![]() |
adiunkt w jednostce Wydział Technologii Żywności
|

dr
Iwona Tesarowicz
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Terminy konsultacji dla studentów
Konsultacje:
środa godz. 10:00-12:00
Zainteresowania
(brak danych)
Koordynowane przedmioty
17/18L - Elektyw specjalizacyjny II: Chemiczne i biologiczne aspekty stabilności przechowalniczej żywności T.F3.ES22.SM.TTZTC.T
17/18L - Nowe trendy w przetwórstwie i utrwalaniu żywności T.2s.NTPZ.NM.TTZXX.T
17/18L - Ogólna technologia żywności T.4s.OTZY.SI.TTZIX.T
17/18L - Ogólna technologia żywności T.4s.OTZY.SI.TTZTX.T
18/19L - Ćwiczenia terenowe T.4s.CWTE.SI.TTZCX.T
18/19L - Ćwiczenia terenowe T.4s.CWTE.SI.TTZTX.T
18/19L - Elektyw specjalizacyjny II: Trwałość i przechowalnictwo żywności T.F3.ES21.SM.TTZTC.T
18/19L - Nowe trendy w przetwórstwie i utrwalaniu żywności T.2s.NTPZ.NM.TTZXX.T
18/19L - Ogólna technologia żywności T.4s.OTZY.SI.TTZTX.T
19/20L - Elektyw specjalizacyjny II: Trwałość i przechowalnictwo żywności T.F3.ES21.SM.TTZTC.T
19/20L - Nowe trendy w przetwórstwie i utrwalaniu żywności T.2s.NTPZ.NM.TTZXZ.T
19/20L - Ogólna technologia żywności T.4s.OTZY.SI.TTZOX.T
20/21L - Elektyw specjalizacyjny 2 F: Trwałość i przechowalnictwo żywności T.F3.ES21.SM.TTZFZ.T
20/21L - Nowe trendy w przetwórstwie i utrwalaniu żywności T.2s.NTPZ.NM.TTZXZ.T
Prowadzone przedmioty
09/10L - Inżynieria produkcji gastronomicznej A.CHK.IPGXX.NM.AZPXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
09/10L - Inżynieria produkcji gastronomicznej A.CHK.IPGXX.SM.AZPLX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
09/10L - Elektyw specjalizacyjny II: Chemiczne i biologiczne aspekty stabilności przechowalniczej żywności T.CHK.09E22.SM.TTZTC:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
08/09L - Inżynieria produkcji gastronomicznej A.CHK.IPGXX.NM.AZPXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
09/10Z - Aparatura i inżynieria procesów produkcyjnych T.CHK.AIIPP.SI.TTWTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
17/18Z - Nowe trendy w przetwórstwie i utrwalaniu żywności T.2s.NTPZ.SM.TTZXX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 9), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 10), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 11), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 12), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 13), Wykład (grupa 1)
17/18Z - Ogólna technologia żywności T.3s.OTZY.SI.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
17/18Z - Ogólna technologia żywności T.3s.OTZY.SI.TTZCX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
17/18Z - Seminarium dyplomowe i praca inżynierska T.CHK.SDIPI.SI.TTZXX:
Seminarium (grupa 5), Seminarium (grupa 6)
17/18Z - Elektyw kierunkowy III: Nowoczesne techniki wykrywania zafałszowań żywności T.F2.EK31.SM.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
16/17L - Ogólna technologia żywności T.4s.OTZY.NI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
16/17L - Ogólna technologia żywności T.4s.OTZY.SI.TTZIX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
16/17L - Ogólna technologia żywności T.4s.OTZY.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 9)
16/17L - Elektyw specjalizacyjny II: Trwałość i przechowalnictwo żywności T.F3.ES21.SM.TTZTC.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
11/12L - Nowe trendy w przetwórstwie i utrwalaniu żywności T.CHK.NTRPU.NM.TTZXX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Wykład (grupa 1)
11/12L - Ogólna Technologia Żywności T.CHK.OGTZT.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 9)
11/12L - Ogólna technologia żywności T.CHK.OGTZY.SI.TTZDX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
11/12L - Ogólna Technologia Żywności T.CHK.OGTZZ.NI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
10/11L - Elektyw specjalizacyjny II: Chemiczne i biologiczne aspekty stabilności przechowalniczej żywności T.CHK.09E22.SM.TTZTC:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
10/11L - Ogólna Technologia Żywności T.CHK.OGTZT.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7)
10/11L - Ogólna Technologia Żywności T.CHK.OGTZZ.NI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
10/11Z - Aparatura i inżynieria procesów produkcyjnych T.CHK.AIIPP.SI.TTWTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
19/20L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTZTC.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2)
19/20L - Ogólna technologia żywności T.4s.OTZY.NI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
19/20L - Ogólna technologia żywności T.4s.OTZY.SI.TTZOX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
19/20L - Ogólna technologia żywności T.4s.OTZY.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6)
19/20L - Elektyw specjalizacyjny II: Trwałość i przechowalnictwo żywności T.F3.ES21.SM.TTZTC.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
14/15L - Elektyw specjalizacyjny II: Trwałość i przechowalnictwo żywności T.CHK.09E21.SM.TTZTC:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
14/15L - Ogólna Technologia Żywności T.CHK.OGTZT.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 9), Wykład (grupa 1)
14/15L - Ogólna technologia żywności T.CHK.OTZYW.SI.TTZIX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
13/14L - Ogólna Technologia Żywności T.CHK.OGTZT.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
13/14L - Ogólna technologia żywności T.CHK.OGTZY.SI.TTDXX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
14/15Z - Inżynieria produkcji i utrwalania żywności T.CHK.IPIUZ.SI.TTWTX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
14/15Z - Nowe trendy w przetwórstwie i utrwalaniu żywności T.CHK.NTRPU.SM.TTZXX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4), Ćwiczenia (grupa 5), Ćwiczenia (grupa 6), Ćwiczenia (grupa 8), Ćwiczenia (grupa 9), Ćwiczenia (grupa 10)
14/15Z - Ogólna Technologia Żywności T.CHK.OGTZB.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
14/15Z - Ogólna Technologia Żywności T.CHK.OGTZC.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
15/16L - Elektyw specjalizacyjny II: Trwałość i przechowalnictwo żywności T.CHK.09E21.SM.TTZTC:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
15/16L - Ogólna Technologia Żywności T.CHK.OGTZT.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 9), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 10)
15/16L - Ogólna Technologia Żywności T.CHK.OGTZZ.NI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
15/16L - Ogólna technologia żywności T.CHK.OTZYW.SI.TTZIX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
19/20Z - General Food Technology E.1.GEFTE.SC.ECTIE.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
19/20Z - Nowe trendy w przetwórstwie i utrwalaniu żywności T.2s.NTPZ.SM.TTZXX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 9), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 10)
19/20Z - Ogólna technologia żywności T.3s.OTZY.SI.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
19/20Z - Ogólna technologia żywności T.3s.OTZY.SI.TTZCX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
19/20Z - Elektyw kierunkowy III: Nowoczesne techniki wykrywania zafałszowań żywności T.F2.EK31.SM.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
07/08L - Inżynieria produkcji gastronomicznej A.CHK.IPGXX.NM.AZPXX:
Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1), Ćwiczenia audytoryjne (grupa 2)
12/13Z - Aparatura i inżynieria procesów produkcyjnych T.CHK.AIIPP.SI.TTWTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
12/13Z - Nowe trendy w przetwórstwie i utrwalaniu żywności T.CHK.NTRPU.SM.TTZXX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4), Ćwiczenia (grupa 5), Ćwiczenia (grupa 6), Ćwiczenia (grupa 7), Wykład (grupa 1)
12/13Z - Ogólna Technologia Żywności T.CHK.OGTZB.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
12/13Z - Ogólna Technologia Żywności T.CHK.OGTZC.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
18/19L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTZTC.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2)
18/19L - Ogólna technologia żywności T.4s.OTZY.NI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
18/19L - Ogólna technologia żywności T.4s.OTZY.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 9)
18/19L - Elektyw specjalizacyjny II: Trwałość i przechowalnictwo żywności T.F3.ES21.SM.TTZTC.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
18/19Z - General Food Technology E.1.GEFTE.SC.ECTIE.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
18/19Z - Nowe trendy w przetwórstwie i utrwalaniu żywności T.2s.NTPZ.SM.TTZXX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 9), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 11), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 12), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 13), Wykład (grupa 1)
18/19Z - Ogólna technologia żywności T.3s.OTZY.SI.TTZCX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
18/19Z - Elektyw kierunkowy III: Nowoczesne techniki wykrywania zafałszowań żywności T.F2.EK31.SM.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
17/18L - Ogólna technologia żywności T.4s.OTZY.SI.TTZIX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
17/18L - Ogólna technologia żywności T.4s.OTZY.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 9)
17/18L - Elektyw specjalizacyjny II: Chemiczne i biologiczne aspekty stabilności przechowalniczej żywności T.F3.ES22.SM.TTZTC.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
15/16Z - Ogólna technologia żywności T.3s.OTZY.SI.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
15/16Z - Nowe trendy w przetwórstwie i utrwalaniu żywności T.CHK.NTRPU.SM.TTZXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 11), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 12), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 13), Wykład (grupa 1)
15/16Z - Ogólna Technologia Żywności T.CHK.OGTZC.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
15/16Z - Elektyw kierunkowy III: Nowoczesne techniki wykrywania zafałszowań żywności T.F2.EK31.SM.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
16/17Z - Nowe trendy w przetwórstwie i utrwalaniu żywności T.2s.NTPZ.SM.TTZXX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 10), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 11), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 12)
16/17Z - Inżynieria produkcji i utrwalania żywności T.3s.IPUZ.SI.TTWTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
16/17Z - Ogólna technologia żywności T.3s.OTZY.SI.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
16/17Z - Ogólna technologia żywności T.3s.OTZY.SI.TTZCX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
16/17Z - Elektyw kierunkowy III: Nowoczesne techniki wykrywania zafałszowań żywności T.F2.EK31.SM.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
20/21L - Ogólna technologia żywności T.4s.OTZY.NI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
20/21L - Ogólna technologia żywności T.4s.OTZY.SI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7)
20/21L - Elektyw specjalizacyjny 2 F: Trwałość i przechowalnictwo żywności T.F3.ES21.SM.TTZFZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
11/12Z - Aparatura i inżynieria procesów produkcyjnych T.CHK.AIIPP.SI.TTWTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
11/12Z - Nowe trendy w przetwórstwie i utrwalaniu żywności T.CHK.NTRPU.SM.TTZXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 9), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 10), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 11), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 12), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 13)
11/12Z - Ogólna Technologia Żywności T.CHK.OGTZB.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
11/12Z - Ogólna Technologia Żywności T.CHK.OGTZC.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
20/21Z - General Food Technology E.1.GEFTE.SC.ECTIE.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
20/21Z - Nowe trendy w przetwórstwie i utrwalaniu żywności T.2s.NTPZ.SM.TTZXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 9), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 10), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 11)
20/21Z - New trends in food processing and preservation technology T.2sa.NTF.SM.TFTZZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
20/21Z - Ogólna technologia żywności T.3s.OTZY.SI.TBSBZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)