Technologia specjalizacyjna II P: Wybrane zagadnienia z przetwórstwa mięsa [T.1s.TSP2.SM.TTZPZ.T]
Semestr letni 2020/2021
Wykład,
grupa nr 1
Przedmiot: | Technologia specjalizacyjna II P: Wybrane zagadnienia z przetwórstwa mięsa [T.1s.TSP2.SM.TTZPZ.T] | ||||||||||||||||||||||
Zajęcia: |
Semestr letni 2020/2021 [20/21L]
(zakończony)
Wykład [WYK], grupa nr 1 [pozostałe grupy] |
||||||||||||||||||||||
Termin i miejsce:
|
wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 9:00 - 11:15
sala zdalne Wydział Technologii Żywności jaki jest adres? |
||||||||||||||||||||||
Terminy najbliższych spotkań:
Kliknij w datę by zobaczyć tygodniowy plan z zaznaczonym spotkaniem. |
Wszystkie zajęcia tej grupy już się odbyły - pokaż terminy wszystkich spotkań.
|
||||||||||||||||||||||
Liczba osób w grupie: | 10 | ||||||||||||||||||||||
Limit miejsc: | (brak danych) | ||||||||||||||||||||||
Zaliczenie: | Egzamin | ||||||||||||||||||||||
Prowadzący: | Ewelina Węsierska, Marzena Zając |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.