![]() |
profesor uczelni w jednostce Wydział Technologii Żywności
|

dr hab. inż.
Izabela Przetaczek-Rożnowska
prof. URK
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Terminy konsultacji dla studentów
Konsultacje
poniedziałki godzina 11:30 12:30
wtorki godzina 11:30 - 12:30
Koordynowane przedmioty
12/13Z - Elektyw kierunkowy II: Produkty spożywcze o obniżonej kaloryczności T.AOZ.09EK3.SM.TTZXX
12/13Z - Elektyw kierunkowy II: Reklama narzędziem w przemyśle spożywczym T.AOZ.09EK4.SM.TTZXX
12/13L - Analiza i ocena jakości żywności T.AOZ.ANZ1X.NI.TTZTX
12/13L - Metody badań eksperymentalnych T.AJZ.MBEK2.NM.TTZTS
12/13L - Seminarium specjalizacyjne w języku obcym T.AOZ.SMJ03.SM.TTZTA
13/14Z - Elektyw ogólny: Tajemnica ziół i przypraw stosowanych w kuchni T.AOZ.09EO3.SI.TTZDX
13/14Z - Seminarium specjalizacyjne w języku obcym T.AOZ.SMJ03.NM.TTZTA
13/14L - Seminarium specjalizacyjne w języku obcym T.AOZ.SMJ03.SM.TTZTA
14/15Z - Elektyw kierunkowy II: Produkty spożywcze o obniżonej kaloryczności T.AOZ.09EK3.SM.TTZXX
14/15Z - Elektyw ogólny: Tajemnica ziół i przypraw stosowanych w kuchni T.AOZ.09EO3.SI.TTZDX
14/15Z - Seminarium specjalizacyjne w języku obcym T.AOZ.SMJ03.NM.TTZTA
14/15L - Seminarium specjalizacyjne w języku obcym T.AOZ.SMJ03.SM.TTZTA
14/15L - Technologia specjalizacyjna II: Wzbogacanie żywności w związki bioaktywne T.1s.TSP2.SM.TJBJA.T
15/16Z - Elektyw kierunkowy II: Produkty spożywcze o obniżonej kaloryczności T.AOZ.09EK3.SM.TTZXX
15/16Z - Seminarium specjalizacyjne w języku obcym T.AOZ.SMJ03.NM.TTZTA
15/16L - Seminarium specjalizacyjne w języku obcym T.3s.SSPO.SM.TJBJA.T
15/16L - Seminarium specjalizacyjne w języku obcym T.AOZ.SMJ03.SM.TTZTA
16/17L - Technologia specjalizacyjna II: Wzbogacanie żywności w związki bioaktywne T.1s.TSP2.SM.TJBJA.T
17/18Z - Elektyw kierunkowy II: Produkty spożywcze o obniżonej kaloryczności T.F2.EK2d.SM.TTZXX.T
17/18L - Technologia specjalizacyjna II: Wzbogacanie żywności w związki bioaktywne T.1s.TSP2.SM.TJBJA.T
18/19Z - Elektyw ogólny: Tajemnica ziół i przypraw stosowanych w kuchni T.F7.ELO4.SI.TJBJY.T
18/19L - Elektyw kierunkowy II: Prozdrowotne właściwości roślin zielarskich wykorzystanych w kuchni T.F2.EK2x.NM.TTZXX.T
18/19L - Technologia specjalizacyjna II: Wzbogacanie żywności w związki bioaktywne T.1s.TSP2.SM.TJBJA.T
19/20Z - Elektyw kierunkowy 1 (z zakresu jakości i bezpieczeństwa żywności): Tajemnica roślin przyprawowych i ziół stosowanych w kuchni T.F3.1EK1.NM.TTDDY.T
19/20Z - Elektyw ogólny: Tajemnica ziół i przypraw stosowanych w kuchni T.F7.ELO4.SI.TJBJY.T
19/20L - Analiza i ocena jakości żywności T.4s.AOJZ.SI.TTDDX.T
20/21Z - Elektyw ogólny: Tajemnica ziół i przypraw stosowanych w kuchni T.F7.ELO4.SI.TJBJY.T
20/21L - Analiza i ocena jakości żywności T.4s.AOJZ.SI.TTDDZ.T
20/21L - Praca magisterska D T.3s.PMGR.SM.TTZDZ.T
20/21L - Seminarium dyplomowe D T.3s.SEMD.SM.TTZDZ.T
21/22Z - Seminarium specjalizacyjne 2 D T.2s.SSP2.SM.TTZDZ.T
21/22L - Analiza i ocena jakości żywności T.4s.AOJZ.SI.TBSBZ.T
21/22L - Praca magisterska D T.3s.PMGR.SM.TTZDZ.T
22/23Z - Elektyw 1 (z zakresu jakości i bezpieczeństwa żywności): Tajemnica roślin przyprawowych i ziół stosowanych w kuchni T.F3.1ELa.NM.TTDXZ.T
22/23Z - Elektyw kierunkowy II: Produkty spożywcze o obniżonej kaloryczności T.F2.EK2a.SM.TTZXZ.T
22/23Z - Elektyw kierunkowy II: Rośliny zielarskie wykorzystane w kuchni T.F2.EK2q.SM.TTZXZ.T
22/23Z - Seminarium specjalizacyjne 2 D T.2s.SSP2.SM.TTZDZ.T
22/23L - Analiza i ocena jakości żywności T.4s.AOJZ.SI.TBSBZ.T
22/23L - Analiza i ocena jakości żywności T.4s.AOJZ.SI.TTDDZ.T
22/23L - Praca magisterska D T.3s.PMGR.SM.TTZDZ.T
23/24Z - Elektyw kierunkowy II: Produkty spożywcze o obniżonej kaloryczności T.F2.EK2a.SM.TTZXZ.T
23/24Z - Seminarium specjalizacyjne 2 D T.2s.SSP2.SM.TTZDZ.T
23/24L - Analiza i ocena jakości żywności T.4s.AOJZ.SI.TBSBZ.T
23/24L - Analiza i ocena jakości żywności T.4s.AOJZ.SI.TTDDZ.T
23/24L - Elektyw A: Zioła i przyprawy z całego świata T.F2.ELA7.SI.TGCXZ.T
23/24L - Praca magisterska D T.3s.PMGR.SM.TTZDZ.T
Prowadzone przedmioty
08/09L - Analiza i ocena jakości żywności T.AOZ.ANZ1T.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
09/10L - Analiza i ocena jakości żywności T.AOZ.ANZ1X.NI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
10/11L - Analiza i ocena jakości żywności T.AOZ.ANZ1C.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
12/13Z - Elektyw kierunkowy II: Produkty spożywcze o obniżonej kaloryczności T.AOZ.09EK3.SM.TTZXX:
Wykład (grupa 1)
12/13Z - Elektyw kierunkowy II: Reklama narzędziem w przemyśle spożywczym T.AOZ.09EK4.SM.TTZXX:
Wykład (grupa 1)
12/13L - Analiza i ocena jakości żywności T.AOZ.ANZ1X.NI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
12/13L - Elektyw kierunkowy II: Produkty spożywcze o obniżonej kaloryczności T.AJZ.09EK3.NM.TTZXX:
Wykład (grupa 1)
13/14Z - Elektyw kierunkowy II: Produkty spożywcze o obniżonej kaloryczności T.AOZ.09EK3.SM.TTZXX:
Wykład (grupa 1)
13/14Z - Elektyw ogólny: Tajemnica ziół i przypraw stosowanych w kuchni T.AOZ.09EO3.SI.TTZDX:
Wykład (grupa 1)
13/14L - Analiza i ocena jakości żywności T.AOZ.ANZ1B.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
14/15Z - Elektyw kierunkowy II: Produkty spożywcze o obniżonej kaloryczności T.AOZ.09EK3.SM.TTZXX:
Wykład (grupa 1)
14/15Z - Elektyw ogólny: Tajemnica ziół i przypraw stosowanych w kuchni T.AOZ.09EO3.SI.TTZDX:
Wykład (grupa 1)
14/15L - Analiza i ocena jakości żywności T.AJZ.AOJZY.SI.TTDXX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4)
14/15L - Analiza i ocena jakości żywności T.AOZ.ANZ1X.NI.TTZTX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
14/15L - Technologia specjalizacyjna II: Wzbogacanie żywności w związki bioaktywne T.1s.TSP2.SM.TJBJA.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
15/16Z - Elektyw kierunkowy II: Produkty spożywcze o obniżonej kaloryczności T.AOZ.09EK3.SM.TTZXX:
Wykład (grupa 1)
15/16L - Analiza i ocena jakości żywności T.AJZ.AOJZY.SI.TTDXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
15/16L - Technologia specjalizacyjna II: Wzbogacanie żywności w związki bioaktywne T.1s.TSP2.SM.TJBJA.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
16/17L - Analiza i ocena jakości żywności T.4s.AOJZ.NI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
16/17L - Analiza i ocena jakości żywności T.4s.AOJZ.SI.TTDDX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
16/17L - Analiza i ocena jakości żywności T.4s.AOJZ.SI.TTZCX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
16/17L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TJBJA.T:
Seminarium (grupa 2), Seminarium (grupa 3)
16/17L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTZTA.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2)
16/17L - Technologia specjalizacyjna II: Wzbogacanie żywności w związki bioaktywne T.1s.TSP2.SM.TJBJA.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
17/18Z - Elektyw kierunkowy II: Produkty spożywcze o obniżonej kaloryczności T.F2.EK2d.SM.TTZXX.T:
Wykład (grupa 1)
17/18L - Analiza i ocena jakości żywności T.4s.AOJZ.SI.TTDDX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
17/18L - Analiza i ocena jakości żywności T.4s.AOJZ.SI.TTZCX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
17/18L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TJBJA.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 3)
17/18L - Technologia specjalizacyjna II: Wzbogacanie żywności w związki bioaktywne T.1s.TSP2.SM.TJBJA.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
18/19Z - Elektyw ogólny: Tajemnica ziół i przypraw stosowanych w kuchni T.F7.ELO4.SI.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
18/19L - Analiza i ocena jakości żywności T.4s.AOJZ.SI.TTDDX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
18/19L - Elektyw kierunkowy II: Prozdrowotne właściwości roślin zielarskich wykorzystanych w kuchni T.F2.EK2x.NM.TTZXX.T:
Wykład (grupa 1)
18/19L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TJBJA.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2)
18/19L - Technologia specjalizacyjna II: Wzbogacanie żywności w związki bioaktywne T.1s.TSP2.SM.TJBJA.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
19/20Z - Analiza i ocena jakości żywności T.3s.AOJZ.SI.TTZOX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
19/20Z - Elektyw kierunkowy 1 (z zakresu jakości i bezpieczeństwa żywności): Tajemnica roślin przyprawowych i ziół stosowanych w kuchni T.F3.1EK1.NM.TTDDY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
19/20Z - Elektyw ogólny: Tajemnica ziół i przypraw stosowanych w kuchni T.F7.ELO4.SI.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
20/21Z - Elektyw ogólny: Tajemnica ziół i przypraw stosowanych w kuchni T.F7.ELO4.SI.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
20/21L - Analiza i ocena jakości żywności T.4s.AOJZ.SI.TTDDZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
20/21L - Technologia specjalizacyjna I R: Wybrane aspekty oceny jakości produktów spożywczych i opakowań T.1s.TSP1.SM.TTZRZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
22/23Z - Elektyw 1 (z zakresu jakości i bezpieczeństwa żywności): Tajemnica roślin przyprawowych i ziół stosowanych w kuchni T.F3.1ELa.NM.TTDXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
22/23Z - Elektyw kierunkowy II: Produkty spożywcze o obniżonej kaloryczności T.F2.EK2a.SM.TTZXZ.T:
Wykład (grupa 1)
22/23Z - Elektyw kierunkowy II: Rośliny zielarskie wykorzystane w kuchni T.F2.EK2q.SM.TTZXZ.T:
Wykład (grupa 1)
22/23Z - Elektyw specjalizacyjny 3 R: Analiza sensoryczna w kontroli jakości żywności T.F2.ES32.SM.TTZRZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
22/23Z - Technologia specjalizacyjna I A: Analiza sensoryczna w badaniach jakości żywności T.1s.TSP1.NM.TTZAZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
22/23L - Analiza i ocena jakości żywności T.4s.AOJZ.SI.TTDDZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Wykład (grupa 1)
22/23L - Technologia specjalizacyjna I D: Analiza sensoryczna w badaniach jakości żywności T.1s.TSP1.SM.TTZDZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
23/24Z - Elektyw kierunkowy II: Produkty spożywcze o obniżonej kaloryczności T.F2.EK2a.SM.TTZXZ.T:
Wykład (grupa 1)
23/24Z - Metody badań eksperymentalnych 1 A T.1s.MBE1.NM.TTZAZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
23/24Z - Technologia specjalizacyjna I A: Analiza sensoryczna w badaniach jakości żywności T.1s.TSP1.NM.TTZAZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
23/24L - Analiza i ocena jakości żywności T.4s.AOJZ.NI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
23/24L - Analiza i ocena jakości żywności T.4s.AOJZ.SI.TBSBZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
23/24L - Analiza i ocena jakości żywności T.4s.AOJZ.SI.TTDDZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Wykład (grupa 1)
23/24L - Elektyw A: Zioła i przyprawy z całego świata T.F2.ELA7.SI.TGCXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)