![]() |
profesor uczelni w jednostce Wydział Technologii Żywności
|

dr hab. inż.
Dorota Gałkowska
prof. URK
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Terminy konsultacji dla studentów
Zapraszam na konsultacje w semestrze letnim 2022/2023 w czwartki, w godz. 10:30-12:30 (pokój 1.60).
Uwaga: Z uwagi na możliwe uczestnictwo w różnych zebraniach, terminy konsultacji mogą ulec zmianie (ew. zmiany zostaną podane w systemie USOS).
Koordynowane przedmioty
10/11Z - Chemia żywności T.AOZ.CHZ1B.SI.TTZBX
10/11Z - Chemia żywności T.AOZ.CHZ1T.SI.TTZTX
10/11Z - Elektyw specjalizacyjny III: Podstawy biofizyki żywności T.AOZ.09E31.SM.TTZTA
11/12Z - Chemia żywności T.AOZ.CHZ1T.SI.TTZTX
11/12Z - Elektyw specjalizacyjny III: Podstawy biofizyki żywności T.AOZ.09E31.SM.TTZTA
11/12L - Elektyw specjalizacyjny I: Podstawy biofizyki żywności T.AJZ.09E11.NM.TTZTS
12/13Z - Chemia żywności T.AOZ.CHZ11.NI.TTZTX
12/13Z - Elektyw 4: Żywność niekonwencjonalna T.SPO.9ZYWN.SI.TTZBX
12/13Z - Elektyw specjalizacyjny III: Wybrane zagadnienia z biofizyki żywności T.AOZ.09E32.SM.TTZTA
12/13L - Elektyw specjalizacyjny I: Podstawy biofizyki żywności T.AJZ.09E11.NM.TTZTS
12/13L - Ćwiczenia terenowe T.DZT.CWTER.SI.TTZCX
13/14Z - Chemia żywności T.AOZ.CHZ11.NI.TTZTX
20/21L - Technologia specjalizacyjna I R: Wybrane aspekty oceny jakości produktów spożywczych i opakowań T.1s.TSP1.SM.TTZRZ.T
21/22L - Seminarium dyplomowe R T.3s.SEMD.SM.TTZRZ.T
21/22L - Seminarium specjalizacyjne 1 R T.1s.SSP1.SM.TTZRZ.T
Prowadzone przedmioty
08/09L - Analiza i ocena jakości żywności T.AOZ.ANZ1T.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
09/10Z - Chemia żywności T.AOZ.CHZ1C.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
09/10Z - Chemia żywności T.AOZ.CHZ1T.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
09/10L - Analiza i ocena jakości żywności T.AOZ.ANZ1T.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
09/10L - Analiza i ocena jakości żywności T.AOZ.ANZ1X.NI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
10/11Z - Chemia żywności T.AOZ.CHZ1T.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
10/11Z - Elektyw specjalizacyjny III: Podstawy biofizyki żywności T.AOZ.09E31.SM.TTZTA:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
10/11L - Analiza i ocena jakości żywności T.AOZ.ANZ1T.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
11/12Z - Chemia żywności T.AOZ.CHZ1C.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
11/12Z - Chemia żywności T.AOZ.CHZ1T.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8)
11/12Z - Elektyw 4: Żywność niekonwencjonalna T.SPO.9ZYWN.SI.TTZBX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
11/12Z - Elektyw specjalizacyjny III: Podstawy biofizyki żywności T.AOZ.09E31.SM.TTZTA:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
11/12L - Analiza i ocena jakości żywności T.AOZ.ANZ1T.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
11/12L - Analiza i ocena jakości żywności T.AOZ.ANZ1X.NI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
11/12L - Elektyw specjalizacyjny I: Podstawy biofizyki żywności T.AJZ.09E11.NM.TTZTS:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
11/12L - Towaroznawstwo produktów spożywczych - żywność wygodna i niskiego przetworzenia T.AOZ.09T01.SI.TTWTX:
Ćwiczenia (grupa 2)
12/13Z - Chemia żywności T.AOZ.CHZ11.NI.TTZTX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
12/13Z - Chemia żywności T.AOZ.CHZ1B.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
12/13Z - Chemia żywności T.AOZ.CHZ1C.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
12/13Z - Chemia żywności T.AOZ.CHZ1T.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
12/13Z - Elektyw specjalizacyjny III: Wybrane zagadnienia z biofizyki żywności T.AOZ.09E32.SM.TTZTA:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
12/13L - Analiza i ocena jakości żywności T.AOZ.ANZ1B.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
12/13L - Elektyw specjalizacyjny I: Podstawy biofizyki żywności T.AJZ.09E11.NM.TTZTS:
Ćwiczenia (grupa 1)
13/14Z - Chemia żywności T.AOZ.CHZ1B.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
13/14Z - Chemia żywności T.AOZ.CHZ1T.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8)
13/14Z - Elektyw 4: Żywność funkcjonalna i wygodna T.SPO.9ZFWG.SI.TTZBX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
13/14Z - Elektyw specjalizacyjny III: Podstawy biofizyki żywności T.AOZ.09E31.SM.TTZTA:
Ćwiczenia (grupa 1)
13/14L - Elektyw specjalizacyjny I: Wybrane zagadnienia z biofizyki żywności T.AJZ.09E12.NM.TTZTS:
Ćwiczenia (grupa 1)
14/15Z - Chemia żywności T.AOZ.CHZ1B.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
14/15Z - Chemia żywności T.AOZ.CHZ1T.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8)
14/15Z - Elektyw 4: Żywność funkcjonalna i wygodna T.SPO.9ZFWG.SI.TTZBX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
14/15Z - Elektyw specjalizacyjny III: Podstawy biofizyki żywności T.AOZ.09E31.SM.TTZTA:
Ćwiczenia (grupa 1)
14/15L - Analiza i ocena jakości żywności T.AOZ.ANZ1C.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
14/15L - Elektyw specjalizacyjny I: Podstawy biofizyki żywności T.AJZ.09E11.NM.TTZTS:
Ćwiczenia (grupa 1)
15/16Z - Chemia żywności T.AOZ.CHZ1C.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
15/16Z - Chemia żywności T.AOZ.CHZ1T.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 9), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 10)
15/16Z - Elektyw 4: Żywność funkcjonalna i wygodna T.SPO.9ZFWG.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
15/16Z - Elektyw specjalizacyjny III: Podstawy biofizyki żywności T.AOZ.09E31.SM.TTZTA:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
15/16L - Analiza i ocena jakości żywności T.AOZ.ANZ1C.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
15/16L - Analiza i ocena jakości żywności T.AOZ.ANZ1X.NI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
15/16L - Elektyw specjalizacyjny I: Wybrane zagadnienia z biofizyki żywności T.F2.ES12.NM.TTZTA.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
15/16L - Elektyw specjalizacyjny III: Wybrane zagadnienia z badania cech fizykochemicznych żywności T.F3.ES31.SM.TJBJA.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
15/16L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.AOZ.SDIPM.SM.TTZTA:
Seminarium (grupa 2), Seminarium (grupa 3)
16/17Z - Chemia żywności T.3s.CHZY.SI.TTZCX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
16/17Z - Chemia żywności T.3s.CHZY.SI.TTZIX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
16/17Z - Elektyw 4: Żywność funkcjonalna i wygodna T.SPO.9ZFWG.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
16/17Z - Elektyw specjalizacyjny III: Podstawy biofizyki żywności T.F2.ES31.SM.TTZTA.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
16/17L - Analiza i ocena jakości żywności T.4s.AOJZ.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6)
16/17L - Elektyw specjalizacyjny I: Wybrane zagadnienia z biofizyki żywności T.F2.ES12.NM.TTZTA.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
16/17L - Elektyw specjalizacyjny III: Wybrane zagadnienia z badania cech fizykochemicznych żywności T.F3.ES31.SM.TJBJA.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
16/17L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TJBJA.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2)
16/17L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTZTA.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2)
17/18Z - Chemia żywności T.3s.CHZY.SI.TTZCX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
17/18Z - Chemia żywności T.3s.CHZY.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8)
17/18Z - Elektyw specjalizacyjny III: Podstawy biofizyki żywności T.F2.ES31.SM.TTZTA.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
17/18L - Elektyw specjalizacyjny I: Podstawy biofizyki żywności T.F2.ES11.NM.TTZTA.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
17/18L - Elektyw specjalizacyjny III: Wybrane zagadnienia z badania cech fizykochemicznych żywności T.F3.ES31.SM.TJBJA.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
17/18L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTZTA.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2)
18/19Z - Chemia żywności T.3s.CHZY.NI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
18/19Z - Chemia żywności T.3s.CHZY.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 11), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 12)
18/19Z - Elektyw specjalizacyjny III: Podstawy biofizyki żywności T.F2.ES31.SM.TTZTA.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
18/19Z - Technologia specjalizacyjna III: Współczesne trendy w analizie i ocenie jakości żywności T.2s.TSP3.SM.TTZTA.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
18/19L - Elektyw specjalizacyjny I: Podstawy biofizyki żywności T.F2.ES11.NM.TTZTA.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
18/19L - Elektyw specjalizacyjny III: Właściwości fizyczne żywności T.F3.ES32.SM.TJBJA.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
19/20Z - Chemia żywności T.3s.CHZY.NI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
19/20Z - Chemia żywności T.3s.CHZY.SI.TTZCX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
19/20Z - Chemia żywności T.3s.CHZY.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6)
19/20Z - Elektyw specjalizacyjny III: Wybrane zagadnienia z biofizyki żywności T.F2.ES32.SM.TTZTA.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
19/20Z - Technologia specjalizacyjna III: Współczesne trendy w analizie i ocenie jakości żywności T.2s.TSP3.SM.TTZTA.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
19/20L - Elektyw specjalizacyjny I A: Podstawy biofizyki żywności T.F2.ES11.NM.TTZAZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
19/20L - Elektyw specjalizacyjny III: Właściwości fizyczne żywności T.F3.ES32.SM.TJBJA.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
20/21Z - Chemia żywności T.3s.CHZY.NI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
20/21Z - Chemia żywności T.3s.CHZY.SI.TTZCZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
20/21Z - Chemia żywności T.3s.CHZY.SI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
20/21Z - Elektyw specjalizacyjny 3 D: Wybrane zagadnienia z biofizyki żywności T.F2.ES32.SM.TTZDZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
20/21Z - Technologia specjalizacyjna III D: Współczesne trendy w analizie i ocenie jakości żywności T.2s.TSP3.SM.TTZDZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
20/21L - Analiza i ocena jakości żywności T.4s.AOJZ.SI.TTDDZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
20/21L - Elektyw specjalizacyjny I A: Wybrane zagadnienia z biofizyki żywności T.F2.ES12.NM.TTZAZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
20/21L - Technologia specjalizacyjna I R: Wybrane aspekty oceny jakości produktów spożywczych i opakowań T.1s.TSP1.SM.TTZRZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
21/22Z - Chemia żywności T.3s.CHZY.NI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
21/22Z - Elektyw specjalizacyjny 3 D: Podstawy biofizyki żywności T.F2.ES31.SM.TTZDZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
21/22Z - Technologia specjalizacyjna III D: Współczesne trendy w analizie i ocenie jakości żywności T.2s.TSP3.SM.TTZDZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
21/22L - Analiza i ocena jakości żywności T.4s.AOJZ.SI.TTDDZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
21/22L - Elektyw specjalizacyjny I A: Podstawy biofizyki żywności T.F2.ES11.NM.TTZAZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
21/22L - Technologia specjalizacyjna I R: Wybrane aspekty oceny jakości produktów spożywczych i opakowań T.1s.TSP1.SM.TTZRZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
22/23Z - Chemia żywności T.3s.CHZY.NI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
22/23Z - Chemia żywności T.3s.CHZY.SI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
22/23Z - Elektyw specjalizacyjny 3 D: Wybrane zagadnienia z biofizyki żywności T.F2.ES32.SM.TTZDZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
22/23Z - Technologia specjalizacyjna III D: Współczesne trendy w analizie i ocenie jakości żywności T.2s.TSP3.SM.TTZDZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
22/23L - Analiza i ocena jakości żywności T.4s.AOJZ.SI.TTDDZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)