![]() |
profesor uczelni w jednostce Wydział Technologii Żywności
|

dr hab.
Jacek Rożnowski
prof. URK
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Terminy konsultacji dla studentów
Konsultacje
wtorki, g. 11 - 13 oraz czwartki g. 13-15
Koordynowane przedmioty
06/07L - Elektyw kierunkowy I - Ocena barwy produktów spożywczych T.AOZ.9K01A.NM.TTZTA
08/09Z - Chemia żywności T.AOZ.CHZ11.NI.TTZTX
08/09Z - Chemia żywności T.AOZ.CHZ1B.SI.TTZBX
08/09Z - Chemia żywności T.AOZ.CHZ1C.SI.TTZCX
08/09Z - Chemia żywności T.AOZ.CHZ1T.SI.TTZTX
08/09Z - Chemia żywności T.AOZ.CHZ1X.NI.TTZTX
08/09Z - Pracownia magisterska T.AOZ.P021A.NM.TTZTA
09/10Z - Chemia żywności T.AOZ.CHZ11.NI.TTZTX
09/10L - Elektyw specjalizacyjny II: Metody spektroskopowe w analityce żywności T.AOZ.09E21.SM.TTZTA
10/11Z - Chemia żywności T.AOZ.CHZ1C.SI.TTZCX
10/11Z - Elektyw specjalizacyjny II - Analiza instrumentalna w badaniu żywności T.AOZ.9S04A.NM.TTZTA
10/11Z - Metody fizyczne oceny produktów spożywczych B.F2.MFO.SM.BBTSX
10/11L - Elektyw specjalizacyjny II: Metody spektroskopowe w analityce żywności T.AOZ.09E21.SM.TTZTA
11/12Z - Chemia żywności T.AOZ.CHZ11.NI.TTZTX
11/12Z - Chemia żywności T.AOZ.CHZ1B.SI.TTZBX
11/12Z - Elektyw ogólny: Ocena barwy produktów spożywczych T.AOZ.09EO6.SI.TTZBX
12/13Z - Elektyw specjalizacyjny III: Spektroskopowa ocena jakości żywności T.AOZ.09E22.NM.TTZTA
12/13L - Elektyw specjalizacyjny II: Metody spektroskopowe w analityce żywności T.AOZ.09E21.SM.TTZTA
13/14Z - Chemia żywności T.AOZ.CHZ11.NI.TTZTX
13/14Z - Elektyw specjalizacyjny III: Spektroskopowa ocena jakości żywności T.AOZ.09E22.NM.TTZTA
13/14L - Elektyw specjalizacyjny II: Spektroskopowa ocena jakości żywności T.AOZ.09E22.SM.TTZTA
14/15Z - Chemia żywności T.AOZ.CHZ11.NI.TTZTX
14/15Z - Elektyw specjalizacyjny III: Spektroskopowa ocena jakości żywności T.AOZ.09E22.NM.TTZTA
14/15L - Elektyw specjalizacyjny II: Spektroskopowa ocena jakości żywności T.AOZ.09E22.SM.TTZTA
14/15L - Technologia specjalizacyjna I: Optyczna i spektroskopowa analiza żywności T.1s.TSP1.SM.TJBJA.T
15/16Z - Elektyw specjalizacyjny III: Spektroskopowa ocena jakości żywności T.AOZ.09E22.NM.TTZTA
15/16L - Elektyw specjalizacyjny II: Spektroskopowa ocena jakości żywności T.AOZ.09E22.SM.TTZTA
15/16L - Technologia specjalizacyjna I: Optyczna i spektroskopowa analiza żywności T.1s.TSP1.SM.TJBJA.T
16/17Z - Chemia żywności T.3s.CHZY.SI.TTZIX.T
16/17Z - Elektyw specjalizacyjny III: Spektroskopowa ocena jakości żywności T.F3.ES32.NM.TTZTA.T
16/17L - Elektyw specjalizacyjny II: Metody spektroskopowe w analityce żywności T.F3.ES21.SM.TTZTA.T
16/17L - Technologia specjalizacyjna I: Optyczna i spektroskopowa analiza żywności T.1s.TSP1.SM.TJBJA.T
17/18Z - Chemia żywności T.3s.CHZY.NI.TTZTX.T
17/18Z - Chemia żywności T.3s.CHZY.SI.TTZCX.T
17/18Z - Chemia żywności T.3s.CHZY.SI.TTZIX.T
17/18Z - Chemia żywności T.3s.CHZY.SI.TTZTX.T
17/18Z - Elektyw specjalizacyjny III: Metody spektroskopowe w analityce żywności T.F3.ES31.NM.TTZTA.T
17/18L - Elektyw specjalizacyjny II: Spektroskopowa ocena jakości żywności T.F3.ES22.SM.TTZTA.T
17/18L - Technologia specjalizacyjna I: Optyczna i spektroskopowa analiza żywności T.1s.TSP1.SM.TJBJA.T
18/19Z - Chemia żywności T.3s.CHZY.NI.TTZTX.T
18/19Z - Chemia żywności T.3s.CHZY.SI.TTZCX.T
18/19Z - Chemia żywności T.3s.CHZY.SI.TTZTX.T
18/19Z - Elektyw specjalizacyjny III: Metody spektroskopowe w analityce żywności T.F3.ES31.NM.TTZTA.T
18/19L - Elektyw specjalizacyjny II: Metody spektroskopowe w analityce żywności T.F3.ES21.SM.TTZTA.T
18/19L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTZTA.T
18/19L - Technologia specjalizacyjna I: Optyczna i spektroskopowa analiza żywności T.1s.TSP1.SM.TJBJA.T
19/20Z - Chemia żywności T.3s.CHZY.NI.TTZTX.T
19/20Z - Chemia żywności T.3s.CHZY.SI.TTZCX.T
19/20Z - Chemia żywności T.3s.CHZY.SI.TTZTX.T
19/20Z - Elektyw specjalizacyjny III: Metody spektroskopowe w analityce żywności T.F3.ES31.NM.TTZTA.T
19/20Z - Metody badań eksperymentalnych T.2s.MBEK.SM.TJBJA.T
19/20Z - Metody badań eksperymentalnych T.2s.MBEK.SM.TTZTA.T
19/20L - Elektyw specjalizacyjny II: Spektroskopowa ocena jakości żywności T.F3.ES22.SM.TTZTA.T
19/20L - Metody badań eksperymentalnych 1 D T.1s.MBE1.SM.TTZDZ.T
19/20L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTZTA.T
20/21Z - Chemia żywności T.3s.CHZY.NI.TTZTZ.T
20/21Z - Chemia żywności T.3s.CHZY.SI.TTZCZ.T
20/21Z - Chemia żywności T.3s.CHZY.SI.TTZTZ.T
20/21Z - Elektyw specjalizacyjny III A: Spektroskopowa ocena jakości żywności T.F3.ES32.NM.TTZAZ.T
20/21Z - Metody badań eksperymentalnych 2 D T.2s.MBE2.SM.TTZDZ.T
20/21L - Elektyw specjalizacyjny 2 D: Spektroskopowa ocena jakości żywności T.F3.ES22.SM.TTZDZ.T
20/21L - Metody badań eksperymentalnych 1 D T.1s.MBE1.SM.TTZDZ.T
20/21L - Metody badań eksperymentalnych 3 D T.3s.MBE3.SM.TTZDZ.T
21/22Z - Chemia żywności T.3s.CHZY.NI.TTZTZ.T
21/22Z - Chemia żywności T.3s.CHZY.SI.TTDDZ.T
21/22Z - Chemia żywności T.3s.CHZY.SI.TTZCZ.T
21/22Z - Elektyw specjalizacyjny III A: Spektroskopowa ocena jakości żywności T.F3.ES32.NM.TTZAZ.T
21/22Z - Metody badań eksperymentalnych 2 D T.2s.MBE2.SM.TTZDZ.T
21/22Z - Seminarium dyplomowe A T.3s.SEMD.NM.TTZAZ.T
21/22L - Elektyw specjalizacyjny 2 D: Metody spektroskopowe w analityce żywności T.F3.ES21.SM.TTZDZ.T
21/22L - Metody badań eksperymentalnych 1 D T.1s.MBE1.SM.TTZDZ.T
21/22L - Metody badań eksperymentalnych 3 D T.3s.MBE3.SM.TTZDZ.T
21/22L - Seminarium dyplomowe D T.3s.SEMD.SM.TTZDZ.T
21/22L - Seminarium specjalizacyjne 1 D T.1s.SSP1.SM.TTZDZ.T
22/23Z - Chemia żywności T.3s.CHZY.NI.TTZTZ.T
22/23Z - Chemia żywności T.3s.CHZY.SI.TTDDZ.T
22/23Z - Elektyw specjalizacyjny III A: Spektroskopowa ocena jakości żywności T.F3.ES32.NM.TTZAZ.T
22/23Z - Seminarium dyplomowe A T.3s.SEMD.NM.TTZAZ.T
22/23L - Elektyw specjalizacyjny 2 D: Metody spektroskopowe w analityce żywności T.F3.ES21.SM.TTZDZ.T
22/23L - Metody badań eksperymentalnych 1 D T.1s.MBE1.SM.TTZDZ.T
22/23L - Metody badań eksperymentalnych 3 D T.3s.MBE3.SM.TTZDZ.T
22/23L - Seminarium dyplomowe D T.3s.SEMD.SM.TTZDZ.T
22/23L - Seminarium specjalizacyjne 1 D T.1s.SSP1.SM.TTZDZ.T
23/24Z - Chemia żywności T.3s.CHZY.NI.TTZTZ.T
23/24Z - Chemia żywności T.3s.CHZY.SI.TTDDZ.T
23/24Z - Seminarium dyplomowe A T.3s.SEMD.NM.TTZAZ.T
23/24L - Chemia żywności T.2s.CHZY.SI.TGCXZ.T
23/24L - Metody badań eksperymentalnych 1 D T.1s.MBE1.SM.TTZDZ.T
23/24L - Metody badań eksperymentalnych 3 D T.3s.MBE3.SM.TTZDZ.T
23/24L - Seminarium dyplomowe D T.3s.SEMD.SM.TTZDZ.T
23/24L - Seminarium specjalizacyjne 1 D T.1s.SSP1.SM.TTZDZ.T
Prowadzone przedmioty
08/09Z - Chemia żywności T.AOZ.CHZ11.NI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 2)
08/09L - Analiza i ocena jakości żywności T.AOZ.ANZ1T.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
09/10Z - Chemia żywności T.AOZ.CHZ11.NI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1), Wykład (grupa 2)
09/10Z - Kontrola jakości pomiarów analitycznych B.W7T.KONJA.SI.BBTSX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
09/10L - Elektyw specjalizacyjny II: Metody spektroskopowe w analityce żywności T.AOZ.09E21.SM.TTZTA:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
09/10L - Technologia specjalizacyjna II: Jakość i bezpieczeństwo żywności T.AOZ.TSP02.SM.TTZTA:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
10/11Z - Chemia żywności T.AOZ.CHZ1T.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
10/11Z - Elektyw specjalizacyjny II - Analiza instrumentalna w badaniu żywności T.AOZ.9S04A.NM.TTZTA:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
10/11Z - Metody fizyczne oceny produktów spożywczych B.F2.MFO.SM.BBTSX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
10/11L - Elektyw specjalizacyjny II: Metody spektroskopowe w analityce żywności T.AOZ.09E21.SM.TTZTA:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
11/12Z - Chemia żywności T.AOZ.CHZ11.NI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
11/12Z - Chemia żywności T.AOZ.CHZ1B.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
11/12Z - Elektyw specjalizacyjny II - Nowoczesne techniki w analizie żywności T.AOZ.9S03A.NM.TTZTA:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
11/12L - Analiza i ocena jakości żywności T.AOZ.ANZ1B.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
11/12L - Technologia specjalizacyjna II: Jakość i bezpieczeństwo żywności T.AOZ.TSP02.SM.TTZTA:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
11/12L - Technologia specjalizacyjna III: Jakość i bezpieczeństwo żywności T.AJZ.TSP31.NM.TTZTS:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
12/13Z - Chemia żywności T.AOZ.CHZ1B.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
12/13Z - Chemia żywności T.AOZ.CHZ1C.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Wykład (grupa 1)
12/13Z - Chemia żywności T.AOZ.CHZ1T.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8)
12/13Z - Elektyw specjalizacyjny III: Spektroskopowa ocena jakości żywności T.AOZ.09E22.NM.TTZTA:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
12/13L - Elektyw specjalizacyjny II: Metody spektroskopowe w analityce żywności T.AOZ.09E21.SM.TTZTA:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
12/13L - Technologia specjalizacyjna II: Jakość i bezpieczeństwo żywności T.AOZ.TSP02.SM.TTZTA:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
12/13L - Technologia specjalizacyjna III: Jakość i bezpieczeństwo żywności T.AJZ.TSP31.NM.TTZTS:
Ćwiczenia (grupa 1)
13/14Z - Chemia żywności T.AOZ.CHZ1C.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
13/14Z - Chemia żywności T.AOZ.CHZ1T.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 9)
13/14Z - Elektyw specjalizacyjny III: Spektroskopowa ocena jakości żywności T.AOZ.09E22.NM.TTZTA:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
13/14L - Analiza i ocena jakości żywności T.AOZ.ANZ1T.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 9), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 10)
13/14L - Elektyw specjalizacyjny II: Spektroskopowa ocena jakości żywności T.AOZ.09E22.SM.TTZTA:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
13/14L - Technologia specjalizacyjna II: Jakość i bezpieczeństwo żywności T.AOZ.TSP02.SM.TTZTA:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
13/14L - Technologia specjalizacyjna III: Jakość i bezpieczeństwo żywności T.AJZ.TSP31.NM.TTZTS:
Ćwiczenia (grupa 1)
14/15Z - Chemia żywności T.AJZ.CHEZY.SI.TTDXX:
Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4), Wykład (grupa 1)
14/15Z - Chemia żywności T.AJZ.CHEZY.SI.TTZIX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
14/15Z - Chemia żywności T.AOZ.CHZ1C.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
14/15Z - Chemia żywności T.AOZ.CHZ1T.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 9), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 10), Wykład (grupa 1)
14/15Z - Elektyw specjalizacyjny III: Spektroskopowa ocena jakości żywności T.AOZ.09E22.NM.TTZTA:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
14/15L - Elektyw specjalizacyjny II: Spektroskopowa ocena jakości żywności T.AOZ.09E22.SM.TTZTA:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
14/15L - Technologia specjalizacyjna I: Optyczna i spektroskopowa analiza żywności T.1s.TSP1.SM.TJBJA.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
14/15L - Technologia specjalizacyjna II: Jakość i bezpieczeństwo żywności T.AOZ.TSP02.SM.TTZTA:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
14/15L - Technologia specjalizacyjna III: Jakość i bezpieczeństwo żywności T.AJZ.TSP31.NM.TTZTS:
Ćwiczenia (grupa 1)
15/16Z - Chemia żywności T.3s.CHZY.SI.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
15/16Z - Chemia żywności T.AOZ.CHZ11.NI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
15/16Z - Chemia żywności T.AOZ.CHZ1T.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 12), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 13)
15/16Z - Elektyw specjalizacyjny III: Spektroskopowa ocena jakości żywności T.AOZ.09E22.NM.TTZTA:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
15/16L - Elektyw specjalizacyjny II: Spektroskopowa ocena jakości żywności T.AOZ.09E22.SM.TTZTA:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
15/16L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.AOZ.SDIPM.SM.TTZTA:
Seminarium (grupa 2), Seminarium (grupa 3)
15/16L - Technologia specjalizacyjna I: Optyczna i spektroskopowa analiza żywności T.1s.TSP1.SM.TJBJA.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
15/16L - Technologia specjalizacyjna II: Jakość i bezpieczeństwo żywności T.1s.TSP2.SM.TTZTA.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
15/16L - Technologia specjalizacyjna III: Jakość i bezpieczeństwo żywności T.2s.TSP3.NM.TTZTA.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
16/17Z - Chemia żywności T.3s.CHZY.SI.TTDDX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
16/17Z - Chemia żywności T.3s.CHZY.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 10), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 11), Wykład (grupa 1)
16/17Z - Elektyw specjalizacyjny III: Spektroskopowa ocena jakości żywności T.F3.ES32.NM.TTZTA.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
16/17L - Elektyw specjalizacyjny II: Metody spektroskopowe w analityce żywności T.F3.ES21.SM.TTZTA.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
16/17L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TJBJA.T:
Seminarium (grupa 2), Seminarium (grupa 3)
16/17L - Technologia specjalizacyjna I: Optyczna i spektroskopowa analiza żywności T.1s.TSP1.SM.TJBJA.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
16/17L - Technologia specjalizacyjna II: Jakość i bezpieczeństwo żywności T.1s.TSP2.SM.TTZTA.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
16/17L - Technologia specjalizacyjna III: Jakość i bezpieczeństwo żywności T.2s.TSP3.NM.TTZTA.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
17/18Z - Chemia żywności T.3s.CHZY.NI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
17/18Z - Elektyw specjalizacyjny III: Metody spektroskopowe w analityce żywności T.F3.ES31.NM.TTZTA.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
17/18L - Elektyw specjalizacyjny II: Spektroskopowa ocena jakości żywności T.F3.ES22.SM.TTZTA.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
17/18L - Nowoczesne techniki badania jakości żywności T.2s.NTBZ.SP.TJSGY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
17/18L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTZTA.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2)
17/18L - Technologia specjalizacyjna I: Optyczna i spektroskopowa analiza żywności T.1s.TSP1.SM.TJBJA.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
17/18L - Technologia specjalizacyjna II: Jakość i bezpieczeństwo żywności T.1s.TSP2.SM.TTZTA.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
17/18L - Technologia specjalizacyjna III: Jakość i bezpieczeństwo żywności T.2s.TSP3.NM.TTZTA.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
18/19Z - Chemia żywności T.3s.CHZY.SI.TTDDX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
18/19Z - Chemia żywności T.3s.CHZY.SI.TTZCX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Wykład (grupa 1)
18/19Z - Chemia żywności T.3s.CHZY.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 11), Wykład (grupa 1)
18/19Z - Elektyw specjalizacyjny III: Metody spektroskopowe w analityce żywności T.F3.ES31.NM.TTZTA.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
18/19Z - Seminarium dyplomowe i praca inżynierska T.7s.SPIa.NI.TTZXX.T:
Seminarium (grupa 2), Seminarium (grupa 4)
18/19Z - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.NM.TTZTA.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 3)
18/19L - Elektyw specjalizacyjny II: Metody spektroskopowe w analityce żywności T.F3.ES21.SM.TTZTA.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
18/19L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTZTA.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2), Seminarium (grupa 3)
18/19L - Technologia specjalizacyjna I: Optyczna i spektroskopowa analiza żywności T.1s.TSP1.SM.TJBJA.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
18/19L - Technologia specjalizacyjna II: Jakość i bezpieczeństwo żywności T.1s.TSP2.SM.TTZTA.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
18/19L - Technologia specjalizacyjna III: Jakość i bezpieczeństwo żywności T.2s.TSP3.NM.TTZTA.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
19/20Z - Chemia żywności T.3s.CHZY.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Wykład (grupa 1)
19/20Z - Elektyw specjalizacyjny III: Metody spektroskopowe w analityce żywności T.F3.ES31.NM.TTZTA.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
19/20Z - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.NM.TTZTA.T:
Seminarium (grupa 2), Seminarium (grupa 3)
19/20L - Elektyw specjalizacyjny II: Spektroskopowa ocena jakości żywności T.F3.ES22.SM.TTZTA.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
19/20L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTZTA.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2), Seminarium (grupa 3)
19/20L - Technologia specjalizacyjna II D: Jakość i bezpieczeństwo żywności T.1s.TSP2.SM.TTZDZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
19/20L - Technologia specjalizacyjna III A: Jakość i bezpieczeństwo żywności T.2s.TSP3.NM.TTZAZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
20/21Z - Chemia żywności T.3s.CHZY.SI.TTZCZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Wykład (grupa 1)
20/21Z - Chemia żywności T.3s.CHZY.SI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 9), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 10), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 11), Wykład (grupa 1)
20/21Z - Elektyw specjalizacyjny III A: Spektroskopowa ocena jakości żywności T.F3.ES32.NM.TTZAZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
20/21L - Analiza i ocena jakości żywności T.4s.AOJZ.SI.TBSBZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
20/21L - Analiza i ocena jakości żywności T.4s.AOJZ.SI.TTDDZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
20/21L - Analiza i ocena jakości żywności T.4s.AOJZ.SI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 9)
20/21L - Elektyw specjalizacyjny 2 D: Spektroskopowa ocena jakości żywności T.F3.ES22.SM.TTZDZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
20/21L - Technologia specjalizacyjna II D: Jakość i bezpieczeństwo żywności T.1s.TSP2.SM.TTZDZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
20/21L - Technologia specjalizacyjna III A: Jakość i bezpieczeństwo żywności T.2s.TSP3.NM.TTZAZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
21/22Z - Chemia żywności T.3s.CHZY.SI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
21/22Z - Elektyw specjalizacyjny III A: Spektroskopowa ocena jakości żywności T.F3.ES32.NM.TTZAZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
21/22Z - Metody badań eksperymentalnych 1 T.3s.MBEK.NM.TTDXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
21/22Z - Technologia specjalizacyjna II A: Współczesne trendy w analizie i ocenie jakości żywności T.1s.TSP2.NM.TTZAZ.T:
Wykład (grupa 1)
21/22Z - Technologia specjalizacyjna III D: Współczesne trendy w analizie i ocenie jakości żywności T.2s.TSP3.SM.TTZDZ.T:
Wykład (grupa 1)
21/22L - Elektyw specjalizacyjny 2 D: Metody spektroskopowe w analityce żywności T.F3.ES21.SM.TTZDZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
21/22L - Metody badań eksperymentalnych 2 T.4s.MBEK.NM.TTDXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
21/22L - Technologia specjalizacyjna I R: Wybrane aspekty oceny jakości produktów spożywczych i opakowań T.1s.TSP1.SM.TTZRZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
21/22L - Technologia specjalizacyjna II D: Jakość i bezpieczeństwo żywności T.1s.TSP2.SM.TTZDZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
21/22L - Technologia specjalizacyjna III A: Jakość i bezpieczeństwo żywności T.2s.TSP3.NM.TTZAZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
22/23Z - Elektyw specjalizacyjny III A: Spektroskopowa ocena jakości żywności T.F3.ES32.NM.TTZAZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
22/23Z - Technologia specjalizacyjna II A: Współczesne trendy w analizie i ocenie jakości żywności T.1s.TSP2.NM.TTZAZ.T:
Wykład (grupa 1)
22/23Z - Technologia specjalizacyjna III D: Współczesne trendy w analizie i ocenie jakości żywności T.2s.TSP3.SM.TTZDZ.T:
Wykład (grupa 1)
22/23L - Elektyw specjalizacyjny 2 D: Metody spektroskopowe w analityce żywności T.F3.ES21.SM.TTZDZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
22/23L - Technologia specjalizacyjna II D: Jakość i bezpieczeństwo żywności T.1s.TSP2.SM.TTZDZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)