Technologia specjalizacyjna II: Wybrane aspekty higieny i bezpieczeństwa żywności [T.1s.TSP2.SM.TTDDO.T]
Semestr letni 2015/2016
Ćwiczenia laboratoryjne,
grupa nr 1
Przedmiot: | Technologia specjalizacyjna II: Wybrane aspekty higieny i bezpieczeństwa żywności [T.1s.TSP2.SM.TTDDO.T] |
Zajęcia: |
Semestr letni 2015/2016 [15/16L]
(zakończony)
Ćwiczenia laboratoryjne [CWL], grupa nr 1 [pozostałe grupy] |
Termin i miejsce:
|
(brak danych) |
Liczba osób w grupie: | 15 |
Limit miejsc: | (brak danych) |
Zaliczenie: | Zaliczenie na ocenę |
Prowadzący: | Barbara Mickowska, Anna Sadowska-Rociek, Kinga Topolska |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.