Elektyw IV: Mięso i produkty mięsne w żywieniu ludzi [T.PPZ.9K02M.SI.TTZCX]
Semestr letni 2012/2013
Ćwiczenia laboratoryjne,
grupa nr 1
Przedmiot: | Elektyw IV: Mięso i produkty mięsne w żywieniu ludzi [T.PPZ.9K02M.SI.TTZCX] |
Zajęcia: |
Semestr letni 2012/2013 [12/13L]
(zakończony)
Ćwiczenia laboratoryjne [CWL], grupa nr 1 [pozostałe grupy] |
Termin i miejsce:
|
wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 9:00 - 12:45
sala 0.108 Wydział Technologii Żywności jaki jest adres? |
Terminy najbliższych spotkań:
Kliknij w datę by zobaczyć tygodniowy plan z zaznaczonym spotkaniem. |
Wszystkie zajęcia tej grupy już się odbyły - pokaż terminy wszystkich spotkań. |
Liczba osób w grupie: | 17 |
Limit miejsc: | (brak danych) |
Zaliczenie: | Zaliczenie na ocenę |
Prowadzący: | Marzena Zając |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.