![]() |
adiunkt w jednostce Wydział Technologii Żywności
|

dr
Jagoda Majcherczyk
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Terminy konsultacji dla studentów
Środa 9.00-11.00
Piątek 13.00-15.00, pokój 0.121bub przez MS Teams
Koordynowane przedmioty
11/12L - Elektyw VII: Chłodnictwo i przechowalnictwo żywności T.CHK.09CPZ.SI.TTZBX
11/12L - Elektyw VII: Chłodnictwo i przechowalnictwo żywności T.CHK.09TEM.SI.TTZCX
12/13Z - Elektyw VII - Zastosowanie niskich temperatur w produkcji żywności nowej generacji T.CHK.9CHPP.SI.TTZTX
12/13Z - Elektyw kierunkowy VII: Zastosowanie niskich temperatur w produkcji żywności nowej generacji T.CHK.9CHPP.NI.TTZTX
14/15Z - Elektyw VII - Chłodnictwo i przechowalnictwo żywności T.CHK.9CHPR.SI.TTZTX
14/15Z - Elektyw kierunkowy VII: Chłodnictwo i przechowalnictwo żywności T.CHK.9CHPZ.NI.TTZTX
14/15L - Elektyw VII: Chłodnictwo i przechowalnictwo żywności T.CHK.09CPZ.SI.TTZBX
14/15L - Elektyw VII: Zastosowanie niskich temperatur w produkcji żywności nowej generacji T.CHK.9TEMP.SI.TTZCX
15/16Z - Elektyw VII - Zastosowanie niskich temperatur w produkcji żywności nowej generacji T.CHK.9CHPP.SI.TTZTX
15/16Z - Elektyw kierunkowy VII: Chłodnictwo i przechowalnictwo żywności T.CHK.9CHPZ.NI.TTZTX
15/16Z - Technologia specjalizacyjna III: Szczegółowe technologie obróbki chłodniczej i przechowalnictwa T.CHK.TSP03.SM.TTZTC
15/16L - Elektyw IV: Chłodnictwo żywności i koncentraty spożywcze T.CHK.09E41.SI.TTZIX
17/18L - Elektyw IV: Chłodnictwo żywności i koncentraty spożywcze T.F6.EL41.SI.TTZIX.T
17/18L - Elektyw V: Technologia i higiena żywności chłodzonej, mrożonej i koncentratów spożywczych T.F6.EL52.SI.TJBJY.T
17/18L - Elektyw VII: Zastosowanie niskich temperatur w produkcji żywności nowej generacji T.F6.EL72.SI.TTZCX.T
17/18L - Ogólna technologia żywności T.4s.OTZY.NI.TTZTX.T
18/19Z - Elektyw VII: Chłodnictwo i przechowalnictwo żywności T.F5.EL71.NI.TTZTX.T
18/19L - Ogólna technologia żywności T.4s.OTZY.NI.TTZTX.T
19/20Z - Elektyw VII: Chłodnictwo i przechowalnictwo żywności T.F5.EL71.NI.TTZTX.T
19/20L - Elektyw V: Technologia i higiena żywności chłodzonej, mrożonej i koncentratów spożywczych T.F6.EL52.SI.TJBJY.T
19/20L - Ogólna technologia żywności T.4s.OTZY.NI.TTZTX.T
20/21Z - Elektyw VII: Zastosowanie niskich temperatur w produkcji żywności nowej generacji T.F5.EL72.NI.TTZTX.T
20/21L - Elektyw IV: Chłodnictwo żywności i koncentraty spożywcze T.F6.EL41.SI.TTZOX.T
20/21L - Elektyw V: Technologia i higiena żywności chłodzonej, mrożonej i koncentratów spożywczych T.F6.EL52.SI.TJBJY.T
21/22Z - Elektyw II: Technologia chłodnicza i przechowalnictwo żywności T.F5.EL22.SI.TBSBZ.T
22/23Z - Elektyw II: Technologia chłodnicza i przechowalnictwo żywności T.F5.EL22.SI.TBSBZ.T
Prowadzone przedmioty
11/12L - Elektyw VII: Chłodnictwo i przechowalnictwo żywności T.CHK.09CPZ.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
11/12L - Elektyw VII: Chłodnictwo i przechowalnictwo żywności T.CHK.09TEM.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
11/12L - Elektyw VII: Towaroznawstwo produktów mrożonych T.CHK.09E01.SI.TTWTX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
11/12L - Ogólna Technologia Żywności T.CHK.OGTZT.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
11/12L - Technologia specjalizacyjna I: Technologia chłodnicza i przechowalnictwo T.CHK.TSP01.SM.TTZTC:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
11/12L - Technologia specjalizacyjna II: Technika obróbki chłodniczej T.CHK.TSP02.SM.TTZTC:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
12/13Z - Aparatura i inżynieria procesów produkcyjnych T.CHK.AIIPP.SI.TTWTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
12/13Z - Elektyw VII - Zastosowanie niskich temperatur w produkcji żywności nowej generacji T.CHK.9CHPP.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7)
12/13Z - Elektyw kierunkowy VII: Zastosowanie niskich temperatur w produkcji żywności nowej generacji T.CHK.9CHPP.NI.TTZTX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
12/13Z - Ogólna Technologia Żywności T.CHK.OGTZB.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
12/13Z - Technologia specjalizacyjna III: Szczegółowe technologie obróbki chłodniczej i przechowalnictwa T.CHK.TSP03.SM.TTZTC:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
13/14L - Elektyw VII: Chłodnictwo i przechowalnictwo żywności T.CHK.09TEM.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
13/14L - Ogólna Technologia Żywności T.CHK.OGTZT.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 9), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 10)
13/14L - Ogólna technologia żywności T.CHK.OGTZY.SI.TTDXX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
14/15Z - Elektyw VII - Chłodnictwo i przechowalnictwo żywności T.CHK.9CHPR.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6)
14/15Z - Elektyw kierunkowy VII: Chłodnictwo i przechowalnictwo żywności T.CHK.9CHPZ.NI.TTZTX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
14/15Z - Ogólna Technologia Żywności T.CHK.OGTZB.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
14/15Z - Ogólna Technologia Żywności T.CHK.OGTZC.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
14/15L - Elektyw IV: Chłodnictwo żywności i koncentraty spożywcze T.CHK.09E41.SI.TTZIX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
14/15L - Elektyw VII: Chłodnictwo i przechowalnictwo żywności T.CHK.09CPZ.SI.TTZBX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
14/15L - Elektyw VII: Zastosowanie niskich temperatur w produkcji żywności nowej generacji T.CHK.9TEMP.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Wykład (grupa 1)
14/15L - Ogólna Technologia Żywności T.CHK.OGTZT.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 9)
14/15L - Ogólna technologia żywności T.CHK.OGTZY.SI.TTDXX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4)
14/15L - Technologia specjalizacyjna II: Technika obróbki chłodniczej T.CHK.TSP02.SM.TTZTC:
Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1)
15/16Z - Elektyw VII - Zastosowanie niskich temperatur w produkcji żywności nowej generacji T.CHK.9CHPP.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8)
15/16Z - Elektyw kierunkowy III: Nowoczesne techniki wykrywania zafałszowań żywności T.F2.EK31.SM.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
15/16Z - Elektyw kierunkowy VII: Chłodnictwo i przechowalnictwo żywności T.CHK.9CHPZ.NI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
15/16Z - Ogólna Technologia Żywności T.CHK.OGTZC.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
15/16Z - Ogólna technologia żywności T.3s.OTZY.SI.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
15/16Z - Technologia specjalizacyjna III: Szczegółowe technologie obróbki chłodniczej i przechowalnictwa T.CHK.TSP03.SM.TTZTC:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
15/16L - Elektyw IV: Chłodnictwo żywności i koncentraty spożywcze T.CHK.09E41.SI.TTZIX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
15/16L - Elektyw VII: Zastosowanie niskich temperatur w produkcji żywności nowej generacji T.CHK.9TEMP.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
15/16L - Ogólna Technologia Żywności T.CHK.OGTZT.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 9), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 10)
15/16L - Ogólna technologia żywności T.CHK.OGTZY.SI.TTDXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
15/16L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.CHK.SDIPM.SM.TTZTC:
Seminarium (grupa 2), Seminarium (grupa 3)
15/16L - Technologia specjalizacyjna II: Technika obróbki chłodniczej T.1s.TSP2.SM.TTZTC.T:
Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1)
16/17Z - Elektyw kierunkowy VII: Chłodnictwo i przechowalnictwo żywności T.CHK.9CHPZ.NI.TTZTX:
Wykład (grupa 1)
17/18L - Elektyw IV: Chłodnictwo żywności i koncentraty spożywcze T.F6.EL41.SI.TTZIX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
17/18L - Elektyw V: Technologia i higiena żywności chłodzonej, mrożonej i koncentratów spożywczych T.F6.EL52.SI.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
17/18L - Elektyw VII: Zastosowanie niskich temperatur w produkcji żywności nowej generacji T.F6.EL72.SI.TTZCX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
17/18L - Ogólna technologia żywności T.4s.OTZY.SI.TTDDX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
17/18L - Ogólna technologia żywności T.4s.OTZY.SI.TTZIX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
17/18L - Technologia specjalizacyjna II: Technika obróbki chłodniczej T.1s.TSP2.SM.TTZTC.T:
Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1)
18/19Z - Elektyw II: Wykorzystanie niskich temperatur w procesach technologicznych T.F3.EL21.SI.TBSBY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
18/19Z - Elektyw VII: Chłodnictwo i przechowalnictwo żywności T.F5.EL71.NI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
18/19Z - Elektyw VII: Chłodnictwo i przechowalnictwo żywności T.F7.EL71.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7)
18/19Z - Elektyw kierunkowy III: Nowoczesne techniki wykrywania zafałszowań żywności T.F2.EK31.SM.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
18/19Z - General Food Technology E.1.GEFTE.SC.ECTIE.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
18/19Z - Ogólna technologia żywności T.3s.OTZY.SI.TTZCX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
18/19Z - Technologia specjalizacyjna III: Szczegółowe technologie obróbki chłodniczej i przechowalnictwa T.2s.TSP3.SM.TTZTC.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
18/19L - Elektyw IV: Technologia koncentratów spożywczych i przechowalnictwo żywności T.F6.EL42.SI.TTZIX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
18/19L - Elektyw V: Technologia i higiena żywności chłodzonej, mrożonej i koncentratów spożywczych T.F6.EL52.SI.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
18/19L - Elektyw VII: Chłodnictwo i przechowalnictwo żywności T.F6.EL71.SI.TTDDX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
18/19L - Elektyw VII: Zastosowanie niskich temperatur w produkcji żywności nowej generacji T.F6.EL72.SI.TTZCX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
18/19L - Ogólna technologia żywności T.4s.OTZY.NI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
18/19L - Ogólna technologia żywności T.4s.OTZY.SI.TTDDX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
18/19L - Ogólna technologia żywności T.4s.OTZY.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8)
18/19L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTZTC.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2)
18/19L - Technologia specjalizacyjna I: Technologia chłodnicza i przechowalnictwo T.1s.TSP1.SM.TTZTC.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
18/19L - Technologia specjalizacyjna II: Technika obróbki chłodniczej T.1s.TSP2.SM.TTZTC.T:
Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1)
19/20Z - Elektyw II: Wykorzystanie niskich temperatur w procesach technologicznych T.F3.EL21.SI.TBSBY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
19/20Z - Elektyw VII: Chłodnictwo i przechowalnictwo żywności T.F5.EL71.NI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
19/20Z - Elektyw VII: Chłodnictwo i przechowalnictwo żywności T.F7.EL71.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6)
19/20Z - Elektyw kierunkowy III: Nowoczesne techniki wykrywania zafałszowań żywności T.F2.EK31.SM.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
19/20Z - General Food Technology E.1.GEFTE.SC.ECTIE.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
19/20Z - Ogólna technologia żywności T.3s.OTZY.SI.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
19/20Z - Ogólna technologia żywności T.3s.OTZY.SI.TTZCX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
19/20Z - Seminarium dyplomowe i praca inżynierska T.7s.SPIc.SI.TTZXX.T:
Seminarium (grupa 2), Seminarium (grupa 3)
19/20Z - Technologia specjalizacyjna III: Szczegółowe technologie obróbki chłodniczej i przechowalnictwa T.2s.TSP3.SM.TTZTC.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
19/20L - Elektyw V: Technologia i higiena żywności chłodzonej, mrożonej i koncentratów spożywczych T.F6.EL52.SI.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
19/20L - Elektyw VII: Zastosowanie niskich temperatur w produkcji żywności nowej generacji T.F6.EL72.SI.TTDDX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
19/20L - Elektyw VII: Zastosowanie niskich temperatur w produkcji żywności nowej generacji T.F6.EL72.SI.TTZCX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
19/20L - Ogólna technologia żywności T.4s.OTZY.NI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
19/20L - Ogólna technologia żywności T.4s.OTZY.SI.TTDDX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
19/20L - Ogólna technologia żywności T.4s.OTZY.SI.TTZOX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
19/20L - Ogólna technologia żywności T.4s.OTZY.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6)
19/20L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTZTC.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2)
19/20L - Technologia specjalizacyjna I F: Technologia chłodnicza i przechowalnictwo T.1s.TSP1.SM.TTZFZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
19/20L - Technologia specjalizacyjna II F: Technika obróbki chłodniczej T.1s.TSP2.SM.TTZFZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
20/21Z - Elektyw VII: Zastosowanie niskich temperatur w produkcji żywności nowej generacji T.F5.EL72.NI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
20/21Z - Elektyw VII: Zastosowanie niskich temperatur w produkcji żywności nowej generacji T.F7.EL72.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 9), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 10)
20/21Z - General Food Technology E.1.GEFTE.SC.ECTIE.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
20/21Z - Ogólna technologia żywności T.3s.OTZY.SI.TBSBZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
20/21Z - Ogólna technologia żywności T.3s.OTZY.SI.TTZCZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
20/21Z - Seminarium dyplomowe i praca inżynierska T.7s.SPIc.SI.TTZXX.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2)
20/21Z - Technologia specjalizacyjna III F: Szczegółowe technologie obróbki chłodniczej i przechowalnictwa T.2s.TSP3.SM.TTZFZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
20/21L - Elektyw IV: Chłodnictwo żywności i koncentraty spożywcze T.F6.EL41.SI.TTZOX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
20/21L - Elektyw V: Technologia i higiena żywności chłodzonej, mrożonej i koncentratów spożywczych T.F6.EL52.SI.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
20/21L - Elektyw VII: Chłodnictwo i przechowalnictwo żywności T.F6.EL71.SI.TTZCX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
20/21L - Elektyw VII: Zastosowanie niskich temperatur w produkcji żywności nowej generacji T.F6.EL72.SI.TTDDX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
20/21L - General Food Technology E.1.GEFTE.SC.ECTIE.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
20/21L - Ogólna technologia żywności T.4s.OTZY.NI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
20/21L - Ogólna technologia żywności T.4s.OTZY.SI.TTDDZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
20/21L - Ogólna technologia żywności T.4s.OTZY.SI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 9)
20/21L - Technologia specjalizacyjna I F: Technologia chłodnicza i przechowalnictwo T.1s.TSP1.SM.TTZFZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
20/21L - Technologia specjalizacyjna II F: Technika obróbki chłodniczej T.1s.TSP2.SM.TTZFZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
21/22Z - Elektyw II: Technologia chłodnicza i przechowalnictwo żywności T.F5.EL22.SI.TBSBZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
21/22Z - Elektyw VII: Chłodnictwo i przechowalnictwo żywności T.F7.EL71.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6)
21/22Z - General Food Technology E.1.GEFTE.SC.ECTIE.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
21/22Z - Ogólna technologia żywności T.3s.OTZY.SI.TBSBZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
21/22Z - Ogólna technologia żywności T.3s.OTZY.SI.TTZCZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
21/22Z - Principles of Food Technology T.1sa.PFT.SM.TFEXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
21/22Z - Technologia specjalizacyjna III F: Szczegółowe technologie obróbki chłodniczej i przechowalnictwa T.2s.TSP3.SM.TTZFZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
21/22L - Elektyw 4: Zabezpieczenie trwałości żywności T.F3.4ELb.SM.TTDXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
21/22L - Elektyw VII: Podstawy chłodnictwa i zamrażalnictwa żywności T.F6.EL71.SI.TTDDZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
21/22L - Elektyw VII: Zastosowanie chłodnictwa w produkcji i przechowalnictwie żywności T.F6.EL72.SI.TTZCZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
21/22L - Ogólna technologia żywności T.4s.OTZY.NI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
21/22L - Ogólna technologia żywności T.4s.OTZY.SI.TTDDZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
21/22L - Ogólna technologia żywności T.4s.OTZY.SI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
22/23Z - Elektyw II: Technologia chłodnicza i przechowalnictwo żywności T.F5.EL22.SI.TBSBZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
22/23Z - Ogólna technologia żywności T.3s.OTZY.SI.TBSBZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
22/23Z - Ogólna technologia żywności T.3s.OTZY.SI.TTZCZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
22/23L - Elektyw VII: Zastosowanie chłodnictwa w produkcji i przechowalnictwie żywności T.F6.EL72.SI.TTZCZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)