Biopreparaty jako możliwość fortyfikowania produktów spożywczych [O.F5.BFP.SI.OBTSZ]
Semestr zimowy 2023/2024
Ćwiczenia laboratoryjne,
grupa nr 1
Przedmiot: | Biopreparaty jako możliwość fortyfikowania produktów spożywczych [O.F5.BFP.SI.OBTSZ] |
Zajęcia: |
Semestr zimowy 2023/2024 [23/24Z]
(w trakcie)
Ćwiczenia laboratoryjne [CWL], grupa nr 1 [pozostałe grupy] |
Termin i miejsce:
|
wielokrotnie, czwartek (niestandardowa częstotliwość), 16:45 - 20:30
sala 0.77 Wydział Technologii Żywności jaki jest adres? |
Terminy najbliższych spotkań:
Kliknij w datę by zobaczyć tygodniowy plan z zaznaczonym spotkaniem. |
Część spotkań jest ukryta - pokaż terminy wszystkich spotkań.
|
Liczba osób w grupie: | 14 |
Limit miejsc: | (brak danych) |
Prowadzący: | Dorota Gumul, Stanisław Kowalski |
Opisy przedmiotów w USOS i USOSweb są chronione prawem autorskim.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.
Właścicielem praw autorskich jest Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie.