![]() |
profesor uczelni w jednostce Wydział Technologii Żywności
|

dr inż.
Maria Walczycka
prof. URK
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Terminy konsultacji dla studentów
Konsultacje stacjonarnie
poniedziałki 11.00-13.00; środy 15.45-17.45
konsultacje dla studentów zaocznych w terminach zjazdów po ćwiczeniach ok 17.15
oraz przez teams (po uzgodnieniu mailowym)
Zainteresowania
technologia przetwórstwa mięsa; mikrobiologia produktów zwierzęcych; dodatki prozdrowotne i funkcjonalne stosowane w przemyśle spożywczym; żywność tradycyjna i regionalna
Koordynowane przedmioty
10/11L - Elektyw kierunkowy IV - Biologiczne podstawy technologii mięsa T.PPZ.9K01M.NI.TTZTX
10/11L - Seminarium specjalizacyjne w języku obcym T.SPO.SMJ03.SM.TTZTP
11/12Z - Elektyw IV: Podstawy towaroznawstwa mięsa i produktów mięsnych T.PPZ.09E02.SI.TTWTX
11/12Z - Podstawy produkcji surowców zwierzęcych H.HBD.PPSZ.SI.TTWTX
11/12L - Seminarium specjalizacyjne w języku obcym T.PPZ.SMJ03.SM.TTZTL
11/12L - Seminarium specjalizacyjne w języku obcym T.PPZ.SMJ03.SM.TTZTM
12/13Z - Biologiczne Podstawy Produkcji Zwierzęcej T.PPZ.BPPZB.SI.TTZBX
12/13Z - Seminarium specjalizacyjne w języku obcym T.PPZ.SMJ03.NM.TTZTL
12/13Z - Seminarium specjalizacyjne w języku obcym T.PPZ.SMJ03.NM.TTZTM
12/13L - Seminarium specjalizacyjne w języku obcym T.PPZ.SMJ03.SM.TTZTL
12/13L - Seminarium specjalizacyjne w języku obcym T.PPZ.SMJ03.SM.TTZTM
13/14Z - Elektyw IV: Podstawy towaroznawstwa mięsa i produktów mięsnych T.PPZ.09E02.SI.TTWTX
13/14Z - Food quality and safety R.3sa.FQS.SM.ROSAY
13/14L - Seminarium specjalizacyjne w języku obcym T.PPZ.SMJ03.SM.TTZTL
13/14L - Seminarium specjalizacyjne w języku obcym T.PPZ.SMJ03.SM.TTZTM
15/16Z - Elektyw IV: Towaroznawstwo produktów mięsnych T.PPZ.09E01.SI.TTWTX
15/16Z - Technologia specjalizacyjna III: Przetwarzanie surowców rzeźnych T.PPZ.TSP03.SM.TTZTM
15/16L - Seminarium specjalizacyjne w języku obcym T.PPZ.SMJ03.SM.TTZTL
15/16L - Seminarium specjalizacyjne w języku obcym T.PPZ.SMJ03.SM.TTZTM
20/21Z - Elektyw 2: Domowa i przemysłowa produkcja sushi T.F2.2ELj.SM.TTDXZ.T
22/23Z - Elektyw 2 (z zakresu dietetyki): Prozdrowotne właściwości produktów pochodzenia zwierzęcego T.F3.2ELd.NM.TTDXZ.T
22/23Z - Elektyw kierunkowy I: Domowa i przemysłowa produkcja sushi T.F2.EK1x.SM.TTZXZ.T
23/24Z - Elektyw 1 (z zakresu jakości i bezpieczeństwa żywności): Domowa i przemysłowa produkcja sushi T.F3.1ELi.NM.TTDXZ.T
23/24Z - Elektyw 2: Domowa i przemysłowa produkcja sushi T.F2.2ELj.SM.TTDXZ.T
23/24Z - Elektyw kierunkowy I: Domowa i przemysłowa produkcja sushi T.F2.EK1x.SM.TTZXZ.T
25/26Z - Technologia potraw mięsnych T.5s.TPMI.NI.TGCXZ.T
25/26Z - Technologia potraw mięsnych T.5s.TPMI.SI.TGCXZ.T
25/26L - Technologia potraw z ryb i owoców morza T.6s.TPRM.NI.TGCXZ.T
25/26L - Technologia potraw z ryb i owoców morza T.6s.TPRM.SI.TGCXZ.T
Prowadzone przedmioty
08/09L - Doświadczalnictwo i techniki obliczeniowe T.PPZ.DTO1M.NM.TTZTM:
Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1)
08/09L - Technologia przetwórstwa mięsa T.PPZ.TMIES.NI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
09/10Z - Elektyw specjalizacyjny II - Tradycyjny wyrób wędlin T.PPZ.9S10M.NM.TTZTM:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
09/10Z - Technologia specjalizacyjna I: Mięsoznawstwo T.PPZ.TS1MZ.NI.TTZXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
09/10L - Biologiczne Podstawy Produkcji Zwierzęcej T.PPZ.BPPZT.SI.TTZTX:
Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1)
09/10L - Technologia specjalizacyjna I: Mięsoznawstwo i rynek mięsa T.PPZ.TSP01.SM.TTZTM:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
09/10L - Technologia specjalizacyjna II: Biologiczne podstawy technologii mięsa T.PPZ.TSP02.SM.TTZTM:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
09/10L - Technologia specjalizacyjna II: Technologia przetwarzania surowców rzeźnych T.PPZ.82TSZ.NI.TTZXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
10/11Z - Elektyw IV: Towaroznawstwo produktów mięsnych T.PPZ.09E01.SI.TTWTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
10/11L - Biologiczne Podstawy Produkcji Zwierzęcej T.PPZ.BPPZT.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 9), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 10)
10/11L - Elektyw 2 - Kształtowanie jakości produktów spożywczych T.PPZ.9K04X.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
10/11L - Elektyw kierunkowy IV - Biologiczne podstawy technologii mięsa T.PPZ.9K01M.NI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
10/11L - Elektyw specjalizacyjny I - Tradycyjny wyrób wędlin T.PPZ.9S09M.NM.TTZTM:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
11/12Z - Biologiczne Podstawy Produkcji Zwierzęcej T.PPZ.BPPZB.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
11/12Z - Biologiczne podstawy produkcji zwierzęcej T.PPZ.BPPZD.SI.TTZDX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4)
11/12Z - Elektyw IV: Podstawy towaroznawstwa mięsa i produktów mięsnych T.PPZ.09E02.SI.TTWTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
11/12Z - Elektyw specjalizacyjny III: Ryby i owoce morza T.PPZ.09E32.SM.TTZTM:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
11/12L - Biologiczne Podstawy Produkcji Zwierzęcej T.PPZ.BPPZT.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 9), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 10)
11/12L - Elektyw specjalizacyjny I: Domowy wyrób wędlin T.PPZ.09E11.NM.TTZTM:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
11/12L - Podstawy produkcji surowców zwierzęcych T.PPZ.PPSZ.SI.TTWTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
11/12L - Technologia specjalizacyjna II: Biologiczne podstawy technologii mięsa T.PPZ.TSP02.SM.TTZTM:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
12/13Z - Biologiczne Podstawy Produkcji Zwierzęcej T.PPZ.BPPZB.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
12/13Z - Biologiczne Podstawy Produkcji Zwierzęcej T.PPZ.BPPZC.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
12/13Z - Elektyw specjalizacyjny III:Domowy wyrób wędlin T.PPZ.09E30.SM.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
12/13L - Biologiczne Podstawy Produkcji Zwierzęcej T.PPZ.BPPZT.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 9), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 10), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 11)
12/13L - Biologiczne podstawy produkcji zwierzęcej T.PPZ.BPPZI.SI.TTZIX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
12/13L - Elektyw IV - Przetwórstwo mięsa T.PPZ.9K02M.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
12/13L - Podstawy produkcji surowców zwierzęcych T.PPZ.PPSZ.SI.TTWTX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
13/14Z - Biologiczne Podstawy Produkcji Zwierzęcej T.PPZ.BPPZB.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
13/14Z - Biologiczne Podstawy Produkcji Zwierzęcej T.PPZ.BPPZC.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
13/14Z - Elektyw IV: Podstawy towaroznawstwa mięsa i produktów mięsnych T.PPZ.09E02.SI.TTWTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
13/14Z - Elektyw IV: Przetwórstwo mięsa T.PPZ.9K01M.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
13/14Z - Elektyw specjalizacyjny III: Domowy wyrób wędlin T.PPZ.09E31.SM.TTZTM:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
13/14L - Biologiczne Podstawy Produkcji Zwierzęcej T.PPZ.BPPZT.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7)
13/14L - Biologiczne podstawy produkcji zwierzęcej T.PPZ.BPPZI.SI.TTZIX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
13/14L - Elektyw IV - Przetwórstwo mięsa T.PPZ.9K02M.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
13/14L - Podstwy produkcji i przechowalnictwa surowców zwierzęcych T.PPZ.PPPSZ.SI.TTWTX:
Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
14/15Z - Biologiczne Podstawy Produkcji Zwierzęcej T.PPZ.BPPZC.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
14/15Z - Elektyw IV: Towaroznawstwo produktów mięsnych T.PPZ.09E01.SI.TTWTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
14/15L - Elektyw 2 - Kształtowanie jakości produktów spożywczych T.PPZ.9K04X.SI.TTZBX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
15/16Z - Biologiczne podstawy produkcji zwierzęcej T.1s.BPPZ.SI.TTZCX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
15/16Z - Elektyw IV: Towaroznawstwo produktów mięsnych T.PPZ.09E01.SI.TTWTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
15/16Z - Elektyw specjalizacyjny III: Domowy wyrób wędlin T.PPZ.09E31.SM.TTZTM:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
15/16Z - Technologia specjalizacyjna III: Przetwarzanie surowców rzeźnych T.PPZ.TSP03.SM.TTZTM:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
15/16L - Biologiczne podstawy produkcji zwierzęcej T.2s.BPPZ.SI.TTZIX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
15/16L - Biologiczne podstawy produkcji zwierzęcej T.2s.BPPZ.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 9), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 10)
15/16L - Technologia specjalizacyjna II: Biologiczne podstawy technologii mięsa T.1s.TSP2.SM.TTZTM.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
16/17L - Biologiczne podstawy produkcji zwierzęcej T.2s.BPPZ.SI.TTZIX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
16/17L - Biologiczne podstawy produkcji zwierzęcej T.2s.BPPZ.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 9), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 10), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 11)
16/17L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTZTM.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2), Seminarium (grupa 3)
16/17L - Technologia specjalizacyjna I: Jakość i bezpieczeństwo surowców mięsnych, tłuszczowych i jajczarskich T.1s.TS12.SM.TTZTM.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
17/18Z - Biologiczne podstawy produkcji zwierzęcej T.1s.BPPZ.SI.TTZCX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
17/18Z - Elektyw specjalizacyjny III: Domowy wyrób wędlin T.F3.ES33.NM.TTZTM.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
17/18Z - Elektyw specjalizacyjny III: Domowy wyrób wędlin T.F2.ES31.SM.TTZTM.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
17/18L - Biologiczne podstawy produkcji zwierzęcej T.2s.BPPZ.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 9), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 10), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 11)
17/18L - Elektyw IV: Przetwórstwo mięsa T.F6.EL41.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8)
17/18L - Elektyw IV: Technologia wybranych surowców pochodzenia zwierzęcego T.F6.EL41.NI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
17/18L - Technologia specjalizacyjna I: Jakość i bezpieczeństwo surowców mięsnych, tłuszczowych i jajczarskich T.1s.TS12.SM.TTZTM.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
18/19Z - Biologiczne podstawy produkcji zwierzęcej T.1s.BPPZ.SI.TTZCX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
18/19Z - Elektyw II: Technologia i higiena żywności pochodzenia zwierzęcego T.F5.EL22.SI.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
18/19Z - Elektyw specjalizacyjny III: Domowy wyrób wędlin T.F3.ES33.NM.TTZTM.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
18/19Z - Elektyw specjalizacyjny III: Domowy wyrób wędlin T.F2.ES31.SM.TTZTM.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
18/19Z - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.NM.TTZTM.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2)
18/19Z - Technologia specjalizacyjna I: Jakość i bezpieczeństwo surowców mięsnych, tłuszczowych i jajczarskich T.1s.TS12.NM.TTZTM.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
18/19Z - Technologia specjalizacyjna II: Przetwórstwo mięsa T.1s.TS22.NM.TTZTM.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
18/19Z - Technologia specjalizacyjna III: Przetwórstwo drobiu, jaj i ryb T.2s.TS32.SM.TTZTM.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
18/19L - Biologiczne podstawy produkcji zwierzęcej T.2s.BPPZ.SI.TTZOX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
18/19L - Biologiczne podstawy produkcji zwierzęcej T.2s.BPPZ.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8)
18/19L - Elektyw IV: Przetwórstwo mięsa, drobiu, jaj i ryb T.F6.EL42.NI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
18/19L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTZTM.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2)
18/19L - Technologia specjalizacyjna I: Jakość i bezpieczeństwo surowców mięsnych, tłuszczowych i jajczarskich T.1s.TS12.SM.TTZTM.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
18/19L - Technologia specjalizacyjna II: Przetwórstwo mięsa T.1s.TS22.SM.TTZTM.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
18/19L - Technologia specjalizacyjna III: Przetwórstwo drobiu, jaj i ryb T.2s.TS32.NM.TTZTM.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
19/20Z - Elektyw II: Kształtowanie jakości i bezpieczeństwa żywności pochodzenia zwierzęcego T.F5.EL21.SI.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
19/20Z - Elektyw specjalizacyjny III: Domowy wyrób wędlin T.F3.ES33.NM.TTZTM.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
19/20Z - Elektyw specjalizacyjny III: Ryby i owoce morza T.F2.ES32.SM.TTZTM.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
19/20Z - Przydatność technologiczna surowców zwierzęcych w produkcji żywności T.1s.PTSZ.SI.TTZCZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
19/20Z - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.NM.TTZTM.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2), Seminarium (grupa 3)
19/20Z - Technologia specjalizacyjna III: Przetwórstwo drobiu, jaj i ryb T.2s.TS32.SM.TTZTM.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
19/20L - Elektyw IV: Przetwórstwo mięsa T.F6.EL41.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7)
19/20L - Elektyw IV: Przetwórstwo mięsa, drobiu, jaj i ryb T.F6.EL42.NI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
19/20L - Przydatność technologiczna surowców zwierzęcych w produkcji żywności T.2s.PTSZ.SI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8)
19/20L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTZTM.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2)
19/20L - Technologia specjalizacyjna I Z: Modern meat and dairy science and technology T.F1a.T12.SM.TFTZZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
20/21Z - Elektyw 2: Domowa i przemysłowa produkcja sushi T.F2.2ELj.SM.TTDXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Wykład (grupa 1)
20/21Z - Elektyw II: Kształtowanie jakości i bezpieczeństwa żywności pochodzenia zwierzęcego T.F5.EL21.SI.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
20/21Z - Przydatność technologiczna surowców zwierzęcych w produkcji żywności T.1s.PTSZ.SI.TTZCZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
20/21Z - Seminarium dyplomowe i praca inżynierska T.7s.SPIh.NI.TTZXX.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2), Seminarium (grupa 3)
20/21L - Elektyw IV: Mięso i produkty mięsne w żywieniu człowieka T.F6.EL42.SI.TTDDX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
20/21L - Elektyw IV: Mięso i produkty mięsne w żywieniu człowieka T.F6.EL42.SI.TTZCX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
20/21L - Elektyw IV: Przetwórstwo mięsa, drobiu, jaj i ryb T.F6.EL42.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8)
20/21L - Przydatność technologiczna surowców zwierzęcych w produkcji żywności T.2s.PTSZ.SI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8)
20/21L - Technologia specjalizacyjna II P: Wybrane zagadnienia z przetwórstwa mięsa T.1s.TSP2.SM.TTZPZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
21/22Z - Elektyw specjalizacyjny 3 P: Domowy wyrób wędlin T.F2.ES31.SM.TTZPZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
21/22L - Elektyw IV: Mięso i produkty mięsne w żywieniu człowieka T.F6.EL42.SI.TTDDZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
21/22L - Elektyw IV: Przetwórstwo mięsa, drobiu, jaj i ryb T.F6.EL41.SI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
21/22L - Przydatność technologiczna surowców zwierzęcych w produkcji żywności T.2s.PTSZ.SI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
22/23Z - Elektyw 2 (z zakresu dietetyki): Prozdrowotne właściwości produktów pochodzenia zwierzęcego T.F3.2ELd.NM.TTDXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
22/23Z - Elektyw kierunkowy I: Domowa i przemysłowa produkcja sushi T.F2.EK1x.SM.TTZXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
22/23L - Elektyw IV: Przetwórstwo mięsa, drobiu, jaj i ryb T.F6.EL41.SI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
22/23L - Elektyw IV: Technologia produkcji przekąsek mięsnych T.F6.EL42.SI.TBSBZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
22/23L - Elektyw IV: Technologia wybranych surowców pochodzenia zwierzęcego T.F6.EL41.NI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
22/23L - Przydatność technologiczna surowców zwierzęcych w produkcji żywności T.2s.PTSZ.SI.TTZXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
22/23L - Specialization technology I Z: Modern meat and dairy science and technology T.F1a.T14.SM.TFTZZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
22/23L - Technologia specjalizacyjna II P: Wybrane zagadnienia z przetwórstwa mięsa T.1s.TSP2.SM.TTZPZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
23/24Z - Elektyw 1 (z zakresu jakości i bezpieczeństwa żywności): Domowa i przemysłowa produkcja sushi T.F3.1ELi.NM.TTDXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
23/24Z - Elektyw 1: Prozdrowotne właściwości produktów pochodzenia zwierzęcego T.F2.1EL3.SM.TTDXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
23/24Z - Elektyw 2: Domowa i przemysłowa produkcja sushi T.F2.2ELj.SM.TTDXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
23/24Z - Elektyw kierunkowy I: Domowa i przemysłowa produkcja sushi T.F2.EK1x.SM.TTZXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Wykład (grupa 1)
23/24Z - Technologia specjalizacyjna III P: Przetwórstwo drobiu, jaj i ryb T.2s.TSP3.SM.TTZPZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
23/24Z - Towaroznawstwo produktów pochodzenia roślinnego i zwierzęcego T.1s.TPRZ.NI.TGCXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
23/24Z - Towaroznawstwo produktów pochodzenia roślinnego i zwierzęcego T.1s.TPRZ.SI.TGCXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
23/24L - Elektyw IV: Podstawy produkcji przetworów mięsnych T.F6.EL41.SI.TBSBZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
23/24L - Elektyw IV: Przetwórstwo mięsa, drobiu, jaj i ryb T.F6.EL41.SI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
23/24L - Elektyw IV: Przetwórstwo mięsa, drobiu, jaj i ryb T.F6.EL42.NI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)