profesor uczelni w jednostce Wydział Technologii Żywności
|
dr hab. inż.
Joanna Kapusta-Duch
prof. URK
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Terminy konsultacji dla studentów
Konsultacje zdalne
Środa 10:30-12:30
Koordynowane przedmioty
11/12Z - Bromatologia T.ZCZ.BROMA.SI.TTWTX
11/12Z - Przygotowanie pracy dyplomowej T.ZCZ.PPDIN.SI.TTZXX
11/12L - Opakowania, magazynowanie i transport żywności T.ZCZ.OMTRA.SM.TTZXX
11/12L - Przygotowanie pracy magisterskiej T.ZCZ.PRAC3.SM.TTZCD
11/12L - Przygotowanie pracy magisterskiej T.ZCZ.PRAC3.SM.TTZCH
11/12L - Technologia specjalizacyjna I: Bromatologia T.ZCZ.TSP01.SM.TTZCH
12/13Z - Bromatologia T.ZCZ.BROMA.SI.TTWTX
12/13Z - Opakowania, magazynowanie i transport żywności T.ZCZ.OMTRA.NM.TTZXX
13/14Z - Bromatologia T.ZCZ.BROMA.SI.TTWTX
13/14Z - Towaroznawstwo artykułów przemysłowych T.DZT.TARTP.SI.TTWTX
13/14L - Technologia specjalizacyjna I: Bromatologia T.ZCZ.TSP01.SM.TTZCH
13/14L - Ćwiczenia terenowe T.DZT.CWTER.SI.TTZTX
14/15Z - Bromatologia T.ZCZ.BROMA.SI.TTWTX
14/15Z - Towaroznawstwo artykułów przemysłowych T.DZT.TARTP.SI.TTWTX
14/15L - Technologia specjalizacyjna I: Bromatologia T.ZCZ.TSP01.SM.TTZCH
15/16Z - Bromatologia T.ZCZ.BROMA.SI.TTWTX
15/16L - Technologia specjalizacyjna I: Bromatologia T.1s.TSP1.SM.TTZCH.T
16/17L - Technologia specjalizacyjna I: Bromatologia T.1s.TSP1.SM.TTZCH.T
17/18Z - Bromatologia T.5s.BROM.SI.TTWTX.T
17/18L - Technologia specjalizacyjna I: Bromatologia T.1s.TSP1.SM.TTZCH.T
18/19L - Technologia specjalizacyjna I: Bromatologia T.1s.TSP1.SM.TTZCH.T
19/20Z - Packing, storage and transport of food products T.2sa.PST.SM.TTZYY.T
19/20L - Bromatologia T.2s.BROM.SP.TZCDY.T
20/21Z - Opakowania, magazynowanie i transport żywności T.1s.OMTZ.NM.TTZXZ.T
20/21Z - Opakowania, magazynowanie i transport żywności T.3s.OMTZ.SI.TTDDZ.T
20/21Z - Opakowania, magazynowanie i transport żywności T.3s.OMTZ.SI.TTZCZ.T
20/21Z - Opakowania, magazynowanie i transport żywności T.5s.OMTZ.SI.TTZOX.T
20/21Z - Opakowania, magazynowanie i transport żywności T.5s.OMTZ.SI.TTZTX.T
20/21L - Opakowania, magazynowanie i transport żywności T.3s.OMTZ.SM.TTZXZ.T
20/21L - Packing, storage and transport of food products E.2.PST.SC.ECTIE.T
20/21L - Packing, storage and transport of food products T.3sa.PST.SM.TFTZZ.T
20/21L - Technologia specjalizacyjna I B: Bromatologia T.1s.TSP1.SM.TTZBZ.T
21/22Z - Opakowania, magazynowanie i transport żywności T.1s.OMTZ.NM.TTZXZ.T
21/22Z - Opakowania, magazynowanie i transport żywności T.3s.OMTZ.SI.TTDDZ.T
21/22Z - Opakowania, magazynowanie i transport żywności T.3s.OMTZ.SI.TTZCZ.T
21/22Z - Opakowania, magazynowanie i transport żywności T.5s.OMTZ.NI.TTZTZ.T
21/22Z - Opakowania, magazynowanie i transport żywności T.5s.OMTZ.SI.TTZTZ.T
21/22L - Bromatologia T.2s.BROM.SP.TZCDY.T
21/22L - Opakowania, magazynowanie i transport żywności T.3s.OMTZ.SM.TTZXZ.T
21/22L - Packing, storage and transport of food products E.2.PST.SC.ECTIE.T
22/23Z - Opakowania, magazynowanie i transport żywności T.1s.OMTZ.NM.TTZXZ.T
22/23Z - Opakowania, magazynowanie i transport żywności T.3s.OMTZ.SI.TTDDZ.T
22/23Z - Opakowania, magazynowanie i transport żywności T.3s.OMTZ.SI.TTZCZ.T
22/23Z - Opakowania, magazynowanie i transport żywności T.5s.OMTZ.NI.TTZTZ.T
22/23Z - Opakowania, magazynowanie i transport żywności T.5s.OMTZ.SI.TTZTZ.T
22/23Z - Seminarium specjalizacyjne 2 A T.2s.SSP2.SM.TTZAZ.T
22/23L - Opakowania, magazynowanie i transport żywności T.3s.OMTZ.SM.TTZXZ.T
22/23L - Packing, storage and transport of food products E.2.PST.SC.ECTIE.T
22/23L - Technologia specjalizacyjna I B: Bromatologia T.1s.TSP1.SM.TTZBZ.T
23/24Z - Opakowania, magazynowanie i transport żywności T.1s.OMTZ.NM.TTZXZ.T
23/24Z - Opakowania, magazynowanie i transport żywności T.3s.OMTZ.SI.TTDDZ.T
23/24Z - Opakowania, magazynowanie i transport żywności T.3s.OMTZ.SI.TTZCZ.T
23/24Z - Opakowania, magazynowanie i transport żywności T.3s.OMTZ.SI.TTZJZ.T
23/24Z - Opakowania, magazynowanie i transport żywności T.5s.OMTZ.NI.TTZTZ.T
23/24Z - Opakowania, magazynowanie i transport żywności T.5s.OMTZ.SI.TTZTZ.T
23/24Z - Packing, storage and transport of food products T.1sa.PSTF.SI.TTERA
23/24Z - Seminarium dyplomowe T.7s.SEDz.SI.TTDDZ.T
23/24L - Opakowania, magazynowanie i transport żywności T.3s.OMTZ.SM.TTZXZ.T
23/24L - Packing, storage and transport of food products T.2sa.PSTF.SI.TTERA
23/24L - Packing, storage and transport of food products T.3sa.PST.SM.TFTZZ.T
24/25Z - Opakowania, magazynowanie i transport żywności T.1s.OMTZ.NM.TTZXZ.T
24/25Z - Opakowania, magazynowanie i transport żywności T.3s.OMTZ.SI.TTDDZ.T
24/25Z - Opakowania, magazynowanie i transport żywności T.3s.OMTZ.SI.TTZCZ.T
24/25Z - Opakowania, magazynowanie i transport żywności T.3s.OMTZ.SI.TTZJZ.T
24/25Z - Opakowania, magazynowanie i transport żywności T.5s.OMTZ.NI.TTZTZ.T
24/25Z - Opakowania, magazynowanie i transport żywności T.5s.OMTZ.SI.TTZTZ.T
24/25Z - Seminarium dyplomowe T.7s.SEDz.SI.TTDDZ.T
24/25L - Opakowania, magazynowanie i transport żywności T.2s.OMTZ.SI.TTZXZ.T
24/25L - Opakowania, magazynowanie i transport żywności T.3s.OMTZ.SM.TTZXZ.T
24/25L - Packing, storage and transport of food products T.3sa.PST.SM.TFTZZ.T
Prowadzone przedmioty
10/11Z - Opakowania, magazynowanie i transport żywności T.ZCZ.OMTRA.SM.TTZXX:
Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1), Ćwiczenia audytoryjne (grupa 2)
10/11L - Przygotowanie pracy magisterskiej T.DZT.PRACM.SM.TTZXX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
10/11L - Technologia specjalizacyjna I: Bromatologia T.ZCZ.TSP01.SM.TTZCH:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
11/12Z - Bromatologia T.ZCZ.BROMA.SI.TTWTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
11/12Z - Opakowalnictwo T.ZCZ.OPAKO.SI.TTWTX:
Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1), Ćwiczenia audytoryjne (grupa 2)
11/12Z - Opakowania, magazynowanie i transport żywności T.ZCZ.OMTRA.NM.TTZXX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
11/12Z - Opakowania, magazynowanie i transport żywności T.ZCZ.OMTRA.SM.TTZXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 10)
11/12Z - Towaroznawstwo artykułów przemysłowych T.DZT.TARTP.SI.TTWTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
11/12L - Opakowania, magazynowanie i transport żywności T.ZCZ.OMTRA.SM.TTZXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 10), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 11)
11/12L - Technologia specjalizacyjna I: Bromatologia T.ZCZ.TSP01.SM.TTZCH:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
11/12L - Technologia specjalizacyjna I: Dietetyka II T.ZCZ.TSP01.SM.TTZCD:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
12/13Z - Opakowania, magazynowanie i transport żywności T.ZCZ.OMTRA.NM.TTZXX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
12/13Z - Podstawy żywienia człowieka T.ZCZ.PDZYC.SI.TTZDX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
12/13Z - Towaroznawstwo artykułów przemysłowych T.DZT.TARTP.SI.TTWTX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
12/13L - Fizjologia człowieka T.ZCZ.FIZJO.SI.TTZDX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
12/13L - Opakowania, magazynowanie i transport żywności T.ZCZ.OMTRA.SM.TTZXX:
Ćwiczenia (grupa 5), Ćwiczenia (grupa 7), Ćwiczenia (grupa 11), Ćwiczenia (grupa 12)
12/13L - Technologia specjalizacyjna II: Żywność specjalnego przeznaczenia T.ZCZ.TSP02.SM.TTZCD:
Ćwiczenia (grupa 1)
13/14Z - Towaroznawstwo artykułów przemysłowych T.DZT.TARTP.SI.TTWTX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
14/15Z - Towaroznawstwo artykułów przemysłowych T.DZT.TARTP.SI.TTWTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
14/15L - Opakowania, magazynowanie i transport żywności T.ZCZ.OMTRA.SM.TTZXX:
Ćwiczenia (grupa 5), Ćwiczenia (grupa 7)
14/15L - Technologia specjalizacyjna II: Żywność specjalnego przeznaczenia T.ZCZ.TSP02.SM.TTZCD:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
15/16Z - Bromatologia T.ZCZ.BROMA.SI.TTWTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
15/16Z - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych T.ZCZ.DOIAD.SM.TTZCD:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1)
15/16Z - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych T.ZCZ.DOIAD.SM.TTZCH:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1)
15/16Z - Elektyw 8: Żywienie człowieka z elementami bromatologii T.ZCZ.09L82.SI.TTZIX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
15/16Z - Podstawy żywienia człowieka T.ZCZ.PZYWT.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
15/16L - Podstawy żywienia człowieka T.ZCZ.PZCZL.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
15/16L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.ZCZ.SDIPM.SM.TTZCH:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2), Seminarium (grupa 3)
15/16L - Technologia specjalizacyjna I: Bromatologia T.1s.TSP1.SM.TTZCH.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
15/16L - Technologia specjalizacyjna II: Żywność specjalnego przeznaczenia T.1s.TSP2.SM.TTZCD.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
16/17Z - Fizjologia człowieka T.ZCZ.FIZCZ.SI.TTDXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
16/17Z - Podstawy żywienia człowieka T.3s.PZCZ.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 11)
16/17L - Opakowania, magazynowanie i transport żywności T.3s.OMTZ.SM.TTZXX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 11), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 12)
16/17L - Technologia specjalizacyjna I: Bromatologia T.1s.TSP1.SM.TTZCH.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
16/17L - Technologia specjalizacyjna I: Dietetyka II T.1s.TSP1.SM.TTZCD.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
16/17L - Technologia specjalizacyjna II: Żywność specjalnego przeznaczenia T.1s.TSP2.SM.TTZCD.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
17/18Z - Podstawy żywienia człowieka T.3s.PZCZ.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6)
17/18Z - Seminarium dyplomowe i praca inżynierska T.ZCZ.SDPI.SI.TTDXX:
Seminarium (grupa 2), Seminarium (grupa 3)
17/18L - Podstawy żywienia człowieka T.4s.PZCZ.SI.TTZCX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
17/18L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTZCH.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2)
17/18L - Technologia specjalizacyjna I: Bromatologia T.1s.TSP1.SM.TTZCH.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
18/19Z - Podstawy żywienia człowieka T.3s.PZCZ.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8)
18/19Z - Toksykologia żywności T.3s.TOZY.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
18/19L - Opakowania, magazynowanie i transport żywności T.3s.OMTZ.SM.TTZXX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
18/19L - Technologia specjalizacyjna I: Bromatologia T.1s.TSP1.SM.TTZCH.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
19/20Z - Packing, storage and transport of food products T.2sa.PST.SM.TTZYY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
19/20Z - Podstawy żywienia człowieka T.3s.PZCZ.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
19/20L - Metody badań eksperymentalnych T.4s.MBEK.NM.TTDDY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
19/20L - Opakowania, magazynowanie i transport żywności T.3s.OMTZ.SM.TTZXX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
19/20L - Podstawy żywienia człowieka T.4s.PZCZ.SI.TTZCX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
19/20L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTDDD.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 3)
19/20L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTZCH.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2)
20/21Z - Higiena i toksykologia żywności T.3s.HITO.SI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8)
20/21Z - Podstawy żywienia człowieka T.3s.PZCZ.SI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7)
20/21L - Metody badań eksperymentalnych 2 T.4s.MBEK.NM.TTDXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
20/21L - Opakowania, magazynowanie i transport żywności T.3s.OMTZ.SM.TTZXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Wykład (grupa 1)
20/21L - Packing, storage and transport of food products T.3sa.PST.SM.TFTZZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
20/21L - Praktyka zawodowa I (1 miesiąc, tj. ok. 160 godz.) T.2s.PRZA.SI.TBSBZ.T:
Praktyka (grupa 1)
20/21L - Praktyka zawodowa II (2 miesiące, tj. ok. 320 godz.) T.4s.PRZA.SI.TBSBZ.T:
Praktyka (grupa 1)
20/21L - Praktyka zawodowa III (4 tygodnie tj. ok. 160 godz.) T.6s.PRZA.SI.TBSBY.T:
Praktyka (grupa 1)
20/21L - Technologia specjalizacyjna I B: Bromatologia T.1s.TSP1.SM.TTZBZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
21/22Z - Metody badań eksperymentalnych 1 T.2s.MBEK.SM.TTDXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
21/22Z - Podstawy żywienia człowieka T.3s.PZCZ.SI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
21/22L - Metody badań eksperymentalnych 2 T.3s.MBEK.SM.TTDXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
21/22L - Opakowania, magazynowanie i transport żywności T.3s.OMTZ.SM.TTZXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 9), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 10), Wykład (grupa 1)
21/22L - Packing, storage and transport of food products E.2.PST.SC.ECTIE.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
22/23Z - Metody badań eksperymentalnych 1 T.3s.MBEK.NM.TTDXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
22/23Z - Podstawy żywienia człowieka T.3s.PZCZ.SI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
22/23L - Metody badań eksperymentalnych 2 T.4s.MBEK.NM.TTDXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
22/23L - Opakowania, magazynowanie i transport żywności T.3s.OMTZ.SM.TTZXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Wykład (grupa 1)
22/23L - Packing, storage and transport of food products E.2.PST.SC.ECTIE.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
22/23L - Praktyka zawodowa I (1 miesiąc, tj. ok. 160 godz.) T.2s.PRZA.SI.TBSBZ.T:
Praktyka (grupa 1)
22/23L - Praktyka zawodowa II (2 miesiące, tj. ok. 320 godz.) T.4s.PRZA.SI.TBSBZ.T:
Praktyka (grupa 1)
22/23L - Praktyka zawodowa III (2 miesiące, tj. ok. 320 godz.) T.6s.PRZA.SI.TBSBZ.T:
Praktyka (grupa 1)
22/23L - Technologia specjalizacyjna I B: Bromatologia T.1s.TSP1.SM.TTZBZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
23/24Z - Packing, storage and transport of food products T.1sa.PSTF.SI.TTERA:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
23/24Z - Podstawy żywienia człowieka T.3s.PZCZ.SI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
23/24Z - Technologia specjalizacyjna III B: Dietoprofilaktyka T.2s.TSP3.SM.TTZBZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
23/24L - Packing, storage and transport of food products T.2sa.PSTF.SI.TTERA:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
23/24L - Packing, storage and transport of food products T.3sa.PST.SM.TFTZZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
24/25Z - Opakowania, magazynowanie i transport żywności T.1s.OMTZ.NM.TTZXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
Imiona
Joanna Małgorzata
Nazwisko
Kapusta-Duch
Stopnie i tytuły
dr hab. inż. prof. URK
PBN ID
1540794