profesor uczelni w jednostce Wydział Technologii Żywności
|
dr hab.
Anna Sadowska-Rociek
prof. URK
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Terminy konsultacji dla studentów
Semestr letni 2022/2023: poniedziałek, 10.00-12.00
Koordynowane przedmioty
10/11L - Doświadczalnictwo i analiza danych T.MAZ.DOSAD.SM.TTZCG
11/12L - Seminarium specjalizacyjne w języku obcym T.MAZ.SMJ03.SM.TTZCG
11/12L - Standaryzacja, monitoring i atestacja żywności T.MAZ.SMAZ2.SI.TTZBX
12/13Z - Doświadczalnictwo i analiza danych T.MAZ.DOSAD.SM.TTZCG
12/13L - Seminarium specjalizacyjne w języku obcym T.MAZ.SMJ03.SM.TTZCG
13/14Z - Doświadczalnictwo i analiza danych T.MAZ.DOSAD.SM.TTZCG
13/14Z - Doświadczalnictwo i analiza danych T.ZCZ.DOSAD.SM.TTZCD
13/14Z - Doświadczalnictwo i analiza danych T.ZCZ.DOSAD.SM.TTZCH
13/14L - Seminarium specjalizacyjne w języku obcym T.MAZ.SMJ03.SM.TTZCG
13/14L - Standaryzacja, monitoring i atestacja żywności T.MAZ.SMAZ2.SI.TTZBX
14/15Z - Doświadczalnictwo i analiza danych T.MAZ.DOSAD.SM.TTZCG
14/15Z - Doświadczalnictwo i analiza danych T.ZCZ.DOSAD.SM.TTZCD
14/15Z - Doświadczalnictwo i analiza danych T.ZCZ.DOSAD.SM.TTZCH
14/15Z - Standaryzacja, monitoring i atestacja żywności T.MAZ.SMAZ1.SI.TTZBX
14/15L - Seminarium specjalizacyjne w języku obcym T.MAZ.SMJ03.SM.TTZCG
14/15L - Standaryzacja, monitoring i atestacja żywności T.MAZ.SMAZ2.SI.TTZBX
15/16Z - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych T.MAZ.DOIAD.SM.TTZCG
15/16Z - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych T.ZCZ.DOIAD.SM.TTZCD
15/16Z - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych T.ZCZ.DOIAD.SM.TTZCH
15/16Z - Standaryzacja, monitoring i atestacja żywności T.MAZ.SMAZ1.SI.TTZBX
15/16L - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych T.1s.DSAD.SM.TTDDO.T
15/16L - Seminarium specjalizacyjne w języku obcym T.MAZ.SMJ03.SM.TTZCG
15/16L - Standaryzacja, monitoring i atestacja żywności T.MAZ.SMAZ2.SI.TTZBX
16/17Z - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych T.2s.DSAD.SM.TTZCD.T
16/17Z - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych T.2s.DSAD.SM.TTZCG.T
16/17Z - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych T.2s.DSAD.SM.TTZCH.T
16/17Z - Standaryzacja, monitoring i atestacja żywności T.2s.SMAZ.SM.TJBJY.T
16/17L - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych T.1s.DSAD.SM.TTDDO.T
17/18Z - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych T.2s.DSAD.SM.TTZCD.T
17/18Z - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych T.2s.DSAD.SM.TTZCG.T
17/18Z - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych T.2s.DSAD.SM.TTZCH.T
17/18Z - Standaryzacja, monitoring i atestacja żywności T.2s.SMAZ.SM.TJBJY.T
17/18L - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych T.1s.DSAD.SM.TTDDD.T
17/18L - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych T.1s.DSAD.SM.TTDDO.T
18/19Z - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych T.1s.DSAD.NM.TTDDY.T
18/19Z - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych T.2s.DSAD.SM.TTZCD.T
18/19Z - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych T.2s.DSAD.SM.TTZCG.T
18/19Z - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych T.2s.DSAD.SM.TTZCH.T
18/19Z - Standaryzacja, monitoring i atestacja żywności T.2s.SMAZ.SM.TJBJY.T
18/19L - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych T.1s.DSAD.SM.TTDDD.T
18/19L - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych T.1s.DSAD.SM.TTDDO.T
19/20Z - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych T.1s.DSAD.NM.TTDXZ.T
19/20Z - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych T.2s.DSAD.SM.TTZCD.T
19/20Z - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych T.2s.DSAD.SM.TTZCG.T
19/20Z - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych T.2s.DSAD.SM.TTZCH.T
19/20Z - Systemy zarządzania jakością w laboratoriach badawczych T.2s.SZLB.SM.TJBJY.T
19/20L - Diploma seminar & master's thesis T.3sa.SDM.SM.TTZYY.T
19/20L - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych T.1s.DSAD.SM.TTDXZ.T
20/21Z - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych C T.2s.DSAD.SM.TTZCZ.T
20/21Z - Seminarium T.2s.SEM2.SM.TTDXZ.T
20/21L - Diploma seminar Z T.3sa.DSE.SM.TFTZZ.T
20/21L - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych T.1s.DSAD.SM.TTDXZ.T
20/21L - Technologia specjalizacyjna I C: Produkty funkcjonalne w żywieniu dietetycznym T.1s.TSP1.SM.TTZCZ.T
21/22Z - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych T.1s.DSAD.NM.TTDXZ.T
21/22Z - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych C T.2s.DSAD.SM.TTZCZ.T
21/22Z - Seminarium T.2s.SEM2.SM.TTDXZ.T
21/22L - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych T.1s.DSAD.SM.TTDXZ.T
21/22L - Technologia specjalizacyjna I C: Produkty funkcjonalne w żywieniu dietetycznym T.1s.TSP1.SM.TTZCZ.T
22/23Z - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych T.1s.DSAD.NM.TTDXZ.T
22/23Z - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych C T.2s.DSAD.SM.TTZCZ.T
22/23Z - Elektyw kierunkowy IV: Produkty funkcjonalne w żywieniu dietetycznym T.F3.4EK1.NM.TTDXZ.T
22/23Z - Seminarium T.2s.SEM2.SM.TTDXZ.T
22/23L - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych T.1s.DSAD.SM.TTDXZ.T
22/23L - Elektyw kierunkowy IV: Produkty funkcjonalne w żywieniu dietetycznym T.F3.EK41.SM.TTDXZ.T
23/24Z - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych T.1s.DSAD.NM.TTDXZ.T
23/24Z - Elektyw kierunkowy IV: Tradycja i nowoczesność w żywieniu dietetycznym T.F3.4EK4.NM.TTDXZ.T
23/24Z - Seminarium T.2s.SEM2.SM.TTDXZ.T
23/24L - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych T.1s.DSAD.SM.TTDXZ.T
23/24L - Elektyw kierunkowy IV: Tradycja i nowoczesność w żywieniu dietetycznym T.F3.EK44.SM.TTDXZ.T
24/25L - Systemy komputerowe w gastronomii T.4s.SKWG.NI.TGCXZ.T
24/25L - Systemy komputerowe w gastronomii T.4s.SKWG.SI.TGCXZ.T
25/26L - Proseminarium T.6s.PSEM.NI.TGCXZ.T
25/26L - Proseminarium T.6s.PSEM.SI.TGCXZ.T
Prowadzone przedmioty
08/09L - Ćwiczenia terenowe T.DZT.CWTER.SI.TTZXX:
Ćwiczenia terenowe (grupa 2), Ćwiczenia terenowe (grupa 3)
09/10L - Technologia specjalizacyjna I: Higiena produkcji potraw dietetycznych T.MAZ.TSP01.SM.TTZCG:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
10/11Z - Technologia specjalizacyjna III: Zasady higieny żywienia T.ZCZ.TSP03.SM.TTZCH:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
10/11L - Doświadczalnictwo i analiza danych T.ZCZ.DOSAD.SM.TTZCH:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
10/11L - Jakość, standaryzacja, monitoring i atestacja żywności T.MAZ.JSMAZ.SI.TTZBX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Wykład (grupa 1)
10/11L - Technologia specjalizacyjna I: Higiena produkcji potraw dietetycznych T.MAZ.TSP01.SM.TTZCG:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
11/12Z - Chemiczna analiza instrumentalna T.MAZ.CHAIN.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
11/12Z - Chemiczna analiza instrumentalna T.MAZ.CHAIN.SI.TTZXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7)
11/12Z - Elektyw IX: Podstawy technologii gastronomicznej z elementami obsługi konsumenta T.MAZ.PTGAS.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
11/12L - Chemiczna analiza instrumentalna T.MAZ.CHAIN.SI.TTZBX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
11/12L - Chemiczna analiza instrumentalna T.MAZ.CHANI.SI.TTWTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
11/12L - Standaryzacja, monitoring i atestacja żywności T.MAZ.SMAZ2.SI.TTZBX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Wykład (grupa 1)
11/12L - Technologia specjalizacyjna I: Higiena produkcji potraw dietetycznych T.MAZ.TSP01.SM.TTZCG:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
11/12L - Technologia specjalizacyjna II: Żywienie w agroturystyce T.MAZ.TSP02.SM.TTZCG:
Ćwiczenia (grupa 1)
12/13Z - Chemiczna analiza instrumentalna T.MAZ.CHAIN.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
12/13Z - Doświadczalnictwo i analiza danych T.MAZ.DOSAD.SM.TTZCG:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
12/13L - Standaryzacja, monitoring i atestacja żywności T.MAZ.SMAZ2.SI.TTZBX:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
12/13L - Technologia specjalizacyjna I: Higiena produkcji potraw dietetycznych T.MAZ.TSP01.SM.TTZCG:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
13/14Z - Chemiczna analiza instrumentalna T.MAZ.CHAIN.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6)
13/14Z - Doświadczalnictwo i analiza danych T.MAZ.DOSAD.SM.TTZCG:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
13/14L - Chemiczna analiza instrumentalna T.MAZ.CHAIN.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
13/14L - Chemiczna analiza instrumentalna T.MAZ.CHANI.SI.TTWTX:
Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4)
13/14L - Chemiczna analiza instrumentalna T.MAZ.CHANI.SI.TTZIX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
13/14L - Elektyw IX- Podstawy technologii gastronomicznej T.MAZ.PTGAS.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7)
13/14L - Standaryzacja, monitoring i atestacja żywności T.MAZ.SMAZ2.SI.TTZBX:
Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Wykład (grupa 1)
13/14L - Technologia specjalizacyjna I: Higiena produkcji potraw dietetycznych T.MAZ.TSP01.SM.TTZCG:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
14/15Z - Chemiczna analiza instrumentalna T.MAZ.CHAIN.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
14/15Z - Chemiczna analiza instrumentalna T.MAZ.CHAIN.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8)
14/15Z - Doświadczalnictwo i analiza danych T.MAZ.DOSAD.SM.TTZCG:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Wykład (grupa 1)
14/15L - Standaryzacja, monitoring i atestacja żywności T.MAZ.SMAZ2.SI.TTZBX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Wykład (grupa 1)
14/15L - Technologia specjalizacyjna I: Higiena produkcji potraw dietetycznych T.MAZ.TSP01.SM.TTZCG:
Ćwiczenia terenowe (grupa 1), Wykład (grupa 1)
15/16Z - Chemiczna analiza instrumentalna T.MAZ.CHAIN.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 9), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 10)
15/16Z - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych T.MAZ.DOIAD.SM.TTZCG:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Wykład (grupa 1)
15/16Z - Standaryzacja, monitoring i atestacja żywności T.2s.SMAZ.SM.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
15/16L - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych T.1s.DSAD.SM.TTDDO.T:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Wykład (grupa 1)
15/16L - Standaryzacja, monitoring i atestacja żywności T.MAZ.SMAZ2.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Wykład (grupa 1)
15/16L - Technologia specjalizacyjna I: Higiena produkcji potraw dietetycznych T.1s.TSP1.SM.TTZCG.T:
Ćwiczenia terenowe (grupa 1), Wykład (grupa 1)
15/16L - Technologia specjalizacyjna II: Wybrane aspekty higieny i bezpieczeństwa żywności T.1s.TSP2.SM.TTDDO.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
16/17Z - Chemiczna analiza instrumentalna T.MAZ.CHAIN.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 9), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 10)
16/17Z - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych T.2s.DSAD.SM.TTZCG.T:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Wykład (grupa 1)
16/17Z - Nowoczesne metody analizy instrumentalnej T.5s.NMAI.SI.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
16/17Z - Standaryzacja, monitoring i atestacja żywności T.2s.SMAZ.SM.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
16/17L - Chemiczna analiza instrumentalna T.4s.CHAI.SI.TTZIX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
16/17L - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych T.1s.DSAD.SM.TTDDO.T:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Wykład (grupa 1)
16/17L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTZCG.T:
Seminarium (grupa 2), Seminarium (grupa 3)
16/17L - Technologia specjalizacyjna I: Higiena produkcji potraw dietetycznych T.1s.TSP1.SM.TTZCG.T:
Ćwiczenia terenowe (grupa 1), Wykład (grupa 1)
16/17L - Technologia specjalizacyjna II: Wybrane aspekty higieny i bezpieczeństwa żywności T.1s.TSP2.SM.TTDDO.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
17/18Z - Chemiczna analiza instrumentalna T.5s.CHAI.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 9)
17/18Z - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych T.2s.DSAD.SM.TTZCG.T:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Wykład (grupa 1)
17/18Z - Nowoczesne metody analizy instrumentalnej T.5s.NMAI.SI.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
17/18Z - Standaryzacja, monitoring i atestacja żywności T.2s.SMAZ.SM.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
17/18L - Chemiczna analiza instrumentalna T.4s.CHAI.SI.TTZIX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
17/18L - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych T.1s.DSAD.SM.TTDDO.T:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Wykład (grupa 1)
17/18L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTZCG.T:
Seminarium (grupa 2), Seminarium (grupa 3)
17/18L - Technologia specjalizacyjna I: Higiena produkcji potraw dietetycznych T.1s.TSP1.SM.TTZCG.T:
Ćwiczenia terenowe (grupa 1), Wykład (grupa 1)
17/18L - Technologia specjalizacyjna II: Wybrane aspekty higieny i bezpieczeństwa żywności T.1s.TSP2.SM.TTDDO.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
18/19Z - Chemiczna analiza instrumentalna T.5s.CHAI.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6)
18/19Z - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych T.2s.DSAD.SM.TTZCG.T:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Wykład (grupa 1)
18/19Z - Nowoczesne metody analizy instrumentalnej T.5s.NMAI.SI.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
18/19Z - Seminarium dyplomowe i praca inżynierska T.7s.SPIj.SI.TTZXX.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2)
18/19Z - Standaryzacja, monitoring i atestacja żywności T.2s.SMAZ.SM.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
18/19L - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych T.1s.DSAD.SM.TTDDO.T:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Wykład (grupa 1)
18/19L - Elektyw VII: Technologia i higiena produkcji potraw 1 T.F6.EL71.SI.TJBJY.T:
Wykład (grupa 1)
18/19L - Technologia specjalizacyjna I: Higiena produkcji potraw dietetycznych T.1s.TSP1.SM.TTZCG.T:
Ćwiczenia terenowe (grupa 1), Wykład (grupa 1)
18/19L - Technologia specjalizacyjna I: Produkty funkcjonalne w żywieniu dietetycznym T.1s.TSP1.SM.TTDDO.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
18/19L - Technologia specjalizacyjna II: Wybrane aspekty higieny i bezpieczeństwa żywności T.1s.TSP2.SM.TTDDO.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
19/20Z - Chemiczna analiza instrumentalna T.5s.CHAI.SI.TTZCX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
19/20Z - Chemiczna analiza instrumentalna T.5s.CHAI.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8)
19/20Z - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych T.2s.DSAD.SM.TTZCG.T:
Ćwiczenia projektowe (grupa 1), Wykład (grupa 1)
19/20Z - Elektyw 3: Higiena żywienia i żywności T.F5.3EL1.SI.TTZCX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Wykład (grupa 1)
19/20Z - Metody badań eksperymentalnych T.3s.MBEK.NM.TTDDY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
19/20Z - Nowoczesne metody analizy instrumentalnej T.5s.NMAI.SI.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
19/20Z - Standaryzacja, monitoring i atestacja żywności T.2s.SMAZ.SM.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
19/20Z - Systemy zarządzania jakością w laboratoriach badawczych T.2s.SZLB.SM.TJBJY.T:
Wykład (grupa 1)
19/20L - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych T.1s.DSAD.SM.TTDXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
19/20L - Elektyw VII: Technologia i higiena produkcji potraw 1 T.F6.EL71.SI.TJBJY.T:
Wykład (grupa 1)
19/20L - Elektyw kierunkowy III: Technologia i higiena produkcji potraw dietetycznych T.F2.EK31.NM.TTDXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
19/20L - Metody badań eksperymentalnych T.4s.MBEK.NM.TTDDY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
19/20L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.3s.SDPM.SM.TTZCG.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2)
19/20L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.4s.SDPM.NM.TTDDY.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 5)
20/21Z - Chemiczna analiza instrumentalna T.5s.CHAI.SI.TTZCX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
20/21Z - Chemiczna analiza instrumentalna T.5s.CHAI.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8)
20/21Z - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych C T.2s.DSAD.SM.TTZCZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
20/21Z - Elektyw 3: Higiena żywienia i żywności T.F5.3EL1.SI.TTZCX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Wykład (grupa 1)
20/21Z - Elektyw kierunkowy III: Technologia i higiena produkcji potraw dietetycznych T.F2.EK31.SM.TTDXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Wykład (grupa 1)
20/21Z - Nowoczesne metody analizy instrumentalnej T.5s.NMAI.SI.TJBJY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
20/21Z - Seminarium T.2s.SEM2.SM.TTDXZ.T:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2), Seminarium (grupa 3)
20/21Z - Technologia specjalizacyjna III C: Technologia i higiena produkcji potraw T.2s.TSP3.SM.TTZCZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
20/21L - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych T.1s.DSAD.SM.TTDXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Wykład (grupa 1)
20/21L - Elektyw VII: Technologia i higiena produkcji potraw 1 T.F6.EL71.SI.TJBJY.T:
Wykład (grupa 1)
20/21L - Elektyw kierunkowy III: Technologia i higiena produkcji potraw dietetycznych T.F2.EK31.NM.TTDXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Wykład (grupa 1)
20/21L - Elektyw kierunkowy IV: Produkty funkcjonalne w żywieniu dietetycznym T.F3.EK41.SM.TTDXZ.T:
Wykład (grupa 1)
20/21L - Technologia specjalizacyjna I C: Produkty funkcjonalne w żywieniu dietetycznym T.1s.TSP1.SM.TTZCZ.T:
Wykład (grupa 1)
21/22Z - Chemiczna analiza instrumentalna T.5s.CHAI.SI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6)
21/22Z - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych C T.2s.DSAD.SM.TTZCZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
21/22Z - Elektyw 3: Higiena żywienia i żywności T.F5.3EL1.SI.TTZCZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
21/22Z - Elektyw kierunkowy III: Planowanie i organizacja żywienia dietetycznego - aspekty żywieniowe, technologiczne i higieniczne T.F2.EK32.SM.TTDXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
21/22Z - Elektyw kierunkowy IV: Produkty funkcjonalne w żywieniu dietetycznym T.F3.4EK1.NM.TTDXZ.T:
Wykład (grupa 1)
21/22Z - Technologia specjalizacyjna III C: Technologia i higiena produkcji potraw T.2s.TSP3.SM.TTZCZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
21/22L - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych T.1s.DSAD.SM.TTDXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
21/22L - Elektyw kierunkowy III: Wybrane aspekty higieny i produkcji potraw dietetycznych T.F2.EK32.NM.TTDXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Wykład (grupa 1)
21/22L - Elektyw kierunkowy IV: Produkty funkcjonalne w żywieniu dietetycznym T.F3.EK41.SM.TTDXZ.T:
Wykład (grupa 1)
21/22L - Technologia specjalizacyjna I C: Produkty funkcjonalne w żywieniu dietetycznym T.1s.TSP1.SM.TTZCZ.T:
Wykład (grupa 1)
22/23Z - Chemiczna analiza instrumentalna T.5s.CHAI.SI.TTZCZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
22/23Z - Chemiczna analiza instrumentalna T.5s.CHAI.SI.TTZTZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
22/23Z - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych C T.2s.DSAD.SM.TTZCZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
22/23Z - Elektyw 3: Higiena żywienia i żywności T.F5.3EL1.SI.TTZCZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
22/23Z - Elektyw kierunkowy III: Planowanie i organizacja żywienia dietetycznego - aspekty żywieniowe, technologiczne i higieniczne T.F2.EK32.SM.TTDXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
22/23Z - Elektyw kierunkowy IV: Produkty funkcjonalne w żywieniu dietetycznym T.F3.4EK1.NM.TTDXZ.T:
Wykład (grupa 1)
22/23Z - Technologia specjalizacyjna III C: Technologia i higiena produkcji potraw T.2s.TSP3.SM.TTZCZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
22/23L - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych T.1s.DSAD.SM.TTDXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Wykład (grupa 1)
22/23L - Elektyw kierunkowy III: Technologia i higiena produkcji potraw dietetycznych w zakładach żywienia zbiorowego typu zamkniętego T.F2.EK33.NM.TTDXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
22/23L - Elektyw kierunkowy IV: Produkty funkcjonalne w żywieniu dietetycznym T.F3.EK41.SM.TTDXZ.T:
Wykład (grupa 1)
23/24L - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych T.1s.DSAD.SM.TTDXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Wykład (grupa 1)
23/24L - Elektyw kierunkowy III: Planowanie i organizacja produkcji w cateringach dietetycznych T.F2.EK34.NM.TTDXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
Imiona
Anna
Nazwisko
Sadowska-Rociek
Stopnie i tytuły
dr hab. prof. URK
PBN ID
1540831