Elektyw IV: Mięso i produkty mięsne w żywieniu człowieka [T.F6.EL42.SI.TTDDX.T]
Semestr letni 2020/2021
Ćwiczenia laboratoryjne,
grupa nr 3
Przedmiot: | Elektyw IV: Mięso i produkty mięsne w żywieniu człowieka [T.F6.EL42.SI.TTDDX.T] | ||||||||||||||
Zajęcia: |
Semestr letni 2020/2021 [20/21L]
(zakończony)
Ćwiczenia laboratoryjne [CWL], grupa nr 3 [pozostałe grupy] |
||||||||||||||
Terminy i miejsca:
|
wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 11:15 - 14:15
sala 0.108 Wydział Technologii Żywności jaki jest adres?
wielokrotnie, środa (niestandardowa częstotliwość), 14:00 - 14:45
sala zdalne Wydział Technologii Żywności jaki jest adres? |
||||||||||||||
Terminy najbliższych spotkań:
Kliknij w datę by zobaczyć tygodniowy plan z zaznaczonym spotkaniem. |
Wszystkie zajęcia tej grupy już się odbyły - pokaż terminy wszystkich spotkań.
|
||||||||||||||
Liczba osób w grupie: | 11 | ||||||||||||||
Limit miejsc: | (brak danych) | ||||||||||||||
Zaliczenie: | Zaliczenie na ocenę | ||||||||||||||
Prowadzący: | Marzena Zając |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.