adiunkt w jednostce Wydział Technologii Żywności
|
dr inż.
Agnieszka Pluta-Kubica
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Terminy konsultacji dla studentów
Pokój 0.97
Poniedziałki 14-15
Wtorki 10:15-11:15
Przed konsultacjami proszę o kontakt mailowy lub za pośrednictwem TEAMS.
Prowadzone przedmioty
12/13Z - Elektyw III: Mleko i produkty mleczarskie w żywieniu człowieka T.PPZ.09EK2.SI.TTZDX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
12/13Z - Elektyw III: Mleko i produkty mleczarskie w żywieniu człowieka T.PPZ.9K02L.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
14/15L - Elektyw III: Kształtowanie jakości produktów mleczarskich T.PPZ.9LJPM.SI.TTWTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
15/16Z - Elektyw III- Przetwórstwo mleka T.PPZ.9K01L.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 9)
15/16Z - Zarządzanie bezpieczeństwem i jakością żywności T.SPO.ZBEZ1.SI.TTZTX:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 5), Ćwiczenia projektowe (grupa 8)
15/16Z - Zarządzanie bezpieczeństwem i jakością żywności T.SPO.ZBEZ2.SI.TTZCX:
Ćwiczenia projektowe (grupa 2)
15/16L - Elektyw II: Bioprocesy w przetwórstwie mleka i mięsa T.PPZ.09E22.SI.TTZIX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
15/16L - Elektyw III: Jakość i bezpieczeństwo mleka i produktów mleczarskich T.PPZ.9K02L.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
15/16L - Technologia specjalizacyjna I: Mleko i koncentraty mleczne T.1s.TSP1.SM.TTZTL.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
15/16L - Technologia specjalizacyjna II: Tłuszcz mlekowy, napoje fermentowane i lody T.1s.TSP2.SM.TTZTL.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
16/17Z - Elektyw II: Technologia i higiena żywności pochodzenia zwierzęcego T.F5.EL22.SI.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
16/17Z - Elektyw III- Przetwórstwo mleka T.PPZ.9K01L.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 9)
16/17Z - Systemy zarządzania jakością żywności T.PPZ.SZJAZ.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
16/17Z - Technologia specjalizacyjna III: Technologia serów T.2s.TSP3.SM.TTZTL.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
16/17Z - Zarządzanie bezpieczeństwem i jakością żywności T.SPO.ZBEZ2.SI.TTZCX:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 3)
16/17Z - Zarządzanie bezpieczeństwem i jakością żywności T.SPO.ZBEZ5.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
16/17L - Technologia specjalizacyjna I: Mleko i koncentraty mleczne T.1s.TSP1.SM.TTZTL.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
17/18Z - Elektyw II: Kształtowanie jakości i bezpieczeństwa żywności pochodzenia zwierzęcego T.F5.EL21.SI.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
17/18Z - Elektyw III: Przetwórstwo mleka T.F5.EL31.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6)
17/18Z - Elektyw III: Technologia mleczarstwa T.F5.EL32.NI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
17/18Z - Higiena produkcji potraw i żywienia T.5s.HPPZ.SI.TTDDX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
17/18Z - Systemy zarządzania jakością żywności T.5s.SZJZ.SI.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
17/18Z - Technologia specjalizacyjna III: Technologia serów T.2s.TSP3.SM.TTZTL.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
17/18Z - Zarządzanie bezpieczeństwem i jakością żywności T.5s.ZBJZ.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7)
17/18Z - Zarządzanie bezpieczeństwem i jakością żywności T.SPO.ZBEZ2.SI.TTZCX:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 2), Ćwiczenia projektowe (grupa 3), Ćwiczenia projektowe (grupa 4)
17/18L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTZTL.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2)
17/18L - Systemy zarządzania bezpieczeństwem i jakością żywności T.6s.SZBZ.SI.TTZIX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
17/18L - Technologia specjalizacyjna I: Mleko i koncentraty mleczne T.1s.TSP1.SM.TTZTL.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
17/18L - Technologia specjalizacyjna II: Tłuszcz mlekowy, napoje fermentowane i lody T.1s.TSP2.SM.TTZTL.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
18/19Z - Elektyw II: Technologia i higiena żywności pochodzenia zwierzęcego T.F5.EL22.SI.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
18/19Z - Systemy zarządzania bezpieczeństwem i jakością żywności T.7s.SZBZ.NI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
18/19Z - Systemy zarządzania jakością żywności T.5s.SZJZ.SI.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
18/19Z - Technologia specjalizacyjna III: Technologia serów T.2s.TSP3.SM.TTZTL.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
18/19Z - Zarządzanie bezpieczeństwem i jakością żywności T.5s.ZBJZ.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
18/19Z - Zarządzanie bezpieczeństwem i jakością żywności T.7s.ZBJZ.SI.TTZCX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
18/19L - Systemy zarządzania bezpieczeństwem i jakością żywności T.6s.SZBZ.SI.TTZIX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
18/19L - Technologia specjalizacyjna II: Tłuszcz mlekowy, napoje fermentowane i lody T.1s.TSP2.SM.TTZTL.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
19/20Z - Biotechnologia mleczarska B.F5.BML.SI.BBTSX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
19/20Z - Elektyw I: Produkty mleczarskie jako przekąski do piwa T.F5.EL11.SI.TBSBY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
19/20Z - Elektyw III: Przetwórstwo mleka T.F5.EL31.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6)
19/20Z - Seminarium dyplomowe i praca inżynierska T.7s.SPIh.SI.TJBJY.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2)
19/20Z - Systemy zarządzania bezpieczeństwem i jakością żywności T.7s.SZBZ.NI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
19/20Z - Technologia specjalizacyjna III: Technologia serów T.2s.TSP3.SM.TTZTL.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
19/20Z - Zarządzanie bezpieczeństwem i jakością żywności T.7s.ZBJZ.SI.TTZCX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
19/20L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTZTL.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2)
19/20L - Technologia specjalizacyjna I J: Mleko i koncentraty mleczne T.1s.TSP1.SM.TTZJZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
19/20L - Technologia specjalizacyjna I Z: Modern meat and dairy science and technology T.F1a.T12.SM.TFTZZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
20/21Z - Biotechnologia mleczarska B.F5.BML.SI.BBTSX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Wykład (grupa 1)
20/21Z - Seminarium dyplomowe i praca inżynierska T.7s.SPIh.SI.TTZXX.T:
Seminarium (grupa 4), Seminarium (grupa 5)
20/21Z - Systemy zarządzania bezpieczeństwem i jakością żywności T.7s.SZBZ.NI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
20/21Z - Systemy zarządzania jakością żywności T.7s.SZJZ.SI.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
20/21Z - Technologia specjalizacyjna III J: Technologia serów T.2s.TSP3.SM.TTZJZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
20/21Z - Zarządzanie bezpieczeństwem i jakością żywności T.7s.ZBJZ.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 9), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 10)
20/21L - Systemy zarządzania bezpieczeństwem i jakością żywności T.6s.SZBZ.SI.TTZOX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
20/21L - Technologia specjalizacyjna III C: Technologia serów T.2s.TSP3.NM.TTZCZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
21/22Z - Elektyw I: Produkty mleczarskie jako przekąski do piwa T.F5.EL11.SI.TBSBZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
21/22Z - Systemy zarządzania bezpieczeństwem i jakością żywności T.7s.SZBZ.NI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
21/22Z - Systemy zarządzania jakością żywności T.7s.SZJZ.SI.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
21/22Z - Zarządzanie bezpieczeństwem i jakością żywności T.7s.ZBJZ.SI.TTZCX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
21/22Z - Zarządzanie bezpieczeństwem i jakością żywności T.7s.ZBJZ.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
22/23Z - Elektyw 12: Systemy zarządzania bezpieczeństwem żywności T.F7.E122.SI.TBSBZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
22/23Z - Elektyw I: Produkty mleczarskie jako przekąski do piwa T.F5.EL11.SI.TBSBZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
22/23Z - Elektyw III: Mleko i produkty mleczarskie w żywieniu człowieka T.F5.EL32.SI.TTZCZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
22/23Z - Elektyw III: Przetwórstwo mleka T.F5.EL31.NI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
22/23Z - Technologia specjalizacyjna III J: Technologia serów T.2s.TSP3.SM.TTZJZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
22/23Z - Zarządzanie bezpieczeństwem i jakością żywności T.7s.ZBJZ.NI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
22/23Z - Zarządzanie bezpieczeństwem i jakością żywności T.7s.ZBJZ.SI.TTZCZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
22/23Z - Zarządzanie bezpieczeństwem i jakością żywności T.7s.ZBJZ.SI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
22/23L - Specialization technology I Z: Modern meat and dairy science and technology T.F1a.T14.SM.TFTZZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
22/23L - Technologia specjalizacyjna I P: Wybrane zagadnienia z przetwórstwa mleka T.1s.TSP1.SM.TTZPZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
23/24Z - Elektyw 12: Zarządzanie bezpieczeństwem i jakością żywności T.F7.E121.SI.TBSBZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
23/24Z - Elektyw I: Produkty mleczarskie jako przekąski do piwa T.F5.EL11.SI.TBSBZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
23/24Z - Elektyw III: Mleko i produkty mleczarskie w żywieniu człowieka T.F5.EL31.SI.TTDDZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
23/24Z - Elektyw III: Mleko i produkty mleczarskie w żywieniu człowieka T.F5.EL32.SI.TTZCZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
23/24Z - Elektyw III: Przetwórstwo mleka T.F5.EL31.NI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
23/24Z - Metody badań eksperymentalnych 1 T.3s.MBEK.NM.TTDXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
23/24Z - Towaroznawstwo produktów pochodzenia roślinnego i zwierzęcego T.1s.TPRZ.SI.TGCXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
23/24Z - Zarządzanie bezpieczeństwem i jakością żywności T.7s.ZBJZ.NI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
23/24Z - Zarządzanie bezpieczeństwem i jakością żywności T.7s.ZBJZ.SI.TTZCZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
23/24Z - Zarządzanie bezpieczeństwem i jakością żywności T.7s.ZBJZ.SI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
23/24L - Metody badań eksperymentalnych 2 T.4s.MBEK.NM.TTDXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)