![]() |
profesor uczelni w jednostce Wydział Technologii Żywności
|

dr hab. inż.
Emilia Bernaś
prof. URK
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Terminy konsultacji dla studentów
Konsultacje stacjonarne oraz zdalne
Poniedziałek 9.00-11.00
Zainteresowania
(brak danych)
Koordynowane przedmioty
10/11L - Elektyw specjalizacyjny III: Rosliny lecznicze i przyprawy jako skłądniki żywności prozdrowotnej T.SPO.09E31.SM.TTZTP
11/12Z - Elektyw 4: Żywność niekonwencjonalna T.SPO.9ZYWN.SI.TTZBX
11/12Z - Towaroznawstwo produktów spożywczych: Towaroznawstwo ziół, przypraw i używek T.SPO.09T16.SI.TTWTX
12/13Z - Elektyw ogólny 2: Żywność wzbogacona i nutraceutyki T.SPO.09EO1.SI.TTWTX
12/13Z - Towaroznawstwo produktów spożywczych: Towaroznawstwo ziół, przypraw i używek T.SPO.09T06.SI.TTWTX
12/13L - Doświadczalnictwo i analiza danych T.SPO.DOSAN.NM.TTZTP
12/13L - Elektyw specjalizacyjny II: Rośliny lecznicze i przyprawy jako składniki żywności prozdrowotnej T.SPO.09E21.SM.TTZTP
13/14Z - Elektyw ogólny 2: Żywność wzbogacona i nutraceutyki T.SPO.09EO1.SI.TTWTX
13/14Z - Technologia specjalizacyjna II: Żywność wzbogacona i suplementy diety T.SPO.TSP21.NM.TTZTP
13/14Z - Towaroznawstwo produktów spożywczych: Towaroznawstwo ziół, przypraw i używek T.SPO.09T06.SI.TTWTX
13/14L - Doświadczalnictwo i analiza danych T.SPO.DOSAN.NM.TTZTP
13/14L - Elektyw specjalizacyjny II: Zioła, przyprawy i używki - technologie produkcji, ocena jakości, wykorzystanie T.SPO.09E22.SM.TTZTO
14/15Z - Elektyw specjalizacyjny III- Rośliny lecznicze i przyprawy jako składniki żywności prozdrowotnej T.SPO.09E31.SM.TTZP
14/15Z - Elektyw specjalizacyjny III: Technologia przetwarzania grzybów jadalnych T.SPO.09E31.SM.TTZTO
14/15L - Elektyw specjalizacyjny II: Zioła, przyprawy i używki - technologie produkcji, ocena jakości, wykorzystanie T.SPO.09E22.SM.TTZTO
14/15L - Technologia specjalizacyjna II: Żywność wzbogacona i suplementy diety T.SPO.TSP02.SM.TTZTP
15/16L - Elektyw kierunkowy I: Żywność prozdrowotna T.F2.EK1s.NM.TTZXX.T
15/16L - Elektyw specjalizacyjny II: Zioła, przyprawy i używki - technologie produkcji, ocena jakości, wykorzystanie T.SPO.09E22.SM.TTZTO
15/16L - Projektowanie technologiczne T.SPO.PROJ1.SI.TTZTX
15/16L - Żywność funkcjonalna B.F4.ZFU.SI.BBTSX
16/17Z - Elektyw kierunkowy I: Żywność prozdrowotna T.F2.EK13.SM.TTZXX.T
16/17Z - Projektowanie procesów technologicznych T.SPO.PPTEH.SI.TTZIX
16/17Z - Projektowanie technologiczne T.SPO.PROJ1.NI.TTZTX
16/17Z - Projektowanie technologiczne T.SPO.PROJ2.NI.TTZTX
16/17Z - Projektowanie technologiczne T.SPO.PROJ2.SI.TTZBX
16/17L - Elektyw kierunkowy I: Żywność prozdrowotna T.F2.EK1s.NM.TTZXX.T
16/17L - Projektowanie technologiczne T.SPO.PROJ1.SI.TTZTX
16/17L - Żywność funkcjonalna B.F4.ZFU.SI.BBTSX
17/18Z - Autentyczność i zafałszowania żywności T.7s.AIZZ.SI.TJBJY.T
17/18Z - Elektyw kierunkowy I: Żywność prozdrowotna T.F2.EK13.SM.TTZXX.T
17/18Z - Elektyw kierunkowy II: Zafałszowania produktów pochodzenia roślinnego T.F2.EK2u.SM.TTZXX.T
17/18Z - Projektowanie procesów technologicznych T.5s.PRPT.SI.TTZIX.T
17/18Z - Projektowanie technologiczne T.5s.PRTE.NI.TTZTX.T
17/18L - Elektyw kierunkowy I: Żywność prozdrowotna T.F2.EK1s.NM.TTZXX.T
17/18L - Projektowanie technologiczne T.6s.PRTE.SI.TTZTX.T
17/18L - Żywność funkcjonalna B.F4.ZFU.SI.BBTSX
18/19Z - Autentyczność i zafałszowania żywności T.7s.AIZZ.SI.TJBJY.T
18/19Z - Elektyw kierunkowy I: Żywność prozdrowotna T.F2.EK13.SM.TTZXX.T
18/19Z - Elektyw kierunkowy II: Zafałszowania produktów pochodzenia roślinnego T.F2.EK2u.SM.TTZXX.T
18/19Z - Projektowanie procesów technologicznych T.5s.PRPT.SI.TTZIX.T
18/19Z - Projektowanie technologiczne T.5s.PRTE.NI.TTZTX.T
18/19L - Projektowanie technologiczne T.6s.PRTE.SI.TTZTX.T
18/19L - Żywność funkcjonalna B.F4.ZFU.SI.BBTSX
19/20Z - Autentyczność i zafałszowania żywności T.7s.AIZZ.SI.TJBJY.T
19/20Z - Elektyw kierunkowy I: Żywność prozdrowotna T.F2.EK13.SM.TTZXX.T
19/20Z - Elektyw kierunkowy II: Zafałszowania produktów pochodzenia roślinnego T.F2.EK2u.SM.TTZXX.T
19/20Z - Projektowanie technologiczne T.5s.PRTE.NI.TTZTX.T
19/20L - Elektyw kierunkowy I: Żywność prozdrowotna T.F2.EK1s.NM.TTZXZ.T
19/20L - Elektyw kierunkowy II: Zafałszowania produktów pochodzenia roślinnego T.F2.EK2j.NM.TTZXZ.T
19/20L - Projektowanie technologiczne T.6s.PRTE.SI.TTZTX.T
19/20L - Żywność funkcjonalna B.F4.ZFU.SI.BBTSX
20/21Z - Autentyczność i zafałszowania żywności T.7s.AIZZ.SI.TJBJY.T
20/21Z - Projektowanie procesów technologicznych T.5s.PRPT.SI.TTZOX.T
20/21Z - Projektowanie technologiczne T.5s.PRTE.NI.TTZTX.T
20/21Z - Seminarium dyplomowe i praca inżynierska T.7s.SPIi.SI.TTZXX.T
20/21Z - Systemy zarządzania bezpieczeństwem i jakością żywności T.7s.SZBZ.NI.TTZTX.T
20/21L - Projektowanie technologiczne T.6s.PRTE.SI.TTZTX.T
20/21L - Żywność funkcjonalna O.F4.ZFU.SI.OBTSZ
21/22Z - Autentyczność i zafałszowania żywności T.7s.AIZZ.SI.TJBJY.T
21/22Z - Elektyw kierunkowy I: Żywność prozdrowotna T.F2.EK1m.SM.TTZXZ.T
21/22Z - Elektyw kierunkowy II: Zafałszowania produktów pochodzenia roślinnego T.F2.EK2g.SM.TTZXZ.T
21/22Z - Seminarium dyplomowe i praca inżynierska T.7s.SPIi.SI.TTZXX.T
21/22L - Elektyw kierunkowy I: Żywność prozdrowotna T.F2.EK1s.NM.TTZXZ.T
21/22L - Projektowanie technologiczne T.6s.PRTE.NI.TTZTZ.T
21/22L - Projektowanie technologiczne T.6s.PRTE.SI.TTZTZ.T
21/22L - Żywność funkcjonalna O.F4.ZFU.SI.OBTSZ
22/23Z - Elektyw kierunkowy I: Żywność prozdrowotna T.F2.EK1m.SM.TTZXZ.T
22/23Z - Elektyw kierunkowy II: Zafałszowania produktów pochodzenia roślinnego T.F2.EK2g.SM.TTZXZ.T
22/23Z - Seminarium dyplomowe T.7s.SEDh.SI.TTZXZ.T
22/23L - Elektyw kierunkowy II: Zafałszowania produktów pochodzenia roślinnego T.F2.EK2j.NM.TTZXZ.T
22/23L - Projektowanie technologiczne T.6s.PRTE.NI.TTZTZ.T
22/23L - Projektowanie technologiczne T.6s.PRTE.SI.TTZTZ.T
23/24Z - Seminarium dyplomowe T.7s.SEDh.SI.TTZXZ.T
23/24L - Projektowanie technologiczne T.6s.PRTE.NI.TTZTZ.T
23/24L - Projektowanie technologiczne T.6s.PRTE.SI.TTZTZ.T
Prowadzone przedmioty
09/10Z - Technologia specjalizacyjna I: Technologia przetwórstwa owocó i warzyw T.SPO.TS1OW.NI.TTZXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
09/10L - Elektyw specjalizacyjny II: Rośliny lecznicze i przyprawy jako składniki żywności prozdrowotnej T.SPO.09E21.SM.TTZTP:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
09/10L - Technologia specjalizacyjna I: Żywność naturalna i organiczna T.SPO.TSP01.SM.TTZTP:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
09/10L - Technologia specjalizacyjna II: Żywność wzbogacona i suplementy diety T.SPO.TSP02.SM.TTZTP:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
10/11Z - Elektyw VI-Przetwórstwo owoców, warzyw i grzybów T.SPO.9POW2.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
10/11Z - Technologia specjalizacyjna III: Dietetyczne środki spożywcze i żywność profilaktyczna T.SPO.TSP13.SM.TTZTP:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
10/11Z - Technologia specjalizacyjna III: Technologia produkcji przetworów z owoców i warzyw T.SPO.TSP03.SM.TTZTO:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
10/11L - Elektyw specjalizacyjny III: Rosliny lecznicze i przyprawy jako skłądniki żywności prozdrowotnej T.SPO.09E31.SM.TTZTP:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
10/11L - Projektowanie technologiczne T.SPO.PTECH.SI.TTZTX:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 2), Ćwiczenia projektowe (grupa 5)
10/11L - Technologia specjalizacyjna I: Żywność naturalna i organiczna T.SPO.TSP01.SM.TTZTP:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
10/11L - Technologia specjalizacyjna II: Żywność wzbogacona i suplementy diety T.SPO.TSP02.SM.TTZTP:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
11/12Z - Elektyw kierunkowy I: Żywność prozdrowotna T.SPO.09EL5.SM.TTZXX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4), Ćwiczenia (grupa 5), Ćwiczenia (grupa 6)
11/12Z - Elektyw ogólny 2: Towaroznawstwo ziół, przypraw i używek T.SPO.09EO2.SI.TTWTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
11/12Z - Projektowanie technologiczne T.SPO.PROJ1.NI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
11/12Z - Towaroznawstwo produktów spożywczych: Towaroznawstwo ziół, przypraw i używek T.SPO.09T06.SI.TTWTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
11/12Z - Towaroznawstwo produktów spożywczych: Towaroznawstwo ziół, przypraw i używek T.SPO.09T16.SI.TTWTX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
11/12L - Projektowanie technologiczne T.SPO.PTECH.SI.TTZTX:
Ćwiczenia projektowe (grupa 3), Ćwiczenia projektowe (grupa 5), Ćwiczenia projektowe (grupa 6), Ćwiczenia projektowe (grupa 7)
11/12L - Technologia specjalizacyjna II: Żywność wzbogacona i suplementy diety T.SPO.TSP02.SM.TTZTP:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
12/13Z - Elektyw kierunkowy I: Żywność prozdrowotna T.SPO.09EL5.SM.TTZXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8)
12/13Z - Elektyw ogólny 2: Żywność wzbogacona i nutraceutyki T.SPO.09EO1.SI.TTWTX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Wykład (grupa 1)
12/13Z - Projektowanie technologiczne T.SPO.PROJ1.NI.TTZTX:
Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4)
12/13Z - Technologia specjalizacyjna II: Żywność wzbogacona i suplementy diety T.SPO.TSP21.NM.TTZTP:
Ćwiczenia (grupa 1)
12/13Z - Towaroznawstwo produktów spożywczych: Towaroznawstwo ziół, przypraw i używek T.SPO.09T06.SI.TTWTX:
Wykład (grupa 1)
12/13L - Elektyw specjalizacyjny II: Rośliny lecznicze i przyprawy jako składniki żywności prozdrowotnej T.SPO.09E21.SM.TTZTP:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
13/14Z - Elektyw VI- Surowce i technologie w przetwórstwie owocowo-warzywnym T.SPO.9POW1.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7)
13/14Z - Elektyw ogólny 2: Żywność wzbogacona i nutraceutyki T.SPO.09EO1.SI.TTWTX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Wykład (grupa 1)
13/14Z - Projektowanie technologiczne T.SPO.PROJ1.NI.TTZTX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
13/14Z - Technologia specjalizacyjna II: Żywność wzbogacona i suplementy diety T.SPO.TSP21.NM.TTZTP:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
13/14Z - Towaroznawstwo produktów spożywczych: Towaroznawstwo ziół, przypraw i używek T.SPO.09T06.SI.TTWTX:
Wykład (grupa 1)
13/14L - Elektyw specjalizacyjny II: Zioła, przyprawy i używki - technologie produkcji, ocena jakości, wykorzystanie T.SPO.09E22.SM.TTZTO:
Wykład (grupa 1)
13/14L - Technologia specjalizacyjna II: Żywność wzbogacona i suplementy diety T.SPO.TSP02.SM.TTZTP:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
14/15Z - Elektyw kierunkowy I: Żywność prozdrowotna T.SPO.09EL5.SM.TTZXX:
Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
14/15Z - Elektyw specjalizacyjny III- Rośliny lecznicze i przyprawy jako składniki żywności prozdrowotnej T.SPO.09E31.SM.TTZP:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
14/15Z - Elektyw specjalizacyjny III: Technologia przetwarzania grzybów jadalnych T.SPO.09E31.SM.TTZTO:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
14/15Z - Projektowanie technologiczne T.SPO.PROJ1.NI.TTZTX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
14/15L - Elektyw specjalizacyjny II: Zioła, przyprawy i używki - technologie produkcji, ocena jakości, wykorzystanie T.SPO.09E22.SM.TTZTO:
Wykład (grupa 1)
14/15L - Projektowanie technologiczne T.SPO.PROJ1.SI.TTZTX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4)
15/16Z - Elektyw VI-Przetwórstwo owoców, warzyw i grzybów T.SPO.9POW2.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8)
15/16Z - Elektyw kierunkowy I: Żywność prozdrowotna T.SPO.09EL5.SM.TTZXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
15/16Z - Projektowanie procesów technologicznych T.SPO.PPTEH.SI.TTZIX:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1)
15/16Z - Projektowanie technologiczne T.SPO.PROJ1.NI.TTZTX:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 2)
15/16Z - Technologia specjalizacyjna I: Surowce i materiały pomocnicze w przetwórstwie owoców i warzyw T.1s.TSP1.NM.TTZTO.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
15/16L - Elektyw kierunkowy I: Żywność prozdrowotna T.F2.EK1s.NM.TTZXX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
15/16L - Elektyw specjalizacyjny II: Zioła, przyprawy i używki - technologie produkcji, ocena jakości, wykorzystanie T.SPO.09E22.SM.TTZTO:
Wykład (grupa 1)
15/16L - Projektowanie technologiczne T.SPO.PROJ1.SI.TTZTX:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 4), Ćwiczenia projektowe (grupa 7), Ćwiczenia projektowe (grupa 8), Wykład (grupa 1)
15/16L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.SPO.SDIPM.SM.TTZTO:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 3)
16/17Z - Elektyw 4: Żywność funkcjonalna i wygodna T.SPO.9ZFWG.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Wykład (grupa 1)
16/17Z - Elektyw VI-Przetwórstwo owoców, warzyw i grzybów T.SPO.9POW2.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8)
16/17Z - Elektyw VI-Przetwórstwo owoców, warzyw i grzybów T.SPO.9POW5.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 10)
16/17Z - Elektyw kierunkowy I: Żywność prozdrowotna T.F2.EK13.SM.TTZXX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
16/17Z - Projektowanie procesów technologicznych T.SPO.PPTEH.SI.TTZIX:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Wykład (grupa 1)
16/17Z - Projektowanie technologiczne T.SPO.PROJ1.NI.TTZTX:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 2), Wykład (grupa 1)
16/17Z - Projektowanie technologiczne T.SPO.PROJ2.NI.TTZTX:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 2), Wykład (grupa 1)
16/17Z - Projektowanie technologiczne T.SPO.PROJ2.SI.TTZBX:
Ćwiczenia projektowe (grupa 3), Wykład (grupa 1)
16/17L - Elektyw kierunkowy I: Żywność prozdrowotna T.F2.EK1s.NM.TTZXX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
16/17L - Projektowanie technologiczne T.SPO.PROJ1.SI.TTZTX:
Ćwiczenia projektowe (grupa 7), Ćwiczenia projektowe (grupa 8), Wykład (grupa 1)
16/17L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTZTO.T:
Seminarium (grupa 2), Seminarium (grupa 3)
17/18Z - Elektyw V: Surowce i technologie stosowane w przetwórstwie owoców i warzyw T.F5.EL52.SI.TTZIX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
17/18Z - Elektyw VI: Przetwórstwo owoców, warzyw i grzybów T.F5.EL61.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
17/18Z - Elektyw kierunkowy I: Żywność prozdrowotna T.F2.EK13.SM.TTZXX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
17/18Z - Elektyw kierunkowy II: Zafałszowania produktów pochodzenia roślinnego T.F2.EK2u.SM.TTZXX.T:
Wykład (grupa 1)
17/18Z - Projektowanie procesów technologicznych T.5s.PRPT.SI.TTZIX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
17/18L - Elektyw kierunkowy I: Żywność prozdrowotna T.F2.EK1s.NM.TTZXX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
17/18L - Projektowanie technologiczne T.6s.PRTE.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia projektowe (grupa 3), Wykład (grupa 1)
17/18L - Towaroznawstwo produktów spożywczych: Towaroznawstwo dietetycznych środków spożywczych T.F6.ELT1.SI.TTWTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
18/19Z - Elektyw III: Jakość i bezpieczeństwo produktów z owoców i warzyw T.F5.EL31.SI.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
18/19Z - Elektyw VI: Przetwórstwo owoców, warzyw i grzybów T.F5.EL61.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6)
18/19Z - Elektyw kierunkowy I: Żywność prozdrowotna T.F2.EK13.SM.TTZXX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
18/19Z - Elektyw kierunkowy II: Zafałszowania produktów pochodzenia roślinnego T.F2.EK2u.SM.TTZXX.T:
Wykład (grupa 1)
18/19Z - Projektowanie procesów technologicznych T.5s.PRPT.SI.TTZIX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
18/19Z - Projektowanie technologiczne T.5s.PRTE.NI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
18/19Z - Seminarium dyplomowe i praca inżynierska T.7s.SPIi.SI.TTZXX.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2), Seminarium (grupa 3)
18/19L - Projektowanie technologiczne T.6s.PRTE.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 5), Wykład (grupa 1)
18/19L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTZTO.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2), Seminarium (grupa 3)
19/20Z - Elektyw VI: Przetwórstwo owoców, warzyw i grzybów T.F5.EL61.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8)
19/20Z - Elektyw VI: Surowce i technologie stosowane w przetwórstwie owoców i warzyw T.F5.EL62.SI.TTDDX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
19/20Z - Elektyw kierunkowy I: Żywność prozdrowotna T.F2.EK13.SM.TTZXX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
19/20Z - Elektyw kierunkowy II: Zafałszowania produktów pochodzenia roślinnego T.F2.EK2u.SM.TTZXX.T:
Wykład (grupa 1)
19/20Z - Projektowanie technologiczne T.5s.PRTE.NI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
19/20Z - Seminarium dyplomowe i praca inżynierska T.7s.SPIi.SI.TTZXX.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2)
19/20L - Elektyw kierunkowy I: Żywność prozdrowotna T.F2.EK1s.NM.TTZXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
19/20L - Elektyw kierunkowy II: Zafałszowania produktów pochodzenia roślinnego T.F2.EK2j.NM.TTZXZ.T:
Wykład (grupa 1)
19/20L - Projektowanie technologiczne T.6s.PRTE.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia projektowe (grupa 3), Ćwiczenia projektowe (grupa 4), Ćwiczenia projektowe (grupa 7), Wykład (grupa 1)
19/20L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTZTO.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2), Seminarium (grupa 3)
19/20L - Technologia specjalizacyjna II Z: Modern technologies in fruit and vegetable processing T.F1a.T21.SM.TFTZZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
20/21Z - Elektyw VI: Przetwórstwo owoców, warzyw i grzybów T.F5.EL61.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8)
20/21Z - Elektyw VI: Surowce i technologie stosowane w przetwórstwie owoców i warzyw T.F5.EL62.SI.TTDDX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
20/21Z - Projektowanie procesów technologicznych T.5s.PRPT.SI.TTZOX.T:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Wykład (grupa 1)
20/21Z - Projektowanie technologiczne T.5s.PRTE.NI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
20/21Z - Seminarium dyplomowe i praca inżynierska T.7s.SPIi.SI.TTZXX.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2)
20/21L - Projektowanie technologiczne T.6s.PRTE.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 2), Ćwiczenia projektowe (grupa 3), Ćwiczenia projektowe (grupa 4), Ćwiczenia projektowe (grupa 5), Ćwiczenia projektowe (grupa 6), Ćwiczenia projektowe (grupa 7), Ćwiczenia projektowe (grupa 8), Wykład (grupa 1)
20/21L - Technologia specjalizacyjna I K: Surowce i materiały pomocnicze w przetwórstwie owoców i warzyw T.1s.TSP1.SM.TTZKZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
21/22Z - Elektyw VI: Przetwórstwo owoców, warzyw i grzybów T.F5.EL61.SI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6)
21/22Z - Elektyw kierunkowy I: Żywność prozdrowotna T.F2.EK1m.SM.TTZXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Wykład (grupa 1)
21/22Z - Elektyw kierunkowy II: Zafałszowania produktów pochodzenia roślinnego T.F2.EK2g.SM.TTZXZ.T:
Wykład (grupa 1)
21/22Z - Metody badań eksperymentalnych 1 T.2s.MBEK.SM.TTDXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
21/22Z - Napoje fermentowane i niefermentowane T.5s.NFIN.SI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6)
21/22Z - Seminarium dyplomowe i praca inżynierska T.7s.SPIi.SI.TTZXX.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2), Seminarium (grupa 3)
21/22L - Elektyw kierunkowy I: Żywność prozdrowotna T.F2.EK1s.NM.TTZXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
21/22L - Metody badań eksperymentalnych 2 T.3s.MBEK.SM.TTDXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
21/22L - Projektowanie technologiczne T.6s.PRTE.NI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
21/22L - Projektowanie technologiczne T.6s.PRTE.SI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 2), Ćwiczenia projektowe (grupa 3), Ćwiczenia projektowe (grupa 4), Ćwiczenia projektowe (grupa 5), Wykład (grupa 1)
22/23Z - Elektyw VI: Przetwórstwo owoców, warzyw i grzybów T.F5.EL61.SI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
22/23Z - Elektyw kierunkowy I: Żywność prozdrowotna T.F2.EK1m.SM.TTZXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
22/23Z - Elektyw kierunkowy II: Zafałszowania produktów pochodzenia roślinnego T.F2.EK2g.SM.TTZXZ.T:
Wykład (grupa 1)
22/23Z - Napoje fermentowane i niefermentowane T.5s.NFIN.SI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
22/23L - Elektyw VI: Podstawy technologii przetwórstwa owoców i warzyw T.F6.EL62.SI.TTZCZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
22/23L - Elektyw kierunkowy II: Zafałszowania produktów pochodzenia roślinnego T.F2.EK2j.NM.TTZXZ.T:
Wykład (grupa 1)
22/23L - Projektowanie technologiczne T.6s.PRTE.NI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
22/23L - Projektowanie technologiczne T.6s.PRTE.SI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 2), Wykład (grupa 1)
22/23L - Specialization technology II Z: Modern technologies in fruit and vegetable processing T.F1a.T23.SM.TFTZZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
23/24L - Projektowanie technologiczne T.6s.PRTE.NI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
23/24L - Projektowanie technologiczne T.6s.PRTE.SI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Wykład (grupa 1)