![]() |
profesor uczelni w jednostce Wydział Technologii Żywności
|

dr inż.
Paulina Pająk
prof. URK
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Terminy konsultacji dla studentów
Konsultacje zdalne
wtorki, g. 10 - 12
Koordynowane przedmioty
10/11L - Konwersatorium T.AOZ.KON01.SM.TTZTA
11/12Z - Metody oceny jakości produktów T.AOZ.MOJPR.SI.TTWTX
11/12Z - Towaroznawstwo artykułów przemysłowych T.DZT.TARTP.SI.TTWTX
12/13Z - Towaroznawstwo artykułów przemysłowych T.DZT.TARTP.SI.TTWTX
13/14Z - Towaroznawstwo artykułów przemysłowych T.DZT.TARTP.SI.TTWTX
14/15Z - Towaroznawstwo artykułów przemysłowych T.DZT.TARTP.SI.TTWTX
16/17Z - Towaroznawstwo artykułów przemysłowych T.3s.TOAP.SI.TTWTX.T
22/23Z - Elektyw specjalizacyjny 3 R: Analiza sensoryczna w kontroli jakości żywności T.F2.ES32.SM.TTZRZ.T
22/23Z - Metody badań eksperymentalnych 2 D T.2s.MBE2.SM.TTZDZ.T
22/23Z - Technologia specjalizacyjna I A: Analiza sensoryczna w badaniach jakości żywności T.1s.TSP1.NM.TTZAZ.T
22/23L - Technologia specjalizacyjna I D: Analiza sensoryczna w badaniach jakości żywności T.1s.TSP1.SM.TTZDZ.T
23/24Z - Metody badań eksperymentalnych 2 D T.2s.MBE2.SM.TTZDZ.T
Prowadzone przedmioty
09/10L - Ćwiczenia terenowe T.DZT.CWTER.SI.TTZXX:
Ćwiczenia terenowe (grupa 2), Ćwiczenia terenowe (grupa 3)
10/11L - Analiza i ocena jakości żywności T.AOZ.ANZ1T.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6)
11/12Z - Metody oceny jakości produktów T.AOZ.MOJPR.SI.TTWTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
11/12Z - Towaroznawstwo artykułów przemysłowych T.DZT.TARTP.SI.TTWTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
11/12L - Analiza i ocena jakości żywności T.AOZ.ANZ1T.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 9)
12/13Z - Metody oceny jakości produktów T.AOZ.MOJPR.SI.TTWTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
12/13Z - Towaroznawstwo artykułów przemysłowych T.DZT.TARTP.SI.TTWTX:
Ćwiczenia (grupa 2), Wykład (grupa 1)
12/13L - Analiza i ocena jakości żywności T.AOZ.ANZ1T.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
13/14Z - Metody oceny jakości produktów T.AOZ.MOJPR.SI.TTWTX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
13/14Z - Towaroznawstwo artykułów przemysłowych T.DZT.TARTP.SI.TTWTX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Wykład (grupa 1)
14/15Z - Metody oceny jakości produktów T.AOZ.MOJPR.SI.TTWTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
14/15Z - Towaroznawstwo artykułów przemysłowych T.DZT.TARTP.SI.TTWTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
16/17Z - Metody oceny jakości produktów T.3s.MOJP.SI.TTWTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
16/17Z - Towaroznawstwo artykułów przemysłowych T.3s.TOAP.SI.TTWTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
16/17L - Analiza i ocena jakości żywności T.4s.AOJZ.SI.TTZIX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
16/17L - Analiza i ocena jakości żywności T.4s.AOJZ.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 9), Wykład (grupa 1)
16/17L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TJBJA.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 3)
16/17L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTZTA.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2)
16/17L - Technologia specjalizacyjna II: Wzbogacanie żywności w związki bioaktywne T.1s.TSP2.SM.TJBJA.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
17/18Z - Seminarium dyplomowe i praca inżynierska T.AOZ.SDIPI.SI.TTZXX:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 4)
17/18L - Analiza i ocena jakości żywności T.4s.AOJZ.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8)
17/18L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTZTA.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2)
17/18L - Technologia specjalizacyjna II: Wzbogacanie żywności w związki bioaktywne T.1s.TSP2.SM.TJBJA.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
18/19Z - Seminarium dyplomowe i praca inżynierska T.7s.SPIa.SI.TTZXX.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2), Seminarium (grupa 3)
18/19Z - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.NM.TTZTA.T:
Seminarium (grupa 2), Seminarium (grupa 3)
18/19L - Analiza i ocena jakości żywności T.4s.AOJZ.SI.TTZCX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
18/19L - Analiza i ocena jakości żywności T.4s.AOJZ.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 9)
18/19L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTZTA.T:
Seminarium (grupa 2), Seminarium (grupa 3)
18/19L - Technologia specjalizacyjna I: Analiza sensoryczna w badaniach jakości żywności T.1s.TSP1.SM.TTZTA.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
18/19L - Technologia specjalizacyjna II: Wzbogacanie żywności w związki bioaktywne T.1s.TSP2.SM.TJBJA.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
19/20Z - Analiza i ocena jakości żywności T.3s.AOJZ.SI.TTZOX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
19/20Z - Systemy oceny jakości i towaroznawstwo surowców i produktów gotowych R.5s.SOJ.SI.RBIOY:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
19/20L - Analiza i ocena jakości żywności T.4s.AOJZ.NI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
19/20L - Analiza i ocena jakości żywności T.4s.AOJZ.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
20/21Z - Systemy oceny jakości i towaroznawstwo surowców i produktów gotowych R.5s.SOJ.SI.RBIOY:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
20/21L - Analiza i ocena jakości żywności T.4s.AOJZ.SI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8)
20/21L - Technologia specjalizacyjna I R: Wybrane aspekty oceny jakości produktów spożywczych i opakowań T.1s.TSP1.SM.TTZRZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
21/22L - Analiza i ocena jakości żywności T.4s.AOJZ.NI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
21/22L - Analiza i ocena jakości żywności T.4s.AOJZ.SI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
21/22L - Technologia specjalizacyjna I R: Wybrane aspekty oceny jakości produktów spożywczych i opakowań T.1s.TSP1.SM.TTZRZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
22/23Z - Elektyw specjalizacyjny 3 R: Analiza sensoryczna w kontroli jakości żywności T.F2.ES32.SM.TTZRZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
22/23Z - Technologia specjalizacyjna I A: Analiza sensoryczna w badaniach jakości żywności T.1s.TSP1.NM.TTZAZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
22/23Z - Towaroznawstwo i ocena jakości surowców i produktów gotowych R.5s.TOJ.SI.RBIOZ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
22/23L - Technologia specjalizacyjna I D: Analiza sensoryczna w badaniach jakości żywności T.1s.TSP1.SM.TTZDZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
23/24Z - Technologia specjalizacyjna I A: Analiza sensoryczna w badaniach jakości żywności T.1s.TSP1.NM.TTZAZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
23/24Z - Towaroznawstwo i ocena jakości surowców i produktów gotowych R.5s.TOJ.SI.RBIOZ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)