Elektyw IV: Przetwórstwo mięsa, drobiu, jaj i ryb [T.F6.EL42.SI.TTZTX.T]
Semestr letni 2020/2021
Ćwiczenia laboratoryjne,
grupa nr 3
Przedmiot: | Elektyw IV: Przetwórstwo mięsa, drobiu, jaj i ryb [T.F6.EL42.SI.TTZTX.T] | ||||||||||||
Zajęcia: |
Semestr letni 2020/2021 [20/21L]
(zakończony)
Ćwiczenia laboratoryjne [CWL], grupa nr 3 [pozostałe grupy] |
||||||||||||
Terminy i miejsca:
|
wielokrotnie, poniedziałek (niestandardowa częstotliwość), 10:30 - 12:45
sala zdalne Wydział Technologii Żywności jaki jest adres?
wielokrotnie, wtorek (niestandardowa częstotliwość), 7:15 - 13:15
sala 0.108 Wydział Technologii Żywności jaki jest adres? |
||||||||||||
Terminy najbliższych spotkań:
Kliknij w datę by zobaczyć tygodniowy plan z zaznaczonym spotkaniem. |
Wszystkie zajęcia tej grupy już się odbyły - pokaż terminy wszystkich spotkań.
|
||||||||||||
Liczba osób w grupie: | 10 | ||||||||||||
Limit miejsc: | (brak danych) | ||||||||||||
Zaliczenie: | Zaliczenie na ocenę | ||||||||||||
Prowadzący: | Marzena Zając |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.