adiunkt w jednostce Wydział Technologii Żywności
|
dr inż.
Aneta Ciosek
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Terminy konsultacji dla studentów
Poniedziałek 11:00-13:00
Prowadzone przedmioty
16/17Z - Elektyw V: Podstawy produkcji napojów alkoholowych T.KTF.EPPNA.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6)
17/18Z - Elektyw V: Podstawy produkcji napojów alkoholowych T.F5.EL51.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 9)
17/18L - Elektyw specjalizacyjny II: Absorpcyjna spektrometria atomowa w analizie żywności T.F3.ES22.SM.TTZTF.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
17/18L - Technologie przemysłów fermentacyjnych B.6s.TPF.SI.BBTSX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
18/19Z - Elektyw 1: Browarnictwo domowe T.F1.1EL2.SI.TBSBY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
18/19Z - Elektyw V: Podstawy produkcji napojów alkoholowych T.F5.EL51.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
18/19Z - Fermentacja, dojrzewanie i stabilizacja piwa T.1s.FDSP.SP.TPIWY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
18/19Z - Piwowarstwo domowe i specjalne B.F7.PDS.SI.BBTSX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
18/19L - Moduł kierunkowy 4: Fermentacja i dojrzewanie piwa T.F4.MK41.SI.TBSBY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
18/19L - Obliczenia technologiczne i podstawy automatyki w browarnictwie T.2s.OBLT.SP.TPIWY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
18/19L - Technologie przemysłów fermentacyjnych B.6s.TPF.SI.BBTSX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
19/20Z - Elektyw 1: Browarnictwo domowe T.F1.1EL2.SI.TBSBZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
19/20Z - Fermentacja, dojrzewanie i stabilizacja piwa T.1s.FDSP.SP.TPIWY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
19/20Z - Moduł kierunkowy 5: Technologia rozlewu i pakowania piwa T.F5.MK51.SI.TBSBY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
19/20Z - Piwowarstwo domowe i specjalne B.F7.PDS.SI.BBTSX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
19/20Z - Procesy i urządzenia działu warzelni T.1s.PUDW.SP.TPIWY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
19/20Z - Procesy inwestycyjne, organizacja pracy i kontrola jakości w browarze T.1s.PIOG.SP.TPIWY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
19/20L - Biotechnologiczne aspekty produkcji słodu i piwa B.F3.BAP.SM.BBTSX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
19/20L - Moduł kierunkowy 4: Fermentacja i dojrzewanie piwa T.F4.MK41.SI.TBSBY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
19/20L - Moduł kierunkowy 5: Stabilizacja piwa T.F6.MK51.SI.TBSBY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
19/20L - Procesy inwestycyjne, organizacja pracy i kontrola jakości w browarze T.2s.PIOG.SP.TPIWY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
19/20L - Technologie przemysłów fermentacyjnych B.6s.TPF.SI.BBTSX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
20/21Z - Elektyw 1: Browarnictwo domowe T.F1.1EL2.SI.TBSBZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
20/21Z - Moduł kierunkowy 5: Technologia rozlewu i pakowania piwa T.F5.MK51.SI.TBSBY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
20/21Z - Piwowarstwo domowe i specjalne B.F7.PDS.SI.BBTSX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
20/21L - Fermentacja i dojrzewanie piwa T.4s.FIDP.SI.TBSBZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
20/21L - Procesy i urządzenia działu warzelni T.2s.PUDW.SP.TPIWY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
20/21L - Surowce browarnicze T.2s.SUBR.SP.TPIWY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
20/21L - Technologia specjalizacyjna II N: Technologia słodu i piwa T.1s.TSP2.SM.TTZNZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
20/21L - Technologie przemysłów fermentacyjnych B.6s.TPF.SI.BBTSX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
21/22Z - Elektyw 1: Browarnictwo domowe T.F1.1EL2.SI.TBSBZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
21/22Z - Procesy i urządzenia działu warzelni T.1s.PUDW.SP.TPIWY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
21/22Z - Surowce browarnicze T.1s.SUBR.SP.TPIWY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
21/22Z - Technologia rozlewu piwa T.5s.TERP.SI.TBSBZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
21/22Z - Technologia specjalizacyjna II H: Technologia słodu i piwa T.1s.TSP2.NM.TTZHZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
21/22L - Fermentacja i dojrzewanie piwa T.4s.FIDP.SI.TBSBZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
21/22L - Fermentacja, dojrzewanie i stabilizacja piwa T.2s.FDSP.SP.TPIWY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
21/22L - Praktyczne aspekty funkcjonowania browaru i kontrola jakości T.2s.PAFB.SP.TPIWY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
21/22L - Praktyka zawodowa I (1 miesiąc, tj. ok. 160 godz.) T.2s.PRZA.SI.TBSBZ.T:
Praktyka (grupa 1)
21/22L - Praktyka zawodowa II (2 miesiące, tj. ok. 320 godz.) T.4s.PRZA.SI.TBSBZ.T:
Praktyka (grupa 1)
21/22L - Praktyka zawodowa III (2 miesiące, tj. ok. 320 godz.) T.6s.PRZA.SI.TBSBZ.T:
Praktyka (grupa 1)
21/22L - Technologia specjalizacyjna II N: Technologia słodu i piwa T.1s.TSP2.SM.TTZNZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
21/22L - Technologie przemysłów fermentacyjnych O.6s.TPF.SI.OBTSZ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
23/24Z - Elektyw 1: Browarnictwo domowe T.F1.1EL2.SI.TBSBZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
23/24Z - Piwowarstwo domowe i specjalne O.F7.PDS.SI.OBTSZ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
23/24Z - Praktyka zawodowa IV - w mikrobrowarze URK (1 miesiąc, tj. ok. 160 godz.) T.7s.PRZA.SI.TBSBZ.T:
Praktyka (grupa 1)
23/24Z - Procesy i urządzenia działu warzelni T.1s.PUDW.SP.TPIWY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
23/24L - Fermentacja i dojrzewanie piwa T.4s.FIDP.SI.TBSBZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
23/24L - Procesy i urządzenia działu warzelni T.2s.PUDW.SP.TPIWY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
23/24L - Projektowanie nowych produktów piwowarskich T.6s.PNPP.SI.TBSBZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)