profesor uczelni w jednostce Wydział Technologii Żywności
|
dr hab. inż.
Krzysztof Buksa
prof. URK
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Terminy konsultacji dla studentów
Konsultacje:
środa 10.30-12.30
Zainteresowania
- zastosowanie technik chromatograficznych w badaniach żywności: HPLC, HPSEC, TLC
- analiza budowy i właściwości polisacharydów: skrobi, arabinoksylanów oraz innych polisacharydów nieskrobiowych
- analiza substancji kształtujących aromat pieczywa (kwasów karboksylowych, alkoholi)
- analiza bioaktywnych składników ziarna zbóż
- badania składu chemicznego kaw i substytutów kaw
- ocena właściwości mąki żytniej, pszennej, owsianej, kukurydzianej
- wypiek chleba żytniego i pszennego
- ocena strawności skrobi i białek w produktach spożywczych
Koordynowane przedmioty
10/11Z - Elektyw 1 - Zasady tworzenia nowych produktów spożywczych T.KTW.9TNPX.SI.TTZTX
10/11Z - Elektyw 1: Zasady tworzenia nowych produktów spożywczych T.KTW.9OPRA.SI.TTZCX
11/12Z - Elektyw 1- Opracowanie nowych artykułów żywnościowych T.KTW.9NPZX.SI.TTZTX
11/12Z - Elektyw 1: Opracowanie nowych artykułów żywnościowych T.KTW.09OP1.SI.TTZBX
11/12Z - Elektyw 1: Opracowanie nowych artykułów żywnościowych T.KTW.ONPXX.SI.TTZCX
11/12L - Praktyka technologiczna T.DZT.PTECH.SI.TTZTX
12/13Z - Elektyw 1- Opracowanie nowych artykułów żywnościowych T.KTW.9NPZX.SI.TTZTX
12/13Z - Elektyw 1: Opracowanie nowych artykułów żywnościowych T.KTW.09OP1.SI.TTZBX
12/13Z - Elektyw 1: Zasady tworzenia nowych produktów spożywczych T.KTW.9OPRA.SI.TTZCX
13/14Z - Analysis of Bioactive Components in Cereal Grain T.KTW.ABCCG.SI.TTZBX
13/14Z - Analysis of Bioactive Components in Cereal Grain T.KTW.ABCCG.SM.TTZXX
13/14Z - Elektyw 1- Opracowanie nowych artykułów żywnościowych T.KTW.9NPZX.SI.TTZTX
13/14Z - Elektyw 1: Opracowanie nowych artykułów żywnościowych T.KTW.09OP1.SI.TTZBX
13/14Z - Elektyw 1: Opracowanie nowych artykułów żywnościowych T.KTW.ONPXX.SI.TTZCX
13/14L - Cereal processing T.KTW.CERPR.SM.TTZTZ
14/15Z - Analysis of Bioactive Components in Cereal Grain T.KTW.ABCCG.SI.TTZBX
14/15Z - Elektyw 1- Opracowanie nowych artykułów żywnościowych T.KTW.9NPZX.SI.TTZTX
14/15Z - Elektyw 1: Opracowanie nowych artykułów żywnościowych T.KTW.09OP1.SI.TTZBX
14/15Z - Elektyw 1: Opracowanie nowych artykułów żywnościowych T.KTW.ONPXX.SI.TTZCX
14/15Z - Opracowanie nowych produktów żywnościowych T.KTW.ONPZY.NI.TTZXX
14/15Z - Zasady opracowania nowych wyrobów T.KTW.OPRNN.SI.TTWTX
14/15L - Cereal processing T.KTW.CERPR.SM.TTZTZ
14/15L - Technologia specjalizacyjna II: Technologia młynarstwa T.KTW.TSP02.SM.TTZTZ
15/16Z - Analysis of Bioactive Components in Cereal Grain T.KTW.ABCCG.SI.TTZBX
15/16Z - Elektyw 1- Opracowanie nowych artykułów żywnościowych T.KTW.9NPZX.SI.TTZTX
15/16Z - Elektyw 1: Opracowanie nowych artykułów żywnościowych T.KTW.ONPXX.SI.TTZCX
15/16Z - Elektyw 1: Zasady tworzenia nowych produktów spożywczych T.KTW.09OP2.SI.TTZBX
15/16L - Cereal processing T.KTW.CERPR.SM.TTZTZ
15/16L - Technologia specjalizacyjna II: Technologia młynarstwa i skrobi T.1s.TSP2.SM.TTZTZ.T
16/17Z - Elektyw 1: Opracowanie nowych artykulów żywnościowych T.KTW.9NPZX.SI.TTZCX
16/17L - Technologia specjalizacyjna II: Technologia młynarstwa i skrobi T.1s.TSP2.SM.TTZTZ.T
17/18L - Technologia specjalizacyjna II: Kształtowanie i ochrona jakości w produkcji artykułów zbożowo-mącznych T.1s.TSP2.SM.TJBJW.T
17/18L - Technologia specjalizacyjna II: Technologia młynarstwa i skrobi T.1s.TSP2.SM.TTZTZ.T
18/19Z - Analysis of bioactive components in cereal grain E.1.ABCCG.SC.ECTIE.T
18/19L - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.F6.EL21.SI.TTZTX.T
18/19L - Elektyw II: Technologia przetwórstwa zbóż T.F6.EL21.SI.TTDDX.T
18/19L - Metody badań eksperymentalnych T.3s.MBEK.SM.TTZTZ.T
18/19L - Specialization technology II: New trends in baking technology T.F1a.T22.SM.TTZYY.T
18/19L - Technologia specjalizacyjna II: Kształtowanie i ochrona jakości w produkcji artykułów zbożowo-mącznych T.1s.TSP2.SM.TJBJW.T
19/20Z - Analysis of bioactive components in cereal grain E.1.ABCCG.SC.ECTIE.T
19/20Z - Metody badań eksperymentalnych T.2s.MBEK.SM.TTZTW.T
19/20Z - Seminarium specjalizacyjne II T.2s.SSP2.SM.TTZTW.T
19/20L - Elektyw 2: Kształtowanie jakości produktów spożywczych T.F4.2EL2.SI.TTZCX.T
19/20L - Methods in research III T.3sa.MR3.SM.TTZYY.T
19/20L - Metody badań eksperymentalnych 2 F T.2s.MBE2.NM.TTZFZ.T
19/20L - Optional specialization course II: Analysis of bioactive compounds in cereal grain T.F3a.S22.SM.TTZYY.T
19/20L - Seminarium specjalizacyjne 1 M T.1s.SSP1.SM.TTZMZ.T
20/21Z - Analysis of bioactive components in cereal grain E.1.ABCCG.SC.ECTIE.T
20/21Z - Elektyw 8: Chromatografia wykluczania (HPSEC) w kontroli procesu produkcji piwa T.F7.8EL2.SI.TBSBY.T
20/21L - Elektyw ogólny 1: Analiza bioaktywnych składników ziarna zbóż wykorzystywanych w browarnictwie T.F6.EO15.SI.TBSBY.T
20/21L - Elektyw specjalizacyjny 2 Z: Analysis of bioactive compounds in cereal grain T.F3a.S22.SM.TFTZZ.T
20/21L - Methods in research 3 Z T.3sa.MR3.SM.TFTZZ.T
20/21L - Technologia specjalizacyjna II R: Kształtowanie i ochrona jakości w produkcji wyrobów węglowodanowych T.1s.TSP2.SM.TTZRZ.T
21/22Z - Analysis of bioactive components in cereal grain E.1.ABCCG.SC.ECTIE.T
21/22Z - Elektyw 8: Chromatografia wykluczania (HPSEC) w kontroli procesu produkcji piwa T.F7.8EL2.SI.TBSBY.T
21/22L - Elektyw ogólny 1: Analiza bioaktywnych składników ziarna zbóż wykorzystywanych w browarnictwie T.F6.EO15.SI.TBSBZ.T
21/22L - Elektyw specjalizacyjny 1 O: Bioaktywne składniki ziarna zbóż i nasion superfood T.F3.ES15.SM.TTZOZ.T
21/22L - Technologia specjalizacyjna II R: Kształtowanie i ochrona jakości w produkcji wyrobów węglowodanowych T.1s.TSP2.SM.TTZRZ.T
22/23Z - Elektyw 8: Chromatografia wykluczania (HPSEC) w kontroli procesu produkcji piwa T.F7.8EL2.SI.TBSBZ.T
22/23Z - Elektyw ogólny 2: Bioaktywne składniki zbóż i ich rola w browarnictwie T.F5.EO28.SI.TBSBZ.T
22/23Z - Przydatność technologiczna surowców roślinnych w browarnictwie T.1s.PTRB.SI.TBSBZ.T
22/23Z - Seminarium dyplomowe T.7s.SEDw.SI.TTDDZ.T
22/23Z - Seminarium dyplomowe T.7s.SEDw.SI.TTZXZ.T
22/23L - Cereal processing E.1.CERPR.SC.ECTIE.T
22/23L - Elektyw ogólny 1: Analiza bioaktywnych składników ziarna zbóż wykorzystywanych w browarnictwie T.F6.EO15.SI.TBSBZ.T
23/24Z - Elektyw 8: Chromatografia wykluczania (HPSEC) w kontroli procesu produkcji piwa T.F7.8EL2.SI.TBSBZ.T
23/24Z - Przydatność technologiczna surowców roślinnych w browarnictwie T.1s.PTRB.SI.TBSBZ.T
23/24Z - Seminarium dyplomowe T.7s.SEDw.SI.TTZXZ.T
23/24Z - Towaroznawstwo produktów pochodzenia roślinnego i zwierzęcego T.1s.TPRZ.NI.TGCXZ.T
23/24Z - Towaroznawstwo produktów pochodzenia roślinnego i zwierzęcego T.1s.TPRZ.SI.TGCXZ.T
23/24L - Cereal processing T.2sa.CEPR.SI.TTERA
23/24L - Elektyw specjalizacyjny 2 O: Nowoczesne metody produkcji chleba z udziałem zakwasów tradycyjnych i bezglutenowych T.F3.ES22.SM.TTZOZ.T
23/24L - Specialization optional course 2 Z: Analysis of bioactive compounds in cereal grain T.F3a.S24.SM.TFTZZ.T
23/24L - Specialization technology II Z: New trends in baking technology T.F1a.T24.SM.TFTZZ.T
24/25Z - Elektyw 8: Chromatografia wykluczania (HPSEC) w kontroli procesu produkcji piwa T.F7.8EL2.SI.TBSBZ.T
24/25Z - Przydatność technologiczna surowców roślinnych w browarnictwie T.1s.PTRB.SI.TBSBZ.T
24/25Z - Seminarium dyplomowe T.7s.SEDw.SI.TTZXZ.T
24/25Z - Towaroznawstwo produktów pochodzenia roślinnego i zwierzęcego T.1s.TPRZ.NI.TGCXZ.T
24/25Z - Towaroznawstwo produktów pochodzenia roślinnego i zwierzęcego T.1s.TPRZ.SI.TGCXZ.T
Prowadzone przedmioty
08/09L - Biologiczne Podstawy Produkcji Roślinnej T.KTW.BPPRB.SI.TTZBX:
Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1)
09/10Z - Elektyw 1- Opracowanie nowych artykułów żywnościowych T.KTW.9NPZX.SI.TTZTX:
Ćwiczenia (grupa 1)
09/10Z - Elektyw 1: Zasady tworzenia nowych produktów spożywczych T.KTW.9OPRA.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
09/10L - Elektyw II - Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.KTW.9PZMX.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
09/10L - Elektyw kierunkowy II: Technologia przetwórstwa zbóż T.KTW.9TPZZ.NI.TTZXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
09/10L - Technologia specjalizacyjna II: Przetwórstwo zboża T.KTW.82TZB.NI.TTZXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
10/11Z - Elektyw 1 - Zasady tworzenia nowych produktów spożywczych T.KTW.9TNPX.SI.TTZTX:
Ćwiczenia (grupa 1)
10/11Z - Elektyw 1: Zasady tworzenia nowych produktów spożywczych T.KTW.9OPRA.SI.TTZCX:
Ćwiczenia (grupa 1)
10/11Z - Elektyw 1: Zasady tworzenia nowych produktów spożywczych T.KTW.9TNPX.SI.TTZBX:
Ćwiczenia (grupa 1)
10/11Z - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.KTW.9PZMX.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
10/11Z - Opracowanie nowych produktów żywnościowych T.KTW.ONPZY.NI.TTZXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
10/11L - Elektyw II - Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.KTW.9PZMX.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8)
10/11L - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.KTW.9PZMX.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
10/11L - Elektyw kierunkowy II: Technologia przetwórstwa zbóż T.KTW.9TPZZ.NI.TTZXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
11/12Z - Elektyw 1- Opracowanie nowych artykułów żywnościowych T.KTW.9NPZX.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8)
11/12Z - Elektyw 1: Opracowanie nowych artykułów żywnościowych T.KTW.09OP1.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
11/12Z - Elektyw 1: Opracowanie nowych artykułów żywnościowych T.KTW.ONPXX.SI.TTZCX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4), Ćwiczenia (grupa 5)
11/12Z - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.KTW.9PZMX.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
11/12L - Elektyw II - Technologia Przetwórstwa Zbóż T.KTW.9PZBX.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7)
11/12L - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.KTW.9PZMX.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
11/12L - Elektyw kierunkowy II: Technologia przetwórstwa zbóż T.KTW.9TPZZ.NI.TTZXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
12/13Z - Elektyw 1- Opracowanie nowych artykułów żywnościowych T.KTW.9NPZX.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7)
12/13Z - Elektyw 1: Opracowanie nowych artykułów żywnościowych T.KTW.09OP1.SI.TTZBX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
12/13Z - Elektyw 1: Zasady tworzenia nowych produktów spożywczych T.KTW.9OPRA.SI.TTZCX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4), Ćwiczenia (grupa 5)
12/13Z - Elektyw II: Technologia Przetwórstwa Zbóż T.KTW.9PZBX.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
12/13L - Elektyw II - Technologia Przetwórstwa Zbóż T.KTW.9PZBX.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7)
12/13L - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.KTW.9PZMX.SI.TTZCX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
12/13L - Elektyw II: Technologia przetwórstwa zbóż T.KTW.09EK3.SI.TTZDX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
12/13L - Elektyw kierunkowy II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.KTW.09AMZ.NI.TTZTX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
13/14Z - Analysis of Bioactive Components in Cereal Grain T.KTW.ABCCG.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
13/14Z - Elektyw 1- Opracowanie nowych artykułów żywnościowych T.KTW.9NPZX.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7)
13/14Z - Elektyw 1: Opracowanie nowych artykułów żywnościowych T.KTW.09OP1.SI.TTZBX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
13/14Z - Elektyw 1: Opracowanie nowych artykułów żywnościowych T.KTW.ONPXX.SI.TTZCX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
13/14Z - Opracowanie nowych produktów żywnościowych T.KTW.ONPZY.NI.TTZXX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
13/14Z - Zasady opracowania nowych wyrobów T.KTW.OPRNN.SI.TTWTX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
13/14L - Elektyw II - Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.KTW.9PZMX.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7)
13/14L - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.KTW.09EK4.SI.TTZDX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
13/14L - Elektyw kierunkowy II: Technologia przetwórstwa zbóż T.KTW.9TPZZ.NI.TTZXX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
14/15Z - Analysis of Bioactive Components in Cereal Grain T.KTW.ABCCG.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
14/15Z - Elektyw 1- Opracowanie nowych artykułów żywnościowych T.KTW.9NPZX.SI.TTZTX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4), Ćwiczenia (grupa 5), Ćwiczenia (grupa 6)
14/15Z - Elektyw 1: Opracowanie nowych artykułów żywnościowych T.KTW.09OP1.SI.TTZBX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
14/15Z - Elektyw 1: Opracowanie nowych artykułów żywnościowych T.KTW.ONPXX.SI.TTZCX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4)
14/15Z - Opracowanie nowych produktów żywnościowych T.KTW.ONPZY.NI.TTZXX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
14/15Z - Zasady opracowania nowych wyrobów T.KTW.OPRNN.SI.TTWTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
14/15L - Cereal processing T.KTW.CERPR.SM.TTZTZ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
14/15L - Elektyw II - Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.KTW.9PZMX.SI.TTZTX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4), Ćwiczenia (grupa 5), Ćwiczenia (grupa 6), Ćwiczenia (grupa 7), Ćwiczenia (grupa 8)
14/15L - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.KTW.09E22.SI.TTDXX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
14/15L - Elektyw kierunkowy II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.KTW.09AMZ.NI.TTZTX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
14/15L - Technologia specjalizacyjna II: Technologia młynarstwa T.KTW.TSP02.SM.TTZTZ:
Wykład (grupa 1)
15/16Z - Analysis of Bioactive Components in Cereal Grain T.KTW.ABCCG.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
15/16Z - Elektyw 1- Opracowanie nowych artykułów żywnościowych T.KTW.9NPZX.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8)
15/16Z - Elektyw 1: Opracowanie nowych artykułów żywnościowych T.KTW.ONPXX.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
15/16Z - Elektyw 1: Zasady tworzenia nowych produktów spożywczych T.KTW.09OP2.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
15/16L - Cereal processing T.KTW.CERPR.SM.TTZTZ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
15/16L - Elektyw II - Technologia Przetwórstwa Zbóż T.KTW.9PZBX.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8)
15/16L - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.KTW.09E22.SI.TTDXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
15/16L - Elektyw kierunkowy II: Technologia przetwórstwa zbóż T.KTW.9TPZZ.NI.TTZXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
15/16L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.KTW.SDIPM.SM.TTZTZ:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 3)
15/16L - Technologia specjalizacyjna II: Technologia młynarstwa i skrobi T.1s.TSP2.SM.TTZTZ.T:
Wykład (grupa 1)
16/17Z - Elektyw 1: Opracowanie nowych artykulów żywnościowych T.KTW.9NPZX.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
16/17Z - Elektyw 1: Opracowanie nowych artykułów żywnościowych T.KTW.ONPXX.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
16/17L - Elektyw I: Jakość i bezpieczeństwo żywności pochodzenia roślinnego T.F4.EL11.SI.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
16/17L - Elektyw II - Technologia Przetwórstwa Zbóż T.KTW.9PZBX.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 9)
16/17L - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.KTW.09E22.SI.TTDXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
16/17L - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.KTW.9PZMX.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
16/17L - Elektyw kierunkowy II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.KTW.09AMZ.NI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
16/17L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTZTZ.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2)
16/17L - Technologia specjalizacyjna I: Współczesne metody przechowalnictwa i produkcji wyrobów zbożowo-mącznych T.1s.TSP1.SM.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
16/17L - Technologia specjalizacyjna II: Kształtowanie i ochrona jakości w produkcji artykułów zbożowo-mącznych T.1s.TSP2.SM.TJBJW.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
16/17L - Technologia specjalizacyjna II: Technologia młynarstwa i skrobi T.1s.TSP2.SM.TTZTZ.T:
Wykład (grupa 1)
17/18Z - Elektyw 1: Opracowanie nowych artykułów żywnościowych T.F5.1EL1.SI.TTZCX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
17/18L - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.F6.EL21.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8)
17/18L - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.F6.EL22.SI.TTDDX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
17/18L - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.F6.EL22.SI.TTZCX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
17/18L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTZTZ.T:
Seminarium (grupa 2), Seminarium (grupa 3)
17/18L - Technologia specjalizacyjna II: Kształtowanie i ochrona jakości w produkcji artykułów zbożowo-mącznych T.1s.TSP2.SM.TJBJW.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
17/18L - Technologia specjalizacyjna II: Technologia młynarstwa i skrobi T.1s.TSP2.SM.TTZTZ.T:
Wykład (grupa 1)
18/19Z - Analysis of bioactive components in cereal grain E.1.ABCCG.SC.ECTIE.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
18/19Z - Elektyw 1: Opracowanie nowych artykułów żywnościowych T.F5.1EL1.SI.TTZCX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
18/19Z - Seminarium dyplomowe i praca inżynierska T.7s.SPIg.SI.TTZXX.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2)
18/19L - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.F6.EL21.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Wykład (grupa 1)
18/19L - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.F6.EL22.SI.TTZCX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Wykład (grupa 1)
18/19L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTZTZ.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2)
18/19L - Technologia specjalizacyjna II: Kształtowanie i ochrona jakości w produkcji artykułów zbożowo-mącznych T.1s.TSP2.SM.TJBJW.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
19/20Z - Analysis of bioactive components in cereal grain E.1.ABCCG.SC.ECTIE.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
19/20Z - Elektyw 1: Opracowanie nowych artykułów żywnościowych T.F7.1EL1.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
19/20Z - Elektyw VII: Produkcja tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.F5.EL71.SI.TBSBY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
19/20Z - Opracowanie nowych produktów żywnościowych T.7s.ONPZ.NI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
19/20Z - Seminarium dyplomowe i praca inżynierska T.7s.SPIg.SI.TTZXX.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2)
19/20L - Elektyw 2: Kształtowanie jakości produktów spożywczych T.F4.2EL2.SI.TTZCX.T:
Wykład (grupa 1)
19/20L - Elektyw 4: Właściwości i zastosowanie skrobi T.F4.4EL2.SI.TBSBY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
19/20L - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.F6.EL21.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7)
19/20L - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.F6.EL22.SI.TTZCX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
19/20L - Optional specialization course II: Analysis of bioactive compounds in cereal grain T.F3a.S22.SM.TTZYY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
20/21Z - Analysis of bioactive components in cereal grain E.1.ABCCG.SC.ECTIE.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
20/21Z - Elektyw 1: Opracowanie nowych artykułów żywnościowych T.F7.1EL1.SI.TTZCX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
20/21Z - Elektyw 1: Zasady tworzenia nowych produktów spożywczych T.F7.1EL2.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
20/21Z - Elektyw 8: Chromatografia wykluczania (HPSEC) w kontroli procesu produkcji piwa T.F7.8EL2.SI.TBSBY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
20/21Z - Elektyw VII: Produkcja tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.F5.EL71.SI.TBSBY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
20/21Z - Opracowanie nowych produktów żywnościowych T.7s.ONPZ.NI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
20/21L - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.F6.EL21.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8)
20/21L - Elektyw II: Technologia przetwórstwa zbóż T.F6.EL21.SI.TTZCX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
20/21L - Elektyw ogólny 1: Analiza bioaktywnych składników ziarna zbóż wykorzystywanych w browarnictwie T.F6.EO15.SI.TBSBY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
20/21L - Elektyw specjalizacyjny 2 Z: Analysis of bioactive compounds in cereal grain T.F3a.S22.SM.TFTZZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
21/22Z - Analysis of bioactive components in cereal grain E.1.ABCCG.SC.ECTIE.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
21/22Z - Elektyw 1: Opracowanie nowych artykułów żywnościowych T.F7.1EL1.SI.TTZCX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
21/22Z - Elektyw 8: Chromatografia wykluczania (HPSEC) w kontroli procesu produkcji piwa T.F7.8EL2.SI.TBSBY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
21/22Z - Elektyw VII: Produkcja tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.F5.EL71.SI.TBSBZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
21/22L - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.F6.EL21.SI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
21/22L - Elektyw II: Wybrane zagadnienia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.F6.EL22.SI.TTZCZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
21/22L - Elektyw ogólny 1: Analiza bioaktywnych składników ziarna zbóż wykorzystywanych w browarnictwie T.F6.EO15.SI.TBSBZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
21/22L - Elektyw specjalizacyjny 1 O: Bioaktywne składniki ziarna zbóż i nasion superfood T.F3.ES15.SM.TTZOZ.T:
Wykład (grupa 1)
22/23Z - Elektyw 8: Chromatografia wykluczania (HPSEC) w kontroli procesu produkcji piwa T.F7.8EL2.SI.TBSBZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
22/23Z - Elektyw VII: Produkcja tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.F5.EL71.SI.TBSBZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
22/23Z - Elektyw ogólny 2: Bioaktywne składniki zbóż i ich rola w browarnictwie T.F5.EO28.SI.TBSBZ.T:
Wykład (grupa 1)
22/23Z - Przydatność technologiczna surowców roślinnych w browarnictwie T.1s.PTRB.SI.TBSBZ.T:
Wykład (grupa 1)
22/23L - Cereal processing E.1.CERPR.SC.ECTIE.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
22/23L - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo - mącznych T.F6.EL22.NI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
22/23L - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.F6.EL21.SI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
22/23L - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.F6.EL22.SI.TTDDZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
22/23L - Elektyw II: Wybrane zagadnienia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.F6.EL22.SI.TTZCZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
22/23L - Elektyw ogólny 1: Analiza bioaktywnych składników ziarna zbóż wykorzystywanych w browarnictwie T.F6.EO15.SI.TBSBZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
22/23L - Technologia specjalizacyjna II O: Tradycyjne i nowoczesne trendy w produkcji artykułów zbożowo-mącznych T.1s.TSP2.SM.TTZOZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
23/24Z - Elektyw 8: Chromatografia wykluczania (HPSEC) w kontroli procesu produkcji piwa T.F7.8EL2.SI.TBSBZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
23/24Z - Elektyw VII: Produkcja tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.F5.EL71.SI.TBSBZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
23/24Z - Metody badań eksperymentalnych 1 A T.1s.MBE1.NM.TTZAZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
23/24Z - Przydatność technologiczna surowców roślinnych w browarnictwie T.1s.PTRB.SI.TBSBZ.T:
Wykład (grupa 1)
23/24Z - Towaroznawstwo produktów pochodzenia roślinnego i zwierzęcego T.1s.TPRZ.NI.TGCXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
23/24Z - Towaroznawstwo produktów pochodzenia roślinnego i zwierzęcego T.1s.TPRZ.SI.TGCXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
23/24L - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo - mącznych T.F6.EL22.NI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
23/24L - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.F6.EL21.SI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
23/24L - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.F6.EL22.SI.TTDDZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
23/24L - Elektyw II: Wybrane zagadnienia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.F6.EL22.SI.TTZCZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
23/24L - Elektyw specjalizacyjny 2 O: Nowoczesne metody produkcji chleba z udziałem zakwasów tradycyjnych i bezglutenowych T.F3.ES22.SM.TTZOZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
23/24L - Specialization optional course 2 Z: Analysis of bioactive compounds in cereal grain T.F3a.S24.SM.TFTZZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
23/24L - Specialization technology II Z: New trends in baking technology T.F1a.T24.SM.TFTZZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
23/24L - Technologia specjalizacyjna II O: Tradycyjne i nowoczesne trendy w produkcji artykułów zbożowo-mącznych T.1s.TSP2.SM.TTZOZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
24/25Z - Towaroznawstwo produktów pochodzenia roślinnego i zwierzęcego T.1s.TPRZ.NI.TGCXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Wykład (grupa 1)
Imiona
Krzysztof
Nazwisko
Buksa
Stopnie i tytuły
dr hab. inż. prof. URK
PBN ID
1540779