Jakość, standaryzacja, monitoring i atestacja żywności [T.MAZ.JSMAZ.SI.TTZBX]
Semestr letni 2010/2011
Ćwiczenia,
grupa nr 2
Przedmiot: | Jakość, standaryzacja, monitoring i atestacja żywności [T.MAZ.JSMAZ.SI.TTZBX] |
Zajęcia: |
Semestr letni 2010/2011 [10/11L]
(zakończony)
Ćwiczenia [CW], grupa nr 2 [pozostałe grupy] |
Termin i miejsce:
|
(brak danych) |
Liczba osób w grupie: | 14 |
Limit miejsc: | (brak danych) |
Zaliczenie: | Zaliczenie na ocenę |
Prowadzący: | Barbara Mickowska, Anna Sadowska-Rociek |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.