![]() |
profesor w jednostce Wydział Technologii Żywności
|

prof. dr hab. inż.
Władysław Migdał
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Terminy konsultacji dla studentów
Konsultacje stacjonarne i on-line
Poniedziałek 17.00-19.00
Wtorek 10.00-11.15
Czwartek 15.30-17.00
Zainteresowania
(brak danych)
Koordynowane przedmioty
08/09L - Elektyw IV - Przetwórstwo mięsa T.PPZ.9K02M.SI.TTZTX
08/09L - Elektyw kierunkowy IV - Biologiczne podstawy technologii mięsa T.PPZ.9K01M.NI.TTZTX
08/09L - Elektyw kierunkowy IV - Biologiczne podstawy technologii mięsa T.PPZ.9K01M.SI.TTZTX
08/09L - Technologia przetwórstwa mięsa T.PPZ.TMIES.NI.TTZTX
08/09L - Wybrane zagadnienia specjalizacyjne T.PPZ.WZS1M.NM.TTZTM
09/10Z - Elektyw kierunkowy II - Ryby i owoce morza T.PPZ.9K16M.NM.TTZTX
09/10Z - Elektyw specjalizacyjny II - Tradycyjny wyrób wędlin T.PPZ.9S10M.NM.TTZTM
09/10Z - Kontrola weterynaryjna żywności T.PPZ.KONTR.SI.TTZBX
09/10Z - Technologia specjalizacyjna I: Mięsoznawstwo T.PPZ.TS1MZ.NI.TTZXX
09/10L - Elektyw IV - Przetwórstwo mięsa T.PPZ.9K02M.SI.TTZTX
09/10L - Elektyw kierunkowy IV - Technologia przetwórstwa mięsa T.PPZ.9K02M.NI.TTZTX
09/10L - Technologia specjalizacyjna I: Mięsoznawstwo i rynek mięsa T.PPZ.TSP01.SM.TTZTM
09/10L - Technologia specjalizacyjna II: Technologia przetwarzania surowców rzeźnych T.PPZ.82TSZ.NI.TTZXX
10/11Z - Elektyw IV: Towaroznawstwo produktów mięsnych T.PPZ.09E01.SI.TTWTX
10/11Z - Elektyw kierunkowy II - Ryby i owoce morza T.PPZ.9K16M.NM.TTZTX
10/11Z - Elektyw specjalizacyjny III: Ryby i owoce morza T.PPZ.09E32.SM.TTZTM
10/11Z - Elektyw specjalizacyjny III: Ryby i owoce morza T.PPZ.09E32.SM.TTZTS
10/11Z - Kontrola weterynaryjna żywności T.PPZ.KONTR.SI.TTZBX
10/11Z - Przygotowanie pracy dyplomowej T.PPZ.PPDIN.NI.TTZXX
10/11Z - Seminarium T.PPZ.SEM02.SM.TTZTM
10/11Z - Seminarium T.PPZ.SEM02.SM.TTZTS
10/11Z - Seminarium T.PPZ.SMINZ.NI.TTZXX
10/11Z - Technologia specjalizacyjna III: Wybrane zagadnienia z przetwórstwa drobiu, jaj i ryb T.PPZ.TSP03.SM.TTZTS
10/11L - Doświadczalnictwo i analiza danych T.PPZ.DOSAD.SM.TTZTM
10/11L - Elektyw IV - Przetwórstwo mięsa T.PPZ.9K02M.SI.TTZTX
10/11L - Elektyw kierunkowy IV - Biologiczne podstawy technologii mięsa T.PPZ.9K01M.NI.TTZTX
10/11L - Elektyw specjalizacyjny I: Zasady sanitarne i weterynaryjne w produkcji mięsa i przetworó mięsnych T.PPZ.09E12.SM.TTZTS
10/11L - Konwersatorium T.PPZ.KON01.SM.TTZTM
10/11L - Technologia specjalizacyjna I: Mięsoznawstwo i rynek mięsa T.PPZ.TSP01.SM.TTZTM
10/11L - Technologia specjalizacyjna II: Biologiczne podstawy technologii mięsa T.PPZ.TSP02.SM.TTZTM
11/12Z - Elektyw IV: Podstawy towaroznawstwa mięsa i produktów mięsnych T.PPZ.09E02.SI.TTWTX
11/12Z - Elektyw kierunkowy II: Tradycyjne i regionalne wyroby mięsne T.PPZ.09EK1.SM.TTZXX
11/12Z - Kontrola weterynaryjna żywności T.PPZ.KONTR.SI.TTZBX
11/12Z - Nadzór weterynaryjny nad towarami pochodzenia zwierzęcego T.PPZ.NWTPZ.SI.TTWTX
11/12Z - Seminarium inżynierskie T.PPZ.SMINZ.SI.TTWTX
11/12L - Doświadczalnictwo i analiza danych T.PPZ.DOSAN.NM.TTZTM
11/12L - Elektyw IV - Przetwórstwo mięsa T.PPZ.9K02M.SI.TTZTX
11/12L - Elektyw kierunkowy IV - Biologiczne podstawy technologii mięsa T.PPZ.9K01M.NI.TTZTX
11/12L - Elektyw specjalizacyjny I: Domowy wyrób wędlin T.PPZ.09E11.NM.TTZTM
11/12L - Seminarium T.PPZ.S03XM.NM.TTZTM
11/12L - Seminarium T.PPZ.SEM01.SM.TTZTM
11/12L - Seminarium T.PPZ.SEM03.SM.TTZTM
11/12L - Technologia specjalizacyjna I: Mięsoznawstwo i rynek mięsa T.PPZ.TSP01.SM.TTZTM
11/12L - Technologia specjalizacyjna II: Biologiczne podstawy technologii mięsa T.PPZ.TSP02.SM.TTZTM
11/12L - Technologia specjalizacyjna III: Przetwarzanie surowców rzeźnych T.PPZ.TSP31.NM.TTZTM
12/13Z - Doświadczalnictwo i analiza danych T.PPZ.DOSAD.SM.TTZTM
12/13Z - Elektyw IV: Podstawy towaroznawstwa mięsa i produktów mięsnych T.PPZ.09E02.SI.TTWTX
12/13Z - Elektyw specjalizacyjny II: Zasady transportu zwierząt rzeźnych T.PPZ.09E13.NM.TTZTM
12/13Z - Elektyw specjalizacyjny III:Domowy wyrób wędlin T.PPZ.09E30.SM.TTZTX
12/13Z - Kontrola weterynaryjna żywności T.PPZ.KONTR.SI.TTZBX
12/13Z - Metody badań eksperymentalnych T.PPZ.MBEK3.NM.TTZTM
12/13Z - Metody badań eksperymentalnych T.PPZ.PRO02.SM.TTZTM
12/13Z - Nadzór weterynaryjny nad towarami pochodzenia zwierzęcego T.PPZ.NWTPZ.SI.TTWTX
12/13Z - Przygotowanie pracy dyplomowej T.PPZ.PPDIN.NI.TTZXX
12/13Z - Przygotowanie pracy dyplomowej T.PPZ.PPDIN.SI.TTZXX
12/13Z - Przygotowanie pracy magisterskiej T.PPZ.PRAC3.NM.TTZTM
12/13Z - Seminarium T.PPZ.SEM02.SM.TTZTM
12/13Z - Seminarium T.PPZ.SMINZ.SI.TTZXX
12/13Z - Seminarium III T.PPZ.SEM03.NM.TTZTM
12/13Z - Seminarium inżynierskie T.PPZ.SMINZ.SI.TTWTX
12/13Z - Technologia specjalizacyjna III: Przetwarzanie surowców rzeźnych T.PPZ.TSP03.SM.TTZTM
12/13L - Elektyw IV - Przetwórstwo mięsa T.PPZ.9K02M.SI.TTZTX
12/13L - Elektyw kierunkowy IV - Technologia przetwórstwa mięsa T.PPZ.9K02M.NI.TTZTX
12/13L - Elektyw specjalizacyjny I: Zasady transportu zwierząt rzeźnych T.PPZ.09E11.SM.TTZTM
12/13L - Elektyw specjalizacyjny II: Higiena mięsa i przetworów mięsnych T.PPZ.09E22.SM.TTZTM
12/13L - Metody badań eksperymentalnych T.PPZ.PRO01.SM.TTZTM
12/13L - Metody badań eksperymentalnych T.PPZ.PRO03.SM.TTZTM
12/13L - Podstawy produkcji surowców zwierzęcych T.PPZ.PPSZ.SI.TTWTX
12/13L - Przygotowanie pracy magisterskiej T.PPZ.PRAC3.SM.TTZTM
12/13L - Seminarium T.PPZ.SEM01.SM.TTZTM
12/13L - Seminarium T.PPZ.SEM03.SM.TTZTM
12/13L - Technologia specjalizacyjna I: Mięsoznawstwo i rynek mięsa T.PPZ.TSP01.SM.TTZTM
12/13L - Technologia specjalizacyjna II: Biologiczne podstawy technologii mięsa T.PPZ.TSP02.SM.TTZTM
13/14Z - Biologiczne Podstawy Produkcji Zwierzęcej T.PPZ.BPPZB.SI.TTZBX
13/14Z - Doświadczalnictwo i analiza danych T.PPZ.DOSAD.SM.TTZTM
13/14Z - Elektyw IV: Podstawy towaroznawstwa mięsa i produktów mięsnych T.PPZ.09E02.SI.TTWTX
13/14Z - Elektyw specjalizacyjny III: Domowy wyrób wędlin T.PPZ.09E31.SM.TTZTM
13/14Z - Kontrola weterynaryjna żywności T.PPZ.KONTR.SI.TTZBX
13/14Z - Metody badań eksperymentalnych T.PPZ.PRO02.SM.TTZTM
13/14Z - Nadzór weterynaryjny nad towarami pochodzenia zwierzęcego T.PPZ.NWTPZ.SI.TTWTX
13/14Z - Seminarium T.PPZ.SEM02.SM.TTZTM
13/14Z - Seminarium T.PPZ.SMINZ.NI.TTZXX
13/14Z - Seminarium T.PPZ.SMINZ.SI.TTZXX
13/14Z - Seminarium inżynierskie T.PPZ.SMINZ.SI.TTWTX
13/14Z - Technologia specjalizacyjna III: Przetwarzanie surowców rzeźnych T.PPZ.TSP03.SM.TTZTM
13/14L - Elektyw IV - Przetwórstwo mięsa T.PPZ.9K02M.SI.TTZTX
13/14L - Elektyw kierunkowy IV - Technologia przetwórstwa mięsa T.PPZ.9K02M.NI.TTZTX
13/14L - Metody badań eksperymentalnych T.PPZ.PRO01.SM.TTZTM
13/14L - Metody badań eksperymentalnych T.PPZ.PRO03.SM.TTZTM
13/14L - Podstawy produkcji surowców zwierzęcych T.PPZ.PPSZ.SI.TTWTX
13/14L - Podstwy produkcji i przechowalnictwa surowców zwierzęcych T.PPZ.PPPSZ.SI.TTWTX
13/14L - Przygotowanie pracy magisterskiej T.PPZ.PRAC3.SM.TTZTM
13/14L - Seminarium T.PPZ.SEM01.SM.TTZTM
13/14L - Seminarium T.PPZ.SEM03.SM.TTZTM
13/14L - Technologia specjalizacyjna I: Mięsoznawstwo i rynek mięsa T.PPZ.TSP01.SM.TTZTM
13/14L - Technologia specjalizacyjna II: Biologiczne podstawy technologii mięsa T.PPZ.TSP02.SM.TTZTM
14/15Z - Biologiczne Podstawy Produkcji Zwierzęcej T.PPZ.BPPZC.SI.TTZCX
14/15Z - Doświadczalnictwo i analiza danych T.PPZ.DOSAD.SM.TTZTM
14/15Z - Elektyw IV: Towaroznawstwo produktów mięsnych T.PPZ.09E01.SI.TTWTX
14/15Z - Elektyw specjalizacyjny III:Domowy wyrób wędlin T.PPZ.09E30.SM.TTZTX
14/15Z - Kontrola weterynaryjna żywności T.PPZ.KONTR.SI.TTZBX
14/15Z - Metody badań eksperymentalnych T.PPZ.PRO02.SM.TTZTM
14/15Z - Nadzór weterynaryjny nad towarami pochodzenia zwierzęcego T.PPZ.NWTPZ.SI.TTWTX
14/15Z - Seminarium T.PPZ.SEM02.SM.TTZTM
14/15Z - Seminarium T.PPZ.SMINZ.SI.TTZXX
14/15Z - Seminarium inżynierskie T.PPZ.SMINZ.SI.TTWTX
14/15Z - Technologia specjalizacyjna III: Przetwarzanie surowców rzeźnych T.PPZ.TSP03.SM.TTZTM
14/15L - Biologiczne Podstawy Produkcji Zwierzęcej T.PPZ.BPPZT.SI.TTZTX
14/15L - Biologiczne podstawy produkcji zwierzęcej T.PPZ.BPPZI.SI.TTZIX
14/15L - Elektyw IV - Przetwórstwo mięsa T.PPZ.9K02M.SI.TTZTX
14/15L - Elektyw kierunkowy IV - Biologiczne podstawy technologii mięsa T.PPZ.9K01M.NI.TTZTX
14/15L - Elektyw specjalizacyjny I: Zasady transportu zwierząt rzeźnych T.PPZ.09E11.SM.TTZTM
14/15L - Metody badań eksperymentalnych T.PPZ.PRO01.SM.TTZTM
14/15L - Metody badań eksperymentalnych T.PPZ.PRO03.SM.TTZTM
14/15L - Podstwy produkcji i przechowalnictwa surowców zwierzęcych T.PPZ.PPPSZ.SI.TTWTX
14/15L - Przygotowanie pracy magisterskiej T.PPZ.PRAC3.SM.TTZTM
14/15L - Seminarium T.PPZ.SEM03.SM.TTZTM
14/15L - Seminarium specjalizacyjne I T.PPZ.SESP1.SM.TTZTM
14/15L - Technologia specjalizacyjna I: Mięsoznawstwo i rynek mięsa T.PPZ.TSP01.SM.TTZTM
14/15L - Technologia specjalizacyjna II: Biologiczne podstawy technologii mięsa T.PPZ.TSP02.SM.TTZTM
15/16Z - Biologiczne podstawy produkcji zwierzęcej T.1s.BPPZ.SI.TTZCX.T
15/16Z - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych T.PPZ.DOIAD.SM.TTZTM
15/16Z - Elektyw IV: Towaroznawstwo produktów mięsnych T.PPZ.09E01.SI.TTWTX
15/16Z - Elektyw specjalizacyjny III: Domowy wyrób wędlin T.PPZ.09E31.SM.TTZTM
15/16Z - Kontrola weterynaryjna żywności T.PPZ.KONTR.SI.TTZBX
15/16Z - Metody badań eksperymentalnych T.PPZ.PRO02.SM.TTZTM
15/16Z - Nadzór weterynaryjny nad towarami pochodzenia zwierzęcego T.PPZ.NWTPZ.SI.TTWTX
15/16Z - Seminarium inżynierskie T.PPZ.SMINZ.SI.TTWTX
15/16Z - Technologia specjalizacyjna III: Przetwarzanie surowców rzeźnych T.PPZ.TSP03.SM.TTZTM
15/16L - Biologiczne podstawy produkcji zwierzęcej T.2s.BPPZ.SI.TTZIX.T
15/16L - Biologiczne podstawy produkcji zwierzęcej T.2s.BPPZ.SI.TTZTX.T
15/16L - Elektyw specjalizacyjny I: Zasady sanitarne i weterynaryjne w produkcji mięsa i przetworów mięsnych T.PPZ.09E12.SM.TTZTM
15/16L - Podstawy produkcji i przechowalnictwa surowców zwierzęcych T.2s.PPSW.SI.TTWTX.T
15/16L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.PPZ.SDIPM.SM.TTZTM
15/16L - Technologia specjalizacyjna I: Mięsoznawstwo i rynek mięsa T.1s.TSP1.SM.TTZTM.T
16/17Z - Biologiczne podstawy produkcji zwierzęcej T.1s.BPPZ.SI.TTZCX.T
16/17Z - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych T.2s.DSAD.SM.TTZTM.T
16/17Z - Elektyw specjalizacyjny III: Domowy wyrób wędlin T.F2.ES31.SM.TTZTM.T
16/17Z - Higiena produktów pochodzenia zwierzęcego W.9s.HPPZ.SJ.WETXX
16/17Z - Metody badań eksperymentalnych T.1s.MBEK.NM.TTZTM.T
16/17Z - Metody badań eksperymentalnych T.2s.MBEK.SM.TTZTM.T
16/17Z - Nadzór weterynaryjny nad towarami pochodzenia zwierzęcego T.PPZ.NWTPZ.SI.TTWTX
16/17Z - Przygotowanie pracy dyplomowej T.PPZ.PPDIN.SI.TTWTX
16/17Z - Przygotowanie pracy dyplomowej T.PPZ.PPDIN.SI.TTZXX
16/17Z - Seminarium specjalizacyjne T.1s.SSP1.NM.TTZTM.T
16/17Z - Technologia specjalizacyjna I: Jakość i bezpieczeństwo surowców mięsnych, tłuszczowych i jajczarskich T.1s.TS12.NM.TTZTM.T
16/17Z - Technologia specjalizacyjna II: Przetwórstwo mięsa T.1s.TS22.NM.TTZTM.T
16/17Z - Technologia specjalizacyjna III: Przetwarzanie surowców rzeźnych T.2s.TSP3.SM.TTZTM.T
16/17L - Biologiczne podstawy produkcji zwierzęcej T.2s.BPPZ.SI.TTZIX.T
16/17L - Biologiczne podstawy produkcji zwierzęcej T.2s.BPPZ.SI.TTZTX.T
16/17L - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych T.2s.DSAD.NM.TTZTM.T
16/17L - Elektyw specjalizacyjny I: Zasady transportu zwierząt rzeźnych T.F3.ES13.SM.TTZTM.T
16/17L - Higiena produktów pochodzenia zwierzęcego W.10s.HPPZ.SJ.WETXX
16/17L - Metody badań eksperymentalnych T.1s.MBEK.SM.TTZTM.T
16/17L - Metody badań eksperymentalnych T.3s.MBEK.SM.TTZTM.T
16/17L - Seminarium specjalizacyjne T.2s.SSP2.NM.TTZTM.T
16/17L - Technologia specjalizacyjna I: Jakość i bezpieczeństwo surowców mięsnych, tłuszczowych i jajczarskich T.1s.TS12.SM.TTZTM.T
16/17L - Technologia specjalizacyjna II: Przetwórstwo mięsa T.1s.TS22.SM.TTZTM.T
17/18Z - Biologiczne podstawy produkcji zwierzęcej T.1s.BPPZ.SI.TTZCX.T
17/18Z - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych T.2s.DSAD.SM.TTZTM.T
17/18Z - Elektyw IV: Podstawy towaroznawstwa mięsa i produktów mięsnych T.F5.EL41.SI.TTWTX.T
17/18Z - Elektyw specjalizacyjny III: Domowy wyrób wędlin T.F3.ES33.NM.TTZTM.T
17/18Z - Elektyw specjalizacyjny III: Domowy wyrób wędlin T.F2.ES31.SM.TTZTM.T
17/18Z - Higiena produktów pochodzenia zwierzęcego W.9s.HPPZ.SJ.WETXX
17/18Z - Metody badań eksperymentalnych T.1s.MBEK.NM.TTZTM.T
17/18Z - Metody badań eksperymentalnych T.2s.MBEK.SM.TTZTM.T
17/18Z - Metody badań eksperymentalnych T.3s.MBEK.NM.TTZTM.T
17/18Z - Przetwórstwo produktów ekologicznych, produkty tradycyjne i regionalne R.2s.PPE.SP.EKO.OUR
17/18Z - Seminarium dyplomowe i praca inżynierska T.PPZ.SDIPI.NI.TTZXX
17/18Z - Seminarium specjalizacyjne T.1s.SSP1.NM.TTZTM.T
17/18Z - Seminarium specjalizacyjne II T.2s.SSP2.SM.TTZTM.T
17/18Z - Technologia specjalizacyjna I: Jakość i bezpieczeństwo surowców mięsnych, tłuszczowych i jajczarskich T.1s.TS12.NM.TTZTM.T
17/18L - Biologiczne podstawy produkcji zwierzęcej T.2s.BPPZ.SI.TTZTX.T
17/18L - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych T.2s.DSAD.NM.TTZTM.T
17/18L - Elektyw IV: Technologia wybranych surowców pochodzenia zwierzęcego T.F6.EL41.NI.TTZTX.T
17/18L - Higiena produktów pochodzenia zwierzęcego W.10s.HPPZ.SJ.WETXX
17/18L - Metody badań eksperymentalnych T.1s.MBEK.SM.TTZTM.T
17/18L - Metody badań eksperymentalnych T.3s.MBEK.SM.TTZTM.T
17/18L - Seminarium specjalizacyjne T.2s.SSP2.NM.TTZTM.T
17/18L - Seminarium specjalizacyjne I T.1s.SSP1.SM.TTZTM.T
17/18L - Technologia specjalizacyjna I: Jakość i bezpieczeństwo surowców mięsnych, tłuszczowych i jajczarskich T.1s.TS12.SM.TTZTM.T
18/19Z - Biologiczne podstawy produkcji zwierzęcej T.1s.BPPZ.SI.TTZCX.T
18/19Z - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych T.2s.DSAD.SM.TTZTM.T
18/19Z - Elektyw specjalizacyjny III: Domowy wyrób wędlin T.F3.ES33.NM.TTZTM.T
18/19Z - Elektyw specjalizacyjny III: Domowy wyrób wędlin T.F2.ES31.SM.TTZTM.T
18/19Z - Higiena produktów pochodzenia zwierzęcego W.9s.HPPZ.SJ.WETXX
18/19Z - Metody badań eksperymentalnych T.1s.MBEK.NM.TTZTM.T
18/19Z - Metody badań eksperymentalnych T.2s.MBEK.SM.TTZTM.T
18/19Z - Metody badań eksperymentalnych T.3s.MBEK.NM.TTZTM.T
18/19Z - Nadzór weterynaryjny nad towarami pochodzenia zwierzęcego T.7s.NWTZ.SI.TTWTX.T
18/19Z - Przetwórstwo produktów ekologicznych, produkty tradycyjne i regionalne R.2s.PPE.SP.EKO.OUR
18/19Z - Seminarium specjalizacyjne T.1s.SSP1.NM.TTZTM.T
18/19Z - Seminarium specjalizacyjne II T.2s.SSP2.SM.TTZTM.T
18/19Z - Technologia specjalizacyjna I: Jakość i bezpieczeństwo surowców mięsnych, tłuszczowych i jajczarskich T.1s.TS12.NM.TTZTM.T
18/19L - Biologiczne podstawy produkcji zwierzęcej T.2s.BPPZ.SI.TTZOX.T
18/19L - Biologiczne podstawy produkcji zwierzęcej T.2s.BPPZ.SI.TTZTX.T
18/19L - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych T.2s.DSAD.NM.TTZTM.T
18/19L - Elektyw IV: Przetwórstwo mięsa, drobiu, jaj i ryb T.F6.EL42.NI.TTZTX.T
18/19L - Elektyw specjalizacyjny I: Ryby i owoce morza T.F2.ES13.NM.TTZTM.T
18/19L - Higiena produktów pochodzenia zwierzęcego W.10s.HPPZ.SJ.WETXX
18/19L - Metody badań eksperymentalnych T.1s.MBEK.SM.TTZTM.T
18/19L - Metody badań eksperymentalnych T.2s.MBEK.NM.TTZTM.T
18/19L - Metody badań eksperymentalnych T.3s.MBEK.SM.TTZTM.T
18/19L - Seminarium specjalizacyjne T.2s.SSP2.NM.TTZTM.T
18/19L - Seminarium specjalizacyjne I T.1s.SSP1.SM.TTZTM.T
18/19L - Technologia specjalizacyjna I: Jakość i bezpieczeństwo surowców mięsnych, tłuszczowych i jajczarskich T.1s.TS12.SM.TTZTM.T
19/20Z - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych T.2s.DSAD.SM.TTZTM.T
19/20Z - Elektyw specjalizacyjny III: Domowy wyrób wędlin T.F3.ES33.NM.TTZTM.T
19/20Z - Elektyw specjalizacyjny III: Ryby i owoce morza T.F2.ES32.SM.TTZTM.T
19/20Z - Higiena produktów pochodzenia zwierzęcego W.9s.HPPZ.SJ.WETXX
19/20Z - Metody badań eksperymentalnych T.2s.MBEK.SM.TTZTM.T
19/20Z - Metody badań eksperymentalnych T.3s.MBEK.NM.TTZTM.T
19/20Z - Przydatność technologiczna surowców zwierzęcych w produkcji żywności T.1s.PTSZ.SI.TTZCZ.T
19/20Z - Seminarium dyplomowe i praca inżynierska T.7s.SPIh.NI.TTZXX.T
19/20Z - Seminarium dyplomowe i praca inżynierska T.7s.SPIh.SI.TJBJY.T
19/20Z - Seminarium dyplomowe i praca inżynierska T.7s.SPIh.SI.TTDDX.T
19/20Z - Seminarium dyplomowe i praca inżynierska T.7s.SPIh.SI.TTZXX.T
19/20Z - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.NM.TTZTM.T
19/20Z - Technologie przetwórstwa produktów ekologicznych R.2s.TchP.SP.EKO.OUR
19/20L - Elektyw IV: Przetwórstwo mięsa, drobiu, jaj i ryb T.F6.EL42.NI.TTZTX.T
19/20L - Higiena produktów pochodzenia zwierzęcego W.10s.HPPZ.SJ.WETXX
19/20L - Metody badań eksperymentalnych T.3s.MBEK.SM.TTZTM.T
19/20L - Przydatność technologiczna surowców zwierzęcych w produkcji żywności T.2s.PTSZ.NI.TTZTZ.T
19/20L - Przydatność technologiczna surowców zwierzęcych w produkcji żywności T.2s.PTSZ.SI.TTZTZ.T
19/20L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTZTM.T
20/21Z - Higiena produktów pochodzenia zwierzęcego W.9s.HPPZ.SJ.WETXX
20/21Z - Przydatność technologiczna surowców zwierzęcych w produkcji żywności T.1s.PTSZ.SI.TTZCZ.T
20/21Z - Seminarium dyplomowe i praca inżynierska T.7s.SPIh.NI.TTZXX.T
20/21Z - Seminarium dyplomowe i praca inżynierska T.7s.SPIh.SI.TJBJY.T
20/21Z - Seminarium dyplomowe i praca inżynierska T.7s.SPIh.SI.TTDDX.T
20/21Z - Seminarium dyplomowe i praca inżynierska T.7s.SPIh.SI.TTZXX.T
20/21L - Elektyw IV: Przetwórstwo mięsa, drobiu, jaj i ryb T.F6.EL42.NI.TTZTX.T
20/21L - Elektyw IV: Przetwórstwo mięsa, drobiu, jaj i ryb T.F6.EL42.SI.TTZTX.T
20/21L - Higiena produktów pochodzenia zwierzęcego W.10s.HPPZ.SJ.WETXX
20/21L - Przydatność technologiczna surowców zwierzęcych w produkcji żywności T.2s.PTSZ.NI.TTZTZ.T
20/21L - Przydatność technologiczna surowców zwierzęcych w produkcji żywności T.2s.PTSZ.SI.TTZTZ.T
21/22Z - Elektyw specjalizacyjny 3 P: Domowy wyrób wędlin T.F2.ES31.SM.TTZPZ.T
21/22Z - Higiena produktów pochodzenia zwierzęcego W.9s.HPPZ.SJ.WETXX
21/22Z - Przydatność technologiczna surowców zwierzęcych w produkcji żywności T.1s.PTSZ.SI.TTZCZ.T
21/22Z - Seminarium dyplomowe i praca inżynierska T.7s.SPIh.SI.TJBJY.T
21/22Z - Seminarium dyplomowe i praca inżynierska T.7s.SPIh.SI.TTDDX.T
21/22Z - Seminarium dyplomowe i praca inżynierska T.7s.SPIh.SI.TTZXX.T
21/22Z - Seminarium specjalizacyjne 2 P T.2s.SSP2.SM.TTZPZ.T
21/22L - Elektyw IV: Przetwórstwo mięsa, drobiu, jaj i ryb T.F6.EL41.SI.TTZTZ.T
21/22L - Elektyw IV: Przetwórstwo mięsa, drobiu, jaj i ryb T.F6.EL42.NI.TTZTZ.T
21/22L - Higiena produktów pochodzenia zwierzęcego W.10s.HPPZ.SJ.WETXX
21/22L - Przydatność technologiczna surowców zwierzęcych w produkcji żywności T.2s.PTSZ.NI.TTZTZ.T
21/22L - Przydatność technologiczna surowców zwierzęcych w produkcji żywności T.2s.PTSZ.SI.TTZTZ.T
21/22L - Seminarium dyplomowe P T.3s.SEMD.SM.TTZPZ.T
22/23Z - Higiena produktów pochodzenia zwierzęcego W.9s.HPPZ.SJ.WETXX
22/23Z - Seminarium dyplomowe T.7s.SEDp.SI.TTDDZ.T
22/23Z - Seminarium dyplomowe T.7s.SEDp.SI.TTZXZ.T
22/23L - Elektyw IV: Przetwórstwo mięsa, drobiu, jaj i ryb T.F6.EL41.SI.TTZTZ.T
22/23L - Elektyw IV: Technologia wybranych surowców pochodzenia zwierzęcego T.F6.EL41.NI.TTZTZ.T
22/23L - Higiena produktów pochodzenia zwierzęcego W.10s.HPPZ.SJ.WETXX
22/23L - Przydatność technologiczna surowców zwierzęcych w produkcji żywności T.2s.PTSZ.NI.TTZTZ.T
22/23L - Przydatność technologiczna surowców zwierzęcych w produkcji żywności T.2s.PTSZ.SI.TTZXZ.T
23/24Z - Seminarium dyplomowe T.7s.SEDp.NI.TTZXZ.T
23/24Z - Seminarium dyplomowe T.7s.SEDp.SI.TTDDZ.T
23/24Z - Seminarium dyplomowe T.7s.SEDp.SI.TTZXZ.T
23/24Z - Seminarium specjalizacyjne 2 P T.2s.SSP2.SM.TTZPZ.T
23/24L - Elektyw IV: Przetwórstwo mięsa, drobiu, jaj i ryb T.F6.EL41.SI.TTZTZ.T
23/24L - Elektyw IV: Przetwórstwo mięsa, drobiu, jaj i ryb T.F6.EL42.NI.TTZTZ.T
23/24L - Przydatność technologiczna surowców zwierzęcych w produkcji żywności T.2s.PTSZ.NI.TTZTZ.T
23/24L - Przydatność technologiczna surowców zwierzęcych w produkcji żywności T.2s.PTSZ.SI.TTZXZ.T
23/24L - Seminarium dyplomowe P T.3s.SEMD.SM.TTZPZ.T
Prowadzone przedmioty
08/09L - Doświadczalnictwo i techniki obliczeniowe T.PPZ.DTO1M.NM.TTZTM:
Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1)
08/09L - Elektyw IV - Przetwórstwo mięsa T.PPZ.9K02M.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
09/10Z - Elektyw specjalizacyjny II - Tradycyjny wyrób wędlin T.PPZ.9S10M.NM.TTZTM:
Wykład (grupa 1)
09/10L - Doświadczalnictwo i analiza danych T.PPZ.DOSAD.SM.TTZTM:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
09/10L - Elektyw kierunkowy IV - Technologia przetwórstwa mięsa T.PPZ.9K02M.NI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
09/10L - Technologia specjalizacyjna I: Mięsoznawstwo i rynek mięsa T.PPZ.TSP01.SM.TTZTM:
Wykład (grupa 1)
09/10L - Technologia specjalizacyjna II: Biologiczne podstawy technologii mięsa T.PPZ.TSP02.SM.TTZTM:
Wykład (grupa 1)
09/10L - Technologia specjalizacyjna II: Technologia przetwarzania surowców rzeźnych T.PPZ.82TSZ.NI.TTZXX:
Wykład (grupa 1)
10/11Z - Elektyw specjalizacyjny III: Ryby i owoce morza T.PPZ.09E32.SM.TTZTM:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
10/11Z - Elektyw specjalizacyjny III: Ryby i owoce morza T.PPZ.09E32.SM.TTZTS:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
10/11Z - Technologia specjalizacyjna III: Wybrane zagadnienia z przetwórstwa drobiu, jaj i ryb T.PPZ.TSP03.SM.TTZTS:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
10/11L - Doświadczalnictwo i analiza danych T.PPZ.DOSAD.SM.TTZTM:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
10/11L - Elektyw IV - Przetwórstwo mięsa T.PPZ.9K02M.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Wykład (grupa 1)
10/11L - Elektyw kierunkowy IV - Biologiczne podstawy technologii mięsa T.PPZ.9K01M.NI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
10/11L - Elektyw specjalizacyjny I: Zasady sanitarne i weterynaryjne w produkcji mięsa i przetworó mięsnych T.PPZ.09E12.SM.TTZTS:
Wykład (grupa 1)
10/11L - Technologia specjalizacyjna I: Mięsoznawstwo i rynek mięsa T.PPZ.TSP01.SM.TTZTM:
Wykład (grupa 1)
10/11L - Technologia specjalizacyjna II: Biologiczne podstawy technologii mięsa T.PPZ.TSP02.SM.TTZTM:
Wykład (grupa 1)
11/12Z - Elektyw IV: Podstawy towaroznawstwa mięsa i produktów mięsnych T.PPZ.09E02.SI.TTWTX:
Wykład (grupa 1)
11/12Z - Elektyw kierunkowy II: Tradycyjne i regionalne wyroby mięsne T.PPZ.09EK1.SM.TTZXX:
Wykład (grupa 1)
11/12Z - Elektyw specjalizacyjny II - Mięsa niedoceniane i dziczyzna T.PPZ.9S14M.NM.TTZTM:
Wykład (grupa 1)
11/12Z - Nadzór weterynaryjny nad towarami pochodzenia zwierzęcego T.PPZ.NWTPZ.SI.TTWTX:
Wykład (grupa 1)
11/12Z - Technologia specjalizacyjna I: Mięsoznawstwo i rynek mięsa T.PPZ.TSP11.NM.TTZTM:
Wykład (grupa 1)
11/12Z - Technologia specjalizacyjna II: Biologiczne podstawy technologii mięsa T.PPZ.TSP21.NM.TTZTM:
Wykład (grupa 1)
11/12L - Elektyw 2 - Kształtowanie jakości produktów spożywczych T.PPZ.9K04X.SI.TTZBX:
Wykład (grupa 1)
11/12L - Elektyw kierunkowy IV - Biologiczne podstawy technologii mięsa T.PPZ.9K01M.NI.TTZTX:
Wykład (grupa 1)
11/12L - Podstawy produkcji surowców zwierzęcych T.PPZ.PPSZ.SI.TTWTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Wykład (grupa 1)
11/12L - Technologia specjalizacyjna I: Mięsoznawstwo i rynek mięsa T.PPZ.TSP01.SM.TTZTM:
Wykład (grupa 1)
11/12L - Technologia specjalizacyjna II: Biologiczne podstawy technologii mięsa T.PPZ.TSP02.SM.TTZTM:
Wykład (grupa 1)
11/12L - Technologia specjalizacyjna III: Przetwarzanie surowców rzeźnych T.PPZ.TSP31.NM.TTZTM:
Wykład (grupa 1)
12/13Z - Elektyw IV: Podstawy towaroznawstwa mięsa i produktów mięsnych T.PPZ.09E02.SI.TTWTX:
Wykład (grupa 1)
12/13Z - Elektyw specjalizacyjny II: Zasady transportu zwierząt rzeźnych T.PPZ.09E13.NM.TTZTM:
Wykład (grupa 1)
12/13Z - Nadzór weterynaryjny nad towarami pochodzenia zwierzęcego T.PPZ.NWTPZ.SI.TTWTX:
Wykład (grupa 1)
12/13Z - Technologia specjalizacyjna III: Przetwarzanie surowców rzeźnych T.PPZ.TSP03.SM.TTZTM:
Wykład (grupa 1)
12/13L - Elektyw 2 - Kształtowanie jakości produktów spożywczych T.PPZ.9K04X.SI.TTZBX:
Wykład (grupa 1)
12/13L - Elektyw kierunkowy IV - Technologia przetwórstwa mięsa T.PPZ.9K02M.NI.TTZTX:
Wykład (grupa 1)
12/13L - Elektyw specjalizacyjny I: Zasady transportu zwierząt rzeźnych T.PPZ.09E11.SM.TTZTM:
Wykład (grupa 1)
12/13L - Technologia specjalizacyjna I: Mięsoznawstwo i rynek mięsa T.PPZ.TSP01.SM.TTZTM:
Wykład (grupa 1)
12/13L - Technologia specjalizacyjna II: Biologiczne podstawy technologii mięsa T.PPZ.TSP02.SM.TTZTM:
Wykład (grupa 1)
13/14Z - Elektyw IV: Podstawy towaroznawstwa mięsa i produktów mięsnych T.PPZ.09E02.SI.TTWTX:
Wykład (grupa 1)
13/14Z - Elektyw IV: Przetwórstwo mięsa T.PPZ.9K01M.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
13/14Z - Nadzór weterynaryjny nad towarami pochodzenia zwierzęcego T.PPZ.NWTPZ.SI.TTWTX:
Wykład (grupa 1)
13/14Z - Technologia specjalizacyjna III: Przetwarzanie surowców rzeźnych T.PPZ.TSP03.SM.TTZTM:
Wykład (grupa 1)
13/14L - Elektyw 2 - Kształtowanie jakości produktów spożywczych T.PPZ.9K04X.SI.TTZBX:
Wykład (grupa 1)
13/14L - Elektyw IV - Przetwórstwo mięsa T.PPZ.9K02M.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Wykład (grupa 1)
13/14L - Elektyw kierunkowy IV - Technologia przetwórstwa mięsa T.PPZ.9K02M.NI.TTZTX:
Wykład (grupa 1)
13/14L - Podstwy produkcji i przechowalnictwa surowców zwierzęcych T.PPZ.PPPSZ.SI.TTWTX:
Wykład (grupa 1)
13/14L - Technologia specjalizacyjna I: Mięsoznawstwo i rynek mięsa T.PPZ.TSP01.SM.TTZTM:
Wykład (grupa 1)
13/14L - Technologia specjalizacyjna II: Biologiczne podstawy technologii mięsa T.PPZ.TSP02.SM.TTZTM:
Wykład (grupa 1)
14/15Z - Biologiczne Podstawy Produkcji Zwierzęcej T.PPZ.BPPZC.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Wykład (grupa 1)
14/15Z - Nadzór weterynaryjny nad towarami pochodzenia zwierzęcego T.PPZ.NWTPZ.SI.TTWTX:
Wykład (grupa 1)
14/15Z - Technologia specjalizacyjna III: Przetwarzanie surowców rzeźnych T.PPZ.TSP03.SM.TTZTM:
Wykład (grupa 1)
14/15L - Elektyw 2 - Kształtowanie jakości produktów spożywczych T.PPZ.9K04X.SI.TTZBX:
Wykład (grupa 1)
14/15L - Elektyw kierunkowy IV - Biologiczne podstawy technologii mięsa T.PPZ.9K01M.NI.TTZTX:
Wykład (grupa 1)
14/15L - Elektyw specjalizacyjny I: Zasady transportu zwierząt rzeźnych T.PPZ.09E11.SM.TTZTM:
Wykład (grupa 1)
14/15L - Technologia specjalizacyjna I: Mięsoznawstwo i rynek mięsa T.PPZ.TSP01.SM.TTZTM:
Wykład (grupa 1)
14/15L - Technologia specjalizacyjna II: Biologiczne podstawy technologii mięsa T.PPZ.TSP02.SM.TTZTM:
Wykład (grupa 1)
15/16Z - Nadzór weterynaryjny nad towarami pochodzenia zwierzęcego T.PPZ.NWTPZ.SI.TTWTX:
Wykład (grupa 1)
15/16L - Podstawy produkcji i przechowalnictwa surowców zwierzęcych T.2s.PPSW.SI.TTWTX.T:
Wykład (grupa 1)
15/16L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.PPZ.SDIPM.SM.TTZTM:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2), Seminarium (grupa 3)
15/16L - Technologia specjalizacyjna I: Mięsoznawstwo i rynek mięsa T.1s.TSP1.SM.TTZTM.T:
Wykład (grupa 1)
16/17Z - Elektyw specjalizacyjny III: Domowy wyrób wędlin T.F2.ES31.SM.TTZTM.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
16/17Z - Higiena produktów pochodzenia zwierzęcego W.9s.HPPZ.SJ.WETXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Wykład (grupa 1)
16/17Z - Nadzór weterynaryjny nad towarami pochodzenia zwierzęcego T.PPZ.NWTPZ.SI.TTWTX:
Wykład (grupa 1)
16/17Z - Technologia specjalizacyjna I: Jakość i bezpieczeństwo surowców mięsnych, tłuszczowych i jajczarskich T.1s.TS12.NM.TTZTM.T:
Wykład (grupa 1)
16/17Z - Technologia specjalizacyjna III: Przetwarzanie surowców rzeźnych T.2s.TSP3.SM.TTZTM.T:
Wykład (grupa 1)
16/17L - Elektyw specjalizacyjny I: Zasady transportu zwierząt rzeźnych T.F3.ES13.SM.TTZTM.T:
Wykład (grupa 1)
16/17L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTZTM.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2), Seminarium (grupa 3)
16/17L - Technologia specjalizacyjna I: Jakość i bezpieczeństwo surowców mięsnych, tłuszczowych i jajczarskich T.1s.TS12.SM.TTZTM.T:
Wykład (grupa 1)
17/18Z - Elektyw IV: Podstawy towaroznawstwa mięsa i produktów mięsnych T.F5.EL41.SI.TTWTX.T:
Wykład (grupa 1)
17/18Z - Przetwórstwo produktów ekologicznych, produkty tradycyjne i regionalne R.2s.PPE.SP.EKO.OUR:
Wykład (grupa 1)
17/18Z - Seminarium dyplomowe i praca inżynierska T.PPZ.SDIPI.NI.TTZXX:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2)
17/18Z - Seminarium dyplomowe i praca inżynierska T.PPZ.SDIPI.SI.TTZXX:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2), Seminarium (grupa 3), Seminarium (grupa 4)
17/18L - Technologia specjalizacyjna I: Jakość i bezpieczeństwo surowców mięsnych, tłuszczowych i jajczarskich T.1s.TS12.SM.TTZTM.T:
Wykład (grupa 1)
18/19Z - Nadzór weterynaryjny nad towarami pochodzenia zwierzęcego T.7s.NWTZ.SI.TTWTX.T:
Wykład (grupa 1)
18/19Z - Seminarium dyplomowe i praca inżynierska T.7s.SPIh.SI.TTZXX.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2), Seminarium (grupa 3)
18/19Z - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.NM.TTZTM.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2)
18/19Z - Technologia specjalizacyjna I: Jakość i bezpieczeństwo surowców mięsnych, tłuszczowych i jajczarskich T.1s.TS12.NM.TTZTM.T:
Wykład (grupa 1)
18/19L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTZTM.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2)
18/19L - Technologia specjalizacyjna I: Jakość i bezpieczeństwo surowców mięsnych, tłuszczowych i jajczarskich T.1s.TS12.SM.TTZTM.T:
Wykład (grupa 1)
19/20Z - Przydatność technologiczna surowców zwierzęcych w produkcji żywności T.1s.PTSZ.SI.TTZCZ.T:
Wykład (grupa 1)
19/20Z - Seminarium dyplomowe i praca inżynierska T.7s.SPIh.NI.TTZXX.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2), Seminarium (grupa 3)
19/20Z - Seminarium dyplomowe i praca inżynierska T.7s.SPIh.SI.TJBJY.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2)
19/20Z - Seminarium dyplomowe i praca inżynierska T.7s.SPIh.SI.TTZXX.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2)
19/20Z - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.NM.TTZTM.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2), Seminarium (grupa 3)
19/20L - Przydatność technologiczna surowców zwierzęcych w produkcji żywności T.2s.PTSZ.NI.TTZTZ.T:
Wykład (grupa 1)
19/20L - Przydatność technologiczna surowców zwierzęcych w produkcji żywności T.2s.PTSZ.SI.TTZTZ.T:
Wykład (grupa 1)
19/20L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTZTM.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2)
20/21Z - Przydatność technologiczna surowców zwierzęcych w produkcji żywności T.1s.PTSZ.SI.TTZCZ.T:
Wykład (grupa 1)
20/21Z - Seminarium dyplomowe i praca inżynierska T.7s.SPIh.NI.TTZXX.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2), Seminarium (grupa 3)
20/21Z - Seminarium dyplomowe i praca inżynierska T.7s.SPIh.SI.TTZXX.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2), Seminarium (grupa 3), Seminarium (grupa 4), Seminarium (grupa 5)
20/21L - Higiena produktów pochodzenia zwierzęcego W.10s.HPPZ.SJ.WETXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Wykład (grupa 1)
20/21L - Przydatność technologiczna surowców zwierzęcych w produkcji żywności T.2s.PTSZ.NI.TTZTZ.T:
Wykład (grupa 1)
20/21L - Przydatność technologiczna surowców zwierzęcych w produkcji żywności T.2s.PTSZ.SI.TTZTZ.T:
Wykład (grupa 1)
21/22Z - Elektyw specjalizacyjny 3 P: Domowy wyrób wędlin T.F2.ES31.SM.TTZPZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
21/22Z - Przydatność technologiczna surowców zwierzęcych w produkcji żywności T.1s.PTSZ.SI.TTZCZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
21/22Z - Seminarium dyplomowe i praca inżynierska T.7s.SPIh.SI.TTZXX.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2), Seminarium (grupa 3)
21/22L - Przydatność technologiczna surowców zwierzęcych w produkcji żywności T.2s.PTSZ.NI.TTZTZ.T:
Wykład (grupa 1)
21/22L - Przydatność technologiczna surowców zwierzęcych w produkcji żywności T.2s.PTSZ.SI.TTZTZ.T:
Wykład (grupa 1)
22/23L - Elektyw IV: Technologia wybranych surowców pochodzenia zwierzęcego T.F6.EL41.NI.TTZTZ.T:
Wykład (grupa 1)
22/23L - Przydatność technologiczna surowców zwierzęcych w produkcji żywności T.2s.PTSZ.NI.TTZTZ.T:
Wykład (grupa 1)
22/23L - Przydatność technologiczna surowców zwierzęcych w produkcji żywności T.2s.PTSZ.SI.TTZXZ.T:
Wykład (grupa 1)
22/23L - Technologia specjalizacyjna II P: Wybrane zagadnienia z przetwórstwa mięsa T.1s.TSP2.SM.TTZPZ.T:
Wykład (grupa 1)
23/24Z - Technologia specjalizacyjna III P: Przetwórstwo drobiu, jaj i ryb T.2s.TSP3.SM.TTZPZ.T:
Wykład (grupa 1)
23/24L - Przydatność technologiczna surowców zwierzęcych w produkcji żywności T.2s.PTSZ.NI.TTZTZ.T:
Wykład (grupa 1)