Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System UwierzytelnianiaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
katalog przedmiotów - pomoc

Elektyw kierunkowy III: Planowanie i organizacja żywienia dietetycznego - aspekty żywieniowe, technologiczne i higieniczne T.F2.EK32.SM.TTDXZ.T
Semestr zimowy 2021/2022
Ćwiczenia laboratoryjne, grupa nr 1

powiększ
plan zajęć przedmiotu
zaznaczono (na zielono) terminy
aktualnie wyświetlanej grupy
To jest strona grupy zajęciowej. Jeśli szukasz opisu przedmiotu, zobacz stronę przedmiotu
Przedmiot Elektyw kierunkowy III: Planowanie i organizacja żywienia dietetycznego - aspekty żywieniowe, technologiczne i higieniczne T.F2.EK32.SM.TTDXZ.T
Zajęcia Semestr zimowy 2021/2022 (21/22Z) (zakończony)
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL), grupa nr 1 [pozostałe grupy]
Terminy i miejsca:
wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 11:00 - 15:00
sala 1.82
Wydział Technologii Żywności jaki jest adres?
wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 13:15 - 17:00
sala 1.82
Wydział Technologii Żywności jaki jest adres?
Terminy najbliższych spotkań: Wszystkie zajęcia tej grupy już się odbyły - pokaż terminy wszystkich spotkań.
Liczba osób w grupie: 14
Limit miejsc: (brak danych)
Zaliczenie: Zaliczenie na ocenę
Prowadzący: Katarzyna Petka, Anna Sadowska-Rociek, Radosława Skoczeń-Słupska, Kinga Topolska
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.