Technologia specjalizacyjna II: Żywienie w agroturystyce [T.MAZ.TSP02.SM.TTZCG]
Semestr letni 2011/2012
Ćwiczenia,
grupa nr 1
Przedmiot: | Technologia specjalizacyjna II: Żywienie w agroturystyce [T.MAZ.TSP02.SM.TTZCG] |
Zajęcia: |
Semestr letni 2011/2012 [11/12L]
(zakończony)
Ćwiczenia [CW], grupa nr 1 [pozostałe grupy] |
Termin i miejsce:
|
(brak danych) |
Liczba osób w grupie: | 16 |
Limit miejsc: | (brak danych) |
Zaliczenie: | Zaliczenie na ocenę |
Prowadzący: | Anna Sadowska-Rociek, Magdalena Surma |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.