Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Elektyw kierunkowy III: Technologia i higiena produkcji potraw dietetycznych w zakładach żywienia zbiorowego typu zamkniętego [T.F2.EK33.NM.TTDXZ.T] Semestr letni 2022/2023
Ćwiczenia laboratoryjne, grupa nr 2

powiększ
plan zajęć przedmiotu
zaznaczono (na zielono) terminy
aktualnie wyświetlanej grupy
To jest strona grupy zajęciowej. Jeśli szukasz opisu przedmiotu, zobacz stronę przedmiotu
Przedmiot: Elektyw kierunkowy III: Technologia i higiena produkcji potraw dietetycznych w zakładach żywienia zbiorowego typu zamkniętego [T.F2.EK33.NM.TTDXZ.T]
Zajęcia: Semestr letni 2022/2023 [22/23L] (w trakcie)
Ćwiczenia laboratoryjne [CWL], grupa nr 2 [pozostałe grupy]
Terminy i miejsca: Podana informacja o terminie jest orientacyjna. W celu uzyskania pewnej informacji obejrzyj kalendarz roku akademickiego lub skontaktuj się z wykładowcą (nieregularności zdarzają się przede wszystkim w przypadku zajęć odbywających się rzadziej niż co tydzień).
wielokrotnie, sobota (niestandardowa częstotliwość), 10:00 - 15:15
sala 1.82
Wydział Technologii Żywności jaki jest adres?
wielokrotnie, niedziela (niestandardowa częstotliwość), 8:00 - 13:15
sala 1.82
Wydział Technologii Żywności jaki jest adres?
jednokrotnie, niedziela (konkretny dzień, zobacz opis przedmiotu), 8:15 - 13:30
sala 1.82
Wydział Technologii Żywności jaki jest adres?
Terminy najbliższych spotkań: Daty odbywania się zajęć grupy. Prezentują informacje na podstawie zdefiniowanych w USOS terminów oraz spotkań.
Kliknij w datę by zobaczyć tygodniowy plan z zaznaczonym spotkaniem.
Data i miejsceProwadzący
2023-04-01 10:00 : 15:15 sala 1.82
Wydział Technologii Żywności
2023-04-23 08:00 : 13:15 sala 1.82
Wydział Technologii Żywności
2023-05-13 10:00 : 15:15 sala 1.82
Wydział Technologii Żywności
2023-05-21 08:00 : 13:15 sala 1.82
Wydział Technologii Żywności
2023-06-03 10:00 : 15:15 sala 1.82
Wydział Technologii Żywności
Część spotkań jest ukryta - pokaż terminy wszystkich spotkań.
Liczba osób w grupie: 12
Limit miejsc: (brak danych)
Zaliczenie: Zaliczenie na ocenę
Prowadzący: Anna Sadowska-Rociek, Radosława Skoczeń-Słupska, Kinga Topolska
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
kontakt deklaracja dostępności USOSweb 6.8.1.0-4 (2023-02-27)