Standaryzacja, monitoring i atestacja żywności [T.MAZ.SMAZ2.SI.TTZBX]
Semestr letni 2012/2013
Wykład,
grupa nr 1
Przedmiot: | Standaryzacja, monitoring i atestacja żywności [T.MAZ.SMAZ2.SI.TTZBX] |
Zajęcia: |
Semestr letni 2012/2013 [12/13L]
(zakończony)
Wykład [WYK], grupa nr 1 [pozostałe grupy] |
Termin i miejsce:
|
wielokrotnie, poniedziałek (niestandardowa częstotliwość), 9:45 - 11:15
sala 1.35 Wydział Technologii Żywności jaki jest adres? |
Terminy najbliższych spotkań:
Kliknij w datę by zobaczyć tygodniowy plan z zaznaczonym spotkaniem. |
Wszystkie zajęcia tej grupy już się odbyły - pokaż terminy wszystkich spotkań. |
Liczba osób w grupie: | 37 |
Limit miejsc: | (brak danych) |
Zaliczenie: | Egzamin |
Prowadzący: | Barbara Mickowska, Anna Sadowska-Rociek |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.