Elektyw kierunkowy III: Wybrane aspekty higieny i produkcji potraw dietetycznych [T.F2.EK32.NM.TTDXZ.T]
Semestr letni 2021/2022
Wykład,
grupa nr 1
Przedmiot: | Elektyw kierunkowy III: Wybrane aspekty higieny i produkcji potraw dietetycznych [T.F2.EK32.NM.TTDXZ.T] | ||||||||||||||||
Zajęcia: |
Semestr letni 2021/2022 [21/22L]
(zakończony)
Wykład [WYK], grupa nr 1 [pozostałe grupy] |
||||||||||||||||
Terminy i miejsca:
|
jednokrotnie, piątek (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 14:00 - 16:15
sala zdalne Wydział Technologii Żywności jaki jest adres?
wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 18:00 - 21:15
sala zdalne Wydział Technologii Żywności jaki jest adres?
wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 18:45 - 21:00
sala zdalne Wydział Technologii Żywności jaki jest adres?
jednokrotnie, piątek (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 19:00 - 21:15
sala zdalne Wydział Technologii Żywności jaki jest adres?
jednokrotnie, sobota (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 12:30 - 15:45
sala zdalne Wydział Technologii Żywności jaki jest adres? |
||||||||||||||||
Terminy najbliższych spotkań:
Kliknij w datę by zobaczyć tygodniowy plan z zaznaczonym spotkaniem. |
Wszystkie zajęcia tej grupy już się odbyły - pokaż terminy wszystkich spotkań.
|
||||||||||||||||
Liczba osób w grupie: | 30 | ||||||||||||||||
Limit miejsc: | (brak danych) | ||||||||||||||||
Zaliczenie: | Egzamin | ||||||||||||||||
Prowadzący: | Agnieszka Filipiak-Florkiewicz, Anna Sadowska-Rociek, Radosława Skoczeń-Słupska, Kinga Topolska |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.