![]() |
profesor uczelni w jednostce Wydział Technologii Żywności
|

dr hab. inż.
Anna Starzyńska-Janiszewska
prof. URK
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Terminy konsultacji dla studentów
Piątek 10.00 - 12.00 lub TEAMS - termin do uzgodnienia w konkretnym przypadku
Koordynowane przedmioty
10/11L - Elektyw specjalizacyjny II: Tradycyjne fermentacje Afryki i Dalekiego Wschodu T.BTZ.09E22.SM.TTZTS
12/13Z - Biotechnologia Żywności T.BTZ.BTZYW.SI.TTZTX
12/13L - Elektyw X: Biotechnologia żywności T.BTZ.09EK1.SI.TTZDX
14/15Z - Biochemia T.BTZ.BIOC1.NI.TTZTX
14/15Z - Biochemia T.BTZ.BIOCB.SI.TTZBX
14/15Z - Elektyw spcjalizacyjny III: Tradycyjne fermentacje Afryki i Dalekiego Wschodu T.BTZ.09E03.SM.TTZTX
15/16Z - Biotechnologia Żywności T.BTZ.BTZYW.SI.TTZTX
15/16Z - Biotechnologia żywności T.BTZ.BIOZY.SI.TTZIX
15/16Z - Elektyw specjalizacyjny III: Bakterie i grzyby strzępkowe w tradycyjnych fermentacjach w podłożu stałym T.BTZ.09E32.SM.TTZTB
16/17Z - Biotechnologia Żywności T.BTZ.BTZYW.SI.TTZTX
16/17Z - Biotechnologia żywności T.BTZ.BIOZY.SI.TTZIX
17/18Z - Elektyw specjalizacyjny III: Tradycyjne fermentacje Afryki i Dalekiego Wschodu T.F2.ES32.SM.TTZTN.T
17/18L - Biotechnologia żywności T.6s.BIZY.SI.TTZCX.T
18/19L - Biotechnologia żywności T.6s.BIZY.SI.TTZCX.T
19/20Z - Elektyw specjalizacyjny III: Tradycyjne fermentacje Afryki i Dalekiego Wschodu T.F2.ES32.SM.TTZTN.T
19/20L - Biotechnologia żywności T.6s.BIZY.SI.TTZCX.T
20/21L - Biotechnologia żywności T.6s.BIZY.SI.TTZCX.T
21/22Z - Biotechnologia żywności T.7s.BIZY.NI.TTZTX.T
21/22L - Wprowadzenie do biotechnologii żywności T.6s.WDBZ.SI.TTZCZ.T
22/23Z - Azjatyckie produkty fermentowane O.F7.APF.SI.OBTSZ
22/23Z - Biotechnologia żywności T.5s.BIZY.SI.TTZTZ.T
22/23L - Elektyw X: Biotechnologia żywności T.F4.EL01.SI.TTDDZ.T
22/23L - Wprowadzenie do biotechnologii żywności T.6s.WDBZ.SI.TTZCZ.T
23/24Z - Biotechnologia żywności T.5s.BIZY.SI.TTZTZ.T
23/24L - Elektyw X: Biotechnologia żywności T.F4.EL01.SI.TTDDZ.T
23/24L - Wprowadzenie do biotechnologii żywności T.6s.WDBZ.SI.TTZCZ.T
Prowadzone przedmioty
07/08L - Biochemia T.BTZ.BIOCB.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
09/10Z - Biochemia T.BTZ.BIOC1.NI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
09/10Z - Biochemia T.BTZ.BIOCB.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
09/10Z - Podstawy produkcji enzymów B.W7T.POPRE.SI.BBTSX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
09/10L - Biochemia T.BTZ.BIOCB.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
10/11Z - Biochemia T.BTZ.BIOC1.NI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
10/11Z - Enzymy żywności i ich analityka B.2s.EZA.SM.BBTSA:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
10/11L - Biochemia T.BTZ.BIOCB.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
10/11L - Elektyw specjalizacyjny II: Tradycyjne fermentacje Afryki i Dalekiego Wschodu T.BTZ.09E22.SM.TTZTS:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
11/12Z - Biochemia T.BTZ.BIOCB.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6)
11/12Z - Biotechnologia Żywności T.BTZ.BTZYW.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
11/12Z - Enzymy żywności i ich analityka B.2s.EZA.SM.BBTSA:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
11/12L - Biochemia T.BTZ.BIOCB.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
11/12L - Elektyw X: Biotechnologia żywności T.BTZ.09EK1.SI.TTZDX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
12/13Z - Biochemia T.BTZ.BIOCH.SI.TTZDX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
12/13Z - Biotechnologia Żywności T.BTZ.BTZYW.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6)
12/13Z - Enzymy żywności i ich analityka B.2s.EZA.SM.BBTSA:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
12/13L - Elektyw X: Biotechnologia żywności T.BTZ.09EK1.SI.TTZDX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
12/13L - Elektyw kierunkowy III: Wybrane zagadnienia z enzymologii w przetwórstwie surowców pochodzenia roślinnego i zwierzęcego T.BTZ.9ENZ1.SM.TTZXX:
Ćwiczenia (grupa 8), Ćwiczenia (grupa 9), Ćwiczenia (grupa 10)
13/14Z - Biochemia T.BTZ.BIOC1.NI.TTZTX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
13/14Z - Biochemia T.BTZ.BIOCB.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 10), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 13)
13/14Z - Biotechnologia Żywności T.BTZ.BTZYW.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
13/14Z - Enzymy żywności i ich analityka B.2s.EZA.SM.BBTSA:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
13/14L - Biotechnologia żywności T.BTZ.BIOTE.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Wykład (grupa 1)
13/14L - Elektyw kierunkowy III: Wybrane zagadnienia z enzymologii w przetwórstwie surowców pochodzenia roślinnego i zwierzęcego T.BTZ.9ENZ1.SM.TTZXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
13/14L - Technologia specjalizacyjna II: Enzymy żywności i ich analityka T.BTZ.TSP23.SM.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
14/15Z - Biochemia T.BTZ.BIOC1.NI.TTZTX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
14/15Z - Biochemia T.BTZ.BIOCB.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
14/15Z - Biotechnologia Żywności T.BTZ.BTZYW.SI.TTZTX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4), Ćwiczenia (grupa 5), Ćwiczenia (grupa 6), Ćwiczenia (grupa 7), Ćwiczenia (grupa 8)
14/15Z - Biotechnologia żywności T.BTZ.BIOZY.SI.TTZIX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
14/15Z - Elektyw spcjalizacyjny III: Tradycyjne fermentacje Afryki i Dalekiego Wschodu T.BTZ.09E03.SM.TTZTX:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
14/15Z - Enzymy żywności i ich analityka B.2s.EZA.SM.BBTSA:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
14/15L - Biotechnologia żywności T.BTZ.BIOTE.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
14/15L - Elektyw X: Biotechnologia żywności T.BTZ.09E01.SI.TTDXX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
15/16Z - Biotechnologia Żywności T.BTZ.BTZYW.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 9)
15/16Z - Biotechnologia żywności T.BTZ.BIOZY.SI.TTZIX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
15/16Z - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych T.BTZ.DOIAD.SM.TTZTB:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1)
15/16Z - Elektyw specjalizacyjny III: Bakterie i grzyby strzępkowe w tradycyjnych fermentacjach w podłożu stałym T.BTZ.09E32.SM.TTZTB:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
15/16Z - Enzymy żywności i ich analityka B.2s.EZA.SM.BBTSA:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
15/16Z - Technologia specjalizacyjna III: Enzymy żywności i ich analityka T.BTZ.TSP31.SM.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
15/16L - Biochemia T.BTZ.BIOCB.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
15/16L - Biotechnologia żywności T.BTZ.BIOTE.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
15/16L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.BTZ.SDIPM.SM.TTZTB:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2)
16/17Z - Biotechnologia Żywności T.BTZ.BTZYW.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8)
16/17Z - Biotechnologia żywności T.BTZ.BIOZY.SI.TTZIX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
16/17Z - Enzymy żywności i ich analityka B.2s.EZA.SM.BBTSA:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
16/17L - Elektyw X: Bioprocesy w produkcji żywności T.F4.EL02.SI.TTDDX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
17/18Z - Biotechnologia żywności T.5s.BIZY.SI.TTZIX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
17/18Z - Biotechnologia żywności T.5s.BIZY.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
17/18Z - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych T.2s.DSAD.SM.TTZTN.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
17/18Z - Elektyw specjalizacyjny III: Tradycyjne fermentacje Afryki i Dalekiego Wschodu T.F2.ES32.SM.TTZTN.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
17/18Z - Enzymy żywności i ich analityka B.2s.EZA.SM.BBTSA:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
17/18Z - Seminarium dyplomowe i praca inżynierska T.BTZ.SDIPI.SI.TTZXX:
Seminarium (grupa 2), Seminarium (grupa 3)
17/18Z - Technologia specjalizacyjna III: Enzymy żywności i ich analityka T.2s.TSP3.SM.TTZTN.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
17/18L - Biochemia T.4s.BIOC.SI.TTZCX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
17/18L - Elektyw X: Bioprocesy w produkcji żywności T.F4.EL02.SI.TTDDX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
17/18L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTZTN.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2)
18/19Z - Biotechnologia żywności T.5s.BIZY.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
18/19Z - Enzymy żywności i ich analityka B.2s.EZA.SM.BBTSA:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
18/19L - Biochemia T.4s.BIOC.SI.TTZCX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
18/19L - Biochemia żywności B.6s.BIZ.SI.BBTSX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
18/19L - Elektyw kierunkowy III: Wybrane zagadnienia z enzymologii w przetwórstwie surowców pochodzenia roślinnego i zwierzęcego T.F1.EK3Z.SM.TTZXX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 9)
19/20Z - Biotechnologia żywności T.5s.BIZY.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8)
19/20Z - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych T.2s.DSAD.SM.TTZTN.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
19/20Z - Elektyw specjalizacyjny III: Tradycyjne fermentacje Afryki i Dalekiego Wschodu T.F2.ES32.SM.TTZTN.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
19/20Z - Enzymy żywności i ich analityka B.2s.EZA.SM.BBTSA:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
19/20Z - Technologia specjalizacyjna III: Enzymy żywności i ich analityka T.2s.TSP3.SM.TTZTN.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
20/21Z - Biotechnologia żywności T.5s.BIZY.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
20/21Z - Enzymy żywności i ich analityka O.2s.EZA.SM.OBTAZ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
20/21L - Biochemia T.4s.BIOC.SI.TTZCZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
20/21L - Elektyw X: Biotechnologia żywności T.F4.EL01.SI.TTDDZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
20/21L - Elektyw kierunkowy III: Wybrane zagadnienia z enzymologii w przetwórstwie surowców pochodzenia roślinnego i zwierzęcego T.F1.EK33.SM.TTZXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 9), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 10), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 11)
21/22Z - Biotechnologia żywności T.5s.BIZY.SI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
21/22Z - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych E T.2s.DSAD.SM.TTZEZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
21/22Z - Elektyw V: Biotechnologia żywności pochodzenia roślinnego T.F5.EL52.SI.TBSBZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
21/22Z - Elektyw specjalizacyjny 3 E: Bakterie i grzyby strzępkowe w tradycyjnych fermentacjach w podłożu stałym T.F2.ES31.SM.TTZEZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
21/22Z - Enzymy żywności i ich analityka O.2s.EZA.SM.OBTAZ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
21/22Z - Technologia specjalizacyjna III E: Enzymy żywności i ich analityka T.2s.TSP3.SM.TTZEZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
21/22L - Elektyw X: Biotechnologia żywności T.F4.EL01.SI.TTDDZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
22/23Z - Azjatyckie produkty fermentowane O.F7.APF.SI.OBTSZ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
22/23Z - Biotechnologia żywności T.5s.BIZY.SI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
22/23Z - Elektyw V: Biotechnologia żywności pochodzenia roślinnego T.F5.EL52.SI.TBSBZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
22/23Z - Enzymy żywności i ich analityka O.2s.EZA.SM.OBTAZ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
22/23L - Elektyw X: Biotechnologia żywności T.F4.EL01.SI.TTDDZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Wykład (grupa 1)
22/23L - Elektyw kierunkowy III: Wybrane zagadnienia z enzymologii w przetwórstwie surowców pochodzenia roślinnego i zwierzęcego T.F1.EK33.SM.TTZXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8)
22/23L - Optional course (main field) III: The basics of industrial enzymology T.F1a.E34.SM.TFTZZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
23/24Z - Biotechnologia żywności T.5s.BIZY.SI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)