Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System UwierzytelnianiaNie jesteś zalogowany | zaloguj się
katalog przedmiotów - pomoc

Technologia specjalizacyjna III C: Technologia i higiena produkcji potraw T.2s.TSP3.SM.TTZCZ.T
Semestr zimowy 2020/2021
Ćwiczenia laboratoryjne, grupa nr 2

powiększ
plan zajęć przedmiotu
zaznaczono (na zielono) terminy
aktualnie wyświetlanej grupy
To jest strona grupy zajęciowej. Jeśli szukasz opisu przedmiotu, zobacz stronę przedmiotu
Przedmiot Technologia specjalizacyjna III C: Technologia i higiena produkcji potraw T.2s.TSP3.SM.TTZCZ.T
Zajęcia Semestr zimowy 2020/2021 (20/21Z) (zakończony)
Ćwiczenia laboratoryjne (CWL), grupa nr 2 [pozostałe grupy]
Termin i miejsce:
każda środa, 10:30 - 13:30
sala 1.82
Wydział Technologii Żywności jaki jest adres?
Terminy najbliższych spotkań: Wszystkie zajęcia tej grupy już się odbyły - pokaż terminy wszystkich spotkań.
Liczba osób w grupie: 7
Limit miejsc: (brak danych)
Zaliczenie: Zaliczenie na ocenę
Prowadzący: Katarzyna Petka, Anna Sadowska-Rociek, Radosława Skoczeń-Słupska, Kinga Topolska
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.