Elektyw IV: Mięso i produkty mięsne w żywieniu człowieka [T.F6.EL42.SI.TTDDZ.T]
Semestr letni 2022/2023
Wykład,
grupa nr 1
Przedmiot: | Elektyw IV: Mięso i produkty mięsne w żywieniu człowieka [T.F6.EL42.SI.TTDDZ.T] | ||||||||||||||||||
Zajęcia: |
Semestr letni 2022/2023 [22/23L]
(w trakcie)
Wykład [WYK], grupa nr 1 [pozostałe grupy] |
||||||||||||||||||
Termin i miejsce:
|
wielokrotnie, piątek (niestandardowa częstotliwość), 12:15 - 13:45
sala 1.35 Wydział Technologii Żywności jaki jest adres? |
||||||||||||||||||
Terminy najbliższych spotkań:
Kliknij w datę by zobaczyć tygodniowy plan z zaznaczonym spotkaniem. |
Część spotkań jest ukryta - pokaż terminy wszystkich spotkań.
|
||||||||||||||||||
Liczba osób w grupie: | 35 | ||||||||||||||||||
Limit miejsc: | (brak danych) | ||||||||||||||||||
Zaliczenie: | Zaliczenie na ocenę | ||||||||||||||||||
Prowadzący: | Marzena Zając |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.