![]() |
profesor uczelni w jednostce Wydział Technologii Żywności
|
![](https://usosapi.ur.krakow.pl/res/up/200x250/blank-female-4.jpg)
dr hab. inż.
Anna Korus
prof. URK
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Terminy konsultacji dla studentów
Konsultacje stacjonarne i zdalne (MS Teams)
Wtorek: 8:30 – 10:00, pokój 0.22
Koordynowane przedmioty
08/09Z - Technologia produkcji soków i napojów z owoców i warzyw T.SPO.9S03O.NM.TTZTO
08/09L - Elektyw VI: Podstawy technologii przetwórstwa owoców i warzyw T.SPO.9POW4.SI.TTZCX
08/09L - Podstawy technologii przetwórstwa owoców i warzyw T.SPO.POW03.SI.TTZCX
09/10Z - Technologia produkcji soków i napojów z owoców i warzyw T.SPO.9S03O.NM.TTZTO
09/10L - Elektyw VI: Surowce i technologie stosowane w przetwórstwie owoców i warzyw T.SPO.9POW1.SI.TTZCX
09/10L - Pracownia magisterska T.SPO.P03XO.NM.TTZTO
09/10L - Pracownia magisterska T.SPO.P05XO.NM.TTZTO
10/11Z - Elektyw specjalizacyjny II: Technologia produkcji soków i napojów z owoców i warzyw T.SPO.9PSNA.NM.TTZTO
10/11Z - Elektyw specjalizacyjny III: Napoje prozdrowotne T.SPO.09E34.SM.TTZTP
10/11L - Elektyw VI: Surowce i technologie stosowane w przetwórstwie owoców i warzyw T.SPO.9POW1.SI.TTZCX
11/12Z - Elektyw specjalizacyjny III: Napoje prozdrowotne T.SPO.09E34.SM.TTZTP
11/12L - Elektyw VI: Surowce i technologie stosowane w przetwórstwie owoców i warzyw T.SPO.9POW1.SI.TTZCX
11/12L - Ćwiczenia terenowe T.DZT.CWTER.SI.TTZTX
12/13Z - Elektyw specjalizacyjny II: Napoje prozdrowotne T.SPO.09E24.SM.TTZTP
12/13L - Elektyw VI: Podstawy technologii przetwórstwa owoców i warzyw T.SPO.09EK2.SI.TTZDX
12/13L - Elektyw VI: Surowce i technologie stosowane w przetwórstwie owoców i warzyw T.SPO.9POW1.SI.TTZCX
12/13L - Elektyw specjalizacyjny II: Technologia produkcji napojów bezalkoholowych T.SPO.09E23.SM.TTZTO
13/14Z - Elektyw specjalizacyjny III: Napoje prozdrowotne T.SPO.09E33.NM.TTZTP
13/14L - Elektyw VI: Surowce i technologie stosowane w przetwórstwie owoców i warzyw T.SPO.9POW1.SI.TTZCX
14/15Z - Elektyw V: Podstawy technologii przetwórstwa owoców i warzyw T.SPO.09E51.SI.TTZIX
14/15Z - Elektyw specjalizacyjny III: Napoje prozdrowotne T.SPO.09E33.NM.TTZTP
14/15L - Elektyw VI: Podstawy technologii przetwórstwa owoców i warzyw T.SPO.9POW4.SI.TTZCX
14/15L - Elektyw specjalizacyjny II: Napoje prozdrowotne T.SPO.09E24.SM.TTZTP
15/16Z - Elektyw V: Surowce i technologie stosowane w przetwórstwie owoców i warzyw T.SPO.09E52.SI.TTZIX
15/16Z - Elektyw specjalizacyjny III: Technologia produkcji napojów bezalkoholowych T.SPO.09E33.SM.TTZTO
15/16Z - Seminarium specjalizacyjne II T.SPO.SESP2.SM.TTZTO
15/16Z - Technologia specjalizacyjna III: Technologia produkcji przetworów z owoców i warzyw T.SPO.TSP03.SM.TTZTO
15/16L - Elektyw VI: Podstawy technologii przetwórstwa owoców i warzyw T.SPO.9POW4.SI.TTZCX
15/16L - Projektowanie technologiczne T.SPO.PROJ1.SI.TTZTX
15/16L - Technologia specjalizacyjna III: Technologia produkcji przetworów z owoców i warzyw T.2s.TSP3.NM.TTZTO.T
16/17Z - Elektyw V: Podstawy technologii przetwórstwa owoców i warzyw T.SPO.09E51.SI.TTZIX
16/17Z - Elektyw specjalizacyjny III: Technologia produkcji napojów bezalkoholowych T.F2.ES34.SM.TTZTO.T
16/17Z - Elektyw specjalizacyjny III: Technologia produkcji napojów bezalkoholowych T.F3.ES33.NM.TTZTO.T
16/17Z - Technologia specjalizacyjna III: Technologia produkcji przetworów z owoców i warzyw T.2s.TSP3.SM.TTZTO.T
16/17L - Elektyw VI: Surowce i technologie stosowane w przetwórstwie owoców i warzyw T.SPO.9POW1.SI.TTZCX
16/17L - Projektowanie technologiczne T.SPO.PROJ1.SI.TTZTX
17/18Z - Elektyw V: Surowce i technologie stosowane w przetwórstwie owoców i warzyw T.F5.EL52.SI.TTZIX.T
17/18Z - Elektyw kierunkowy II: Charakterystyka napojów bezalkoholowych w aspekcie ich jakości i wartości odżywczej T.F2.EK25.SM.TJBJY.T
17/18Z - Elektyw specjalizacyjny III: Technologia produkcji napojów bezalkoholowych T.F2.ES34.SM.TTZTO.T
17/18Z - Technologia specjalizacyjna III: Technologia produkcji przetworów z owoców i warzyw T.2s.TSP3.SM.TTZTO.T
17/18L - Elektyw VI: Podstawy technologii przetwórstwa owoców i warzyw T.F6.EL62.SI.TTZCX.T
17/18L - Towaroznawstwo produktów spożywczych: Towaroznawstwo napojów bezalkoholowych z owoców i warzyw oraz wód mineralnych T.F6.ELT2.SI.TTWTX.T
18/19Z - Elektyw V: Surowce i technologie stosowane w przetwórstwie owoców i warzyw T.F5.EL52.SI.TTZIX.T
18/19Z - Technologia specjalizacyjna III: Technologia produkcji przetworów z owoców i warzyw T.2s.TSP3.SM.TTZTO.T
18/19L - Elektyw VI: Surowce i technologie stosowane w przetwórstwie owoców i warzyw T.F6.EL61.SI.TTZCX.T
18/19L - Elektyw specjalizacyjny II: Technologia produkcji napojów bezalkoholowych T.F3.ES22.SM.TTZTO.T
18/19L - Seminarium specjalizacyjne I T.1s.SSP1.SM.TTZTO.T
19/20Z - Elektyw specjalizacyjny III: Technologia produkcji napojów bezalkoholowych T.F2.ES34.SM.TTZTO.T
19/20Z - Technologia specjalizacyjna III: Technologia produkcji przetworów z owoców i warzyw T.2s.TSP3.SM.TTZTO.T
19/20L - Elektyw VI: Surowce i technologie stosowane w przetwórstwie owoców i warzyw T.F6.EL61.SI.TTZCX.T
19/20L - Seminarium specjalizacyjne 1 K T.1s.SSP1.SM.TTZKZ.T
20/21Z - Elektyw V: Podstawy technologii przetwórstwa owoców i warzyw T.F5.EL51.SI.TTZOX.T
20/21Z - Seminarium specjalizacyjne 2 K T.2s.SSP2.SM.TTZKZ.T
20/21Z - Technologia specjalizacyjna III K: Technologia produkcji przetworów z owoców i warzyw T.2s.TSP3.SM.TTZKZ.T
20/21L - Elektyw VI: Podstawy technologii przetwórstwa owoców i warzyw T.F6.EL62.SI.TTZCX.T
20/21L - Elektyw specjalizacyjny 2 K: Technologia produkcji napojów bezalkoholowych T.F3.ES22.SM.TTZKZ.T
20/21L - Seminarium specjalizacyjne 1 K T.1s.SSP1.SM.TTZKZ.T
21/22Z - Seminarium specjalizacyjne 2 K T.2s.SSP2.SM.TTZKZ.T
21/22Z - Technologia specjalizacyjna III K: Technologia produkcji przetworów z owoców i warzyw T.2s.TSP3.SM.TTZKZ.T
21/22L - Elektyw VI: Surowce i technologie w przetwórstwie owoców i warzyw T.F6.EL61.SI.TTZCZ.T
21/22L - Elektyw specjalizacyjny 2 K: Technologia produkcji napojów bezalkoholowych T.F3.ES22.SM.TTZKZ.T
21/22L - Seminarium specjalizacyjne 1 K T.1s.SSP1.SM.TTZKZ.T
22/23Z - Technologia specjalizacyjna III K: Technologia produkcji przetworów z owoców i warzyw T.2s.TSP3.SM.TTZKZ.T
22/23L - Elektyw VI: Podstawy technologii przetwórstwa owoców i warzyw T.F6.EL62.SI.TTZCZ.T
22/23L - Elektyw specjalizacyjny 2 K: Technologia produkcji napojów bezalkoholowych T.F3.ES22.SM.TTZKZ.T
23/24L - Elektyw VI: Podstawy technologii przetwórstwa owoców i warzyw T.F6.EL62.SI.TTZCZ.T
Prowadzone przedmioty
08/09Z - Technologia produkcji soków i napojów z owoców i warzyw T.SPO.9S03O.NM.TTZTO:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
08/09L - Elektyw VI: Podstawy technologii przetwórstwa owoców i warzyw T.SPO.9POW4.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
09/10Z - Elektyw specjalizacyjny II: Technologia produkcji soków i napojów z owoców i warzyw T.SPO.9PSNA.NM.TTZTO:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
09/10L - Elektyw VI: Surowce i technologie stosowane w przetwórstwie owoców i warzyw T.SPO.9POW1.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
10/11Z - Elektyw specjalizacyjny II: Technologia produkcji soków i napojów z owoców i warzyw T.SPO.9PSNA.NM.TTZTO:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
10/11Z - Elektyw specjalizacyjny III: Napoje prozdrowotne T.SPO.09E34.SM.TTZTP:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
10/11Z - Technologia specjalizacyjna III: Dietetyczne środki spożywcze i żywność profilaktyczna T.SPO.TSP13.SM.TTZTP:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
10/11Z - Technologia specjalizacyjna III: Technologia produkcji przetworów z owoców i warzyw T.SPO.TSP03.SM.TTZTO:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
10/11L - Elektyw VI: Surowce i technologie stosowane w przetwórstwie owoców i warzyw T.SPO.9POW1.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Wykład (grupa 1)
10/11L - Projektowanie technologiczne T.SPO.PTECH.SI.TTZTX:
Ćwiczenia projektowe (grupa 3), Ćwiczenia projektowe (grupa 6), Ćwiczenia projektowe (grupa 7)
10/11L - Technologia specjalizacyjna II: Technologia produkcji konserw z owoców i warzyw T.SPO.TSP02.SM.TTZTO:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
11/12Z - Elektyw VI-Przetwórstwo owoców, warzyw i grzybów T.SPO.9POW2.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8)
11/12Z - Elektyw specjalizacyjny III: Napoje prozdrowotne T.SPO.09E34.SM.TTZTP:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
11/12Z - Technologia specjalizacyjna III: Technologia produkcji przetworów z owoców i warzyw T.SPO.TSP03.SM.TTZTO:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
11/12L - Elektyw VI: Surowce i technologie stosowane w przetwórstwie owoców i warzyw T.SPO.9POW1.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
11/12L - Projektowanie technologiczne T.SPO.PTECH.SI.TTZTX:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 2), Ćwiczenia projektowe (grupa 4)
12/13Z - Elektyw specjalizacyjny II: Napoje prozdrowotne T.SPO.09E24.SM.TTZTP:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
12/13Z - Technologia specjalizacyjna III: Technologia produkcji przetworów z owoców i warzyw T.SPO.TSP03.SM.TTZTO:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
12/13L - Elektyw VI: Podstawy technologii przetwórstwa owoców i warzyw T.SPO.09EK2.SI.TTZDX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
12/13L - Elektyw VI: Surowce i technologie stosowane w przetwórstwie owoców i warzyw T.SPO.9POW1.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Wykład (grupa 1)
12/13L - Elektyw specjalizacyjny II: Technologia produkcji napojów bezalkoholowych T.SPO.09E23.SM.TTZTO:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
12/13L - Projektowanie technologiczne T.SPO.PROJ1.SI.TTZTX:
Ćwiczenia projektowe (grupa 3), Ćwiczenia projektowe (grupa 4), Ćwiczenia projektowe (grupa 5), Ćwiczenia projektowe (grupa 7)
13/14Z - Elektyw VI- Surowce i technologie w przetwórstwie owocowo-warzywnym T.SPO.9POW1.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
13/14Z - Elektyw specjalizacyjny III: Napoje prozdrowotne T.SPO.09E33.NM.TTZTP:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
13/14Z - Technologia specjalizacyjna III: Technologia produkcji przetworów z owoców i warzyw T.SPO.TSP03.SM.TTZTO:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
13/14L - Elektyw VI: Przetwórstwo owocowo-warzywne - technologie i produkty T.SPO.9POW6.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
13/14L - Elektyw VI: Surowce i technologie stosowane w przetwórstwie owoców i warzyw T.SPO.9POW1.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Wykład (grupa 1)
14/15Z - Elektyw V: Podstawy technologii przetwórstwa owoców i warzyw T.SPO.09E51.SI.TTZIX:
Wykład (grupa 1)
14/15Z - Elektyw VI-Przetwórstwo owoców, warzyw i grzybów T.SPO.9POW2.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6)
14/15Z - Elektyw VI: Podstawy technologii przetwórstwa owoców i warzyw T.SPO.09E62.SI.TTDXX:
Ćwiczenia (grupa 1)
14/15Z - Elektyw specjalizacyjny III: Napoje prozdrowotne T.SPO.09E33.NM.TTZTP:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
14/15Z - Technologia specjalizacyjna III: Technologia produkcji przetworów z owoców i warzyw T.SPO.TSP03.SM.TTZTO:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
14/15L - Elektyw VI: Podstawy technologii przetwórstwa owoców i warzyw T.SPO.9POW4.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
14/15L - Elektyw specjalizacyjny II: Napoje prozdrowotne T.SPO.09E24.SM.TTZTP:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
14/15L - Projektowanie technologiczne T.SPO.PROJ1.SI.TTZTX:
Ćwiczenia (grupa 7), Ćwiczenia (grupa 8)
14/15L - Technologia specjalizacyjna II: Technologia produkcji konserw z owoców i warzyw T.SPO.TSP02.SM.TTZTO:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
15/16Z - Elektyw V: Surowce i technologie stosowane w przetwórstwie owoców i warzyw T.SPO.09E52.SI.TTZIX:
Wykład (grupa 1)
15/16Z - Elektyw specjalizacyjny III: Technologia produkcji napojów bezalkoholowych T.SPO.09E33.SM.TTZTO:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
15/16Z - Technologia specjalizacyjna III: Technologia produkcji przetworów z owoców i warzyw T.SPO.TSP03.SM.TTZTO:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
15/16L - Elektyw VI: Podstawy technologii przetwórstwa owoców i warzyw T.SPO.9POW4.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Wykład (grupa 1)
15/16L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.SPO.SDIPM.SM.TTZTO:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2), Seminarium (grupa 3)
15/16L - Technologia specjalizacyjna II: Technologia produkcji konserw z owoców i warzyw T.1s.TSP2.SM.TTZTO.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
15/16L - Technologia specjalizacyjna III: Technologia produkcji przetworów z owoców i warzyw T.2s.TSP3.NM.TTZTO.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
16/17Z - Elektyw III: Jakość i bezpieczeństwo produktów z owoców i warzyw T.F5.EL31.SI.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
16/17Z - Elektyw V: Podstawy technologii przetwórstwa owoców i warzyw T.SPO.09E51.SI.TTZIX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
16/17Z - Elektyw specjalizacyjny III: Technologia produkcji napojów bezalkoholowych T.F2.ES34.SM.TTZTO.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
16/17Z - Elektyw specjalizacyjny III: Technologia produkcji napojów bezalkoholowych T.F3.ES33.NM.TTZTO.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
16/17Z - Projektowanie technologiczne T.SPO.PROJ2.SI.TTZBX:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 2)
16/17Z - Technologia specjalizacyjna III: Technologia produkcji przetworów z owoców i warzyw T.2s.TSP3.SM.TTZTO.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
16/17L - Elektyw VI: Surowce i technologie stosowane w przetwórstwie owoców i warzyw T.SPO.9POW1.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
16/17L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTZTO.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 3)
16/17L - Technologia specjalizacyjna II: Technologia produkcji konserw z owoców i warzyw T.1s.TSP2.SM.TTZTO.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
17/18Z - Elektyw V: Surowce i technologie stosowane w przetwórstwie owoców i warzyw T.F5.EL52.SI.TTZIX.T:
Wykład (grupa 1)
17/18Z - Elektyw kierunkowy II: Charakterystyka napojów bezalkoholowych w aspekcie ich jakości i wartości odżywczej T.F2.EK25.SM.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
17/18Z - Elektyw specjalizacyjny III: Technologia produkcji napojów bezalkoholowych T.F2.ES34.SM.TTZTO.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
17/18Z - Technologia specjalizacyjna III: Technologia produkcji przetworów z owoców i warzyw T.2s.TSP3.SM.TTZTO.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
17/18L - Elektyw VI: Podstawy technologii przetwórstwa owoców i warzyw T.F6.EL62.SI.TTZCX.T:
Wykład (grupa 1)
17/18L - Technologia specjalizacyjna II: Technologia produkcji konserw z owoców i warzyw T.1s.TSP2.SM.TTZTO.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
17/18L - Towaroznawstwo produktów spożywczych: Towaroznawstwo napojów bezalkoholowych z owoców i warzyw oraz wód mineralnych T.F6.ELT2.SI.TTWTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
18/19Z - Elektyw V: Surowce i technologie stosowane w przetwórstwie owoców i warzyw T.F5.EL52.SI.TTZIX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
18/19Z - Technologia specjalizacyjna III: Technologia produkcji przetworów z owoców i warzyw T.2s.TSP3.SM.TTZTO.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
18/19L - Elektyw VI: Surowce i technologie stosowane w przetwórstwie owoców i warzyw T.F6.EL61.SI.TTZCX.T:
Wykład (grupa 1)
18/19L - Elektyw specjalizacyjny II: Technologia produkcji napojów bezalkoholowych T.F3.ES22.SM.TTZTO.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
18/19L - Projektowanie technologiczne T.6s.PRTE.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia projektowe (grupa 2), Ćwiczenia projektowe (grupa 6)
18/19L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTZTO.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2)
18/19L - Technologia specjalizacyjna II: Technologia produkcji konserw z owoców i warzyw T.1s.TSP2.SM.TTZTO.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
19/20Z - Elektyw specjalizacyjny III: Technologia produkcji napojów bezalkoholowych T.F2.ES34.SM.TTZTO.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
19/20Z - Technologia specjalizacyjna III: Technologia produkcji przetworów z owoców i warzyw T.2s.TSP3.SM.TTZTO.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
19/20L - Elektyw VI: Surowce i technologie stosowane w przetwórstwie owoców i warzyw T.F6.EL61.SI.TTZCX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
19/20L - Projektowanie technologiczne T.6s.PRTE.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia projektowe (grupa 2), Ćwiczenia projektowe (grupa 6)
19/20L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTZTO.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2)
19/20L - Technologia specjalizacyjna II K: Technologia produkcji konserw z owoców i warzyw T.1s.TSP2.SM.TTZKZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
20/21Z - Elektyw V: Podstawy technologii przetwórstwa owoców i warzyw T.F5.EL51.SI.TTZOX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
20/21Z - Technologia specjalizacyjna III K: Technologia produkcji przetworów z owoców i warzyw T.2s.TSP3.SM.TTZKZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
20/21L - Elektyw VI: Podstawy technologii przetwórstwa owoców i warzyw T.F6.EL62.SI.TTZCX.T:
Wykład (grupa 1)
20/21L - Elektyw specjalizacyjny 2 K: Technologia produkcji napojów bezalkoholowych T.F3.ES22.SM.TTZKZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
20/21L - Projektowanie technologiczne T.6s.PRTE.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 2), Ćwiczenia projektowe (grupa 3), Ćwiczenia projektowe (grupa 4), Ćwiczenia projektowe (grupa 5), Ćwiczenia projektowe (grupa 6), Ćwiczenia projektowe (grupa 7), Ćwiczenia projektowe (grupa 8)
20/21L - Technologia specjalizacyjna II K: Technologia produkcji konserw z owoców i warzyw T.1s.TSP2.SM.TTZKZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
21/22Z - Technologia specjalizacyjna III K: Technologia produkcji przetworów z owoców i warzyw T.2s.TSP3.SM.TTZKZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
21/22L - Elektyw VI: Surowce i technologie w przetwórstwie owoców i warzyw T.F6.EL61.SI.TTZCZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
21/22L - Elektyw specjalizacyjny 2 K: Technologia produkcji napojów bezalkoholowych T.F3.ES22.SM.TTZKZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
21/22L - Projektowanie technologiczne T.6s.PRTE.SI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 2), Ćwiczenia projektowe (grupa 3), Ćwiczenia projektowe (grupa 4), Ćwiczenia projektowe (grupa 5)
21/22L - Technologia specjalizacyjna II K: Technologia produkcji konserw z owoców i warzyw T.1s.TSP2.SM.TTZKZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
22/23Z - Elektyw VI: Przetwórstwo owoców, warzyw i grzybów T.F5.EL61.SI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
22/23Z - Technologia specjalizacyjna III K: Technologia produkcji przetworów z owoców i warzyw T.2s.TSP3.SM.TTZKZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
22/23L - Elektyw VI: Podstawy technologii przetwórstwa owoców i warzyw T.F6.EL62.SI.TTZCZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
22/23L - Elektyw specjalizacyjny 2 K: Technologia produkcji napojów bezalkoholowych T.F3.ES22.SM.TTZKZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
23/24Z - Elektyw VI: Podstawy technologii przetwórstwa owoców i warzyw T.F3.EL62.SI.TTDDZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
23/24Z - Elektyw VI: Podstawy technologii przetwórstwa owoców i warzyw T.F5.EL61.SI.TTDDZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
23/24Z - Elektyw VI: Surowce i technologie w przetwórstwie owocowo-warzywnym T.F5.EL62.NI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
23/24L - Elektyw III: Technologia i higiena produktów owocowo-warzywnych T.F6.EL32.SI.TBSBZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
23/24L - Elektyw VI: Podstawy technologii przetwórstwa owoców i warzyw T.F6.EL62.SI.TTZCZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
23/24L - Elektyw ogólny 1: Produkcja soków, nektarów i napojów z owoców i warzyw T.F6.EO12.SI.TBSBZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
23/24L - Projektowanie technologiczne T.6s.PRTE.SI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Ćwiczenia projektowe (grupa 2)