Higiena produkcji potraw i żywienia T.5s.HPPZ.SI.TTDDX.T
Semestr zimowy 2020/2021
Wykład,
grupa nr 1
![]() zaznaczono (na zielono) terminy aktualnie wyświetlanej grupy |
| |||||
Przedmiot | Higiena produkcji potraw i żywienia T.5s.HPPZ.SI.TTDDX.T | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Zajęcia |
Semestr zimowy 2020/2021 (20/21Z)
(zakończony)
Wykład (WYK), grupa nr 1 [pozostałe grupy] |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
Termin i miejsce: |
każdy wtorek, 9:45 - 12:00
(sala nieznana) |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
Terminy najbliższych spotkań: |
Wszystkie zajęcia tej grupy już się odbyły - pokaż terminy wszystkich spotkań.
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Liczba osób w grupie: | 38 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Limit miejsc: | (brak danych) | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Zaliczenie: | Egzamin | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Prowadzący: | Anna Sadowska-Rociek, Marek Sady, Kinga Topolska |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.