Elektyw kierunkowy III: Wybrane aspekty higieny i produkcji potraw dietetycznych [T.F2.EK32.NM.TTDXZ.T]
Semestr letni 2021/2022
Ćwiczenia laboratoryjne,
grupa nr 1
Przejdź do planu
zaznaczono terminy wyświetlanej grupy
Przedmiot: | Elektyw kierunkowy III: Wybrane aspekty higieny i produkcji potraw dietetycznych [T.F2.EK32.NM.TTDXZ.T] | ||||||||||||||||||
Zajęcia: |
Semestr letni 2021/2022 [21/22L]
(zakończony)
Ćwiczenia laboratoryjne [CWL], grupa nr 1 [pozostałe grupy] |
||||||||||||||||||
Terminy i miejsca:
|
jednokrotnie, sobota (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 10:15 - 15:45
sala 1.82 Wydział Technologii Żywności jaki jest adres?
jednokrotnie, sobota (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 10:30 - 15:45
sala 1.82 Wydział Technologii Żywności jaki jest adres?
jednokrotnie, sobota (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 13:45 - 19:15
sala 1.82 Wydział Technologii Żywności jaki jest adres?
wielokrotnie, niedziela (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 13:30
sala 1.82 Wydział Technologii Żywności jaki jest adres?
wielokrotnie, niedziela (niestandardowa częstotliwość), 13:45 - 19:15
sala 1.82 Wydział Technologii Żywności jaki jest adres? |
||||||||||||||||||
Terminy najbliższych spotkań:
Kliknij w datę by zobaczyć tygodniowy plan z zaznaczonym spotkaniem. |
Wszystkie zajęcia tej grupy już się odbyły - pokaż terminy wszystkich spotkań.
|
||||||||||||||||||
Liczba osób w grupie: | 10 | ||||||||||||||||||
Limit miejsc: | (brak danych) | ||||||||||||||||||
Zaliczenie: | Zaliczenie na ocenę | ||||||||||||||||||
Prowadzący: | Katarzyna Petka-Poniatowska, Anna Sadowska-Rociek, Radosława Skoczeń-Słupska, Kinga Topolska |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.