![]() |
adiunkt w jednostce Wydział Technologii Żywności
|

dr inż.
Monika Cioch-Skoneczny
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Terminy konsultacji dla studentów
konsultacje:
Środa: 11:30-13:30
Prowadzone przedmioty
13/14Z - Mikrobiologia żywności T.KTF.MIKSC.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
14/15Z - Mikrobiologia T.KTF.MIKBT.SI.TTWTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
15/16Z - Mikrobiologia przemysłowa B.5s.MIP.SI.BBTSX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
15/16L - Gospodarka energetyczna, wodna i ściekowa T.KTF.GETST.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 9)
15/16L - Gospodarka energetyczna, wodna i ściekowa T.KTF.GEWIS.NI.TTZXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
15/16L - Gospodarka energetyczna, wodna i ściekowa T.KTF.GEWSC.NI.TTZXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Wykład (grupa 1)
15/16L - Gospodarka energetyczna, wodna i ściekowa T.KTF.GEWSC.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Wykład (grupa 1)
15/16L - Mikrobiologia żywności T.KTF.MIKRO.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 10)
16/17Z - Elektyw V: Podstawy produkcji napojów alkoholowych T.KTF.EPPNA.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8)
16/17Z - Mikrobiologia przemysłowa B.5s.MIP.SI.BBTSX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
16/17L - Mikrobiologia żywności T.4s.MIZY.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 9), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 10)
17/18Z - Elektyw V: Towaroznawstwo napojów alkoholowych i bezalkoholowych T.F5.EL51.SI.TTWTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
17/18Z - Fermentacja, dojrzewanie i stabilizacja piwa T.1s.FDSP.SP.TPIWY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
17/18Z - Mikrobiologia przemysłowa B.5s.MIP.SI.BBTSX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
17/18Z - Seminarium dyplomowe i praca inżynierska T.KTF.SDIPI.SI.TTZXX:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 3)
17/18L - Mikrobiologia żywności T.4s.MIZY.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 9)
17/18L - Praktyka zawodowa I (4 tygodnie tj. ok. 160 godz.) T.2s.PRZA.SI.TBSBY.T:
Praktyka (grupa 1)
17/18L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTZTF.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2)
18/19Z - Analiza sensoryczna i ocena degustacyjna T.2s.ASOD.SP.TENOY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
18/19Z - Fermentacja, dojrzewanie i stabilizacja piwa T.1s.FDSP.SP.TPIWY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
18/19Z - Mikrobiologia przemysłowa B.5s.MIP.SI.BBTSX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
18/19L - Mikrobiologia żywności T.4s.MIZY.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8)
18/19L - Praktyka zawodowa I (4 tygodnie tj. ok. 160 godz.) T.2s.PRZA.SI.TBSBY.T:
Praktyka (grupa 1)
18/19L - Praktyka zawodowa II (4 tygodnie tj. ok. 160 godz.) T.4s.PRZA.SI.TBSBY.T:
Praktyka (grupa 1)
18/19L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTZTF.T:
Seminarium (grupa 2), Seminarium (grupa 3)
19/20Z - Mikrobiologia przemysłowa B.5s.MIP.SI.BBTSX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6)
19/20Z - Mikrobiologia żywności T.3s.MIZY.SI.TBSBY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
19/20Z - Procesy i urządzenia działu warzelni T.1s.PUDW.SP.TPIWY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
19/20Z - Technologia słodownicza i urządzenia przemysłu słodowniczego T.1s.TSIU.SP.TPIWY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
19/20L - Mikrobiologia żywności T.4s.MIZY.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6)
19/20L - Praktyka zawodowa I (1 miesiąc, tj. ok. 160 godz.) T.2s.PRZA.SI.TBSBZ.T:
Praktyka (grupa 1)
19/20L - Praktyka zawodowa II (4 tygodnie tj. ok. 160 godz.) T.4s.PRZA.SI.TBSBY.T:
Praktyka (grupa 1)
19/20L - Praktyka zawodowa III (4 tygodnie tj. ok. 160 godz.) T.6s.PRZA.SI.TBSBY.T:
Praktyka (grupa 1)
20/21Z - Mikrobiologia przemysłowa B.5s.MIP.SI.BBTSX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
20/21Z - Mikrobiologia żywności T.3s.MIZY.SI.TTZCZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
20/21Z - Podstawy mikrobiologii winiarskiej T.1s.PMIW.SP.TENOY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
20/21L - Gospodarka energetyczna, wodna i ściekowa T.4s.GEWS.NI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
20/21L - Mikrobiologia żywności T.4s.MIZY.SI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6)
20/21L - Praktyka zawodowa I (1 miesiąc, tj. ok. 160 godz.) T.2s.PRZA.SI.TBSBZ.T:
Praktyka (grupa 1)
20/21L - Praktyka zawodowa II (2 miesiące, tj. ok. 320 godz.) T.4s.PRZA.SI.TBSBZ.T:
Praktyka (grupa 1)
20/21L - Praktyka zawodowa III (4 tygodnie tj. ok. 160 godz.) T.6s.PRZA.SI.TBSBY.T:
Praktyka (grupa 1)
21/22Z - Mikrobiologia przemysłowa O.5s.MIP.SI.OBTSZ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
21/22Z - Mikrobiologia żywności T.3s.MIZY.SI.TTZCZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
22/23Z - Mikrobiologia przemysłowa O.5s.MIP.SI.OBTSZ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
22/23Z - Mikrobiologia żywności T.3s.MIZY.SI.TTZCZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)