Elektyw IV - Przetwórstwo mięsa [T.PPZ.9K02M.SI.TTZTX]
Semestr letni 2016/2017
Ćwiczenia laboratoryjne,
grupa nr 9
Przedmiot: | Elektyw IV - Przetwórstwo mięsa [T.PPZ.9K02M.SI.TTZTX] |
Zajęcia: |
Semestr letni 2016/2017 [16/17L]
(zakończony)
Ćwiczenia laboratoryjne [CWL], grupa nr 9 [pozostałe grupy] |
Termin i miejsce:
|
co drugi wtorek (nieparzyste), 16:45 - 20:30
sala 0.108 Wydział Technologii Żywności jaki jest adres?
Zajęcia prowadzone z częstotliwością "co dwa tygodnie (nieparzyste)" odbywają się w pierwszym tygodniu od rozpoczęcia cyklu dydaktycznego (np. semestru), a potem co dwa tygodnie. Zajęcia prowadzone z częstotliwością "co dwa tygodnie (parzyste)" odbywają się w drugim tygodniu od rozpoczęcia cyklu dydaktycznego (np. semestru), a potem co dwa tygodnie. Jeśli zajęcia wypadają w dniu wolnym, to nie odbywają się, natomiast nie ma to wpływu na terminy kolejnych zajęć - odbędą się one dwa tygodnie później.
|
Terminy najbliższych spotkań:
Kliknij w datę by zobaczyć tygodniowy plan z zaznaczonym spotkaniem. |
Wszystkie zajęcia tej grupy już się odbyły - pokaż terminy wszystkich spotkań. |
Liczba osób w grupie: | 13 |
Limit miejsc: | (brak danych) |
Zaliczenie: | Zaliczenie na ocenę |
Prowadzący: | Marzena Zając |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.