Elektyw IV: Mięso i produkty mięsne w żywieniu człowieka [T.F6.EL42.SI.TTDDZ.T]
Semestr letni 2021/2022
Ćwiczenia laboratoryjne,
grupa nr 2
Przedmiot: | Elektyw IV: Mięso i produkty mięsne w żywieniu człowieka [T.F6.EL42.SI.TTDDZ.T] | ||||||||
Zajęcia: |
Semestr letni 2021/2022 [21/22L]
(zakończony)
Ćwiczenia laboratoryjne [CWL], grupa nr 2 [pozostałe grupy] |
||||||||
Termin i miejsce:
|
wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 12:15 - 16:15
sala 0.108 Wydział Technologii Żywności jaki jest adres? |
||||||||
Terminy najbliższych spotkań:
Kliknij w datę by zobaczyć tygodniowy plan z zaznaczonym spotkaniem. |
Wszystkie zajęcia tej grupy już się odbyły - pokaż terminy wszystkich spotkań.
|
||||||||
Liczba osób w grupie: | 15 | ||||||||
Limit miejsc: | (brak danych) | ||||||||
Zaliczenie: | Zaliczenie na ocenę | ||||||||
Prowadzący: | Marzena Zając |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.