Technologia specjalizacyjna I C: Produkty funkcjonalne w żywieniu dietetycznym [T.1s.TSP1.SM.TTZCZ.T]
Semestr letni 2021/2022
Wykład,
grupa nr 1
Przedmiot: | Technologia specjalizacyjna I C: Produkty funkcjonalne w żywieniu dietetycznym [T.1s.TSP1.SM.TTZCZ.T] | ||||||||||||||||||||||
Zajęcia: |
Semestr letni 2021/2022 [21/22L]
(zakończony)
Wykład [WYK], grupa nr 1 [pozostałe grupy] |
||||||||||||||||||||||
Termin i miejsce:
|
wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 10:15
sala 0.111 Wydział Technologii Żywności jaki jest adres? |
||||||||||||||||||||||
Terminy najbliższych spotkań:
Kliknij w datę by zobaczyć tygodniowy plan z zaznaczonym spotkaniem. |
Wszystkie zajęcia tej grupy już się odbyły - pokaż terminy wszystkich spotkań.
|
||||||||||||||||||||||
Liczba osób w grupie: | 14 | ||||||||||||||||||||||
Limit miejsc: | (brak danych) | ||||||||||||||||||||||
Zaliczenie: | Egzamin | ||||||||||||||||||||||
Prowadzący: | Iwona Cieślik, Anna Sadowska-Rociek, Radosława Skoczeń-Słupska, Magdalena Surma |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.