Elektyw kierunkowy IV: Produkty funkcjonalne w żywieniu dietetycznym [T.F3.4EK1.NM.TTDXZ.T]
Semestr zimowy 2021/2022
Wykład,
grupa nr 1
Przedmiot: | Elektyw kierunkowy IV: Produkty funkcjonalne w żywieniu dietetycznym [T.F3.4EK1.NM.TTDXZ.T] | ||||||||||||||||||
Zajęcia: |
Semestr zimowy 2021/2022 [21/22Z]
(zakończony)
Wykład [WYK], grupa nr 1 [pozostałe grupy] |
||||||||||||||||||
Terminy i miejsca:
|
jednokrotnie, piątek (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 18:00 - 20:15
sala zdalne Wydział Technologii Żywności jaki jest adres?
jednokrotnie, piątek (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 18:30 - 20:45
sala zdalne Wydział Technologii Żywności jaki jest adres?
wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 18:45 - 21:00
sala zdalne Wydział Technologii Żywności jaki jest adres?
wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 19:00 - 21:15
sala zdalne Wydział Technologii Żywności jaki jest adres? |
||||||||||||||||||
Terminy najbliższych spotkań:
Kliknij w datę by zobaczyć tygodniowy plan z zaznaczonym spotkaniem. |
Wszystkie zajęcia tej grupy już się odbyły - pokaż terminy wszystkich spotkań.
|
||||||||||||||||||
Liczba osób w grupie: | 25 | ||||||||||||||||||
Limit miejsc: | (brak danych) | ||||||||||||||||||
Zaliczenie: | Egzamin | ||||||||||||||||||
Prowadzący: | Iwona Cieślik, Anna Sadowska-Rociek, Magdalena Surma |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.