Elektyw kierunkowy III: Wybrane aspekty higieny i produkcji potraw dietetycznych T.F2.EK32.NM.TTDXZ.T
Semestr letni 2021/2022
Ćwiczenia laboratoryjne,
grupa nr 2
![]() zaznaczono (na zielono) terminy aktualnie wyświetlanej grupy |
| |||||
Przedmiot | Elektyw kierunkowy III: Wybrane aspekty higieny i produkcji potraw dietetycznych T.F2.EK32.NM.TTDXZ.T | |||||||||||||||||||
Zajęcia |
Semestr letni 2021/2022 (21/22L)
(w trakcie)
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL), grupa nr 2 [pozostałe grupy] |
|||||||||||||||||||
![]() |
Terminy i miejsca: |
wielokrotnie, sobota (niestandardowa częstotliwość), 10:15 - 15:45
sala 1.82 Wydział Technologii Żywności jaki jest adres?
jednokrotnie, sobota (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 10:30 - 16:00
sala 1.82 Wydział Technologii Żywności jaki jest adres?
wielokrotnie, niedziela (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 13:30
sala 1.82 Wydział Technologii Żywności jaki jest adres?
jednokrotnie, niedziela (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 10:30 - 16:00
sala 1.82 Wydział Technologii Żywności jaki jest adres?
jednokrotnie, niedziela (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 13:45 - 19:15
sala 1.82 Wydział Technologii Żywności jaki jest adres?
jednokrotnie, niedziela (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 14:00 - 19:30
sala 1.82 Wydział Technologii Żywności jaki jest adres? |
||||||||||||||||||
![]() |
Terminy najbliższych spotkań: |
|
||||||||||||||||||
Liczba osób w grupie: | 10 | |||||||||||||||||||
Limit miejsc: | (brak danych) | |||||||||||||||||||
Zaliczenie: | Zaliczenie na ocenę | |||||||||||||||||||
Prowadzący: | Katarzyna Petka-Poniatowska, Anna Sadowska-Rociek, Radosława Skoczeń-Słupska, Kinga Topolska |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.