Technologia specjalizacyjna III C: Technologia i higiena produkcji potraw [T.2s.TSP3.SM.TTZCZ.T]
Semestr zimowy 2020/2021
Wykład,
grupa nr 1
Przedmiot: | Technologia specjalizacyjna III C: Technologia i higiena produkcji potraw [T.2s.TSP3.SM.TTZCZ.T] | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Zajęcia: |
Semestr zimowy 2020/2021 [20/21Z]
(zakończony)
Wykład [WYK], grupa nr 1 [pozostałe grupy] |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Termin i miejsce:
|
każdy wtorek, 11:30 - 13:00
(sala nieznana) |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Terminy najbliższych spotkań:
Kliknij w datę by zobaczyć tygodniowy plan z zaznaczonym spotkaniem. |
Wszystkie zajęcia tej grupy już się odbyły - pokaż terminy wszystkich spotkań.
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Liczba osób w grupie: | 14 | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Limit miejsc: | (brak danych) | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Zaliczenie: | Egzamin | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Prowadzący: | Agnieszka Filipiak-Florkiewicz, Adam Florkiewicz, Anna Sadowska-Rociek, Kinga Topolska |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.