Elektyw IV: Podstawy towaroznawstwa mięsa i produktów mięsnych [T.PPZ.09E02.SI.TTWTX]
Semestr zimowy 2013/2014
Ćwiczenia laboratoryjne,
grupa nr 2
Przedmiot: | Elektyw IV: Podstawy towaroznawstwa mięsa i produktów mięsnych [T.PPZ.09E02.SI.TTWTX] |
Zajęcia: |
Semestr zimowy 2013/2014 [13/14Z]
(zakończony)
Ćwiczenia laboratoryjne [CWL], grupa nr 2 [pozostałe grupy] |
Termin i miejsce:
|
(brak danych) |
Liczba osób w grupie: | 11 |
Limit miejsc: | (brak danych) |
Zaliczenie: | Zaliczenie na ocenę |
Prowadzący: | Maria Walczycka, Marzena Zając, Anna Załubska |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.