. 160 godz.) T.6s.PRZA.SI.TBSBY.T:
Praktyka (grupa 1)
20/21L - Technologia specjalizacyjna II P: Wybrane zagadnienia z przetwórstwa mięsa T.1s.TSP2.SM.TTZPZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
21/22Z - Technologia specjalizacyjna III P: Przetwórstwo drobiu, jaj i ryb T.2s.TSP3.SM.TTZPZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
21/22L - Elektyw IV: Mięso i produkty mięsne w żywieniu człowieka T.F6.EL42.SI.TTDDZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Wykład (grupa 1)
21/22L - Elektyw IV: Mięso i produkty mięsne w żywieniu człowieka T.F6.EL42.SI.TTZCZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
21/22L - Elektyw IV: Przetwórstwo mięsa, drobiu, jaj i ryb T.F6.EL42.NI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
21/22L - Elektyw IV: Technologia produkcji przekąsek mięsnych T.F6.EL42.SI.TBSBZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
22/23Z - Elektyw 2 (z zakresu dietetyki): Prozdrowotne właściwości produktów pochodzenia zwierzęcego T.F3.2ELd.NM.TTDXZ.T:
Wykład (grupa 1)
22/23L - Elektyw IV: Mięso i produkty mięsne w żywieniu człowieka T.F6.EL42.SI.TTDDZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Wykład (grupa 1)
22/23L - Elektyw IV: Mięso i produkty mięsne w żywieniu człowieka T.F6.EL42.SI.TTZCZ.T:
Wykład (grupa 1)
22/23L - Elektyw IV: Technologia produkcji przekąsek mięsnych T.F6.EL42.SI.TBSBZ.T:
Wykład (grupa 1)
22/23L - Technologia specjalizacyjna II P: Wybrane zagadnienia z przetwórstwa mięsa T.1s.TSP2.SM.TTZPZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
23/24Z - Elektyw 1: Prozdrowotne właściwości produktów pochodzenia zwierzęcego T.F2.1EL3.SM.TTDXZ.T:
Wykład (grupa 1)
23/24Z - Technologia specjalizacyjna III P: Przetwórstwo drobiu, jaj i ryb T.2s.TSP3.SM.TTZPZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
23/24L - Elektyw IV: Mięso i produkty mięsne w żywieniu człowieka T.F6.EL42.SI.TTDDZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Wykład (grupa 1)