![]() |
profesor uczelni w jednostce Wydział Technologii Żywności
|

dr hab. inż.
Emilia Bernaś
prof. URImiona
Emilia Weronika
Nazwisko
Bernaś
Stopnie i tytuły
dr hab. inż. prof. UR
PBN ID
PBN-ID: 1540773
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Terminy konsultacji dla studentów
Konsultacje zdalne
Środa 9:00 – 11:00
Zainteresowania
(brak danych)
Koordynowane przedmioty
17/18Z - Autentyczność i zafałszowania żywności T.7s.AIZZ.SI.TJBJY.T
17/18Z - Elektyw kierunkowy I: Żywność prozdrowotna T.F2.EK13.SM.TTZXX.T
17/18Z - Elektyw kierunkowy II: Zafałszowania produktów pochodzenia roślinnego T.F2.EK2u.SM.TTZXX.T
17/18Z - Projektowanie procesów technologicznych T.5s.PRPT.SI.TTZIX.T
17/18Z - Projektowanie technologiczne T.5s.PRTE.NI.TTZTX.T
17/18L - Elektyw kierunkowy I: Żywność prozdrowotna T.F2.EK1s.NM.TTZXX.T
17/18L - Projektowanie technologiczne T.6s.PRTE.SI.TTZTX.T
17/18L - Żywność funkcjonalna B.F4.ZFU.SI.BBTSX
18/19Z - Autentyczność i zafałszowania żywności T.7s.AIZZ.SI.TJBJY.T
18/19Z - Elektyw kierunkowy I: Żywność prozdrowotna T.F2.EK13.SM.TTZXX.T
18/19Z - Elektyw kierunkowy II: Zafałszowania produktów pochodzenia roślinnego T.F2.EK2u.SM.TTZXX.T
18/19Z - Projektowanie procesów technologicznych T.5s.PRPT.SI.TTZIX.T
18/19Z - Projektowanie technologiczne T.5s.PRTE.NI.TTZTX.T
18/19L - Projektowanie technologiczne T.6s.PRTE.SI.TTZTX.T
18/19L - Żywność funkcjonalna B.F4.ZFU.SI.BBTSX
19/20Z - Autentyczność i zafałszowania żywności T.7s.AIZZ.SI.TJBJY.T
19/20Z - Elektyw kierunkowy I: Żywność prozdrowotna T.F2.EK13.SM.TTZXX.T
19/20Z - Elektyw kierunkowy II: Zafałszowania produktów pochodzenia roślinnego T.F2.EK2u.SM.TTZXX.T
19/20Z - Projektowanie technologiczne T.5s.PRTE.NI.TTZTX.T
19/20L - Elektyw kierunkowy I: Żywność prozdrowotna T.F2.EK1s.NM.TTZXZ.T
19/20L - Elektyw kierunkowy II: Zafałszowania produktów pochodzenia roślinnego T.F2.EK2j.NM.TTZXZ.T
19/20L - Projektowanie technologiczne T.6s.PRTE.SI.TTZTX.T
19/20L - Żywność funkcjonalna B.F4.ZFU.SI.BBTSX
20/21Z - Autentyczność i zafałszowania żywności T.7s.AIZZ.SI.TJBJY.T
20/21Z - Projektowanie procesów technologicznych T.5s.PRPT.SI.TTZOX.T
20/21Z - Projektowanie technologiczne T.5s.PRTE.NI.TTZTX.T
20/21Z - Seminarium dyplomowe i praca inżynierska T.7s.SPIi.SI.TTZXX.T
20/21Z - Systemy zarządzania bezpieczeństwem i jakością żywności T.7s.SZBZ.NI.TTZTX.T
20/21L - Projektowanie technologiczne T.6s.PRTE.SI.TTZTX.T
20/21L - Żywność funkcjonalna O.F4.ZFU.SI.OBTSZ
Prowadzone przedmioty
10/11Z - Elektyw VI-Przetwórstwo owoców, warzyw i grzybów T.SPO.9POW2.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
10/11Z - Technologia specjalizacyjna III: Technologia produkcji przetworów z owoców i warzyw T.SPO.TSP03.SM.TTZTO:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
10/11Z - Technologia specjalizacyjna III: Dietetyczne środki spożywcze i żywność profilaktyczna T.SPO.TSP13.SM.TTZTP:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
11/12Z - Elektyw kierunkowy I: Żywność prozdrowotna T.SPO.09EL5.SM.TTZXX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4), Ćwiczenia (grupa 5), Ćwiczenia (grupa 6)
11/12Z - Elektyw ogólny 2: Towaroznawstwo ziół, przypraw i używek T.SPO.09EO2.SI.TTWTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
11/12Z - Towaroznawstwo produktów spożywczych: Towaroznawstwo ziół, przypraw i używek T.SPO.09T06.SI.TTWTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
11/12Z - Towaroznawstwo produktów spożywczych: Towaroznawstwo ziół, przypraw i używek T.SPO.09T16.SI.TTWTX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
11/12Z - Projektowanie technologiczne T.SPO.PROJ1.NI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
12/13Z - Elektyw kierunkowy I: Żywność prozdrowotna T.SPO.09EL5.SM.TTZXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8)
12/13Z - Elektyw ogólny 2: Żywność wzbogacona i nutraceutyki T.SPO.09EO1.SI.TTWTX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Wykład (grupa 1)
12/13Z - Towaroznawstwo produktów spożywczych: Towaroznawstwo ziół, przypraw i używek T.SPO.09T06.SI.TTWTX:
Wykład (grupa 1)
12/13Z - Projektowanie technologiczne T.SPO.PROJ1.NI.TTZTX:
Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4)
12/13Z - Technologia specjalizacyjna II: Żywność wzbogacona i suplementy diety T.SPO.TSP21.NM.TTZTP:
Ćwiczenia (grupa 1)
13/14L - Elektyw specjalizacyjny II: Zioła, przyprawy i używki - technologie produkcji, ocena jakości, wykorzystanie T.SPO.09E22.SM.TTZTO:
Wykład (grupa 1)
13/14L - Technologia specjalizacyjna II: Żywność wzbogacona i suplementy diety T.SPO.TSP02.SM.TTZTP:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
17/18Z - Projektowanie procesów technologicznych T.5s.PRPT.SI.TTZIX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
17/18Z - Elektyw kierunkowy I: Żywność prozdrowotna T.F2.EK13.SM.TTZXX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
17/18Z - Elektyw kierunkowy II: Zafałszowania produktów pochodzenia roślinnego T.F2.EK2u.SM.TTZXX.T:
Wykład (grupa 1)
17/18Z - Elektyw V: Surowce i technologie stosowane w przetwórstwie owoców i warzyw T.F5.EL52.SI.TTZIX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
17/18Z - Elektyw VI: Przetwórstwo owoców, warzyw i grzybów T.F5.EL61.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
16/17Z - Elektyw kierunkowy I: Żywność prozdrowotna T.F2.EK13.SM.TTZXX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
16/17Z - Elektyw VI-Przetwórstwo owoców, warzyw i grzybów T.SPO.9POW2.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8)
16/17Z - Elektyw VI-Przetwórstwo owoców, warzyw i grzybów T.SPO.9POW5.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 10)
16/17Z - Elektyw 4: Żywność funkcjonalna i wygodna T.SPO.9ZFWG.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Wykład (grupa 1)
16/17Z - Projektowanie procesów technologicznych T.SPO.PPTEH.SI.TTZIX:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Wykład (grupa 1)
16/17Z - Projektowanie technologiczne T.SPO.PROJ1.NI.TTZTX:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 2), Wykład (grupa 1)
16/17Z - Projektowanie technologiczne T.SPO.PROJ2.NI.TTZTX:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 2), Wykład (grupa 1)
16/17Z - Projektowanie technologiczne T.SPO.PROJ2.SI.TTZBX:
Ćwiczenia projektowe (grupa 3), Wykład (grupa 1)
09/10Z - Technologia specjalizacyjna I: Technologia przetwórstwa owocó i warzyw T.SPO.TS1OW.NI.TTZXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
10/11L - Elektyw specjalizacyjny III: Rosliny lecznicze i przyprawy jako skłądniki żywności prozdrowotnej T.SPO.09E31.SM.TTZTP:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
10/11L - Projektowanie technologiczne T.SPO.PTECH.SI.TTZTX:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 2), Ćwiczenia projektowe (grupa 5)
10/11L - Technologia specjalizacyjna I: Żywność naturalna i organiczna T.SPO.TSP01.SM.TTZTP:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
10/11L - Technologia specjalizacyjna II: Żywność wzbogacona i suplementy diety T.SPO.TSP02.SM.TTZTP:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
16/17L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTZTO.T:
Seminarium (grupa 2), Seminarium (grupa 3)
16/17L - Elektyw kierunkowy I: Żywność prozdrowotna T.F2.EK1s.NM.TTZXX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
16/17L - Projektowanie technologiczne T.SPO.PROJ1.SI.TTZTX:
Ćwiczenia projektowe (grupa 7), Ćwiczenia projektowe (grupa 8), Wykład (grupa 1)
18/19Z - Projektowanie procesów technologicznych T.5s.PRPT.SI.TTZIX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
18/19Z - Projektowanie technologiczne T.5s.PRTE.NI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
18/19Z - Seminarium dyplomowe i praca inżynierska T.7s.SPIi.SI.TTZXX.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2), Seminarium (grupa 3)
18/19Z - Elektyw kierunkowy I: Żywność prozdrowotna T.F2.EK13.SM.TTZXX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
18/19Z - Elektyw kierunkowy II: Zafałszowania produktów pochodzenia roślinnego T.F2.EK2u.SM.TTZXX.T:
Wykład (grupa 1)
18/19Z - Elektyw III: Jakość i bezpieczeństwo produktów z owoców i warzyw T.F5.EL31.SI.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
18/19Z - Elektyw VI: Przetwórstwo owoców, warzyw i grzybów T.F5.EL61.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6)
20/21L - Technologia specjalizacyjna I K: Surowce i materiały pomocnicze w przetwórstwie owoców i warzyw T.1s.TSP1.SM.TTZKZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
20/21L - Projektowanie technologiczne T.6s.PRTE.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 2), Ćwiczenia projektowe (grupa 3), Ćwiczenia projektowe (grupa 4), Ćwiczenia projektowe (grupa 5), Ćwiczenia projektowe (grupa 6), Ćwiczenia projektowe (grupa 7), Wykład (grupa 1)
19/20L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTZTO.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2), Seminarium (grupa 3)
19/20L - Projektowanie technologiczne T.6s.PRTE.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia projektowe (grupa 3), Ćwiczenia projektowe (grupa 4), Ćwiczenia projektowe (grupa 7), Wykład (grupa 1)
19/20L - Technologia specjalizacyjna II Z: Modern technologies in fruit and vegetable processing T.F1a.T21.SM.TFTZZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
19/20L - Elektyw kierunkowy I: Żywność prozdrowotna T.F2.EK1s.NM.TTZXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
19/20L - Elektyw kierunkowy II: Zafałszowania produktów pochodzenia roślinnego T.F2.EK2j.NM.TTZXZ.T:
Wykład (grupa 1)
14/15Z - Elektyw specjalizacyjny III- Rośliny lecznicze i przyprawy jako składniki żywności prozdrowotnej T.SPO.09E31.SM.TTZP:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
14/15Z - Elektyw specjalizacyjny III: Technologia przetwarzania grzybów jadalnych T.SPO.09E31.SM.TTZTO:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
14/15Z - Elektyw kierunkowy I: Żywność prozdrowotna T.SPO.09EL5.SM.TTZXX:
Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
14/15Z - Projektowanie technologiczne T.SPO.PROJ1.NI.TTZTX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
20/21Z - Projektowanie procesów technologicznych T.5s.PRPT.SI.TTZOX.T:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Wykład (grupa 1)
20/21Z - Projektowanie technologiczne T.5s.PRTE.NI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
20/21Z - Seminarium dyplomowe i praca inżynierska T.7s.SPIi.SI.TTZXX.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2)
20/21Z - Elektyw VI: Przetwórstwo owoców, warzyw i grzybów T.F5.EL61.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8)
20/21Z - Elektyw VI: Surowce i technologie stosowane w przetwórstwie owoców i warzyw T.F5.EL62.SI.TTDDX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
18/19L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTZTO.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2), Seminarium (grupa 3)
18/19L - Projektowanie technologiczne T.6s.PRTE.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 5), Wykład (grupa 1)
15/16L - Elektyw kierunkowy I: Żywność prozdrowotna T.F2.EK1s.NM.TTZXX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
15/16L - Elektyw specjalizacyjny II: Zioła, przyprawy i używki - technologie produkcji, ocena jakości, wykorzystanie T.SPO.09E22.SM.TTZTO:
Wykład (grupa 1)
15/16L - Projektowanie technologiczne T.SPO.PROJ1.SI.TTZTX:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 4), Ćwiczenia projektowe (grupa 7), Ćwiczenia projektowe (grupa 8), Wykład (grupa 1)
15/16L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.SPO.SDIPM.SM.TTZTO:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 3)
09/10L - Elektyw specjalizacyjny II: Rośliny lecznicze i przyprawy jako składniki żywności prozdrowotnej T.SPO.09E21.SM.TTZTP:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
09/10L - Technologia specjalizacyjna I: Żywność naturalna i organiczna T.SPO.TSP01.SM.TTZTP:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
09/10L - Technologia specjalizacyjna II: Żywność wzbogacona i suplementy diety T.SPO.TSP02.SM.TTZTP:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
15/16Z - Technologia specjalizacyjna I: Surowce i materiały pomocnicze w przetwórstwie owoców i warzyw T.1s.TSP1.NM.TTZTO.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
15/16Z - Elektyw kierunkowy I: Żywność prozdrowotna T.SPO.09EL5.SM.TTZXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
15/16Z - Elektyw VI-Przetwórstwo owoców, warzyw i grzybów T.SPO.9POW2.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8)
15/16Z - Projektowanie procesów technologicznych T.SPO.PPTEH.SI.TTZIX:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1)
15/16Z - Projektowanie technologiczne T.SPO.PROJ1.NI.TTZTX:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 2)
19/20Z - Projektowanie technologiczne T.5s.PRTE.NI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
19/20Z - Seminarium dyplomowe i praca inżynierska T.7s.SPIi.SI.TTZXX.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2)
19/20Z - Elektyw kierunkowy I: Żywność prozdrowotna T.F2.EK13.SM.TTZXX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
19/20Z - Elektyw kierunkowy II: Zafałszowania produktów pochodzenia roślinnego T.F2.EK2u.SM.TTZXX.T:
Wykład (grupa 1)
19/20Z - Elektyw VI: Przetwórstwo owoców, warzyw i grzybów T.F5.EL61.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8)
19/20Z - Elektyw VI: Surowce i technologie stosowane w przetwórstwie owoców i warzyw T.F5.EL62.SI.TTDDX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
12/13L - Elektyw specjalizacyjny II: Rośliny lecznicze i przyprawy jako składniki żywności prozdrowotnej T.SPO.09E21.SM.TTZTP:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
17/18L - Projektowanie technologiczne T.6s.PRTE.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia projektowe (grupa 3), Wykład (grupa 1)
17/18L - Elektyw kierunkowy I: Żywność prozdrowotna T.F2.EK1s.NM.TTZXX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
17/18L - Towaroznawstwo produktów spożywczych: Towaroznawstwo dietetycznych środków spożywczych T.F6.ELT1.SI.TTWTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
14/15L - Elektyw specjalizacyjny II: Zioła, przyprawy i używki - technologie produkcji, ocena jakości, wykorzystanie T.SPO.09E22.SM.TTZTO:
Wykład (grupa 1)
14/15L - Projektowanie technologiczne T.SPO.PROJ1.SI.TTZTX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4)
13/14Z - Elektyw ogólny 2: Żywność wzbogacona i nutraceutyki T.SPO.09EO1.SI.TTWTX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Wykład (grupa 1)
13/14Z - Towaroznawstwo produktów spożywczych: Towaroznawstwo ziół, przypraw i używek T.SPO.09T06.SI.TTWTX:
Wykład (grupa 1)
13/14Z - Elektyw VI- Surowce i technologie w przetwórstwie owocowo-warzywnym T.SPO.9POW1.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7)
13/14Z - Projektowanie technologiczne T.SPO.PROJ1.NI.TTZTX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
13/14Z - Technologia specjalizacyjna II: Żywność wzbogacona i suplementy diety T.SPO.TSP21.NM.TTZTP:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)