Elektyw IV: Jakość i bezpieczeństwo mięsa i produktów mięsnych [T.PPZ.9K02M.SI.TTZBX]
semestr zimowy 2012/2013
Ćwiczenia laboratoryjne,
grupa nr 2
Przedmiot: | Elektyw IV: Jakość i bezpieczeństwo mięsa i produktów mięsnych [T.PPZ.9K02M.SI.TTZBX] |
Zajęcia: |
semestr zimowy 2012/2013 [12/13Z]
(zakończony)
Ćwiczenia laboratoryjne [CWL], grupa nr 2 [pozostałe grupy] |
Termin i miejsce:
|
wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 16:45 - 20:30
sala 0.108 Wydział Technologii Żywności jaki jest adres? |
Terminy najbliższych spotkań:
Kliknij w datę by zobaczyć tygodniowy plan z zaznaczonym spotkaniem. |
Wszystkie zajęcia tej grupy już się odbyły - pokaż terminy wszystkich spotkań. |
Liczba osób w grupie: | 12 |
Limit miejsc: | (brak danych) |
Zaliczenie: | Zaliczenie na ocenę |
Prowadzący: | Marzena Zając |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.