Technologia specjalizacyjna I: Higiena produkcji potraw dietetycznych T.MAZ.TSP01.SM.TTZCG
Semestr letni 2012/2013
Wykład,
grupa nr 1
![]() zaznaczono (na zielono) terminy aktualnie wyświetlanej grupy |
| |||||
Przedmiot | Technologia specjalizacyjna I: Higiena produkcji potraw dietetycznych T.MAZ.TSP01.SM.TTZCG | |||
Zajęcia |
Semestr letni 2012/2013 (12/13L)
(zakończony)
Wykład (WYK), grupa nr 1 [pozostałe grupy] |
|||
![]() |
Termin i miejsce: | (brak danych) | ||
Liczba osób w grupie: | 15 | |||
Limit miejsc: | (brak danych) | |||
Zaliczenie: | Egzamin | |||
Prowadzący: | Anna Sadowska-Rociek, Kinga Topolska |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.