![]() |
profesor uczelni w jednostce Wydział Technologii Żywności
|

dr hab. inż.
Jarosław Korus
prof. UR
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Terminy konsultacji dla studentów
Wt 8.00-10.00 lub e-mailowo: rrkorus@cyf-kr.edu.pl
Koordynowane przedmioty
18/19Z - Metody badań eksperymentalnych T.2s.MBEK.SM.TTZTZ.T
18/19Z - Seminarium specjalizacyjne II T.2s.SSP2.SM.TTZTZ.T
18/19Z - Technologia specjalizacyjna III: Technologia piekarstwa T.2s.TSP3.SM.TTZTZ.T
18/19L - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.F6.EL21.SI.TTZTX.T
18/19L - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.F6.EL22.SI.TTZCX.T
18/19L - Elektyw II: Technologia przetwórstwa zbóż T.F6.EL21.NI.TTZTX.T
18/19L - Elektyw II: Technologia przetwórstwa zbóż T.F6.EL21.SI.TTDDX.T
19/20Z - Metody badań eksperymentalnych T.2s.MBEK.SM.TJBJW.T
19/20Z - Seminarium specjalizacyjne T.2s.SSP2.SM.TJBJW.T
20/21Z - Seminarium specjalizacyjne 2 M T.2s.SSP2.SM.TTZMZ.T
Prowadzone przedmioty
09/10L - Technologia specjalizacyjna II: Przetwórstwo zboża T.KTW.82TZB.NI.TTZXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
09/10L - Elektyw II - Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.KTW.9PZMX.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
13/14Z - Elektyw II: Technologia Przetwórstwa Zbóż T.KTW.9PZBX.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
13/14Z - Technologia specjalizacyjna III: Technologia piekarstwa T.KTW.TSP03.SM.TTZTZ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
17/18Z - Technologia specjalizacyjna III: Technologia piekarstwa T.2s.TSP3.SM.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
17/18Z - Seminarium dyplomowe i praca inżynierska T.KTW.SDIPI.SI.TTZXX:
Seminarium (grupa 2), Seminarium (grupa 4)
16/17L - Technologia specjalizacyjna II: Kształtowanie i ochrona jakości w produkcji artykułów zbożowo-mącznych T.1s.TSP2.SM.TJBJW.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
16/17L - Technologia specjalizacyjna II: Technologia młynarstwa i skrobi T.1s.TSP2.SM.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
16/17L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTZTZ.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2)
16/17L - Elektyw I: Jakość i bezpieczeństwo żywności pochodzenia roślinnego T.F4.EL11.SI.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
16/17L - Elektyw kierunkowy II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.KTW.09AMZ.NI.TTZTX:
Wykład (grupa 1)
16/17L - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.KTW.09E22.SI.TTDXX:
Wykład (grupa 1)
16/17L - Elektyw II - Technologia Przetwórstwa Zbóż T.KTW.9PZBX.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 9)
16/17L - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.KTW.9PZMX.SI.TTZCX:
Wykład (grupa 1)
11/12L - Elektyw II: Towaroznawstwo tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.KTW.09E02.SI.TTWTX:
Wykład (grupa 1)
11/12L - Elektyw II - Technologia Przetwórstwa Zbóż T.KTW.9PZBX.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7)
11/12L - Technologia specjalizacyjna I: Współczesne metody przechowalnictwa i produkcji wyrobów zbożowo-mącznych T.KTW.TSP01.SM.TTZTZ:
Wykład (grupa 1)
11/12L - Technologia specjalizacyjna II: Technologia młynarstwa T.KTW.TSP02.SM.TTZTZ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
10/11L - Elektyw II - Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.KTW.9PZMX.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8)
10/11L - Technologia specjalizacyjna I: Współczesne metody przechowalnictwa i produkcji wyrobów zbożowo-mącznych T.KTW.TSP01.SM.TTZTZ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
10/11L - Technologia specjalizacyjna II: Technologia młynarstwa T.KTW.TSP02.SM.TTZTZ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
11/12Z - Technologia specjalizacyjna III: Technologia piekarstwa T.KTW.TSP03.SM.TTZTZ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
19/20L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TJBJW.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2)
19/20L - Elektyw I: Jakość i bezpieczeństwo żywności pochodzenia roślinnego T.F4.EL11.SI.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
19/20L - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.F6.EL21.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Wykład (grupa 1)
19/20L - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.F6.EL22.SI.TTDDX.T:
Wykład (grupa 1)
19/20L - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.F6.EL22.SI.TTZCX.T:
Wykład (grupa 1)
14/15L - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.KTW.9PZMX.SI.TTZCX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
14/15L - Elektyw II - Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.KTW.9PZMX.SI.TTZTX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4), Ćwiczenia (grupa 5), Ćwiczenia (grupa 6), Ćwiczenia (grupa 7), Ćwiczenia (grupa 8)
14/15L - Technologia specjalizacyjna II: Technologia młynarstwa T.KTW.TSP02.SM.TTZTZ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
13/14L - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.KTW.9PZMX.SI.TTZCX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4)
13/14L - Elektyw II - Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.KTW.9PZMX.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7)
13/14L - Technologia specjalizacyjna II: Technologia młynarstwa T.KTW.TSP02.SM.TTZTZ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
14/15Z - Elektyw kierunkowy I: Technologia przetwórstwa zbóż T.KTW.09E12.SI.TTZIX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
14/15Z - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.KTW.9PZMX.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
14/15Z - Technologia specjalizacyjna III: Technologia piekarstwa T.KTW.TSP03.SM.TTZTZ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
10/11Z - Technologia specjalizacyjna III: Technologia piekarstwa T.KTW.TSP03.SM.TTZTZ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
19/20Z - Seminarium dyplomowe i praca inżynierska T.7s.SPIg.SI.TTZXX.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2)
19/20Z - Elektyw VII: Produkcja tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.F5.EL71.SI.TBSBY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
18/19Z - Technologia specjalizacyjna III: Technologia piekarstwa T.2s.TSP3.SM.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
12/13L - Elektyw II - Technologia Przetwórstwa Zbóż T.KTW.9PZBX.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7)
12/13L - Technologia specjalizacyjna II: Technologia młynarstwa T.KTW.TSP02.SM.TTZTZ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
18/19L - Technologia specjalizacyjna II: Kształtowanie i ochrona jakości w produkcji artykułów zbożowo-mącznych T.1s.TSP2.SM.TJBJW.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
18/19L - Elektyw I: Jakość i bezpieczeństwo żywności pochodzenia roślinnego T.F4.EL11.SI.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
18/19L - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.F6.EL21.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Wykład (grupa 1)
18/19L - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.F6.EL22.SI.TTZCX.T:
Wykład (grupa 1)
17/18L - Technologia specjalizacyjna II: Kształtowanie i ochrona jakości w produkcji artykułów zbożowo-mącznych T.1s.TSP2.SM.TJBJW.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
17/18L - Technologia specjalizacyjna II: Technologia młynarstwa i skrobi T.1s.TSP2.SM.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
17/18L - Elektyw I: Technologia i higiena żywności pochodzenia roślinnego T.F4.EL12.SI.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
17/18L - Elektyw II: Towaroznawstwo tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.F6.EL21.SI.TTWTX.T:
Wykład (grupa 1)
17/18L - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.F6.EL21.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8), Wykład (grupa 1)
17/18L - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo - mącznych T.F6.EL22.NI.TTZTX.T:
Wykład (grupa 1)
17/18L - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.F6.EL22.SI.TTDDX.T:
Wykład (grupa 1)
17/18L - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.F6.EL22.SI.TTZCX.T:
Wykład (grupa 1)
15/16Z - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.KTW.9PZMX.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
15/16Z - Technologia specjalizacyjna III: Technologia piekarstwa T.KTW.TSP03.SM.TTZTZ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
16/17Z - Technologia specjalizacyjna III: Technologia piekarstwa T.2s.TSP3.SM.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
15/16L - Technologia specjalizacyjna II: Technologia młynarstwa i skrobi T.1s.TSP2.SM.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
15/16L - Elektyw I: Jakość i bezpieczeństwo żywności pochodzenia roślinnego T.F4.EL11.SI.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
15/16L - Elektyw II - Technologia Przetwórstwa Zbóż T.KTW.9PZBX.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8)
15/16L - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.KTW.9PZMX.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
15/16L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.KTW.SDIPM.SM.TTZTZ:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 3)
12/13Z - Technologia specjalizacyjna III: Technologia piekarstwa T.KTW.TSP03.SM.TTZTZ:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
20/21Z - Elektyw VII: Produkcja tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.F5.EL71.SI.TBSBY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
20/21L - Technologia specjalizacyjna II O: Tradycyjne i nowoczesne trendy w produkcji artykułów zbożowo-mącznych T.1s.TSP2.SM.TTZOZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
20/21L - Technologia specjalizacyjna II R: Kształtowanie i ochrona jakości w produkcji wyrobów węglowodanowych T.1s.TSP2.SM.TTZRZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
20/21L - Elektyw 4: Podstawy produkcji przemysłów węglowodanowych T.F4.4EL1.SI.TBSBZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
20/21L - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.F6.EL21.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8), Wykład (grupa 1)