Metody badań eksperymentalnych
Informacje ogólne
Kod przedmiotu: | T.3s.MBEK.NM.TTDDY.T | Kod Erasmus / ISCED: | (brak danych) / (brak danych) |
Nazwa przedmiotu: | Metody badań eksperymentalnych | ||
Jednostka: | Katedra Żywienia Człowieka i Dietetyki | ||
Grupy: | |||
Punkty ECTS i inne: |
0 LUB
4.00
(w zależności od programu) ![]() ![]() |
||
Język prowadzenia: | (brak danych) |
Zajęcia w cyklu "Semestr zimowy 2019/2020" (zakończony)
Okres: | 2019-10-01 - 2020-02-23 |
![]() |
Typ zajęć: |
Ćwiczenia laboratoryjne, 30 godzin ![]() |
|
Koordynatorzy: | Teresa Leszczyńska | |
Prowadzący grup: | Renata Bieżanowska-Kopeć, Iwona Cieślik, Monika Cioch-Skoneczny, Adam Florkiewicz, Magdalena Franczyk-Żarów, Joanna Kapusta-Duch, Aneta Kopeć, Aneta Koronowicz, Renata Kostogrys, Teresa Leszczyńska, Jerzy Pałasiński, Ewa Piątkowska, Anna Sadowska-Rociek, Elżbieta Sikora, Magdalena Surma, Kinga Topolska, Gabriela Zięć | |
Lista studentów: | (nie masz dostępu) | |
Zaliczenie: |
Przedmiot -
Zaliczenie na ocenę
Ćwiczenia laboratoryjne - Zaliczenie |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.